Hur man njuter av minecraft

Minecraft är ett fantastiskt och roligt 3D sandbox spel. Det har något för alla, oavsett om du är en djurälskare-dekoratörsmusiker eller konstnär, du kan spela till din fulla fantasi. Så hur tycker vi om det här spelet? Inget behov av att bryta ner i frustration varje gång du dör eller bli emotionell när din skapelse har misslyckats. Bara läs nedan.

Steg

  1. Bild med titeln Njut av Minecraft Steg 1
1. Vara / känna Kreativ. Minecraft är ett sandlådspel där du kan göra vad du vill ha. Bygg ett massivt torn, en vacker stad, skapa hus för dina husdjur, designa en redstone contraption, bygga en berg-och dalbana över dimensionerna och mycket mer. Spelet har många saker att erbjuda, och det bästa du kan göra är att leka med dem!
  • Bild med titeln Njut av Minecraft Steg 3
    2. Utforska, Upptäck, Äventyr! Minecraft har bokstavligen en oändlig värld, med över 60 biomer. Alla är fyllda med olika block, monster, djur, strukturer och byar. Det bästa av Minecraft är att gå på ett äventyr! Du kan attackera ett havsmonument eller en skogsmarks herrgård, hitta alla typer av byar, bekämpa chefer som Enter Dragon och The Witer, och mycket mer! Varje värld är en värld, och ett äventyr kommer aldrig att vara detsamma.
  • 3. Titta på minecraft videos. Minecraft är ett universum av många världar, med oändliga möjligheter. På YouTube finns det massor av innehåll på tutorials, äventyrserie, animationer, roliga videor och mycket mer. Genom att titta på andra spelare har det roligt med spelet, lär du dig inte bara bättre, men det kan också vara mer upphetsat att prova det själv.
  • Bild med titeln Njut av Minecraft Steg 2
    4. Lära känna kontroller. Kontrollerna kan vara svåra att hantera för vissa människor, men du kan alltid ändra dem! Om du vill titta runt, måste du flytta musen runt. Om du vill förstöra block, håll vänster musknapp tills blocket bryts. För att placera ett block, klicka på höger musknapp. Du kan interagera med några block Genom att trycka på höger musknapp utan ett placerat block i handen.
  • Bild med titeln Njut av Minecraft Steg 4
    5. Få lite mod och / eller texturpaket. Dessa kan hjälpa till att förbättra din erfarenhet i Minecraft genom att ändra texturer eller vissa aspekter av spel. Mods kan lägga till dinosaurier, wands, bättre dungeons, mytiska varelser och i princip någonting till spelet. Det finns även mods för lila smuts!
  • Du kan hitta både på Minecraft Forums och Planet Minecraft.
  • Bild med titeln Njut av Minecraft Steg 5
    6. Hitta dina mest lämpliga inställningar. Om du vill undvika fiender och ha den mest fredliga upplevelsen i Minecraft, kan du göra din svårighet till fredlig. Om du inte är intresserad av att överleva, eller du vill testa (Redstone) skapelser innan du bygger den i din överlevnadsvärld, kan du alltid börja en kreativ värld.
  • Bild med titeln Njut av Minecraft Steg 6
    7. Spela multiplayer. Detta kan ge dig flera nya lägen av spel som ekonomi och hungerspel. Du kan titta på Planet Minecraft eller Minecraft-servrar för servrar att spela på.
  • Bild med titeln Njut av Minecraft Steg 7
    8. Spela över ett lan. Detta gör att du kan spela med vänner över din egen WiFi, inklusive om du har mods.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du blir uttråkad med minecraft, sluta spela det i några veckor. Efter att ha tagit en paus, tror du inte att du någonsin blev uttråkad med minecraft!
  • Försök ladda ner en äventyrskarta eller en parkourkurs. Det här är pussel eller byggnader som människor gjorde för att du ska spela på!
  • Du kan få tämda djur som hundar, katter, och hästdjur. De är söta och roliga. Tyvärr tenderar de att dö mycket, särskilt hundar.
  • Varningar

    När du spelar multiplayer, är inte sorg (förstör) andra strukturer som hör till andra människor om du inte har fått tillstånd av ägaren.
  • I överlevnad finns det många faror! (Monster, fallande, lava, etc.)
  • Ta frekventa raster. Att spela Minecraft under en lång tid kan vara ohälsosam.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande