Hur man klarar av att bo i en tråkig stad

Ibland har vi inget annat val än att leva på ett ställe med få möjligheter till underhållning. Det finns dock fördelar med livet i en liten stad. Med färre distraheringar är det lättare att ägna tid till utbildning och utveckla talanger. Om du engagerar dig med ditt samhälle kan du till och med hjälpa till att göra det till en mer intressant och uppfyllande plats.

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta saker att göra
  1. Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 1
1. Lyssna på ny musik. Att fokusera på musik kan göra dig mer intressant och ge dig ett trevligt sätt att klara tiden en av de första reglerna för att lindra tristess är att du bör fokusera på att prova nya saker. Därför experimentera med nya band, nya album eller till och med nya genrer av musik.
  • Du bör också leta efter lokala konserter. Även små städer har i allmänhet en handfull lokala band. Medan de kanske inte alltid är av högsta kaliber, kan de vara intressanta på egen väg.
  • Prova ett online-radioprogram. Avstå från kontrollen över din kö betyder att du kan hända över några låtar som du annars inte skulle lyssna på.
  • Alternativt, fråga vänner om de har hört någon bra ny musik.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 2
    2. Få kreativitet. Saker som kräver att din hjärna är aktiv och uppmärksam kommer att hjälpa till att bota tristess. Kreativa sysslor kan också hjälpa dig att odla färdigheter som på lång sikt kommer att få dig ut ur din tråkiga stad. De kan göra dig intressant inom ditt samhälle och hjälpa dig att bygga en cirkel av andra kreativa människor.
  • Försök att lära dig ett instrument eller sjunga. När du har lite erfarenhet, hitta andra musiker / sångare att sätta ihop ett band. När du börjar spela visar får du ett tillfälle att träffa många nya människor.
  • Om du var i band, kör eller orkester i gymnasiet eller högskolan, kan du fortfarande vara en del av samma grupper i samhället.Många små städer har samhällsband, orkestrar eller kor som du kan ta del av. Du kan alltid lära dig ett nytt instrument eller sjunga, och gå med i dessa grupper också.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 3
    3. Ta upp skrivning. Vissa skolor har lokala poesi klubbar - om inte, kan du hjälpa till med en tillsammans. Försök att publicera en journal med noveller och poesi.
  • Många små städer kommer också att ha ett samhälle av människor som är intresserade av bildkonst, som målning och teckning. Du kan försöka visa ditt arbete på kaféer eller ta kurser på det lokala commissionen.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 4
    4. Hämta en bok. En gång i tiden var läsning den enda tillförlitliga distraktionsmännen kunde vända sig till. Det är fortfarande ett av de bästa sätten att förvisa tristess. Det kräver att du ägnar dig åt vad du gör. Du kommer att möta intressanta tecken, bli förlovad av en historia och lära dig mer om världen utanför din stad.
  • Att engagera sig med boken mer noggrant, överväga att skriva när du läser. Undersök viktiga passager, skriv i marginalerna.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 5
    5. Sluta dagdrömmer. Bevis tyder på att även om dagdrömmer verkar ge dig något att göra, gör det faktiskt bara tristess värre. När våra sinnen går till exotiska platser, verkar vår nuvarande miljö ännu mindre intressant att det annars skulle.
  • I stället för att låta dig drifta i fantasi, försök att träna "mindfulness." Mindfulness innebär att fokusera intensivt på världen runt dig. Var medveten om din andning. Lyssna på ljud, var uppmärksam på luktar. Försök att märka saker du annars inte skulle. Mindfulness har visat sig förbättra ditt humör och dina kognitiva förmågor.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 6
    6. Prova nya saker. Att göra nya saker är ett av de bästa sätten att eliminera tristess. Faktum är att göra något du inte tycker om, men är inte vana vid, är ett bättre sätt att lindra tristess än att göra något du tycker om, men är vana vid.
  • Med tanke på valet mellan att äta godis och chockerande sig, har uttråkade människor visat sig föredra elektrocution. Oavsett om känslan är bra eller dålig är något roman det bästa botemedel mot tristess.
  • Det kan vara svårt att komma med en ny tidsfördriv. Det är därför det första steget ofta omger dig med människor som är intressanta och har olika smaker. De kan hjälpa till att exponera dig för nya saker du inte skulle sträva efter.
  • Prova en ny typ av mat som kan tyckas exotiskt eller läskigt. Gå skidåkning eller fallskärmshoppning. Titta på en film från en genre som du i allmänhet undviker. Gå till en konsert. Ofta finns det gott om möjligheter att experimentera med nya saker, men våra rädslor hindrar oss från att driva dem.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 7
    7. Meditera. Meditation kan inte verka som den mest spännande aktiviteten, men det passerar tiden. Bevis visar också att det ökar koncentrationen, vilket kan göra det lättare att fokusera på intressanta distraktioner. För att verkligen förbättra ditt fokus, försök att ägna 20 minuter dagligen till medling.
  • Meditation innebär att man bara fokuserar på en sak under en längre tid. Ta en mantra (en fras) eller en bild och fokusera på den. Rensa dig om allt annat. När något annat kommer in i dig, borsta försiktigt det åt sidan.
  • Bild med titeln Kope med att bo i en tråkig stad Steg 8
    8. Resa. Resor kan krydda ditt liv och avslöja dig till nya saker. Du kan till och med hitta när du kommer tillbaka att det var somethings som du missade medan du är borta. Om du inte har resurserna för en internationell resa, försök att ta en resa i närheten.
  • Om du inte har resurser att hoppa på ett plan, gå någonstans i närheten. Du kan köra, ta en buss eller åka på ett tåg till ett rimligt pris. Välj en närliggande stad, en liten stad som du aldrig har varit också, eller en scenisk, utomhusplats.
  • Bostäder på semester kan verka dyrt, men det är inte nödvändigtvis fallet. De flesta städer har vandrarhem och, om du är villig att dela ett rum med andra, kommer du förmodligen bara att behöva betala $ 20- $ 35 per natt.. Det finns också nu webbplatser som gör att du kan hyra utrymme i ett lokalt hem, vanligtvis för mindre pengar än du skulle spendera på ett hotell.
  • Du kan också engagera dig i en lokal klubb. Ofta kommer klubbar och sportorganisationer att resa. Typiskt är denna typ av gruppresor rimligt prissatt.
  • En upptagen semester, med många sevärdheter och destinationer, är ett bra sätt att lindra tristess, men det kan också vara lite överväldigande. Ett bra sätt att njuta av en upptagen semester är att planera det med ett syfte. Kom upp med ett mål som gör alla dina erfarenheter anslutna, som att kolla alla lokala bluesbarer eller se alla målningar av en viss konstnär. Du kan även försöka skriva en historia baserad på din reseupplevelse.
  • Metod 2 av 3:
    Gör det bästa av ditt samhälle
    1. Bild med titeln Kope med att bo i en tråkig stad Steg 9
    1. Se på den ljusa sidan. Pessimism är självskyddande - Om du fortsätter att berätta för dig själv att det inte finns något att göra, kommer du inte att arbeta för att hitta något som är värt att göra. Många människor tycker faktiskt om att bo i tråkiga städer och det finns någon anledning, så konstigt som det låter, att tro att bo i en tråkig stad kan göra dig lycklig.
    • Eftersom livet i en liten stad är allmänt billigt, tillåter små städer ofta att du njuter av en hög levnadsstandard.
    • Globala studier har funnit att de lyckligaste städerna i världen ofta är unexciting. Vanligtvis tillåter små städer också ett enkelt liv.
    • Det är ofta lätt att komma överens med människor, när du inte har mycket annat val.
    • Om du bor i ett agrariskt samhälle, överväga de möjligheter som presenterar dig. Du kan börja en trädgård eller ha plats för en hund.
    • Ett tyst samhälle har färre saker att distrahera dig från dina mål.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 10
    2. Utforska naturen. Vanligtvis är små städer lämpliga för naturen. Titta online för parker inom köravstånd eller hitta ett trevligt skogsområde för att gå igenom. Ta upp fiske. Om du är i kallare väderklime, prova skridskoåkning eller skidåkning.
  • Du vet aldrig vad du ser att gå genom skogen. Öva mindfulness-var uppmärksam på alla nya sevärdheter. Föreställ dig vad du kan hitta runt hörnet. Känn din kropp blir starkare och friskare.
  • Ingenting botar tristess snabbare än lite fara. Du kan inte vara för uttråkad när du glider ner ett berg på ett par tunna bitar av trä. Du kommer vara upptagen för Ennui när du kämpar för att balansera på ett par skridskor.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 11
    3. Bli involverad i ditt samhälle. Sök online för lokala klubbar, sociala grupper eller sportliga ligor. Även om de inte passar dina intressen, kan du träffa några människor du gillar. Du borde arbeta för att bygga en grupp vänner som kan göra ditt liv mer intressant.
  • Att möta intressanta människor kommer att göra det bleakaste landskapet ljusare. Speciellt i tätt sticka små städer är det viktigt att odla nära relationer. I stora städer blir vänner utbytbara, så du bör dra nytta av den typ av snäva obligationer som ofta utvecklas när det inte finns många möjligheter till vänskap.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 12
    4. Hitta dina allierade. Det är bra att ha vänner, men det är också bra att få folk som delar dina intressen och kan hjälpa dig att förbättra dig själv eller ditt samhälle. Människor som kan hjälpa dig på dessa sätt inkluderar lärare, offentliga tjänstemän, medlemmarna i Rotary Club, bibliotekarier eller den gamla killen bredvid som brukade spela i ett jazzband. Dessa människor kan ha erfarenheten och resurserna för att göra ditt samhälle mer som vad du vill att det ska vara.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 13
    5. Odla din egen stil. En av nackdelarna med att leva i en storstad är att det är lätt att följa publiken. I en liten stad är det mycket lättare att vara distinkt. Hitta dina egna genrer av musik och litteratur-utveckla en särskiljande känsla av stil.
  • Ibland kan små städer till och med tillgång till saker du inte skulle hitta någon annanstans. Yard försäljning, till exempel, kan vara ett bra ställe att hitta antikviteter.
  • När du vill hitta fler personer som du, gå till webben. Hitta webbplatser med personer med liknande intressen. Du kan vara den enda personen i staden som är intresserad av astrofysik, men det finns gott om människor runt om i världen som är.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 14
    6. Bidra till ditt samhälle. Många lokala restauranger, barer och kaféer uppskattar möjligheten att erbjuda sina patrons lite underhållning. Om du eller dina vänner har ett intresse för poesi eller musik, fråga om en plats som är villig att vara värd för dig. Detta kan vara ett bra sätt att göra många vänner och lägga till lite spänning i ditt liv.
  • Skriv ut några flygblad som annonserar händelsen. Posta dem på din skola, på platsen, och någon på andra platser som besöks av många människor i samhället.
  • Sociala medier webbplatser gör det också möjligt att skapa riktade annonser som bara kommer att gå ut till människor i ditt samhälle. Du kan även rikta specifika åldersgrupper.
  • Om du är intresserad av Visual Arts, kan du också montera några andra artister och fråga en lokal anläggning för att utrymmet ska visa ditt arbete.
  • Försök att göra en sådan så här grunden för ett pågående nätverk. Hitta personer som skulle vara intresserade av att möta regelbundet. Bilda en klubb baserad på dina intressen. När du försöker hålla en liknande händelse i framtiden, kommer du att vara beredd på något större.
  • Metod 3 av 3:
    Förberedelser för att gå vidare
    1. Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 15
    1. Uppsatta mål. Om du vill fortsätta, borde du ha en plan. Forskning, och, om möjligt, besök nya destinationer du kanske är intresserad av att lösa in. Tänk på vilka karriär- och pedagogiska val som kan vara nödvändiga för att göra det till var du vill vara. Ange en plan för att nå dessa mål.
    • College är ofta ett bra tillfälle att bosätta sig i en ny stad. Tänk på vilka högskolor som finns runt destinationer du är intresserad av. Forskning Vilka betyg och testresultat du måste accepteras.
    • I allmänhet är mer önskvärda destinationer dyra. Att ge liv i en stor, intressant stad, kanske du behöver ett bättre jobb och mer kvalifikationer. Forskning Vad de stora industrierna i din val av staden är och vilka kvalifikationer är nödvändiga för att få jobb i dessa branscher.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 16
    2. Söka jobb. På lång sikt kan ett jobb ge dig arbetslivserfarenheten och de pengar som krävs för att flytta till en ny destination. Men pengar kan också göra en liten stad mer intressant. Eftersom du kommer att vara upptagen, kommer du inte vara så uttråkad. Du kan använda dina nya funna resurser för att köpa en bil och pendla någonstans med fler underhållningsalternativ. Du kan även spara upp för en semester.
  • Bild med titeln Kope med att leva i en tråkig stad Steg 17
    3. Förbered dig för din framtid. En tråkig stad har få distraktioner att hålla dig från självförbättring. Om du är ung, använd detta som ett tillfälle att arbeta hårt för att komma in i en bra högskola. På lång sikt kan det ta dig lite mer intressant.
  • Håll dina betyg upp. Detta kommer att vara viktigt för att i slutändan etablera dig själv någon annanstans.
  • Bli involverad i extracurricular aktiviteter. Att vara inblandad i sport och klubbar kommer inte bara att hålla dig upptagen, det hjälper dig att komma in i college.
  • Utveckla dina färdigheter. Om du drömmer om att bo i Paris, Frankrike, studera franska. Om du drömmer om att vara nästa Bollywood-stjärna, måste du lära dig dramatiska färdigheter, sång, dansa och så vidare.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande