Hur man hanterar poker

Poker är ett populärt spel med flera variationer. Pokerhandlare distribuerar kort till spelare och ansvarar för att övervaka åtgärden på pokerbordet. Det finns specifika färdigheter och egenskaper som du måste utveckla för att bli en bra pokerhandlare. Dessa gäller om du är värd för en pokernatt med vänner eller vill bli en professionell pokerhandlare. Att lära sig att hantera poker innebär att man utövar kort, utvecklar de typiska egenskaperna hos en återförsäljare och är bekant med några variationer av spelet.

Steg

Metod 1 av 4:
Distribuera korten
  1. Bild med titeln Deal Poker Steg 1
1. Shuffle däcken. Shuffling randomiserar däcket för att introducera chansen till spelet. Inte shuffling korten kan låta vissa spelare förutsäga de kort som kommer upp senare, vilket skulle ge dessa spelare en orättvis fördel. Det finns olika sätt att shuffle, men en poker shuffle kommer typiskt att bestå av två rifflar, en låda, en annan riffle och en snitt.
  • A riffel hänvisar till att dela korten i hälften och blanda dem ihop genom att placera kortens hörn i varje hälften mot varandra och låta korten gå så att de blandas.
  • En låda betyder att du tar det övre kvartalet av däck och lägger den på bordet och tar sedan nästa kvartal av däck och placerar det ovanpå första kvartalet och upprepar sedan detta med resten av korten.
  • En snitt avser att placera däcket på bordet och ha en spelare klippa däcket i hälften. Den nedre delen av däcket flyttas till toppen.
  • Titta upp däck shuffling tutorials på youtube om du vill lära dig olika shuffling stilar. Några stilar, som den hinduiska shuffle eller bordet Riffle Shuffle, är kända för att vara mer eleganta än andra.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 2
    2. Hantera korten till spelarna. Det finns två huvudstilar av handel: amerikanska och europeiska. Du kan byta din stil enligt ditt humör eller vem spelarna är:
  • American-Style-handel innebär att du håller däcken i ena handen, klämmer fram det främre högra hörnet av kortet med tummen och pekfingret och blinkar handleden för att kasta kortet till spelaren.
  • European-style-handel innebär att du rör bara toppen av kortet och glider kortet till filten och trycker sedan på kortet, ofta med en snurr, mot spelaren.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 3
    3. Bränna och vrid korten. Om du spelar ett community-kortspel som Texas Hold`em, bör du brinna - med andra ord kassera - kortet på toppen av däck. Du bör också vända den fjärde av fem kort som behandlas till samhället. Spelarna kan sedan använda detta kort för att utgöra sin sista hand.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 4
    4. Hantera potten. Det är återförsäljarens ansvar att verifiera hur mycket spelare som satsar och ökar såväl som att hålla reda på sidokrukor. Du kan använda en online-krukkalkylator på en webbplats som pokerlistings för att underlätta processen. Läs händerna på spelarna och tryck på potten mot vinnaren i slutet av spelet.
  • Metod 2 av 4:
    Utveckla egenskaperna hos en återförsäljare
    1. Bild med titeln Deal Poker Steg 5
    1. Öva ofta. Shuffling ett däck, hantering av korten till spelare, och hålla reda på potten är färdigheter som du får genom att göra handlingarna upprepade gånger. Öva hemma med ett kort kort före ett spel för att förbättra din noggrannhet och svärhet av handen.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 6
    2. Vara professionell. Gamblers ser ut att ha en bra tid, som för återförsäljaren, översätter att behålla en positiv attityd, vilket visar återhållsamhet och hålla tyst i hela spelet och svara eller omdirigera eventuella frågor som uppstår. Pokerhandlare måste ha bra kommunikations- och kundservicekunskaper. Kommunicera med spelarna och, om tillämpligt, med golvet eller kasinospersonalen är avgörande för att vara en bra, underhållande återförsäljare.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 7
    3. Vara bekant med en mängd olika spel. Poker spelas hundratals sätt, så bekanta dig med reglerna för varje spel. De mest populära variationerna är Texas Hold`em, The Five- och Seven-Card Studs, och Five-Card Draw. Läs eller titta på online-tutorials från Gillar av TruePokerDealer för att lära dig hur man spelar olika variationer.
  • Metod 3 av 4:
    Hantera Texas Hold`em
    1. Bild med titeln Deal Poker Steg 8
    1. Deal 2-kort Ansikts nedåt till varje spelare. Spelaren i den lilla mörken ska få det första kortet. Detta kommer att vara spelaren till din omedelbara vänster - de bör lägga en satsning som motsvarar hälften av den rundans fulla satsning.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 9
    2. Övervaka "Pre-flop" -bettingrundan. Gå runt bordet så att varje spelare kan höja (med mängden big blind eller mer), ring (matcha den aktuella insatsen) eller vikning (ge upp för rundan). Flytta medurs från spelaren i lilla blinda, kommer spel att göras tills varje spelare har viks, lägg i sina marker eller matchade mängden andra spelare i kombination.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 10
    3
    Hantera en flopp. Efter att varje spelare har blivit blind eller gjort en ante, som krävs enligt de regler som du spelar, behandlar tre delade kort till varje spelare, börjar med en spelare till vänster och slutar med dig själv. En andra satsningsrunda kommer att följa.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 11
    4. Hantera ett enda community-kort. Texas Hold`em är ett spel där den ofullständiga, dolda handen av spelare kombineras med uppåtgående kort som delas. Detta första delade kort är känt som vändningen. En tredje satsningsrunda kommer att uppstå, flytta medurs från vänster.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 12
    5. Hantera ett annat samhällskort. Detta är känt som floden. En fjärde satsningsrunda och en showdown kommer att följa.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 13
    6. Ring för spelarna att avslöja sina kort. Den bästa 5-kortshanden som kan göras från de 2 korten i en spelares hand och 5 på bordet är vinnaren.
  • Metod 4 av 4:
    Hantera femkortsdragen
    1. Bild med titeln Deal Poker Steg 14
    1. Deal 5 kort till varje spelare. Börja med att hantera 1 kort ansikte ner till spelaren till vänster och fortsätter runt bordet via kortet 1 i taget tills varje spelare har 5 kort.
    • Detta är ett spel där spelarna behandlas en hel hand som förblir dold och förbättras genom att ersätta kort.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 15
    2. Ange de kort som inte behandlades i mitten av bordet. Markera dessa med ett chip eller ett annat objekt så att de är särskiljbara från andra kort.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 16
    3. Öppna bordet för vadslagning. Vid denna tidpunkt bör spelarna hålla korten i sina händer, var försiktig så att du inte visar dem till andra spelare.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 17
    4. Låt spelare ersätta och kassera kort. Spelare kan kasta bort så många kort som de gillar och ersätter dem genom att dra samma antal kort från däcket mitt i bordet. Varje spelare borde i slutändan ha 5 kort.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 18
    5. Åter öppna bordet för vadslagning. Om du spelade persienner, där bara de två spelarna till dina vänstra betalade pengar innan du behandlade korten, bör satsning börja från spelaren omedelbart till vänster.
  • Bild med titeln Deal Poker Steg 19
    6. Instruera spelare att visa sina kort. Detta är showdownen. Spelaren med den bästa 5-kortshanden vinner potten.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var försiktig så att du inte kan avslöja korten när du är shuffling.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande