Hur man köper hem odlad tobak

Om du letar efter ett alternativ till de bearbetade tobaksprodukterna har du köpt i butiker, kanske du tror att homegrown tobak är lösningen. Innan du bestämmer dig för att börja köpa hemgrown tobak, ta lite tid att läsa om de hemgjorda tobakens städsagare och de potentiella hälsoriskerna. Om du fortfarande tror homegrown tobak är rätt för dig, se till att du hittar en legitim och pålitlig källa.

Steg

Metod 1 av 2:
Bestämmer om homegrown tobak är rätt för dig
  1. Bild med titeln Köp hem Vuxen tobak Steg 1
1. Lär dig om de olika typerna av tobaksvaror. De flesta tobaksprodukter som du köper i affären behandlas på något sätt. Tobak som är "hemvuxen" Kan bearbetas också. Om du letar efter en obearbetad produkt, bör du söka hela, obearbetade tobakslöv, som du kan köpa från en individ som växer växten hemma eller från ett företag.
  • Det är olagligt att sälja bearbetade tobaksvaror utan licens i Förenta staterna, men hela, obearbetade tobaksblad är inte föremål för samma föreskrifter.
  • Bild med titeln Köp hem Vuxen tobak Steg 2
    2. Förstå fördelarna med homegrown tobak. Om du letar efter en mer naturlig, högkvalitativ tobaksprodukt, homegrown, obearbetad tobak kan vara rätt för dig.
  • HomeGrown, obearbetad tobak kan innehålla färre kemikalier och tillsatser än kommersiell tobak.
  • HomeGrown, obearbetad tobak kan komma från Heirloom Plants, som kan producera en högre kvalitet med en bättre smak.
  • Bild med titeln Köp hem odlad tobak Steg 3
    3. Erkänna riskerna med homegrown tobak. Även om det kan finnas vissa fördelar med att använda obearbetade tobaksprodukter, bör du förstå att inköp av homegrown tobak inte hindrar dig från att utveckla någon av de olika sjukdomar som har kopplats till rökning. Stora tobaksföretag lägger till många kemikalier till sina produkter, men tobak innehåller naturligtvis också kända karcinogener. Om du vill vara frisk är det bästa du kan göra att sluta röka.
  • Om du inte köper obearbetat, helt blad tobak, eller du köper bearbetad tobak olagligt, som starkt är avskräckt, måste du betala skatter. Av den anledningen kan inköp av homegrown tobak från en legitim källa inte spara några pengar över inköp av konventionella tobaksprodukter från en butik.
  • Metod 2 av 2:
    Hitta en källa till homegrown tobak
    1. Bild med titeln Köp hem Vuxen tobak Steg 4
    1. Hitta en juridisk källa. Du vill förmodligen inte bli inslagna i en olaglig operation, så om du köper något annat än hela, obearbetade tobakslöv, se till att den person som växte tobaken har en giltig tillverkare av tobaksprodukter tillåter från Förenta staternas alkohol och tobakshandel och skattebyrå.
    • Om du någonsin är i tvivel om en källaens legitimitet, kontakta den amerikanska alkohol- och tobakshandels- och skattebyrån för att kontrollera förekomsten av en tillverkarens licens.
    • I allmänhet bör du undvika tobaksprodukter som inte säljs i butiker. Det finns en mängd olika Heirloom och additivfri tobaksprodukter på marknaden som kan erbjuda de fördelar du söker från hemgrown tobak. Du kan också hitta små företag som säljer direkt till konsumenter i ditt lokala område, men du bör kontrollera att de är licensierade innan de köper från dem.
    • Om du har en vän som blir homegrown tobak, fråga honom var han får det, men kom ihåg att alltid verifiera att källan är laglig. Du kan lagligt köpa hela, obearbetade tobakslöv från någon, men du kommer sannolikt att behöva ha någon form av en anslutning för att hitta en källa, eftersom dessa individer är osannolikt att ha butiker eller webbplatser.
    • Att hitta en legitim källa kommer också att skydda dig mot säljare som kan sälja smittade produkter.
    • Undvik att bli rippad genom att utbilda dig själv om de olika stammarna av tobak och den gåta i ditt område. Du kan också se online för att se hur mycket, obearbetade tobakslöv går för.
  • Bild med titeln Köp hem Vuxen tobak Steg 5
    2. Köp obearbetat tobak online. Om homegrown tobak är tilltalande för dig eftersom det är mer naturligt än kommersiellt producerade produkter, kanske du kan hitta samma fördelar i hela, obearbetade tobakslöv som erbjuds till försäljning online. Du kan välja mellan ett brett utbud av stammar från många online-återförsäljare.
  • Om du inte är mycket kunnig om tobak kan det vara svårt att berätta om en produkt är hög kvalitet eller om priset är rättvist. Innan du köper, kolla alltid online recensioner för återförsäljaren och titta på andra källor för att jämföra priser på den belastning som erbjuds. Var försiktig med någon återförsäljare vars priser verkar ovanligt höga eller ovanligt låga.
  • Om du köper hela tobaksblad måste du bearbeta dem själv, vilket innebär att tvätta, torka, separera och strimla bladen.
  • Bild med titeln Köp hem Vuxen tobak Steg 6
    3. Överväga växande tobak själv. Om du har bestämt dig för att du definitivt vill röka hemvuxen tobak, men du kan inte hitta en juridisk och pålitlig källa, överväga att växa det själv. Det tar lite hårt arbete och engagemang, men det kommer att spara mycket pengar.
  • För att växa din egen tobak behöver du ett välutrustat inomhusväxande område, en utomhus trädgård och utrymme inomhus för torkande löv. Du måste också tendera till dina växter varje dag.
  • Sälj inte bearbetad tobak! Du kommer att komma in i mycket problem om du är fångad.
  • Det finns risker i samband med växande tobak, inklusive potentialen för nikotinförgiftning om du hanterar våta tobaksblad. Se till att du förstår hur du hanterar grödan ordentligt innan du börjar växa den.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Tobaksblad som fortfarande har en intakt full stam definieras av lag som en jordbruksprodukt, så regleras inte av några lagar.

    Den bästa källan för att köpa helblad tobak (stam intakt) är en tobaks bonde. Den bästa tobaken för rökning är ljust löv som främst odlas i NC och SC.

    • Köp aldrig från de du inte litar på, som du kan få en dålig kvalitet eller förorenad produkt.
    • Om du vill sluta röka finns det en mängd olika gratis resurser tillgängliga online.

    Varningar

    Lagar kan variera i olika jurisdiktioner. För att undvika att komma i trubbel, överväga att köpa all din tobak från en tillåten leverantör.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande