Hur barnsit när du hatar barn

Kanske har du anmält dig för ett barnpassat jobb innan du förstår hur mycket du inte tycker om barn, kanske din mamma ropade dig till att ta hand om en yngre släkting på något sätt, du är här av samma anledning. Du gillar bara inte barn - hatar dem faktiskt. Och ändå måste du ta hand om dem. Denna artikel kommer att ställa dig på vägen för att ta hand om ungdomar med din värdighet och sanity intakt.

Steg

Del 1 av 2:
Hitta tolererbara sätt att underhålla dem
  1. Bild med titeln babysit när du hatar barnen steg 1
1. Ställ upp dem med lite färgning. Sätt på den uppmuntrande röst - "Varför ritar du inte något för mig?" och ge dem papper och pennor. De borde kunna göra det utan för mycket hjälp som behövs från din sida, så du kan ta bort lite tid på din telefon eller läsning tills de tröttnar på det här.
  • Välj leveranserna noggrant. Det är förmodligen bäst att undvika att ge dem glitter eller färg, om du inte vill ha en massiv städning på dina händer.
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen Steg 2
    2. Gå ut LEGO eller dockor eller leksaksbilar - vad som helst som är fancy. Du behöver inte gå med dem om du tror att det här blir för tråkigt. "Jag slår vad om att du inte kan bygga ett torn så stort som jag med Lego," Du kan säga med ett leende. Om det finns mer än ett barn kan du utmana dem till en tävling eller tävling, något som gör det möjligt för dem att konkurrera med varandra och lämna dig.
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen Steg 3
    3. Fråga dem om filmer och böcker. Om de är intresserade kan du lägga på en film, förutsatt att barnen till barnen tillåter detta. Alternativt kan du lösa dem för tyst läsning före sängen, eller om du kan klara, erbjuda att läsa dem en kort historia. Du kan till och med göra en upp, om du har tålamod att göra det.
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen steg 4
    4. Baka med dem. Detta steg är för om du verkligen vill gå den extra milen. Om du gillar att baka på fritiden, så kan det vara något du kan tolerera med barnen, och de kommer att älska dig eftersom de får äta det efteråt.
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen steg 5
    5. Spela upp. Barn älskar ofta att spela klä upp, och eftersom deras kläder är små, har du redan en ursäkt för att gå med i. Låt dem parade i prinsessan eller piratkostymer, ta bilder, gör deras smink för dem. Detta kommer sannolikt att köpa dig popularitetspoäng med dem, men du behöver inte göra någonting!
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen steg 6
    6. Hjälpa dem med sina läxor. Du kan hata skolan så mycket som de gör, men deras arbete kommer att vara lätt jämfört med din, så ditt sinne kommer inte att vara allt som ansträngts, men för dem är en stor del av kvällen borta, vilket innebär att sänggåendet kommer snart. Det finns ingen nackdel.
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen Steg 7
    7. Om det är tillåtet, låt dem titta på sina favoritprogram på TV. Detta borde hålla dem tysta och glad, vilket är en första. Och du kan till och med få nostalgisk över vad de tittar på. Se till att allt de tittar är ålder lämpligt.
  • Del 2 av 2:
    Att vara en ansvarig sitter
    1. Bild med titeln babysit när du hatar barnen steg 8
    1. Glöm inte att mata dem. Oavsett hur mycket du hatar barn, måste du ge dem något att äta. Du bör se till att detta är utarbetat säkert och är något som de kommer att njuta av så att de inte lämnar någonting på sina tallrikar. Några bra måltidsidéer visas nedan. Detta är inte nödvändigt om de redan har ätit. Om de ber om ett mellanmål, ge dem något på distans friskt. Erbjuda dem en mini-cookie om de äter ett äpple, till exempel.
    • Korv och bönor. Du kan tjäna på en bit av toast, eller till och med göra ett ansikte med ingredienserna om du vill imponera på dem.
    • Fiskfingrar, chips och ärter. Det är viktigt att inkludera en form av grönsaker, och du måste se till att de äter dem alla. Erbjuda extra fem minuter före sängen om de äter allt.
    • Sallad. Ett livskraftigt hälsosamt alternativ, även om det förmodligen inte kommer att göra dig för populär i sina böcker. Prova en fruktsallad för en relativt hälsosam men smakligare tillvägagångssätt.
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen Steg 9
    2. Erbjuda dem dricker regelbundet. Barnen är ibland för lite för att nå bänkskivorna och göra sig dricker, så du måste vara på varning för tecken på törst. Ge inte dem läsk, eftersom det inte bara gör dem mer törstig, men kommer också att skicka dem upp väggarna för resten av kvällen. Du kan be dem att hjälpa dig att göra dem till en milkshake, eller värma upp lite mjölk och en banan före sänggåendet.
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen steg 10
    3. Se till att medicinen ges om det behövs. Många ungdomar tar regelbundet medicin varje kväll, och du bör inte försumma detta om du bryr dig om dem. Erbjuda dem en drink för att svälja några tabletter med, fråga när de senast tog sin tablett, se till att deras inhalatorer används.
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen Steg 11
    4. Låt dem inte glömma sin hygien. Fråga sina föräldrars preferenser på bad eller duschar, fråga att de tvättar sina händer innan de äter och övervakar sin borstning och tandtråd. Se till att det alltid finns extra byte av kläder till hand, och att deras pyjamas är färska.
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen steg 12
    5. Disciplinera dem om de är stygga. Detta kan göras på många sätt, men se till att du följer föräldrarnas normer för hur de hanterar misshandel. Alternativen kan innehålla:
  • Skicka dem till sängs tidigt. Detta är den ultimata pärlan. Du kan inte tvinga dem att sova, men att skicka ett barn till sitt rum är motsvarande att sätta en vuxen i fängelse. Tja, inte riktigt, men deras kväll kommer att äventyras, och det här är ett utmärkt sätt att sätta dem på plats.
  • Låt dem inte ha någon pudding. Pudding är ett utmärkt sätt att byta barn, och det kan också tas bort för att tjäna sitt beteende.
  • Hotar att kalla sina föräldrar. Detta borde stänga upp dem - de kan väl fortsätta att trycka sin lycka, så det hotar det bara om du skulle vara villig att se det genom. Det är inget värre som en ung person än tanken på att komma i trubbel med sin mamma och pappa, så använd detta till din fördel.
  • Konfiskera skärmar. Åh, skräcken - ingen ipad eller telefon för de stygga lilla tjejerna och pojkarna. Varnas att detta allvarligt minskar deras åsikt av dig.
  • Sätt dem på det stygga steget ett tag. Medan de är där, gör de andra barns speciella väsen om det finns mer än en.
  • Bild med titeln babysit när du hatar barnen Steg 13
    6. Se till att de får sin vila. Ingen ansvarig barnvakt skulle få barnen vakna förbi sängtiden som anges av sina föräldrar. Följ deras bedtime rutiner så exakt som möjligt, även om det betyder att du måste läsa dem en historia eller hjälpa dem att komma in i sina PJs. Och tänk: Ju tidigare de är snoozing, ju tidigare får du fred till sist!
  • Tips

    Fråga dem om deras dag, deras hobbyer, deras intressen. Alienera inte dem på grund av sin ålder.
  • Låt dem lyssna på ålders lämplig musik på radion - natten kommer att gå så mycket långsammare om du alla sitter i stenig tystnad.
  • Att gå den extra milen, du kan gå med i sina imaginära spel, eller göra en hål med dem. De kommer att älska dig för det.
  • Ge dem en kram om de ber om en. Vik dina armar runt axlarna medan armarna är i neutral position om du är orolig för var deras händer har varit. Det är bäst att inte krama barn i motsatt kön - det kan ge fel intryck till sina föräldrar.
  • Stanna glad, barnen kommer att kunna känna till din övergripande humör och berätta för sina föräldrar om det som kan få dig i trubbel.
  • Varningar

    Oavsett hur mycket du hatar dem, förlorar inte intresse för deras säkerhet. Se till att de alltid är friska och uninjured.
  • Bryt inte för många av de regler som de fastställts av sina föräldrar. Det är en sak att använda en extra tio minuter före sängen som ett sätt att få dem att hålla käften, men en annan för att helt överge sina husregler. Kom ihåg - barnen ofta "gräs du upp"!
  • Om du hatar barn för mycket då kanske du bör överväga att ge upp din barnpassning ". Det är inte rättvist på dem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande