Hur man blir en optionsofficer

Warrantansvarig (WO) administrerar, upprätthåller, driver och hanterar utrustning som kräver avancerad och specialiserad utbildning. Att bli en garantistans tjänsteman är ett långsiktigt engagemang. Du måste vara en aktiv medlem i armén när du ansöker och skickar en mängd olika tentor och fysiska tester.

Steg

Del 1 av 3:
Start
  1. Bildbeteckningen blir en warrantofficer Steg 1
1. Lär dig om karriärvägen. Som en garantistans tjänsteman är du en del av den amerikanska arméns tekniska grund. Specialiserat på ett visst område som luftfart eller militärpolis, skulle du vara ansvarig för att träna soldater för uppdrag och hjälpa armépersonalförskott i sina karriärspecialiteter.
  • Som en garantistans officer spenderar du din karriär som utvecklar en kompetensnivå på ett visst område. Detta ställer dig i en ledarroll som alltid kommer att ha relevans i armén. Det finns många konkreta fördelar med Army National Guard, som en stadig inkomst, sjukvård, livförsäkring och pensionsplanering.
  • Karriären är bra för långsiktig stabilitet och inkomst. Men eftersom du måste ha aktuell information om tekniska aspekter av arméutbildning, kommer det att bli kontinuerlig träning under hela din karriär. Du kanske måste spendera tid ifrån ditt hem eller familj på träningssessioner.
  • Bildbeteckningen blir en Warrant Officer Steg 2
    2. Få i fysisk form. För att bli en motorns officer måste du först ansluta dig till Army National Guard. Enisting i armén innebär att du måste vara i topp fysisk form. Det finns ett antal fitnessundersökningar som du måste passera under din första arméutbildning och senare när man ansöker om att bli en optionsofficer.
  • Gå med i ett gym och arbeta på både kardiovaskulär fitness och tyngdlyftning. Du måste ha både Stamina samt grundläggande styrka för att bli medlem i en armé.
  • Överväg att anställa en personlig tränare eller prata med din läkare innan du börjar ett träningsprogram. Om du för närvarande är stillasittande eller på annat form, måste du börja träna gradvis och bygga din styrka. En läkare eller tränare kan ta reda på din nuvarande fysiska hälsa och ge träningsrekommendationer och fitnessmål för dig.
  • Bildbeteckningen blir en warrantofficer Steg 3
    3. Gå med i armén. För att bli en garantistans officer, måste du först tjäna i armén. Den nödvändiga längden på din tjänst varierar baserat på vilken militär ockupation specialitet du går in när du ansöker om att bli en warrantofficer.
  • Du kan anlita i armén när du når 17 år gammal. Du måste vara mellan 17 och 35 år för att utnyttja. Utbildning klokt, du borde vara minst en junior i gymnasiet eller ha en GED.
  • Du måste vara en u.S medborgare eller permanent bosatt.
  • Du måste uppfylla de moraliska, fysiska och medicinska kraven. Du kan granska National Guards hemsida för ytterligare information om fysiska och medicinska krav. Ett höjd / viktdiagram finns online för att mäta om du skulle kvalificera dig. Du kanske måste vinna eller gå ner i vikt för att uppfylla kraven. En läkarundersökning utförs vanligtvis någon gång under applikationsprocessen för att se till att du inte har några medicinska problem som skulle diskvalificera dig för service.
  • Bilden med titeln Bli en Warrant Officer Steg 4
    4. Slutföra grundläggande träning. När du har anlitat i armén, genomgår du ett intensivt 10-veckors grundläggande träningsprogram. Var noga med att förbereda fysiskt och emotionellt för åtagandet.
  • För att förbereda sig för grundutbildning, vet vad du är och får inte ta med till träning. Det finns en grundläggande träningens viktig checklista på arméwebbplatsen som håller aktuell information om nödvändiga leveranser. Se till att du informerar din skola eller arbetsgivare att du kommer att vara borta och få några nödvändiga blad av frånvaro. Eventuella olösta lagliga eller ekonomiska frågor bör lösas innan du lämnar utbildning.
  • Under grundutbildning kommer du att utbildas i alla nödvändiga färdigheter för kamp. Utbildning är fysiskt och känslomässigt krävande, men i slutet av träningen kommer du att vara väl förberedd för en armérelaterad karriär. I slutet av träningen måste du passera armén fysisk träningstest.
  • När du har slutfört grundläggande träning får du avancerad individualiserad utbildning. Varaktigheten och detaljerna för denna träning beror på vilket område av militära operationer du väljer som specialisering.
  • Del 2 av 3:
    Tillämpning
    1. Bildbeteckningen blir en Warrant Officer Steg 5
    1. Lära sig de grundläggande kraven. När du börjar din tjänst i Army National Guard, bekanta dig med de grundläggande kraven som behövs för att bli en optionsofficer. Förutom att passera armén fysisk träningstest i grundläggande träning finns det andra krav som är nödvändiga om du vill bli en warrantofficer.
    • Utbildningskraven är desamma för Army National Guard. Ingen ytterligare utbildning behövs utöver gymnasiet. Men som en warrant officer kräver en stor teknisk skicklighet en examen i ett tekniskt fält som är relaterat till din specialisering kan dock hjälpa till. Om du till exempel vill bli en flygvaktare, överväga en kandidatexamen i något som luftfartsteknik.
    • Du måste vara mellan 18 och 33 när du ansöker. Du måste också vara en amerikansk medborgare.
    • Du måste ha minst 12 månader kvar på ditt upphandlingsavtal för att ansöka.
    • Du måste än en gång slutföra en fysisk tentamen för att försäkra dig om alla medicinska och fysiska krav.
  • Bildbeteckningen blir en warrantofficer Steg 6
    2. Betyg högt på de nödvändiga testen. Det finns ett antal standardiserade utfärdat av Army National Guard för att bedöma din kompetensnivå på olika områden. Beroende på specialiseringen du går in, måste du göra poäng högt på dessa test.
  • Oavsett specialisering behöver alla resterande officerare en poäng på minst 110 på det väpnade krafterna yrkesbatteriet (ASVAB). Undantaget kan vara tillgängliga för denna tentamen om du har en lång historia av tjänst.
  • Om du syftar till att bli en flygvaktare, måste du ta urvalsinstrumentet för flygträning (Sift) -test. Kvalificera poäng ändras med tiden, så se Army National Guard webbplats för information om vilken poäng du ska sikta på. Du kan inte återta Sift Test och poäng på obestämd tid. Inga undantag är tillgängliga för denna tentamen.
  • Bilden med titeln Bli en warrantofficer Steg 7
    3. Besluta om en militär ockupation specialitet (MOS). Eftersom din exakta karriärväg och träning är beroende av din militära yrkesintresse måste du bestämma vilket område du vill specialisera dig innan du ansöker. Välj ett mos som du är kvalificerad och att du har ett aktivt intresse för.
  • Den vanligaste MOS är för en 153A aviatorposition. Detta kräver ingen tidigare skicklighet eller träning. Men du måste ha minst 20/50 distansvision som är korrekta till 20/20 med glasögon eller kontakter.
  • Alla andra specialiseringar kräver 4 till 6 års erfarenhet av ett fält som är starkt relaterat till din specialisering. Du kan bläddra igenom alla specialiseringar och deras specifika krav på Army National Guards webbplats.
  • Bildtiteln Bli en warrantofficer Steg 8
    4. Starta din ansökan. Du kan ladda ner Warrant Officer Application Guide på Army National Guard webbplats. Detta omfattande dokument ger en översikt över alla nödvändiga former, information och andra komponenter i din ansökan och går igenom processen. Det ger också detaljer om träningen du kan förvänta dig att få om din ansökan är godkänd.
  • Bildbeteckningen blir en warrantofficer Steg 9
    5. Skicka in ansökan till din befälhavare. Sökande måste uppfylla de specifika erfarenheterna och utbildningskraven för deras valda specialitet för att ta emot överväganden. Hur lång tid det tar att höra tillbaka på en ansökan varierar beroende på specialiseringen du valde.
  • Del 3 av 3:
    Slutföra utbildning
    1. Bilden med titeln Bli en Warrant Officer Steg 10
    1. Komplett Warrant Officer kandidatskola. Om din ansökan är godkänd måste du delta i Warrant Officer kandidatskola. Detta är en sju veckokurs, liknande i sin intensitet till grundutbildning, där du lär dig nödvändiga tekniska och fysiska färdigheter som krävs för att bli en optionsofficer. Du kommer att vara stationerad i Alabama under träning. Utbildning är en kombination av erfarenhet och klassrumsinlärning.
  • Bilden med titeln Bli en warrantofficer Steg 11
    2. Fyll i all nödvändig mos-träning. Beroende på din specialitet behöver du vidareutbildning efter de första sju veckorna. Typen och varaktigheten av träningen varierar baserat på din MOS. För mer specifik information, se Army National Guards webbplats.
  • Bildbeteckningen blir en warrantofficer Steg 12
    3. Håll dig uppdaterad under hela din karriär. Som en garantistans officer måste du vara en teknisk expert på ditt område. Se till att du fortsätter din utbildning som krävs av Army National Guard. Ytterligare utbildning och skolgång kommer att vara nödvändig under hela din karriär när armén förändras och anpassar sig.
  • Tips

    Skicka inte in ofullständiga applikationer. Undvik att skicka in häftiga kopior, dubbelsidiga kopior eller rapportskydd. Mindre fel kan leda till att din ansökan avvisas eller försenas.

    Varningar

    Omfattande bakgrundskontroller utförs på varje sökande.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande