Hur man blir en framgångsrik landningsmodell

Runway Modeling är ett populärt karriärmål. Mode visar och nyhetsklipp kan leda dig att tro att du bara behöver vara underbar och graciös att vara en framgång. Men du måste uppfylla vissa krav, arbeta hårt och ha en plan B om ditt ursprungliga mål inte utgör. Viktigast, du måste ta hand om dig själv eftersom världen av modellering kan krävas.

Steg

Del 1 av 4:
Uppfylla kraven
  1. Bildbetatled blir en framgångsrik landningsmodell Steg 1
1. Forskning fysiska krav. I genomsnitt måste du vara mellan 5 fot 8 tum (173 cm) och 6 fot (183 cm) lång. Men om du är kort men har en rolig kärleksfull attityd och stark arbetsetik, kan du fortfarande lyckas. Officiellt finns det inga viktkrav, men de flesta internationella modemodellerna väger mellan 110 och 130 pund (50-59 kg).
  • Beroende på vem du modellerar för, "Plus-size" -modeller kan bära mellan en storlek 8 (brittisk storlek 10 / EU-storlek 38) och en storlek 14 (brittisk storlek 16 / EU-storlek 44).
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik landningsmodell Steg 2
    2. Forskningsålderkrav. I de flesta fall måste du vara 16 till 21 år gammal. Om du är under 18 år behöver du en förälder eller vårdnadshavare för att underteckna ditt kontrakt. Beroende på det tillstånd du bor i kan du också behöva ett arbetstillstånd om du fortfarande är en minderårig. Om du är över 21 men ser yngre ut, kan du fortfarande ha en chans. Men om du inte slår Superstardom, är du "för gammal" efter 23 år.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik landningsmodell Steg 3
    3
    Arbeta på din promenad. På landningsbanan måste du ha perfekt hållning. Kvadratisk axlar och räta tillbaka din rygg. Koppla av dina händer, men låt inte armarna svänga för mycket. När du går, ta långa framsteg och placera en fot direkt framför den andra.
  • När du har gått ner Pat, träna gå i höga klackar. Börja på pumpar med låg nivå. Sedan, gradvis arbeta dig upp till Stiletto Heels.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik landningsmodell Steg 4
    4. Övning. Ägna cirka en timme om dagen, minst fyra dagar i veckan, till ditt träningspass. Arbeta alla muskelgrupper för att hålla dina ben och muskler starka.Lägg till lite kardio för hjärthälsa och yoga För flexibilitet och avkoppling.
  • Bildbeteckningen blir en framgångsrik landningsmodell Steg 5
    5. Ät rätt. Fokusera på färska, företrädesvis organiska, livsmedel. Växtproteiner, komplexa kolhydrater och monounsättade ("goda") fetter är båda fyllda och närande. Bra val inkluderar baljväxter (bönor, ärter och nötter), mörka lummiga gröna som kale och hela korn som långkornigt ris och korn.
  • Om du vill åka på en diet, prata med din läkare först, även om du är i perfekt hälsa.
  • Svälta aldrig dig själv. Om du tror att du kanske har en ätstörning, Ring de nationella ätstörningarna Association på 1-800-931-2237 eller text "Neda" till 741741.
  • Bildbeteckningen blir en framgångsrik landningsmodell Steg 6
    6. Drick mycket vatten. Den genomsnittliga vuxna behöver ungefär 64 vätska ounces (1.89 l) vatten per dag. Om du tränar kraftigt, borde du dricka mer. Prata med din läkare för specifika rekommendationer. Förutom att hålla dig levande och frisk, förhindrar vatten också att du överger.
  • Bildbetatled blir en framgångsrik landningsmodell Steg 7
    7. Ta hand om din hud. Ett hälsosam kost och träningsprogram minimerar vanliga hudproblem som akne. Om du har oljig eller aknebenägen hud, tvätta ansiktet minst två gånger om dagen med oljestyrande ansiktsskrubba. Om du har torr hud, använd en fuktgivande ansiktsvask. Använd solskyddsmedel mellan 10:00 och 2:00, när UV-strålar är starka. För mycket UV-exponering kan orsaka för tidiga rynkor, som är en karriärmördare.
  • Behandla tillfällig breakout med en dab av tea trädolja. Om Acne Breakouts förblir envis, prata med en hudläkare om receptbelagda läkemedel.
  • Bildbetatled blir en framgångsrik landningsmodell Steg 8
    8. Missbruk inte droger. Detta inkluderar alkohol och nikotin. Att bli full varje dag kan skada din lever och din förmåga att tänka klart. Rökning leder till långsiktiga problem som hjärtsjukdom, emfysem, cancer och för tidig åldrande. Hardcore droger som kokain eller heroin är lika farliga och dödliga.
  • Del 2 av 4:
    Få exponering
    1. Bildtiteln Bli en framgångsrik landningsmodell Steg 9
    1
    Bygg din portfölj. Sök professionella fotografer för att skapa dina headshots, profil poserar, hela kroppsskott och tillbaka skott. Bära enkla formmonteringskläder som en tee shirt och skinny jeans. För många lager kommer att täcka vilka agenter och talangscouter vill se.
    • Agenter vill ofta se casual bilder utöver din portfölj. Le för några snapshots, men också experimentera med andra ansiktsuttryck.
  • Bildbetatled blir en framgångsrik landningsmodell Steg 10
    2. Välj en marknad. De flesta modeller arbetar på bara en eller två marknader, som New York eller Paris. Olika marknader har olika preferenser för kroppstyper. Sök online och läs modetidningar för att ta reda på vilka marknader som är rätt för dig.
  • Bildbeteckningen blir en framgångsrik landningsmodell Steg 11
    3
    Ansök om en modelleringsbyrå. Kontakta Top Byråer som Elite eller Ford. Varje byrå har sina egna regler om hur man ansöker. Om du bryter dessa regler, kommer de inte att representera dig. Kontrollera deras hemsida innan du kontaktar dem eller skickar din portfölj. Vanligtvis kommer du att gälla som en allmän modell och flytta till banan efter att byrån väljer dig.
  • Förvänta din agent att få dina bästa intresse i åtanke. De borde alltid behandla dig som en professionell. Om du är helt ny att modellera, bör de ge dig råd om näring och mode tips. Du bör också förvänta dem att ansluta dig med de bästa stylisterna och fotograferna.
  • Akta dig för bedrägerier! Undersök mindre kända byråer via webbsökningar eller Better Business Bureau. Undvik agenter som ber om pengar på framsidan eller försök att sälja dig modelleringsklasser eller fotosessioner.
  • Bildbeteckningen blir en framgångsrik landningsmodell Steg 12
    4. Låtsas inte. När du träffar en byrå, var bara dig själv. Använd inte kläder eller smink du inte brukar bära. Å andra sidan, om ditt vanliga utseende är funky och upprörande, gå med det! Oavsett ditt vanliga utseende, ha på sig enkla formmonterade kläder så att agenten kan se din kropp.
  • Se till att du agerar professionell när du träffar en byrå. Agenter vill arbeta med professionella, lättillgängliga människor.
  • Bildbeteckningen blir en framgångsrik landningsmodell Steg 13
    5. Träffa människor utanför byrån. Kontakter får dig jobba i denna bransch. Gå till nätverkshändelser, och var väldigt sällskaplig. Prata med din agent och medarbetare om att introducera dig till designers och spejkar. Gå till Runway Shows med människor som kan göra introduktioner.
  • Del 3 av 4:
    Lyckas i din karriär
    1. Bild med titeln Bli en framgångsrik landningsmodell Steg 14
    1. Hyr en advokat. Attorneys kan vara dyra, men de kommer att skydda dina intressen under hela din karriär. Forskning advokater med rekord av vinnande fall för modeller. Fråga andra modeller för rekommendationer.
  • Bildbeteckningen blir en framgångsrik landningsmodell Steg 15
    2. Läs hela kontraktet. Skriv aldrig ut på någonting innan du läser det noga. Vissa kontrakt försöker tvinga modeller att kompromissa med sina moraler eller hälsa för vissa uppdrag. Om formuleringen är för komplex, skriv din advokat det. Förhandla (eller få din advokat förhandla) med agenten eller scout om du inte är bekväm med villkoren.
  • Bildbeteckningen blir en framgångsrik landningsmodell Steg 16
    3. Visa förtroende. Tala upp för dig själv om någon skjuter dig för att göra något du är emot. Prata tydligt. Mumble inte eller prata med en riktigt låg volym. Du bör också använda ditt kroppsspråk för att visa ditt självförtroende. Räta ut din hållning och gör ögonkontakt under konversationer.
  • Bildbeteckningen blir en framgångsrik landningsmodell Steg 17
    4. Hålla ut. Modellering är en konkurrenskraftig industri, så du borde vara beredd att hantera avslag från tid till annan. Du måste också ta itu med kritik. Även om du har vunnit skönhetskonkurrenser kan hela ditt liv, agenter och scouts förolämpa ditt utseende om du inte passar den typ de letar efter. Låt det inte komma till dig. Så småningom hittar du ett uppdrag som behöver någon exakt din typ.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik landningsmodell Steg 18
    5. Acceptera de inte så glamorösa grejerna. Som alla karriär har modellering sina ner sidor. Förbered dig för att arbeta sena nätter och vakna tidigt nästa morgon. Bli van vid sista minuten förändringar i fotografier, ständigt bevakar din integritet och spenderar mycket tid bara väntar på. Du måste också lära dig att hantera jetlagret och ensamheten som kommer med frekvent resa.
  • Del 4 av 4:
    Gör en back-up plan
    1. Bildbeteckningen blir en framgångsrik landningsmodell Steg 19
    1. Överväga andra vägar i modellering. Medan du kan styra din vikt i viss utsträckning, är din höjd en annan historia. Den goda nyheten är att inte alla modeller är långa och tunna. Om du är kortare än 5 meter 5, överväga Modellerande petite kläder. Om du har en medelstora byggnader, överväga modellering plus-size-kläder.
    • Du kan också modellera saker som skor, smink eller smycken. I dessa fält fokuserar agenter och spejder på specifika delar av din kropp som din hända eller fötter.
    • Numera finns det jobb för modeller med alla olika kroppstyper, så du har mycket fler alternativ om du inte passar in i mindre storlekar.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik landningsmodell Steg 20
    2. Gå på gymnasie. Även om saker fungerar, behöver du sannolikt något att falla tillbaka på din mitten av 20-talet. Vänta inte tills du behöver göra nya planer. Börja studera medan du modellerar eller letar efter modellering av spelningar. Om du reser för arbete, prata med en akademisk rådgivare om online kurser.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik landningsmodell Steg 21
    3. Överväga andra moderelaterade karriärer. Modellering är inte den enda karriären inom modeindustrin. Med en BA i journalistik kan du skriva för en modetidning. En BFA i fotografering och en imponerande portfölj kan landa dig ett riktigt trevligt som en modefotograf. Om du har en knack för figurritning och fiberkonst som sömnad, bör du tänka på att bli en modedesigner.
  • Tips

    Att delta i modellskolan kan ge dig en kant i branschen. Du lär dig om att posera, gå på banan och skydda dig själv från bedrägerier. Var försiktig med att undvika skolor som gör påståenden som är för bra för att vara sanna (som "garanterade" jobb vid examen) eller hävdar att de har utbildade modeller som aldrig deltog i.

    Varningar

    Ignorera inte tecken på en ätstörning! Söka hjälp om du tar extrema åtgärder för att gå ner i vikt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande