Hur man blir en dea-agent

DEA-agenter arbetar för läkemedelsverkets administration, en gren av Förenta staternas federala regering. Dea Agents ansvarar för att tillämpa lagar för att begränsa handeln med olagliga droger och kontrollerade ämnen inom Förenta staterna. Arbetet med ett DEA-agent är utmanande och farligt men också givande. Ingångskrav för godkännande i DEA Agent Training-programmet är många och rigorösa. Applikationsprocessen omfattar flera faser, är mycket konkurrenskraftig och kan ta upp till ett år för att slutföra. Här är några användbara tips och förslag på hur du blir en DEA-agent.

Steg

Del 1 av 3:
Mätning
  1. Bildbeteckningen blir ett DEA-medel Steg 1
1. Vet vad du kommer in i. Om du gör en djupgående sökning av nätet, läs om ämnena, vara övertygade och försök att vara redo att träna / arbeta på dig själv (mentalt och fysiskt). Du kommer att upptäcka att numret en sak varje webbplats kommer att berätta är att du måste seriöst tänka på den här karriärvägen. Det är farligt. Det är mentalt och fysiskt ansträngande. Det är själva definitionen av svårt. Det är intensivt. Det kan vara dödligt. Det är inte ett avsnitt att bryta dåligt.
  • Du kommer att hantera mycket farliga människor och mycket farliga kemikalier i mycket farliga omständigheter. Du borde veta vad dessa människor gör, vad de hanterar vad drogerna gör för människor, fängelsestraff och priserna och väl i princip allt om systemet. Det kommer att testa din fysiska förmåga och din mentala smidighet. Det kommer inte vara glamoröst. I slutet av dagen kommer du att tallar för dagarna att flippa hamburgare. Detta är inte för det svaga i hjärtat.
  • Bildtiteln blir ett DEA-agent Steg 2
    2. Var en amerikansk medborgare mellan 21 och 36 år vid ansökan. Det enda undantaget är om du redan arbetar i en liknande arbetsmiljö med en liknande byrå och började vid en yngre ålder.
  • Du måste ha ett giltigt körkort vid tidpunkten för ansökan.
  • Bildbetatled blir ett DEA-medel Steg 3
    3. Var villig att flytta. Ett villkor för anställning är att du är villig att gå någonstans de berättar för dig att gå. Det är bäst att förverkliga detta nu. Oddsen för att du blir uppdaterad exakt var du vill vara smal till ingen. Om du verkligen vill vara en DEA-agent, går du där de vill att du ska gå.
  • Bildtiteln blir ett DEA-medel Steg 4
    4. Gå på gymnasie. Även om en kandidatexamen inte är nödvändig är det högt rekommenderat. Om du inte har en, måste du spendera år att få erfarenhet av narkotika / narkotikamrelaterade undersökningar, arbetsövervakning, arrestering av personer som misstänks för narkotikarelaterade överträdelser och organisering av bevis. Om du inte har spenderat dina söndagsmöbler gör det här, behöver du en examen.
  • Din kandidatexamen skulle bäst betjänas i ekonomi, redovisning, datateknik, teknik eller främmande språk. Emellertid kommer grader i straffrättsliga eller polisvetenskap också att tas emot väl. Din betygsgenomsnitt (GPA) ska vara 2.95 eller högre oavsett din examen.
  • Bildbetatled blir ett DEA-agent Steg 5
    5. Få brottsbekämpande erfarenhet. De flesta Dea-agenter har någon typ av tidigare brottsbekämpande erfarenhet - vissa poliser, lite militär. Även om det inte är nödvändigt, hjälper det verkligen och är meningsfullt. Inte heller kräver en högskoleexamen och båda banorna kan startas nära din hemstad. Om du inte har någon erfarenhet och är unga nog att fortfarande komma igång, överväga en av dessa vägar innan du slår upp DEA för rekrytering.
  • Återigen är det möjligt att vara en DEA fresh out of college utan erfarenhet. Båda är livskraftiga alternativ och båda banorna har haft personer som har lyckats. Det är bara ett personligt val.
  • Bildbetatled blir ett DEA-agent Steg 6
    6. Vara i utmärkt fysisk form. Ett av de ursprungliga hindrarna för att bli en DEA-agent är PTT - det fysiska uppgiftstestet. Även de anser det noggrant. Som en del av ansökan måste du passera detta. Och då är det på träning, vilket är ännu mer intensivt.
  • PTT består av pull UPS, sit-ups, push UPS, en shuttle-körning och en 2-mils körning. Det finns minimal tid för vila mellan uppgifter och ett minimivål måste uppnås för att passera.
  • Bildbetatled blir ett DEA-medel Steg 7
    7. Uppfylla hälsokraven. För att till och med betraktas som en sökande måste du vara i rätt fysiska tillstånd. Det betyder att din hörsel måste vara obehindrad, din syn, ingen svagare än 20/40 i ett öga, ha normal färgsyn, och kunna lyfta minst 45 kg.
  • Del 2 av 3:
    Börjar ansökan
    1. Bildtiteln blir ett DEA-medel Steg 8
    1. Kontakta ditt lokala DEA-kontor. En karta över hela nationen och dess kontor kan hittas online. Om det inte är ett aktuellt alternativ, ring (800) Dea-4288. En agent kommer det att gå igenom grunderna.
    • Han / hon kommer förmodligen att göra dig mycket medveten om karriärvägen och dess realiteter. De försöker inte avskräcka dig från att driva detta - de försöker se till att du går med så exakt en bild som möjligt.
  • Bildtiteln blir ett DEA-medel Steg 9
    2. Delta i en orienteringsession. Om du uppfyller alla krav på det första mötet, kommer ditt namn att läggas ner för att delta i en orienteringsession. Vid den här sessionen klä professionellt och ta med ditt ID. Det är här, du fyller på en ansökan som ska beaktas för träning.
  • Bildbetatled blir ett DEA-agent Steg 10
    3. Gå igenom den skriftliga och muntliga bedömnings- och panelintervju. Det bästa du kan göra för dig själv under den här delen är att andas, klä konservativt och professionellt, visa att du har gjort din forskning på organisationen och vara personliga. Sekretessavtal är undertecknade före processen, så du kan hitta mycket lite faktisk detalj online och från de du frågar. Var bara säker på att de med jämn nollupplevelse passerar.
  • Om du letar efter en riktigt vetenskaplig läsning på DEAs anställningsprocedurer, kan all den fråga du eventuellt ha besvarats i det dokument du kan hitta här.
  • Bild med titeln Bli ett DEA-medel Steg 11
    4. Ta urinalysismen Test, läkarundersökning och PTT. Den här är ganska okomplicerad. Ta inte droger, få en god natts sömn och dyka upp i tid. Enkel! Wahoo! Tja, förutom PTT som kräver en super hög nivå av fitness.
  • Vi har redan täckt vad PTT kommer att bestå av i ovannämnda sektion - nu är det dags att sätta den förberedelsen att träna. Om du inte passerar det, kommer du inte att kunna fortsätta på fladdermus. Du kommer att vara berättigad att återanvända på ett år.
  • Bildbetatled blir ett DEA-medel Steg 12
    5. Berätta sanningen om polygrafiska undersökningen. Ett polygraphtest är en tentamen där du är ansluten till en maskin som registrerar dina kroppsreaktioner. Tanken är att när du ljuger kommer din kropp att visa den. Ljuga inte och du kommer att passera. Inga problem.
  • Bildbetatled blir ett DEA-medel Steg 13
    6. Betyg bra på de psykologiska bedömningarna. De två testen i fråga är MMPI-2 och den 16 personlighetsfaktor frågeformulären, som bedömer din personlighet och din psykopatologi. De kort MMPI kommer in på cirka 300 frågor, med den långa versionen klockar den vid 567. Naturligtvis tar dessa test sin söta tid.
  • Det kommer att finnas en psykolog på personal som hjälper dig att klargöra några svar om det behövs. De är där för att hjälpa och kommer att vara närvarande och tillgänglig när ditt test behandlas. Om du vill prata med dem, skulle de älska att hjälpa.
  • Några av frågorna på MMPI är raka upp dumt. "Ser du ofta spöken?" är bara ett exempel. Ofta upprepas samma fråga i olika former och de testar för konsistens.
  • Bildbetatled blir ett DEA-medel Steg 14
    7. Passera bakgrundsundersökningen. Igen - ett annat steg där om du är ärlig (och din rekord rena) kommer du att bli bra. De kommer att fråga dig om referenser, fingeravtryck du, bedöma din moraliska karaktär och rykte, hela Shebang. Om din post är ren (vilket det är bättre) och dina referenser checkar ut, kommer det inte att vara ett problem.
  • Detta kommer att inkludera att få information med inriktning på din personliga historia och utbildning, personliga och professionella referenser, förutom din arbetshistoria.
  • Bildbetatled blir ett DEA-medel Steg 15
    8. Godkännas vid det slutliga anställningsbeslutet. När alla dessa test är klart, får du meddelande om huruvida du är klar för att börja träna i Virginia. Om du inte får meddelande automatiskt, fret inte. Dessa saker tar tid.
  • Del 3 av 3:
    Utbildning och vara en agent
    1. Bildtiteln blir ett DEA-medel Steg 16
    1. Börja bat. Den grundläggande agentutbildningen (BAT) för DEA-agenter är ett intensivt, 18 veckors långt program som är färdigt på träningsanläggningen i Quantico, Virginia. Detta är 18 veckor av testning av din mentala och fysiska krafter.
    • Du kommer att studera undercover, övervakning och arresteringsteknik, defensivt taktik och skjutvapenutbildning. Dessutom lär du grunderna i rapportskrivning, lag och läkemedelsidentifiering och erkännande. Bortsett från den mentala aspekten, kommer du ständigt att genomgå intensiv fysisk träning.
    • Det är i grunden boot camp. Dina överordnade kommer att riva in i dig, skära ut fettet från köttet, om du vill. Om du inte har uthållighet och styrka att klara det verbala och fysiska missbruket, kommer du inte att göra det. Under den första månaden eller så släpper praktikanter vanligtvis som flugor.
  • Bildbetatled blir ett DEA-medel Steg 17
    2. Få din uppgift. Mellan den 8 och 12: e veckan av din träning får du meddelande om ditt inlägg. Det finns inget löfte hur länge varje inlägg kommer att vara. Ett uppdrag kan medföra att överföras till någon plats baserat på de operativa kraven och behoven hos läkemedelsverkande byrån.
  • Bild med titeln blir ett DEA-medel Steg 18
    3. Börja vara en superhjälte. En dag på jobbet kommer att vara allt annat än tråkigt. Det kommer att omfatta undersökningsfall som syftar till att förhindra spridning av narkotikamissbruk och sätta dessa överträdare bakom barer. Du kommer att bli infiltrerande drogringar, konfiskerande ämnen, vittnar i domstol och främjande av utbildningsprogram.
  • Dea-agenter måste intervjua vittnen, samla in bevis och underlätta stingoperationer vid behov. Att slutföra undersökningen kommer att innebära skriftliga rapporter, omslagsfall.
  • Bildbetatled blir ett DEA-agent Steg 19
    4. Jobba hårt. Du kommer att arbeta med DTO (narkotikahandel) och CS "(konfidentiella källor) - aka "smyg" -- På de stora fallen. Andra dagar kommer du att arkivera pappersarbete och sitter vid ditt skrivbord frustrerad eftersom du känner att du får ingenstans. Vad det än gör det gör det, det blir intensivt - ibland fysiskt, ibland mentalt, ibland båda.
  • Det är möjligt att du så småningom kan tilldelas en uppgift i ett utländskt kontor som underhållits av dea. De har 87 utländska kontor i 63 olika länder. Agenter går varhelst dödsbekämpande lagar som påverkar USA måste ta dem. Om du har en familj, överväga det faktum att du kan behöva resa på ett ögonblick.
  • Bildbetatled blir ett DEA-medel Steg 20
    5. Koordinera med andra myndigheter. På vilket fall som helst kommer du inte att vara den enda stora Kahuna på jobbet. En integrerad del av ditt arbete samordnar med lokala, statliga eller federala organ som har juridisk jurisdiktion över undersökningen. Du måste alla fungera som ett team för att få jobbet gjort.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Göra kopior av allt. Om någon i deras slut röra upp (som händer), kommer du att kunna hämta sin slack. Det sista du vill ha är ett mail som säger att du inte skickade något när du faktiskt gjorde det.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande