Hur man dekorerar ett fönster med julkort

Någonsin skickats tillräckligt med julkort som visar dem för andra att se var ett bättre alternativ? För att spara utrymme kan du använda ett fönster för att visa dina julkort. Den här artikeln kommer att fungera som en guide som hjälper dig att gå igenom din personliga stil av julkort mania!

Steg

  1. Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 1
1. Samla alla dina nödvändiga julkort tillsammans med en rulle av tejp. Ensidig tejp fungerar bäst, även om dubbelsidig är mindre benägen att visa. Det spelar ingen roll om det är maskeringstejp, scotch tape, presentband eller kanalband - så länge det är bandet, det kommer att fungera.
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 2
    2. Ta det första kortet från högen.
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 3
    3. Rip av en liten remsa av tejp. Montera det så att bandets bakändar slutar klibbar ihop som bildar en cirkel.
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 4
    4. Sätt denna remsa av tejp nära den övre delen av kortet. För att säkerställa en snygg passform på glaset senare, se till att remsan inte är för stor, och att bandet kommer inte att överlappa sig på glaset senare. (Se till att det bara visar på baksidan). En remsa ungefär en halv tum lång fungerar bäst.
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 5
    5. Upprepa den här vikningen för en annan remsa av tejp som ska användas på nedre delen av kortet. Gör ingenting på insidan av kortet (låt insidan hänga fritt öppna).
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 6
    6. Hitta området i fönstret där du vill placera kortet. De flesta börjar i ett hörn och arbetar mot den andra. Låt det avsluta vid eller nära den andra änden av fönstret.
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 7
    7. Placera kortet i fönstret, med tejpsidan mot fönstret.
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 8
    8. Montera dina kort och radera dem. Förbered rader av dem från ena sidan av glaset till den andra, med en liten bit utrymme mellan var och en.
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 9
    9. Montera raden ovanför den aktuella. Leta efter de områden som har lite tomt utrymme tillräckligt stort för ett kort. Dessa utrymmen är de fläckar du behöver för att hänga din nästa rad kort i. Låt inte korten staplas på toppen av den andra.
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 10
    10. Montera den här raden av kort i dessa utrymmen.
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 11
    11. Fortsätt detta mönster tills korten går ut eller fönstret är täckt av kort. Fortsätt med att placera kort på andra fönster i huset / lägenheten.
  • Bild med titeln Dekorera ett fönster med julkort Steg 12
    12. Upprepa med den tredje raden ovanför det. Kom ihåg att varje annan rad kommer att ha ett kort på kantlinjen på den ena sidan, medan de andra raderna inte kommer att ha några kort som rör någon av sidorna.
  • Tips

    Beroende på vem du vill se dessa kort kan du visa korten med den främre sidan som ser ut i fönstren, eller du kan visa dina besökare när de har kommit fram hur de ser ut och visar de på utsidan av kortens baksida med tejpen. (Visar av framsidan till de som anländer på utsidan av din dörr, bör du bara använda Clear Dubbelsidig tejp.)
  • Om det finns personliga anteckningar på lösa sekundära papper inuti kortet, ta antingen bort papperet och visa upp kortet, eller håll papperet på insidan av kortet och fortsätt tappa.
  • Leta efter Windows som är tillräckligt långa för att visa flera kort på en gång. Enkelfönster är inte tillräckligt stora för att visa den fulla effekten av kort som de flesta kommer att ha erhållit.
  • Varningar

    Använd aldrig lim. Du vill i slutet att ta bort korten och lim tenderar att ta för alltid att komma av, och ibland kommer limet inte att komma av helt och hållet lämnar bakom streaky fläckar på glaset.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande