Hur man flyger med barn

Flyga med barn behöver inte vara svåra. Det finns flera saker du kan göra innan, under, och efter ditt flyg för att göra upplevelsen positiv för dina barn, själv och de andra passagerarna på planet. Genom att tänka på hur dagen kommer att gå, delegerar uppgifter till de resande vuxna, och ger god information och underhållning för dina små, kan du göra din nästa resa med dina barn den bästa än!

Steg

Del 1 av 3:
Planerar ditt äventyr
  1. Bild med titeln flyga med barn Steg 1.jpeg
1. Välj en natt eller tidig morgonflygning. Ett sömnigt barn kommer att vara mer benägna att växa ut under planet. Tidig morgonflyg tenderar också att vara mindre trångt. Om du tar en övernattningsflygning och de bara inte kan lugna ner, försök tyst att läsa dem en sängtidshistoria som de har hört tidigare, med dem att lyssna på lugnande musik eller naturljud, eller ge dem en mild rygg och nackmassage.
  • Om du fortfarande har problem med att få dem att sova, kan barndoser av melatonin, benadryl (difenhydramin inte användas för barn under 2 år) eller andra mjuka sömnhjälpmedel kan hjälpa till. Om du är osäker på säkerheten hos ett sömnhjälpmedel, fråga din barnläkare för rekommendationer och tips.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 2.jpeg
    2. Kontrollera flygkostnader för barn eftersom de kan variera med flygbolag. Flygbolag har ibland tillgång till barnpris på deras hemsida. Om de inte gör det, ring flygbolaget och fråga om du kan förvänta dig en avgift för ett spädbarn att sitta i knäet, om du ska köpa en annan vuxen säte för ditt barn, och om ditt barn behöver ett speciellt säkerhetssäte baserat på deras ålder och storlek.
  • Fråga namnet på den representant som hjälper dig så att du kan hänvisa till den informationen senare om det behövs.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 3.jpeg
    3. Ta en barnvagn eller bilsits, men bara om det är absolut nödvändigt. Strollers och bilstolar kan vara svåra att tote runt och är ett krångel för att ansluta flygningar. De kunde också bli skadade i den kontrollerade väskan. Om du behöver en barnvagn, ring ditt flygbolag för att fråga om att kontrollera barnvagnar och de relaterade kostnaderna.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 4.jpeg
    4. Kolla in minst två timmar före ditt flyg. Det är inget värre än att känna sig stressad i linjen på säkerhet eftersom ditt flyg är på väg att lämna och du har små att komma igenom säkerhet. Tillåt 2-3 timmar att göra det genom incheckningen och säkerhetsfritt.
  • Anländer tidigt kommer också att låta dina barn utforska flygplatsen medan de väntar, vilket kan göra en värdefull lärandeupplevelse - och är ett bra sätt att trösta ut dem! Använd ett barns sele om ditt barn tenderar att vandra.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 5.jpeg
    5. Kontrollera din flygstatus natten före ditt flyg och när du anländer till flygplatsen. Om det finns förseningar eller avbokningar, vill du veta så snart som möjligt så att du kan göra andra arrangemang. Ta dig tid att förklara den nya planen för dina små, eftersom förändringar i en stor resa kan orsaka smältning.
  • Bild med titeln Fly med barn Steg 6.jpeg
    6. Dela upp ansvarsområden bland de vuxna. Om du reser med flera vuxna, skapa ett "kompis" -system. Det kan vara till hjälp att ha en vuxen som ansvarar för allt pappersarbete medan den andra håller barnen upptagna. Din familj kommer att känna till de bästa rollerna för alla att ta på sig.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 7.jpeg
    7. Gör researrangemang mellan flygplatsen och ditt boende i förväg. Försöker störa ett hotell när du har trötta barn och inget sätt att komma dit kan orsaka onödig stress. Ha resplan och kartor av din destination redo för när du går av planet. Häng på alla flyg, hotell och bilbokningsbekräftelse nummer för att underlätta övergångar.
  • Del 2 av 3:
    Förbereder ditt barn för resan
    1. Bild med titeln flyga med barn Steg 8.jpeg
    1. Sätt en "hjälp, jag är förlorad" kort i ditt barns ficka. Det borde ha ditt namn, adress och mobilinfo om det om de blir separerade från dig. Håll en ny bild av ditt barn på dig. Låt inte barn ut ur din syn, och instruera dem att stanna nära dig hela tiden.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 9.jpeg
    2. Gå dem genom de stora stegen av flygresor som säkerhet och start. Till exempel, på säkerhet, säg "Du måste ta av dina skor för att sätta dem igenom skannern, men oroa dig inte, du får tillbaka dem!"Före start, säg "Planet kommer att gå väldigt snabbt och skaka lite, men det är okej, inget dåligt kommer att hända." Håll dem inblandade under de läskiga delarna genom att ge dem ett litet men viktigt jobb att göra, till exempel att sätta objektfack på transportbandet eller stänga av elektroniken före start.
  • Bild med titeln Fly med barn Steg 10.jpeg
    3. Låt dem packa sin egen väska. Barnen kommer att tycka om att förbereda och bära sitt eget bagage. Det kan också hjälpa dem att känna sig mer självsäkra om de känner sig nervösa om sitt äventyr. Övervaka packning så att allt som ditt barn behöver gör det i sin väska, och glöm inte en bagage tagg med ditt namn och telefonnummer för varje väska.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 11.jpeg
    4. Klä i lätta, bekväma kläder och glidskor. Minimera mängden metall i kläder och skor för att spara tid på säkerhet. Planen kan vara kalla, så har barnen att bära en jacka eller hålla en i sin väska.
  • Bild med titeln Fly med barn Steg 12.jpeg
    5. Berätta för dem att örat eller mage smärta under planet är bara tillfälligt. Ta med öronvärk droppar och visa dem hur man poppar sina öron för att minimera öronmärta från hög höjd. Om de känner sig illamående kan dramamin eller emetrol hjälpa. Rådfråga din läkare innan du använder mediciner som ditt barn inte har använt tidigare.
  • Bild med titeln flyga med barn steg 13.jpeg
    6. Ta med ett rengöringspaket för messor och olyckor. Håll våta torkdukar, servetter, handretagare, bandage, sjuka påsar och pull-ups i din bärande. Lita inte på flygledarna att ta hand om ditt barns olyckor eftersom de har många andra passagerare att delta i.
  • Del 3 av 3:
    Gör resan kul
    1. Bild med titeln flyga med barn steg 14.jpeg
    1. Sitt ditt barn bort från gången. Små händer och fötter kan bli skadade från passagerare eller mat- och dryckesvagnen, och barn ska inte griper på människor eller egendom.
  • Bild med titeln flyga med barn steg 15.jpeg
    2. Gör ditt barn bekvämt. Det är svårt att sitta fortfarande så länge, men ett par små kuddar, en filt, och ett fyllt djur kan göra hela skillnaden. Ett bekvämt barn kommer också att vara mindre benägna att vilja lämna sitt säte eller sparka baksidan av andras säten.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 16.jpeg
    3. Ge en mängd olika underhållning. Använd gärna de in-flight-alternativ, men beror inte på dem eftersom deras favoritspel eller show kanske inte är tillgängliga. Ta med en bärbar spelkonsol, en telefon laddad med musik och ljudböcker, klistermärken, spelkort, pusselböcker, tomt papper och pennor.
  • För mer utbildningsaktiviteter, ha dem planera en semester med hjälp av resor broschyrer eller granska din resväg igen. Introducera böcker, flashcards och andra läromedel som är lämpliga för ditt barns ålder. Om du har skoliga barn, fråga sin lärare vad han eller hon föreslår.
  • Packa en liten överraskningsgåva för dem, till exempel en ny färgbok och kritor. Detta kommer att hjälpa till att pique deras intresse för en ny aktivitet och bekämpa tristess.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 17.jpeg
    4. Ta med massor av snacks. Spädbarn kräver bara bröstmjölk eller formel, och se till att du har flaskvatten om du behöver mixa formel på planet. För äldre barn, ge lågsocker alternativ som spannmål, puff snacks, vanlig pasta, smörgåsar, granola barer, torkad frukt och mellanmål. Undvik saker som behöver kylning, smälta eller smula livsmedel och bananer och avokado som de blir till brun mush i en väska.
  • Det finns regler om mängden och typen av vätskor eller geler som kan transporteras tidigare säkerhet, men undantag görs ibland för flaskor, juiceboxar och sippy-koppar. Se till att du nämner dessa objekt till TSA-agenten innan du går igenom säkerheten och att du placerar dem i sin egen Quart-size-postkasse.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 18.jpeg
    5. Belöna gott beteende och använd konsekvent disciplin. Komplimanger dem på deras förmåga att sitta still, stanna tyst och respektera andra. Definiera tydligt dina förväntningar på deras beteende långt innan din resa börjar, och ger alternativ för belöningar om de beter sig bra. Om de beter sig dåligt, ge dem inte negativ uppmärksamhet genom att skrika eller spänna dem, eftersom de kan se det beteendet som ett sätt att få mer uppmärksamhet. Istället, ge ett fast "nej" och förklara varför deras handlingar inte var rätt. Omdirigera deras uppmärksamhet åt en positiv och engagerande aktivitet efter disciplinering dem.
  • Bild med titeln flyga med barn Steg 19.jpeg
    6. Hålla sig lugn. Försök att inte visa frustration om allt inte går exakt som planerat. Barn kan påverkas av sina vårdande stämningar, och din stress kan snabbt bli deras stress.
  • Tips

    Var artig. Det är lätt att bli inslagna i stressen av flygresor med unga, men alltid vara uppmärksam på ditt barns verksamhet. Var inte rädd för att försiktigt disciplinera dem för dåligt beteende - flygledarna och andra passagerare kommer tacka dig. Ber om ursäkt för något oförskämt eller motbjudande beteende från ditt barn.

    Varningar

    Se till att barn vet att aldrig nämna bomber eller någon form av våld på en flygplats som det kan få hela familjen i trubbel.
  • Ha ditt barn under 3 år sitter i sitt eget säte i ett FAA-godkänt barnsäkerhetssäte, inte på knäet. Det är dyrare, men säkrare. Ett lapbarn kan störa din förmåga att stärka för eventuella slag och kanske inte har tillgång till en syrgasmask i det osannolika händelsen av en nödsituation.
  • Kom ihåg att kontrollera ditt flygbolags hemsida för den senaste storleken och viktbegränsningarna för carry-ons. Packa endast mängden juice, mjölk eller bröstmjölk som du behöver för flygningen i din cartic-on. Större mängder kan kontrolleras med ditt bagage.
  • Undvik leksaker med små bitar. De kan lätt sväljas, vilket utgör en risk för ditt barns hälsa medan du reser. Dessutom är hämtning av små bitar av kastade leksaker från olika delar av flygplanet opraktiskt och pinsamt eftersom de kan landa på andra passagerarnas ansikten eller mat.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande