Hur man lägger till mods till sims 3

Lägga till ändringar (mods) eller anpassat innehåll till Sims 3 är ett bra sätt att lägga till nytt innehåll i spelet och ändra hur spelet fungerar. Ramverket för mods är inte konfigurerad som standard, men det är enkelt nog att hitta och installera. Thistaaches du hur man installerar mods för sims 3.

Steg

Del 1 av 2:
Lägga till mods till ditt spel
  1. Bild med titeln Lägg till mods till sims 3 steg 1
1. Stäng ditt spel om det är öppet för tillfället. Lägga till mods till ditt spel medan det körs fungerar inte. Spara och avsluta ditt spel innan du fortsätter.
  • Varning: Vissa mods och anpassat innehåll kan innehålla buggar eller fel.Det här är inofficiella modifieringar av spelet som inte går igenom den vanliga kvalitetssäkringsprocessen som officiella tillägg och innehåll går igenom.
  • Bild med titeln Lägg till mods till sims 3 steg 2
    2. Öppna Windows Explorer
    Bild titled file_explorer_icon.jpg
    eller sökaren
    Bild med titeln MacFinder2.jpg
    .Om du använder Windows klickar du på ikonen som liknar en mapp med ett blått klipp.På Mac, öppna sökaren.Det har en ikon som liknar ett blått och vitt smiley ansikte.Det är längst ner på skärmen.
  • Bild med titeln Lägg till mods till sims 3 steg 3
    3. Navigera till dina SIMS 3-dokumentmapp.Här lägger du till och konfigurerar ditt spel för att tillåta mods och anpassat innehåll.Använd följande steg för att navigera till mappen SIMS 3 MODS.
  • Klick Dokument i sidofältet till vänster.
  • Öppna Elektronisk konst mapp.
  • Öppna The Sims 3 mapp.
  • Bild med titeln Lägg till mods till sims 3 steg 4
    4. Navigera till följande webbplats i en webbläsare: http: // ModTheSims.Info / Wiki.php?Titel = Game_Help: installera_sims_3_package_files / setup_and_files .Den här webbsidan har en nedladdningslänk för den ramsetupfil som behövs för att installera Mods och Custom Content.
  • Bild med titeln Lägg till mods till sims 3 steg 5
    5. Bläddra ner och klicka på Ladda ner.Det ligger bredvid en blå ikon med en disk. Detta hämtar ramsetupen.Zip fil.
  • Bild med titeln Lägg till mods till SIMS 3 Steg 6
    6. Extrahera innehållet i zip-filen till mappen SIMS 3-dokument.Du behöver ett program som Winzip, WinRAR, eller det fria alternativet 7-zip till Extrahera innehållet i en zip-fil.Välj mappen SIMS 3-dokument när du frågas var du ska extrahera innehållet i zip-filen till.Återigen är platsen för SIMS 3 Documents-mappen Dokument > Elektronisk konst > The Sims 3.
  • Ramsetup-filen innehåller den nödvändiga ramen för dina mods - en mapp med uppkallade mappar, en mapp med namnet paket och en fil som heter "Resurs.cfg". Paketmappen har redan två filer i den ("nobuildsparkles.paket" och "nointro.paket") så att du kan kontrollera om dina mods kommer att fungera. Om du startar ditt spel och får ingen intro animering, eller några gnistrar när du lägger väggar eller staket, fungerar allting.
  • De "Resurs.cfg" filen kan utlösa några antivirusprogram.Detta beror på att det är en ".cfg" fil, inte för att det är skadlig kod.Filen är säker och nödvändig för att installera Mods på SIMS 3.
  • Mycket gamla versioner av Sims 3 (före utgåvan av World Adventures och dess patch) skulle ha mods och innehåll i programfilerna. Detta fungerar inte längre - Försök inte att placera anpassat innehåll i programfiler och använd inte apa barer eller hjälpar apa för att installera ditt innehåll.
  • Bild med titeln Lägg till mods till SIMS 3 Steg 7
    7. Ladda ner en Sims 3 mod.Se till att mod du laddar ner är för sims 3, och inte The Sims 4.Se också till att den är kompatibel med den senaste versionen av spelet.När du hittar en mod du vill ladda ner klickar du på länken Ladda ner på sidan för att ladda ner paketfilen som en ZIP-fil.
  • ModTheSims.info är en bra webbplats att ladda ner mods för alla Sims-spel. Klick "Sims 3" i det övre vänstra hörnet, klicka sedan på "Nedladdningar". (Du kan förfina din sökning efter behov på nedladdningssidorna.)
  • Bild med titeln Lägg till mods till sims 3 steg 8
    8. Extrahera modet från den komprimerade filen. Mods kommer vanligtvis att lagras i .rar eller .ZIP-filer.Du måste öppna dessa filer i Winzip, WinRAR eller 7-ZIP.
  • Bild med titeln Lägg till mods till SIMS 3 Steg 9
    9. Extrahera .Paketfil (er) till "Paket" mapp.När du frågade var du vill extrahera filen till, extrahera dem till MODS-mappen i mappen SIMS 3-dokument.Platsen är som följer:Dokument > Elektronisk konst > The Sims 3 > Mod > Paket.
  • Det rekommenderas att bara installera en Mod i taget, speciellt om de aktuella modsna är kärnmodeller (i.e., det ändrar en viktig metod för hur spelet körs). Installera flera mods på en gång kan göra det svårt att bestämma orsaken om två av modsna visar sig vara oförenliga med varandra.
  • Bild med titeln Lägg till mods till sims 3 steg 10
    10. Starta ditt spel. Om modsna fungerar kan du berätta om deras funktion fungerar (till exempel om du har installerat en decensoring mod, det fungerar om det inte finns någon mosaik när dina sims går till baden). Om de inte fungerar kan de vara oförenliga med din patchnivå eller en tidigare installerad mod, eller installerad på fel plats.
  • Du kommer vanligtvis att kunna berätta när en mod är motstridig med någonting - du får buggar som gör det svårt, om inte omöjligt, att spela (som Sims ständigt återställer sig när du försöker utföra en åtgärd) eller spelet kan bara inte ladda alls.
  • Bild med titeln Lägg till mods till sims 3 steg 11
    11. Ordna ditt innehåll. Om du spelar med många mods eller har mycket anpassat innehåll i din paketmapp, kan det bli knepigt att ta reda på vad som orsakar ett problem om ditt spel börjar sänka eller krascha. Att hålla saker som organiseras gör det lättare att berätta var saker är och att testa vilket innehåll som kan vara buggy. Försök organisera saker.Du kan skapa nya mappar för att organisera dina mods med innehållstyp, skapare, eller, men du vill organisera det följande steg för att skapa en ny mapp i mappen för paket:
  • Navigera till mappen för paket.
  • Högerklicka på ett tomt utrymme i mappen.
  • Klick Ny.
  • Klick Mapp.
  • Skriv ett namn för mappen.
  • Del 2 av 2:
    Hitta bra mods
    1. Bild med titeln Lägg till mods till sims 3 steg 12
    1. Hitta välrenommerade mods som matchar ditt spels patchnivå. Eftersom mods är vanligtvis det första att orsaka problem i ett spel är det viktigt att du får de som är kända för att arbeta. Välrenommerade mods finns på NRAAs hemsida, Awesomemod, Mod The Sims, ThesimsResource.com och på innehållsbloggar som min sims 3 blogg. Men inte alla kan vara lämpade för din patchnivå.
  • Bild med titeln Lägg till mods till SIMS 3 Steg 13
    2. Installera mods som hjälper dig att felsöka ditt spel. Saker går ibland fel i spelet, och de inbyggda spelkommandon kanske inte är tillräckliga när det gäller att fixa felen. Men vara medveten om att mods av den här typen är vanligtvis kärnmodeller som omarbetar spelets kod, och medan det inte är dåligt i sig, kan det leda till problem om modsna tas bort medan de används senare.
  • Nraas overwatch, Mastercontroller, och Error arbeta i tandem för att fånga fel eller återställa dem.
  • Bild med titeln Lägg till mods till SIMS 3 Steg 14
    3. Kolla in några andra mods. De kanske inte är kärnmodeller, men det finns mods där ute som tillåter lättillgänglighet till vissa saker medan du spelar spelet (som att visa dolda egenskaper och färdigheter), vilket gör det möjligt för Sims av ett visst åldersintervall att göra något som inte typiskt riktar sig till deras ålder, eller så vidare. Det möjliggör lite mer mångsidighet i ditt spel, eller gör bara spelet lite mer intressant.
  • Bild med titeln Lägg till mods till sims 3 steg 15
    4. Uppdatera mods om du lappar ditt spel. Medan Sims 3 inte kommer att ha ytterligare fläckar släppt, om du kör på gamla fläckar och uppdatera ditt spel eller installera ett expansionspaket, uppdatera alla dina mods innan du slår på ditt spel. Föråldrade mods kan resultera i buggar eller korruption av olika slag, så se till att alla mod du installerar är den senaste versionen.
  • Tips

    Anpassat innehåll i .Paketformat är installerat på samma sätt som mods är.

    Varningar

    Ta inte bort en mod från ett spel medan det är i bruk. Om dina sparade spel har ett SIM-kort med den här moden, kan du orsaka fel eller till och med korrupta din spara, speciellt om modet är en kärnamod (i.e., Det omskriver spelfiler).
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande