Hur hittar du hotell för en långsiktig vistelse

Resan kommer ibland att hålla dig på en plats för en vecka eller mer. Hotell erbjuder en rad alternativ för den resenär som bor längre. Att sortera igenom några av dessa möjligheter hjälper dig att hitta rätt rum för din vistelse och kontrollkostnader. Om du är intresserad av att prova något nytt, finns det också logialternativ som du kanske inte har övervägt.

Steg

Del 1 av 3:
Undersökande val
  1. Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse Steg 1
1. Sök efter hotell Extended-Stay. Extended-Stay hotell, som Candlewood Suites, My Place hotell och TownePlace Suites erbjuder prisvärda sviter. Jämför flera Extended-Stay-hotell med webbplatser som Extended Stay Network eller Extended Stay Hotel Network.
  • Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse Steg 2
    2. Titta på ett traditionellt hotell.Även om de inte erbjuder många av samma fördelar som Extended-Stay-hotell, erbjuder några traditionella hotell sviter, små pentry eller frukostbufféer. Välj ett av dessa hotell om det är det bekvämt beläget och erbjuder de bekvämligheter som är viktiga för dig.
  • Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse Steg 3
    3. Kontakta Independent Hotell. Oavsett om du väljer en utökad vistelse eller ett traditionellt hotell, har oberoende hotell den största flexibiliteten när du arbetar med kunder. De kan erbjuda incitament, till exempel presentkort, rabatter eller en rumsuppgradering, för att tävla med större kedjan hotell. Fråga vad de har tillgängliga.
  • Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse Steg 4
    4. Titta på reservationswebbplatser från tredje part. Kontrollera webbplatser som Expedia, Orbitz, eller hotell.com för listor över närliggande hotell och deras bekvämligheter.Dessa webbplatser erbjuder rabatter på reservationer, även om de är begränsade i den flexibilitet de kan erbjuda, speciellt om du behöver förlänga din vistelse eller skära den kort. Jämför olika webbplatser till vad hotellet kan erbjuda direkt för att du får det bästa.
  • Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse steg 5
    5. Fråga vänner och familj för rekommendationer. Om du känner till människor som bor i området eller har besökt det, fråga sina råd om platser att bo. De kan ha idéer som du inte har hört talas om. Människor är beroende av personliga rekommendationer mer än någon annan metod att välja ett hotell. Nå ut till de personer du känner.
  • Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse Steg 6
    6. Kolla in de bekvämligheter som erbjuds. Extended-Stay Hotell erbjuder en mängd olika tjänster som inte är tillgängliga på traditionella hotell. De kan vara mycket viktiga när du är hemifrån. Kontrollera om följande bekvämligheter erbjuds:
  • På plats tvättmöjligheter. Detta är en viktig bekvämlighet som frigör dig från att hitta en tvättstuga eller tvättstuga.
  • Måltider som ingår i priset. Vissa hotell inkluderar både frukost och middag i kostnaden för sina sviter, och vissa inkluderar även gratis cocktails med middag.
  • In-suite kök. Ett annat sätt att undvika kostnaderna för restauranger är att förbereda måltider för dig själv. Också, som kan laga några måltider kan göra din vistelse att känna lite mer som hemma.
  • Husdjursvänliga faciliteter. Vissa hotell tillåter människor att ta med sig vissa djur. Ring framåt för att se till att ditt husdjur är tillåtet.
  • Personlig service. Eftersom människor stannar längre på dessa hotell kommer personalen ofta att lära känna dem. En förlängd vistelse hemifrån kan vara ensam, och känns som en del av ett samhälle kan hjälpa till.
  • Del 2 av 3:
    Få den bästa affären
    1. Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse Steg 7
    1. Gör reservationer med hotellet. Både utökad vistelse och traditionella hotell kan erbjuda de bästa erbjudandena direkt. Ring receptionen, istället för att göra reservationer online eller via hotellets 1-800 nummer. Förklara hur länge din vistelse kommer att vara och se om du kan få en procentandel av din faktura.
  • Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse Steg 8
    2. Fråga om pris matchning. Hotell kommer ofta att matcha en konkurrents pris. För en förlängd vistelse kommer en prisjustering att lägga till. Om du hittar ett hotell som kostar mindre men har ditt hjärta på en annan plats, fråga om den lägre kursen kan matchas.
  • Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse Steg 9
    3. Använd en budgivningsplats. Bud på rabatterade rum genom webbplatser som Priceline och Hotwire. Du kommer bara att veta hotellets läge och dess betyg när du plockar rum för att bjuda på. Använd det här alternativet om du är bekväm med att inte veta exakt vilket hotell du kommer att vara i tills det är bokat.
  • Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse steg 10
    4. Fråga din arbetsgivare om en företagsrabatt. Din arbetsgivare kan erbjuda rabatter på vissa hotell som en frans nytta. Fråga om vad som är tillgängligt via jobbet. Jämför den rabatt till andra sparmöjligheter.
  • Del 3 av 3:
    Hitta alternativa logi
    1. Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse Steg 11
    1. Boka en kortsiktig sublet. Kontrollera affärer som Airbnb eller Flipkey, där husägare erbjuder korttidsuthyrning av deras egendom. Jämför priser, rymdbjudande och betyg som tidigare erbjuds. Ge dig själv tid att sortera igenom valen.
  • Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse steg 12
    2. Delta i en husbyte. För en medlemsavgift, webbplatser som hembyte och kärlek hembyte samordna möjligheter för husägare att handla hus för semester.Om du är bekväm att ha andra att stanna i ditt hem, använd detta för att ha ett helt hem tillgängligt för din vistelse. Forskning för att vara säker på att alternativen som är tillgängliga för dig är tillräckligt nära din destination.
  • Bild med titeln Hitta hotell för en långsiktig vistelse Steg 13
    3. Bo i studentboende. För no-frills men mycket överkomligt alternativ under sommaren, kontakta lokala universitet. De kommer ibland att tillåta människor att hyra tomma sovsalar. Prova det här om du inte letar efter frodigt boende.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande