Hur man räknar ut poker sidokrukor

Till skillnad från filmerna kan pokerspelarna inte köpa fler chips medan en hand pågår. Praktiskt taget alla pokerspel spelas "table stakes". Bara vad som finns på bordet spelar för den aktuella handen. När du handlar om ett pokerspel är "återförsäljarens mardröm" vad man ska göra när en spelare inte har tillräckligt med chips för att täcka de andra spelen.

Steg

  1. Bild med titeln Figur ut Poker sidokrukor Steg 1
1. Bordsakten innebär att chips endast kan köpas mellan händerna. Det betyder också att alla chips måste stanna på bordet tills en spelare lämnar. Chips kan inte avlägsnas (eller råtthålad) som ska brytas ut senare.
  • Bild med titeln Figur ut Poker sidokrukor Steg 2
    2. Första spelare satsar $ 100. Nästa spelare har bara $ 20 att ringa. Två fler spelare ringer $ 100 satsningen. Det enklaste sättet att räkna ut hur mycket den korta spelaren kan vinna är att säga att de kan vinna $ 20 gånger 4 spelare. Så, $ 80 går in i huvudpotten. Det betyder att $ 240 ($ 80 x 3 spelare, vad de är korta) kommer att gå in i sidokrukan. Vid den här tiden bör återförsäljaren meddela "John är allt-in för $ 20. Han kan vinna huvudpotten." Återförsäljaren säger John, själv, och alla vid bordet vad John kan vinna. ** Var noga med att lägga till i några persienner som är $ 20 eller mindre i huvudpotten."Huvudpotten" är inte nödvändigtvis den största potten. Det är bara den första potten. Det är också potten under vilken brännkorten kommer att vara.
  • Bild med titeln Figur ut Poker sidokrukor Steg 3
    3. Första spelare satsar $ 100. John, nästa spelare, går all-in för $ 98. Två fler spelare ringer $ 100 satsningen. John är $ 2 kort av satsningen, x 3 spelare. Det finns $ 6 i sidokrotten. Återförsäljaren kommer att meddela "John är $ 2 kort. Sex på sidan"
  • Bild med titeln Figur ut Poker sidokrukor Steg 4
    4. Första spelare satsar $ 100. Nästa spelare går all-in med $ 45. En spelare ringer sedan med den fulla $ 100. En annan spelare går all-in med $ 50. Starta alltid huvudpotten först med de kortaste chipsen. Säg högt "John har $ 45 fyra sätt, plus persiennerna. Det kommer att vara $ 180 plus $ 10 blind. Mary har $ 5 mer, 3 sätt, det gör $ 15 i den första sidokrukan. Allt resten är i sidokoppling # 2." Du har nu 3 krukor. Mer vadslagning går i potten # 3. Du måste säga dina beräkningar högt. Om någon är överens är det dags att tala upp. Ta korrigeringar nådigt. Tack för att du hjälper.
  • Bild med titeln Figur ut Poker sidokrukor Steg 5
    5. Förstå att det ibland är lättast att hitta vad den korta spelaren har. Andra gånger är det lättast att beräkna hur mycket de är korta. Det tredje scenariot är att bara matcha chipsen (färger) och gör ingen matte. ** Vad som är lättast för dig är det bästa sättet.
  • Bild med titeln Figur ut Poker sidokrukor Steg 6
    6. Situation # 4 Första spelare går all-in för $ 183. Nästa spelare är all-in och har $ 152. Tredje spelare har $ 400 och går all-in. Ta nu $ 152 från var och en av dem och lägg den i huvudpotten. Var noga med att lägga till några persienner på $ 152 eller mindre. Spelare # 2 är faktiskt $ 31 kort av den stora satsningen av den första spelaren. Om du kan göra det i ditt huvud vet du att det finns $ 62 på sidokrotten. Det handlar verkligen om chips med färgen. Ofta är det lättast att bara göra lika staplar, snarare än att göra matte.
  • Bild med titeln Figur ut Poker sidokrukor Steg 7
    7. Situation # 5Dealer`s mardröm! Tre eller fyra spelare går all-in för udda mängder. Lämna bara alla sina marker framför dem. Be. Be att killen med de flesta chips vinner och tar allting. När du betalar ut krukorna börjar med utsidan (senaste pottgjorda) krukan och arbeta dig tillbaka till huvudpotten.
  • Tips

    Var noga med att lägga till persienner och vikta händer som kallas den första insatsen eller den minsta / korta all-in-stacken - huvudpotten.
  • När du gör sidokrukor börjar med spelaren med de minsta chipsen. Det blir huvudpotten. Var noga med att lägga till i små och stora persienner.
  • När du betalar krukorna börjar med de flesta chips och arbeta i. (Sidopot 3,2,1, huvudpott) Väger ofta spelaren med de flesta chips allting.
  • Huvudledning: *** Figure krukor från vad de kan vinna -OR- Vad de är kort- eller efter matchande chipfärger. Det finns ingen rätt eller fel sätt att komma till rätt totala.
  • I varje spel finns en spelare som kommer att veta hur man gör det här. Lita på dem för att hjälpa dig.
  • Muntligt meddela vem som kan vinna vad.
  • När krukorna börjar med de kortaste chipsen och träna.
  • Lägg krukor i en linje över bordet. Huvudkruka, sidokruka # 1. Sidokruk # 2...Eller du kan stapla respektive krukor framför vem som kan vinna vilken kruka.
  • Varningar

    Gå inte för fort när du gör sidokrukor. Lyssna på spelarna när de säger att det inte är rätt. Säg allt högt för din fördel och de andra spelarna.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande