Hur man tar ut en kindle paperwhite

ThisWill lär dig hur du laddar en Kindle PaperWhite med din dator eller ett vägguttag. USB-kabeln Din Kindle PaperWhite kom med kan användas för att ladda den med antingen en dator eller ett vägguttag, om du har den nödvändiga kontakten.

Steg

Metod 1 av 2:
Använder en dator
  1. Bild med titeln Ladda ett Kindle PaperWhite Steg 1
1. Se till att du har rätt USB-kabel. Din Kindle Paperwhite levereras med en USB-till-micro-USB-kabel. Om du inte har den ursprungliga kabeln kan du köpa en USB-till-micro-USB från många återförsäljare.
  • Bild med titeln Ladda ett Kindle Paperwhite Steg 2
    2. Anslut den lilla änden av kabeln till botten av din pappersvit. Du hittar den lilla oval-liknande porten i botten av din Kindle Paperwhite.
  • Bild med titeln Ladda ett Kindle Paperwhite Steg 3
    3. Anslut den större änden av kabeln till din dator. Om du har en all-in-one-dator hittar du extra USB-portar på baksidan av din bildskärm - om du har en bärbar dator, hittar du dessa på sidorna - om du har ett CPU-torn, du kommer Hitta några extra USB-portar på framsidan. Dessa USB-anslutningar passar bara in i portar ett sätt, så om det inte går första gången, vänd det 180 grader och försök igen.
  • När din Kindle PaperWhite startar laddning, kommer LED-lampan bredvid din kabel att tända gult, för att indikera att batteriet laddas. På skärmen ser du en blixtbultikon i batteriikonen som finns i högra hörnet. Ljuset blir grönt när det är fullt.
  • Från ett död eller dränerat batteri kan en full laddning ta cirka 3 timmar med en dator.
  • Bild med titeln Ladda ett Kindle Paperwhite Steg 4
    4. Koppla ur din laddade Kindle Paperwhite från din dator. När LED-lampan är grön, är ditt batteri fullt och gjort laddning, så du kan koppla ur den från din dator och använda den.
  • Metod 2 av 2:
    Använda ett vägguttag
    1. Bild med titeln Ladda ett Kindle Paperwhite Steg 5
    1. Se till att du har en lämplig väggadapter. Det här är de adaptrar som du ansluter din USB till och anslut sedan in i väggen. Du kan använda väggadaptern som kommer med Kindle 2, Kindle Keyboard, Kindle Fire och iPhone. Kindle paperwhite kan acceptera upp till 5,25V, så du kan köpa väggadaptrar med en produktion på 5,25V eller lägre.
    • Du kan köpa dessa adaptrar från många återförsäljare, inklusive Walmart och Amazon.
  • Bild med titeln Ladda ett Kindle PaperWhite Steg 6
    2. Anslut väggadaptern till ett vägguttag. Denna väggadapter ska passa in i antingen en vägguttag eller en förlängningssladd.
  • Bild med titeln Ladda ett Kindle Paperwhite Steg 7
    3. Anslut den större USB-änden av kabeln till väggadaptern. Du får se USB-porten på din adapter antingen på framsidan eller på en av sidorna.
  • Bild med titeln Ladda ett Kindle Paperwhite Steg 8
    4. Anslut den lilla mikro-USB-sidan av kabeln till botten av din pappersvit. Den lilla oval-liknande porten ligger i botten av din Kindle Paperwhite. När pappersvitt startar laddas LED-lampan för att indikera att batteriet laddas. Ljuset blir grönt när det är fullt.
  • Från ett död eller dränerat batteri kan en full laddning ta cirka 1-2 timmar med vägguttag och adapter.
  • Bild med titeln Ladda ett Kindle PaperWhite Steg 9
    5. Koppla bort din Kindle Paperwhite från väggadaptern. När LED-lampan är grön, är batteriet gjort laddning och du kan ta bort USB-kabeln från din Kindle.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om din Kindle är inkopplad men inte laddning kan du försöka använda en annan USB till Micro-USB-laddare.
  • Om din Kindle PaperWhite är inkopplat men inte laddning kan du också försöka tvinga en omstart genom att trycka och hålla strömbrytaren i 20-30 sekunder.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande