Så här laddar du en bmw-tangent

Om du äger en E, 5 eller 7-serie BMW har din nyckel förmodligen något slags uppladdningsbart batteri. Du kan se ett servicemeddelande på instrumentpanelen på din bil som indikerar att batteriet är lågt, eller du kanske märker att knapparna på fob inte alltid fungerar - vilket ofta är ett tecken på ett svagt batteri. Nyckeln är byggd för att debitera induktivt medan du kör, men det finns några hackar du kan göra hemma om batteriet är helt dött och inte fungerar för att låsa eller låsa upp din bil.

Steg

Metod 1 av 3:
Kör din bil för att ladda nyckeln
  1. Bild med titeln Ladda ett BMW-tangent steg 1
1. Håll ditt BMW-nyckelbatteri laddat med regelbunden körning. Varje gång din nyckel sätts in i tändningen och vänds till position 1 eller position 2 laddas batteriet automatiskt. Om du inte kör din bil regelbundet, försök åtminstone ta den på 1 eller 2 långa enheter per år för att se till att batteriet är laddat.
  • Position 1 eller "Kl R" slår på tillbehören.
  • Position 2 är när bilen körs.
  • Bild med titeln Ladda ett BMW-tangent Steg 2
    2. Kör din bil i 30 minuter för att uppdatera batteriet. Körning av din bil i ca 30 minuter laddar det vanliga batteriet tillräckligt för att få 15 tangenttryckningar på foben. Ju längre du kör, desto mer laddas batteriet och ju fler tangenttryck du kommer att kunna göra.
  • Bild med titeln Ladda ett BMW-tangent Steg 3
    3. Kör 30 timmar totalt för att ladda upp ett dött nyckelbatteri. Utmatningstiden på nyckelbatteriet är cirka 18 månader. Eftersom de viktigaste batteriet laddas medan du kör, är det inte troligt att din nyckel någonsin kommer att dö förrän den når slutet av sitt liv. Vid denna tidpunkt, måste batteriet (eller hela tangenten, beroende på modell) bara bytas ut.
  • En helt död nyckel som sannolikt uppstår med en reservdikt som har blivit oanvänd i minst 18 månader.
  • Metod 2 av 3:
    Använda induktiva laddare
    1. Bild med titeln Ladda ett BMW-tangent steg 4
    1. Investera i en trådlös mobiltelefonladdare för att dubbla som en nyckelladdare. Trådlösa telefonladdare ladda mobiltelefoner genom induktiv laddning, som använder elektromagnetiska fält för att överföra energi mellan 2 objekt. Detta kommer att fungera för att ladda din BMW-tangent också.
    • Ange bara din nyckel ovanpå laddningsplattan och håll den där i några timmar eller över natten.
    • Du kan hitta en trådlös laddare online eller i ditt lokala varuhus för så lite som $ 10.00.
  • Bild med titeln Ladda ett BMW-tangent Steg 5
    2. Ladda nyckeln på en elektrisk tandborste laddare om du äger en. BMW-tangenten laddas genom induktion och gör det en elektrisk tandborste. Ta den elektriska tandborsten av laddningsstationen och placera nyckeln där istället.
  • Låt nyckeln vila på laddstationen i några timmar eller över natten.
  • Bild med titeln Ladda ett BMW-tangent steg 6
    3. Placera nyckeln på en smart klockladdningsstation om du har en. Ställ bara in nyckeln i Cradle of the Smart Watch Laddningsstation. Låt det sitta i ca 30 minuter för att ladda batteriet i din nyckel.
  • Metod 3 av 3:
    Laddning av displayknappen på en 5 eller 7-serie BMW
    1. Bild med titeln Ladda ett BMW-tangent Steg 7
    1. Sätt in displayknappen i laddfickan för trådlös laddning. Öppna mittkonsolen av utrustade BMW-modeller och lokalisera laddfickan längs konsolens sida, närmast förarsätet. Sätt displayen i mitten av fickan.
    • Se till att låsknappen på nyckelfoben är vänd uppåt.
  • Bild med titeln Ladda ett BMW-tangent Steg 8
    2. Se till att det blå LED-lampan är upplyst. När visningsnyckeln är korrekt införd i laddfickan, aktiveras det blå LED-lampan för att indikera att tangenten laddas.
  • Om ljuset inte är på, sätt på displayknappen tills den kommer på.
  • Bild med titeln Ladda ett BMW-tangent Steg 9
    3. Anslut displayen till en mikro-USB-kabel för trådbunden laddning. Sätt i den aktuella anslutningsänden på USB-kabeln till USB-porten i din bil. Anslut den enhetsanslutna änden av Micro USB-kabeln i laddningsporten på displayknappen.
  • Du kan också ladda DISPLAY-tangenten på en Micro USB-kabel ansluten till din hemdator eller en annan laddstation i ditt hem.
  • Tips

    Om batteriet helt dör och inte laddas alls, kontrollera med din lokala återförsäljare för alternativ. Vissa modeller tillåter dig att byta ut batteriet, Men många nyare modeller kräver att du byter hela nyckeln.

    Varningar

    Du kan hitta lite information online som föreslår att du kan byta batteri genom att klippa upp och sedan lödning av nyckeln. Observera att FOB inte var gjord för att betjänas, varför det är så svårt att öppna och återföras.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande