Så här redigerar du din begränsade vännerlista på facebook på en dator eller mac

Thistaaches du Hur man redigerar din begränsade vänlista på Facebook genom att lägga till och ta bort dina befintliga vänner. Begränsade vänner kommer bara att kunna se inlägg och profilinformation du gör allmänheten.

Steg

  1. Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac Steg 1
1. Öppna Facebook på din webbläsare. Typ Facebook.com I din webbläsares adressfält och tryck på ↵ Ange på ditt tangentbord. Facebook öppnas upp till ditt nyhetsflöde.
  • Om du inte är inloggad på Facebook i din webbläsare, skriv in din e-post eller telefon och ditt lösenord för att logga in.
  • Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac Steg 2
    2. Hitta "UTFORSKA" sektion på vänstra navigeringsmenyn. Det är den tredje menyn som går från toppen på vänster sida av ditt nyhetsflöde. Det låter dig snabbt komma åt händelser, sidor, grupper, insikter och Vänlistor, Bland andra alternativ.
  • Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac Steg 3
    3. Klick Vänlistor. Du hittar det här alternativet som visas under utforska på vänstra navigeringsmenyn. Din vänlistor kan innehålla den stad du bor i, skolan du gick till eller den plats du jobbar på, förutom nätverk du har gått med och listar du har skapat manuellt i det förflutna.
  • Om du inte ser alternativet vänlistor klickar du på Se mer... knappen längst ner på utforska-menyn.
  • Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac Steg 4
    4. Klick Begränsad. Det här alternativet kommer att vara bredvid en röd trafikskyltikon längst ner på din vänlistor.
  • Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac Steg 5
    5. Klick Hantera listan. Den här knappen kommer att vara i det övre högra hörnet av din webbläsarsida. Det öppnar en rullgardinsmeny.
  • Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac Steg 6
    6. Klick Redigeringslista Från rullgardinsmenyn. Detta öppnar en popup-box för att hantera vem som går på din begränsade lista, och vem kommer ut.
  • Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac Steg 7
    7. Klicka på en vän för att ta bort dem från listan. Alternativet Redigera list öppnas upp till en lista med vänner du redan har lagt till i din begränsade lista. Du kommer att se en blå markering bredvid vänner som för närvarande är på listan. Om du klickar på en vän kommer du att gömma markeringen och ta bort den här vänen från din lista med begränsade vänner.
  • Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac Steg 8
    8. Klicka på På den här listan knapp. Den här knappen kommer att vara i övre vänstra hörnet av Redigering popup-box. Det öppnar en rullgardinsmeny.
  • Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac Steg 9
    9. Klick Vänner. Detta visar dig en lista över alla dina Facebook-vänner, inklusive de som redan finns på din begränsade lista. Du kommer att se en blå markering bredvid en vän om du redan har lagt till dem till begränsade.
  • Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac steg 10
    10. Bläddra ner och välj Vänner för att lägga till i din begränsade lista. Ett blått markering visas bredvid en vän när du klickar på deras namn eller bild.
  • Du kan också använda sökfältet i det övre högra hörnet av redigeringsbegränsad rutan för att hitta vänner.
  • Bild med titeln Redigera din begränsade vänner lista på Facebook på en PC eller Mac Steg 11
    11. Klick Avsluta. Det här är den blå knappen i det nedre högra hörnet av EDIT-begränsad popup-box. Du kan se en lista över alla begränsade vänner under På den här listan, På höger sida av ditt webbläsarfönster.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande