Hur de laddar kristaller för läkning

Kristaller är upplösta mineraler som bildar en kristallin gitter. Vissa kristallina föreningar kan ha fördelar eller effekter på hälsan, såsom salter. Kristaller är tänkt att hjälpa läkning genom att återböja kroppens elektromagnetiska fält. För att se till att dina kristaller är redo för en helande session, måste du ladda dem först. Det är också bra att se till att dina kristaller är rena och att de är av hög kvalitet.

Steg

Del 1 av 3:
Laddning av en kristall
  1. Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 1
1. Exponera din kristall mot månsken eller solljus. Du kan ladda kristaller genom att placera dem på en plats där de kommer att få direkt solljus eller månsken. Ljuset tränger in i din kristall och fyller den med positiv energi.
  • Att använda ljus för att rena en kristall, placera kristallen på en plats där den kommer att vara direkt utsatt för ljuset. Till exempel kanske du vill ställa din kristall på ett bord eller banister utanför, eller på en öppen fönsterbräda mot månen eller solen.
  • Låt din kristall utsättas för ljus i ca 24 timmar. Du kan behöva lämna din kristall på plats för ett par dagar eller nätter för att se till att den får tillräckligt med ljus.
  • Du kan ladda kristallerna under solen för action eller passion, eller under månen för reflektion och helande.
  • Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 2
    2. Direkt andra kristaller vid den kristall du vill använda. Du kan också ladda en kristall med andra kristaller. För att göra detta måste du skapa en cirkel med flera kristaller och placera den kristall som du vill debiteras i mitten av cirkeln. Lämna kristallen i mitten av cirkeln i ca 24 timmar.
  • Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 3
    3. Omger din kristall med växter eller begrav det i jorden. Om du vill att din kristall ska laddas med jordens energi, kanske du vill placera din kristall i din trädgård eller till och med begrava den i jorden. Omgivande din kristall med växter och smuts kan hjälpa till att ladda din kristall med jordenergi.
  • Om du bestämmer dig för att begrava din kristall, placera en markör så att du kommer att komma ihåg var du begravde den.
  • Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 4
    4. Använd energi. Detta kan kallas massor av saker. När människor använder "energi" för att ladda en kristall, vad de menar kanske inte alltid är exakt detsamma. Att rikta sin egen energi i objektet kan referera till att föreställa sig att din aura / prana / chi / qi / ande går in i kristallen. Många hävdar att det kan känna att det här uppstår. Eftersom det är en intuitiv process, kanske du vill förlita dig på dina egna instinkter eller de hos en mentor för att avgöra om du gör det ordentligt.
  • Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 5
    5. Direkta tankar i det. Böner, visualisera dina avsikter, chanting och fokuserad meditation på en idé som alla är sätt att styra tankar och avsikter på en kristall. Se till att du tar din tid när du riktar dina tankar i dina kristaller. Ofta, desto mer tid eller arbete du sätter i att styra dessa tankar, desto mer kraftfullt uppfattas avgiften att vara.
  • Försök att stänga dina ögon och föreställa sig att kristallen fyller med ljus. Föreställ dig att kristallen blir så ljus och full av ljus som du inte kan titta på det.
  • Be för kristallen att bli belastad med kraften att läka. Du kan be till Gud, jorden, eller vad du än tror är den ledande kraften i ditt liv.
  • Cyrstals kan också debiteras med avsikt eller reiki.
  • Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 6
    6. Kasta en besvärjelse. Magiska stavar kan vara ett bra sätt att ladda en kristall med energi för helande. Det finns många olika typer av magiska metoder, och många kan kanske erbjuda stavar och ritualer som passar till dessa ändamål. Kolla in den ockulta delen på ditt lokala bibliotek eller bokhandlare för att hitta specifika stavar.
  • Du kan också skapa egen stavning. För att skapa din egen stavning, tänk på vad du vill att kristallen ska kunna göra. Till exempel, om du vill att kristallen ska ha befogenhet att läka, skriv det ner.
  • Då tänk på vad du kanske säger för att representera ditt mål för kristallen. Många tycker om att sätta stavar i form av en rymmande dikt, men du kan göra det som känns naturligt för dig. Om du till exempel ville att kristallen skulle ha befogenhet att läka, så kan du skriva något som "klart och starkt, fullt av ljus, kan den här kristallen öka min kanske."
  • Utför din stavning. Du kan helt enkelt prata din stava högt medan du håller kristallen, eller utför din stavning med lite mer ceremoni, som genom att belysa några ljus och placera kristallen på en speciell yta, som ett altare.
  • Del 2 av 3:
    Ta bort negativ energi från en kristall
    1. Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 7
    1. Rening med salt. Renande kristaller hjälper till att ta bort eventuell negativ energi som kan ha fäst sig med dina kristaller. Vissa människor anser att salt är ett metafysiskt reningsverktyg. För att använda salt för att rena dina kristaller, kan du tvätta dina kristaller med saltvatten, placera kristaller i en cirkel av salt eller begrava kristaller i salt. Alla dessa tekniker kan bidra till att rena energi av dina kristaller.
    • Att använda saltvatten, lösa upp om en tesked salt i ljummet vatten och placera din kristall i vattnet. Låt kristallen sitta i vattnet i några minuter och ta bort det från vattnet, skölj det med icke-saltvatten och torka sedan av med en handduk.
    • För att använda en saltcirkel, lägg din kristall på en tyg, tallrik eller annan icke-permeabel yta. Ta sedan en kapsel av salt och häll tillräckligt ut runt din kristall för att skapa en cirkel. Låt din kristall sitta i cirkeln i en timme eller mer.
    • För att begrava din kristall i salt, placera din kristall i en skål och häll sedan tillräckligt med salt över kristallen för att täcka kristallen helt. Låt kristallen vara begravd i saltet i en timme eller mer.
    • För att rengöra din kristall med elementet i æter, placera dina kristaller i månskenet i en cirkel av salt för att rengöra, ladda och infusera dem.
  • Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 8
    2. Rengör kristaller med ljud. Ljud, som chanting, humming, sångskålar och klockor har varit tänkt att rena objekt, människor och platser. Genom att göra en av dessa saker, som att placera en kristall inuti en sångskål när den är Run, är det trodde att du kan rengöra kristallen.
  • Om du inte har en sångskål, kan du hålla din kristall framför din mun och humera eller sjunga högt. Ljudet av din röst ska tränga in i kristallen och hjälpa till att rena det.
  • Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 9
    3. Använd rök. I många discipliner är röken som kommer från vissa växter när de bränns är tänkt att ha renande krafter. Sage, Santo Palo och Cedar anses alla ha dessa egenskaper. Genom att bada kristallen med rök från bränningen av dessa växter, anses det att dålig energi kommer att tas bort.
  • Försök att bränna lite rökelse eller en sage stick och hålla din kristall ovanför röken. Låt röken omge din kristall i några minuter för att hjälpa till att rena det.
  • Ibland används fågelfjädrar för att fläta röken. Akta dig för att det kan vara olagligt att äga delar av vissa fåglar.
  • Var försiktig när du bränner växtmaterial inuti. Du vill inte ha eld, röka bara. Låt det smolda, inte brinna.
  • Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 10
    4. Få lite heligt vatten. Många katolska kyrkor har heligt vatten tillgängligt för människor som besöker kyrkan. Speciellt i kyrkor som är turistattraktioner är det ofta möjligt att ta med en blygsam behållare för att fylla med vatten. Du kan då använda den för att rena din kristall av dålig energi. Vissa turistbekämpade kyrkor har även små presentbutiker som säljer behållare för att du ska kunna använda.
  • För att använda heligt vatten för att rena en kristall, placera din kristall i en liten skål och häll en liten mängd heligt vatten på kristallen. Du behöver inte fördjupa kristallen i heligt vatten, häll bara tillräckligt med det för att få det vått. Ta sedan bort din kristall från skålen och torka av det.
  • Del 3 av 3:
    Välja en kristall
    1. Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 11
    1. Hitta en säljare. Det finns många kristallsäljare. Människor säljer ofta kristaller i hippiebutiker, nya åldershandlare, alternativa medicinbutiker, vetenskap / pedagogiska nyfikenheter, på mässor och jordbrukarnas marknader, liksom på konserter och online. Det finns till och med mässor dedikerade helt till kristaller. Se till att du hittar en välrenommerad säljare. Du kommer att vilja se till att detaljerna om dina kristaller är korrekta.
  • Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 12
    2. Välja en typ. Titta upp olika typer av kristaller. Visuella egenskaper samt någon symbolik som är förknippade med olika typer av kristall kommer att påverka vad de gör för dig.Genom att spendera lite tid på olika typer av kristaller kan du hitta din favorit. Du kan också ta tid att lära dig om kristaller för olika användningsområden.
  • Quartz Stones är den vanligaste helande kristallen. De kommer i många sorter (Amethyst, Citrin, Rose Quartz, etc.) och nyanser. Människor som kvarts eftersom det har intressanta egenskaper, det är visuellt fantastiskt, som kommer i många färger, former och nivåer av tydlighet. Andra vanliga ädelstenar som används är:
  • Lapis kan hjälpa till att ta lugnet.
  • Jasper kan hjälpa till att balansera din aura och främja en känsla av fred.
  • Turkos kan hjälpa till att rensa ditt sinne.
  • Malakit kan bidra till att skydda mot elektromagnetisk förorening.
  • Ädelstenar som används för läkning kan vara kubisk, trigonal, monoklinisk, etc. Med hänvisning till formen av dess kristallsystem. Det finns sju typer av dessa.
  • Ädelstenar värderas också till deras "vatten" eller nivå av brytningsskärmning.
  • Bild med titeln laddningskristaller för helande steg 13
    3. Känna ut. Ett bra sätt att hitta en kristall är att "känna det ut."Det betyder att välja Kristall baserat på hur du känner för det. Du kan inte välja en kristall på det här sättet om du planerar att köpa online. Du måste gå till en butik för att vara nära eller någonsin röra stenarna.
  • Tänk på att vissa kristallsäljare inte kan låta dig röra varan eftersom kristaller, särskilt stora, kan vara bräckliga och mycket dyra. Se till att du frågar innan du berör.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Varningar

    Gamla känslor och minnen kan yta när man arbetar med kristaller.Var medveten om detta och skydda dig med en bön eller meditation före din helande session.Låt känslorna att flöda, erkänna dem och älska dig själv genom upplevelsen.
  • Tänk på att kristallläkning har visat sig förlita sig på placebo-effekten för att kunna fungera. Det betyder att du måste tro att kristallerna kommer att fungera för att de ska kunna arbeta. Det betyder också att för vissa människor och i vissa situationer kan de inte fungera alls.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande