Hur man firar arbetsdagen

Labor Day är en semester som är utsedd för att hedra arbetare. I Förenta staterna finns det många sätt som människor firar arbetsdagen: genom att hosting eller delta i en picknick, gå till en arbetsdagshändelse eller ge tillbaka till deras samhälle. Det viktiga är att du firar arbetsdagen genom att belöna dig själv för ditt hårda arbete under resten av året och ta en ledig dag från jobbet för att njuta av dig själv!

Steg

Metod 1 av 3:
Hosting A Labor Day PartyTrött på annonser? Uppgradera till PRO
  1. Bild med titeln Fira Labor Day Steg 1
1. Skapa din gästlista. Bestäm om du vill hålla din fest till några nära vänner, eller om du vill fylla din gård till maximal kapacitet. Tänk på att ju fler personer du bjuder in, desto mer mat kommer det att behöva vara.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 2
    2. Ring eller text dina gäster att bjuda in dem. Om du har en stor fest, kan en potluck picknick vara det perfekta alternativet, och det är ett populärt sätt att göra arbetsdagar. Du kommer att minska på utgifter, och människor gillar att känna att de bidrar till festen.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 3
    3. Be dina gäster att chip med mat och dryck. Gör förslag när du pratar med dina gäster om att ta med en maträtt, snacks, en efterrätt eller några drycker. Håll reda på vad de säger att de planerar att ta med. Då behöver du bara fylla i eventuella luckor av saker som inte redan kommer att tas med.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 4
    4. Göra aptitretare. Skapa ett grönsaksbricka med ett sortiment av dips som spenatdip och hummus, gör en ostplatta med kakor och färsk frukt, eller montera en tapasbräda med en kombination av färskvaror, ost och bröd på en lång trä tapasbräda.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 5
    5. Har grillningsartiklar eller en annan huvudrätt redo. Om du har en grill, med en utegrill är ett enkelt och populärt sätt att mata dina gäster på arbetsdagen. Få några hamburgare och varmkorv, bullar och kryddor så att de kan skapa egna smörgåsar med grillade föremål. Om grillning inte är din sak, förbered en annan typ av huvudrätt.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 6
    6. Förbered sidor och efterrätt. Beroende på vad dina gäster tar med, överväga att göra sidor som potatis eller pasta sallad, a fruktsallad, eller cole slaw. Till efterrätt, överväga en s`mores kaka med lager av graham crackers, choklad och vispad grädde, eller helt enkelt få dina gäster att göra S`mores på grillen.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 7
    7. Ordna ett täckt utrymme om du har en grill. Tänk på att köpa eller låna ett öppet tält där du kan lägga mat och stolar under så att de inte kommer att vara i solen eller regnet. Håll insekter borta med mygglampor, insektstearinljus, tiki facklor eller insektsnät.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 8
    8. Ge spel. Ställ upp en volleyboll eller badmintonnät, en kroket, basketboll, eller hästskor. Eller helt enkelt lägga ut en fotboll, fotboll, eller spela kort som människor kan använda medan du kopplar av och socialiserar.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 9
    9. Dekorera. Häng röd, vit och blå streamers, flaggor eller papperslyktor. Välj några patriotiska pappersservetter och tallrikar. Du kan hitta ett överflöd av patriotiska dekorationer i vilken butik som säljer festtillbehör runt Labor Day.
  • Metod 2 av 3:
    Delta i arbetsdagens festligheterTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln Fira Labor Day Steg 10
    1. Gå till en arbetsdags parade eller musikfestival. Många städer har fortfarande fackliga organiserade parader eller festivaler för arbetsdagen. Ta reda på vad som händer i ditt område genom att titta i den lokala tidningen eller fråga grannar eller medarbetare. Tänk på att det kan finnas extra trafik på Labor Day Weekend, så planera din körtid i enlighet därmed.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 11
    2. Delta i ett fotbollsmatch. Arbetsdagen markerar ofta starten på fotbollsäsongen, och många lag spelar sitt första spel på Labor Day Weekend. Det är den perfekta tiden att kolla in en gymnasium, högskola eller pro fotbollsmatch.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 12
    3. Kolla in Labor Day-försäljningen. För vissa amerikaner är arbetsdagen lika enkel som att shoppa för arbetsdagens försäljning på sina favoritvaruhus. Arbetsdagen har blivit en av årets största försäljningstider. Om du vill ha några nya möbler eller hushållsartiklar är Labor Day den perfekta tiden att göra det på grund av de veckolånga priserna.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 13
    4. Gå till någon annans picknick. Om du inte är säker på att du kan vara värd för din egen picknick, ta upp ett utökat erbjudande från en vän, relativ, granne eller kollega för att delta i en picknick i sitt hem. Erbjuda att ta med något som en maträtt eller öl för att hjälpa till att fira.
  • Metod 3 av 3:
    Ge tillbakaTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln Fira Labor Day Steg 14
    1
    Volontär. Det kan må bra att ge tillbaka till samhället på en ledig dag från jobbet. Ta dig tid att tänka på en sak som intresserar dig. Du kan hitta ett lokalt skydd eller soppkök som behöver hjälp, kontakta en veterans organisation eller volontär på en lokal park eller ungdomsorganisation.
    • Använd en volontär webbplats som volontär match eller tjäna.Gov för att hjälpa dig att hitta möjligheter i ditt område.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 15
    2. Förklara för barn i ditt liv varför du firar arbetsdagen. Ta en tur till ett historiskt museum med dina barn eller nischer och brorson. Prata med dem om ursprunget till arbetsdagen och varför du firar det.
  • Bild med titeln Fira Labor Day Steg 16
    3. Släpp av cookies till en lokal brandstation eller sjukhus. Visa ditt stöd till dem som måste arbeta på Labor Day genom att föra dem några bakverk för att visa din uppskattning medan de arbetar.
  • 4. Stödja en arbetsrelaterad orsak som du tror på. Bli involverad i att stödja politiska frågor som involverar arbetskraft, till exempel nationell betald familjeledighet. Nationell betald familjeledighet skulle mandat betald ledighet från jobbet för alla nya föräldrar och personer som behöver ta hand om sjuka eller åldrande släktingar. Kontakta dina statens kongressrepresentanter för att låta dem veta att du stöder räkningen för nationell betald familjeledighet.
  • Eller välj en annan anledning att stödja, till exempel ökad minimilön och röstar din åsikt till dina statliga representanter.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande