Hur man bygger ett panikrum i inte svälta

Genom ett visst mirakel, har du lyckats överleva de första parveckorna i inte svälta, bara för att höra grumlande strax innan du är överfallen av ganska många varelser du inte är bekant med. Grattis, du har stött på din första hundattack! Tyvärr för dig, även om du lyckades överleva och försvara dem, kommer deras antal bara att öka, och de är alla snabba, och deadly. Nu skulle det vara en bra tid att introducera begreppet "panikrum", som spelarna i spelet dub den taktiska. Ett panikrum är en samling väggar eller hinder som fungerar som en metod för att skydda spelaren och trattattackerna från plötsliga gyda aggressiva mods, normalt de ovannämnda hundarna och göra överlevande lite lättare. Åtgärdsknappar är för att inte svälta PC (Windows, OSX, Linux) och konsol (PS4 / Vita).

Steg

Del 1 av 4:
Hitta ett bra läge
  1. Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 1
1. Hitta rätt plats. Hounds är normalt mycket, mycket snabbare än du. Detta är ett faktum som kommer tillbaka för att bita dig i en mer bokstavlig mening om du försöker att utrota dem eller förlora dem i en skog. Det enda sättet du kan utrota dem är att äga ett sent-spel-objekt som kallas Walking Cane eller genom att köra på en väg. Att bygga ditt panikrum på en väg, helst i slutet av vägen, skulle låta dig komma åt det snabbt och låta dig utrota hundarna nog för att du ska kunna samla dina wits. Vägar är utspridda överallt i spelet, och dess motsvarighet, vägar, kan vara vanligare och hittas lindning runt ett helt område.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 2
    2. Håll det borta från ditt läger. Panikrummet måste också vara ett rättvist avstånd från ditt läger - nära att du enkelt kan gå fram och tillbaka mellan dem, men tillräckligt långt att hundarna inte gör en rätt röra av ditt huvudläger, eller om du är otur tillräckligt för att stöta på dem tillräckligt tidigt, håll de mer kraftfulla fiender som Deerclops från att helt förstöra ditt läger. Företrädesvis ska panikrummet vara några sekunders promenad från ditt läger, var som helst från 10 sekunder till 20 sekunder med rakt promenad.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 3
    3. Rensa det omgivande området. Att hålla området tillräckligt klart är också viktigt, eftersom panikrummet kan och kommer att ta upp en hel del utrymme och skulle hålla förstörelsen av dina resurser åtminstone. Rensa ut en hel skärm av rymden (hela utrymmet Din skärm kan visa när som helst) rekommenderas, beroende på storleken på ditt projicerade panikrum, och garanterar också att du har en bra bild av att närma sig fiender. Du behöver en yxa för att hugga ner träd, pickaxer för att förstöra stenblock och en spade för att rensa trädstubbar, gräs tufts, bärbussar och torkade plantor.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 4
    4. Se till att du kan komma till det enkelt. Normalt kommer varningen för Hounds `ankomst en bra 30 sekunder innan de gör, så idealiskt, med ett panikrum i ett rensat område ca 20 sekunder bort skulle ge dig gott om tid att springa där, utrusta dina nödvändigheter och få något avgjort i ditt rum. Så innan du börjar bygga ditt panikrum, ge avståndet ett testkörning och räkna antalet sekunder det tar dig att komma dit.
  • Del 2 av 4:
    Samla resurser
    1. Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 5
    1. Samla dina material. Du kan samla stenar genom att gruva stenar som finns tillgängliga runt om i världen med din pickaxe, eller genom att plocka stenar spridda överallt i världen. Bortsett från stenar, det är bäst att investera i andra tillgängliga resurser som kvistar, flint, klippt gräs, loggar, guld och kött.
    • Twigs kan samlas genom att välja de torkade buskarna som är utspridda i världen, och klippt gräs kan samlas genom att välja tufts av långt gräs spridda överallt. Loggar kan samlas genom att skapa en yxa, välja den som ditt huvudverktyg och sedan välja ett närliggande träd. Guld kan samlas genom att gruva stora stenblock med gula vener som sträcker sig över stenen eller hittades spridda i kyrkogårdar och rockylands.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 6
    2. Gör dina verktyg. Som nämnts i det föregående avsnittet behöver du ganska många verktyg samtidigt som du skapar ditt panikrum, som en yxa, pickaxe och spade. Den tidigare två kan skapas direkt från BAT genom att komma åt Crafting-menyn, som finns på höger sida av skärmen på datorn eller genom att trycka på L2 på konsolutgåvorna och välja fliken Verktyg, representerad av en korsad AX och PICKAXE-ikonen. AX kostar 1 kvist och 1 flint, och pickaxe kostar 2 kvistar och 2 flintar. Skoveln kräver en vetenskapsmaskin till prototyp och kan tillverkas via fliken Verktyg när du står nära vetenskapsmaskinen.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 7
    3. Skapa dina Crafting Stations. Bortsett från vetenskapsmaskinen behöver du också en alkemi motor. Båda kan skapas via fliken Science, representerad av en atomikon, men du behöver en vetenskapsmaskin för att göra en alkemi.
  • En vetenskapsmaskin kostar bara 1 guld nugget, 4 loggar och 4 stenar, men en alkemi motor kostar 4 brädor, 2 snitt stenar och 6 guld. Du kan haka brädor och skära stenar genom vetenskapsmaskinen på den förfina fliken, representerad av en diamantikon.
  • Klipp sten är utformad från 3 stenar, och brädor är utformade från 4 loggar.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 8
    4. Skapa en eldstad. Bortsett från det kanske du vill investera i en eldstaden för ditt panikrum, om attacken varar till kvällen, vilket är en bestämd dålig sak om du inte har ett ljus med dig. Detta kommer att kosta dig 12 stenar och 2 stockar, det är tillgängligt på fliken Ljus, representerad av en brandikon, och du kan göra det direkt från fladdermusen.
  • Ett vanligt lägereld, som kostar 3 klippt gräs och 2 loggar, tenderar att släckas efter ett tag om inte kontinuerligt matas bränsle. En gång släckt, producerar den aska, som kan användas för att skapa några helande salvor senare.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 9
    5. Investera i lagring. Ett bröst är inte så nödvändigt, men skulle vara användbart för att lagra armor, vapen och lite mat, som Jerky, om du blev avvaktad när attacken händer. Kistor kostar 3 brädor och är utformade på vetenskapsmaskinen.
  • Du kan också hämta en ryggsäck i överlevnadsfliken med en vetenskapsmaskin för 4 kvistar och 4 klippt gräs, eller en piggyback i alkemi mot 4 grisskinn, 6 silke och 2 linor. Dessa andra två objekt ger en mobiltillägg till din inventering och kan vara lättare att använda på lång sikt. Även om det skulle innebära att du inte kan utrusta armarna medan du bär det, kan du helt enkelt byta mellan dem när det behövs.
  • Ryggsäckar och piggybacks kan inte placeras i din Hotbar, men förblir på marken tills det hämtats, vilket motsvarar dem automatiskt. Du kan byta din rustning eller ryggsäck runt genom att högerklicka på någon av dem (PC) eller genom att bläddra med rätt analoga pinne och tryck på höger riktningsknapp (konsol).
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 10
    6. Ta lite kött. En bit kött av något slag rekommenderas också, men inte nödvändigt. Hundar tenderar att bli distraherad lätt, särskilt med kött, så lurar dem bort eller ens lockar dem med en köttbit är en livskraftig strategi. Du kan få ditt kött genom att fånga kaniner eller döda olika varelser och monster i världen.
  • Fällor kan skapas via fliken Survival, representerad av en loopad repikon, för 6 snittgräs och 2 kvistar.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 11
    7. Armera dig själv. Sist, investera i vapen och armor. Du kan använda din yxa och pickaxe som rudimentära vapen först, men att hantla ett spjut skulle vara bättre. Spears finns på fliken Vapen, representerad av ett korsat svärd och spjutikon och utformad på vetenskapsmaskinen för 2 kvistar, 1 rep och 1 flint.
  • Investera i åtminstone en gräspost eller en loggdräkt är också bäst. Grass-kostymer är alltid tillgängliga i början av 2 kvistar och 10 klippt gräs, medan loggpassar kostar 8 loggar och 2 rep och kan tillverkas i vetenskapsmaskinen. Rep kan tillverkas på den förfina fliken för 3 klippt gräs. Om du har dödat en gris och hittade en grisskinn, kan du också hämta fotbollshjälmen i fliken Kamp med vetenskapsmaskinen för 1 rep och 1 grishud.
  • Du kan också investera i vissa helande material, som spindelkörtlar, läande salvor och honungspultices, om du blir mycket skadad. Spindelkörtlar kan förvärvas från slagna spindlar, som du kan hitta i spindelns spridda runt om i världen. Du kan hämta en helande salva med en vetenskapsmaskin via fliken Survival som ligger i Crafting-menyn. Läkande salvor kostar 2 aska (erhållen från släckta lägereldar), 1 sten och 1 spindelkörtel.
  • Honey Poultices kan tillverkas med en alkemi motor och kostar 2 honung (ibland tappade av slagna bin eller erhålls genom att förstöra nässlor eller skörda bee-lådor) och 1 papyrus (tillverkad med en vetenskapsmaskin genom förfina fliken för 4 vass, vilket kan vara hittades i myrar). Denna artikel läker lite mer än den helande salvan, men resurserna kan vara knepiga att förvärva. Bee-lådor kan skapas med 4 bin, 2 brädor och 1 honungskaka. Du kan fånga bin med ett buggnät, som du kan göra med 4 kvistar, 2 silke och 1 rep. Silke tappas också av spindlar när de slogs.
  • Del 3 av 4:
    Gör fällorna
    1. Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 12
    1. Bestäm om du vill ha fällor i ditt panikrum eller inte. Medan den ursprungliga panikrumsdesignen är bra först, när hundens siffror börjar öka, kanske du vill överväga att investera i fällor. Fällor i ditt panikrum tidigt i spelet kan vara valfritt, men senare kan det vara viktigt. Men det här alternativet beror verkligen på preferens. Kom bara ihåg, utan fällor, som tandfällor eller bi gruvor, för att hjälpa till att stärka ditt försvar, kan hundarna göra ett kort arbete med din struktur och lämna dig sårbar för attacker från alla håll.
    • Om du bestämmer dig för att göra fällor kan de två följande stegen hjälpa till med att skapa två av de bästa typerna av fällor för ett panikrum.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 13
    2. Skapa tandfällor. Tandfällor kan skapas i fliken Vapen genom alkemi-motorn och kostar 1 var och en av rep, loggar och hundtänder. Hound tänder tappas ibland av slagna hundar. En gång placerad, någon vandrande varelse som går på det kommer att utlösa fällan och skada dem. När du väl triggat måste du återställa fällan genom att välja den planterade fällan. Varje tandfälla varar för 10 användningsområden, och med de konstanta hundvågorna är det helt förnybart.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 14
    3. Skapa bi gruvor. En annan fälla du kan skapa är en bietgruva, som kan tillverkas i fliken Vapen med en vetenskapsmaskin och kostar 4 bin, 1 bräda och 1 flint. En gång placerad, kommer det att utlösa en explosion när en varelse bortsett från dig blir tillräckligt nära och släpper ut alla 4 bin för att sticka, vilket utlöser fällan. Bee-gruvan varar dock bara för 1 användning, men.
  • Del 4 av 4:
    Skapa panikrummet
    1. Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 15
    1. Gör dina väggar. För att börja, först måste du göra så många stenmurar som du kan. Stenmurar kan stapla upp till 20 per inventeringsplats, så du behöver runt 50-60 väggar, vilket skulle uppta tre slots av din inventering.
    • Stenmurar kan tillverkas från fliken Strukturer, representerad av en hammarikon, med en alkemi motor för 2 snittstenar.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 16
    2. Placera dina väggar. Välj dina väggar och placera dem genom att högerklicka (PC) eller trycka på vänster riktningsknapp (konsol) på det område du vill bygga den på. Så mycket som möjligt, försök att hålla väggarna så nära parallella med varandra som möjligt, men se till att väggarna bredvid det gör inte markera medan du placerar din vägg. Detta skulle bara göra din vägg större och slösa bort objektet. Och medan större väggar kan tyckas trevligt, kan du helt enkelt använda en sten eller en snittsten på väggen istället för att slösa bort dina väggar.
  • Fortsätt bygga tills det är vagt rumsformat och har åtminstone ett utrymme för dig och dina tillhörigheter. Att ha lite utrymme att flytta föredras när det gäller ditt rum, för trots flaskhalsingången kan du fortfarande attackeras av flera fiender om de är för nära varandra och dig själv.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 17
    3. Skapa din tratt. Lämna ett litet utrymme för en entré, tillräckligt för att du ska springa igenom, och sedan bygga den framåt, skapa en slags lång ingång "hall" i ditt rum. Detta kommer att skapa en flaskhals eller en tratt för att bara garantera en varelse i taget kan komma in och ut ur ditt rum.
  • Syftet med panikrummet under det tidiga skedet av din gameplay är att helt enkelt hjälpa till att fånga attacken bättre så att spelaren inte är överväldigad.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 18
    4. Förstärka dina väggar. Ditt rum ska ha en tjocklek på minst tre väggar. Om du undrar varför, är det för att hundarna kan attackera spelaren genom 2 lager vägg, vilket kan vara lite krossning för att upptäcka första gången. Det sista lagret skulle fungera som en buffert mellan dig och deras absurda bitingområde. När du har tillräckligt med material kan du göra entrébanan ett par gånger för att skapa en effektivare tratt. Detta skulle ytterligare se till att du bara kommer att kämpa med en varelse i taget, istället för att trakasseras på alla sidor.
  • Bildbetat bygger ett panikrum i inte Starve Steg 19
    5. Fälla ditt område. När du har dina önskade fällor, placera dem i olika områden. Ingången och runda sidorna är de mest strategiska platserna, eftersom hundarna tenderar att svärma runt dig under attacken. Lining hela din ingångskorridor med fällor är också ett bra sätt, eftersom de omedelbart skulle döda hundarna innan de ens når dig.
  • Med skapandet av dina fällor kan du skapa en alternativ stil med panikrum. Denna stil kräver att du skapar en lång passage eller korridor av sorter och fyller den med så många tandfällor som du kan göra. På det här sättet, när du attackeras, körs helt enkelt genom fällan och de flesta av hundarna kommer att tas om hand, om inte alla. Denna metod är mer fördelaktig för sena spelare med för närvarande låga resurser eller hälsa, eller svagare spelare med hundens tänder, eftersom de flesta av hundarna kommer att dödas av fällorna, vilket enkelt ger dig möjlighet att hantera en eller två stragggjorda.
  • Senare i spelet, när mobben som Deerclops dyker upp, är fällor det mest effektiva sättet att hantera dem. Enkla väggar kan brytas av det, och du är bättre att locka den till olika fångade korridorer eller genom många placerade fällor än att försöka väder bort attacken i ett verkligt "stängt" rum. Det är också därför panikrum bör vara långt ifrån ditt läger, så att det skulle överleva stora övergrepp av dessa mobs och hålla resten av dina överlevnadsfaciliteter intakta.
  • Bild med titeln Bygg ett panikrum i inte svälta steg 20
    6. Placera dina behov. Efteråt kan du placera din eldgrop och / eller bröst inuti med några extra resurser så att du kan väder på natten om det kommer till det.
  • Under dina första veckor i spelet är det inte nödvändigt att göra ett mycket stort rum, eftersom det skulle ta för mycket tid och förbruka för många material att göra. Det borde bara vara tillräckligt stort för att du ska flytta lite och kanske ha ett lägereld. Utan fällor, som tandfällor eller bi gruvor, för att hjälpa till att stärka ditt försvar, skulle hundarna göra ett kort arbete med din struktur och lämna dig sårbar för attacker från alla håll.
  • Tips

    När du bygger ditt panikrum, placera din eldstad mitt i området först innan du bygger på rummet. Detta säkerställer att du inte behöver bryta ner dina väggar om rummet är för litet och att du får tillräckligt med utrymme för att flytta in.
  • Tandfällor kommer att utlösas med någon mob som landar på den, så om du har några vänliga grisar med dig, skulle de bli dödade som ett resultat när du går med ditt rum. Med hjälp av den här metoden kan du föda kött och gris hud kontinuerligt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande