Hur skära dig själv från samhället

Att skära dig från samhället innebär att vara säker på dina skäl att göra det. Du måste eliminera kontakt med andra människor, även kära och sluta använda de tjänster som erbjuds av det moderna samhället. Att skära dig från samhället är ett drastiskt drag, och inte tas lätt. Tänk noga om den här åtgärden kommer att utföra det du hoppas det kommer att uppnå. Börja sedan släppa ut kommunikation och sociala evenemang och börja förlita sig enbart på dig själv.

Steg

Del 1 av 7:
Undersök dina skäl
  1. Bild med titeln skära dig från samhället Steg 1
1. Besluta om politiska eller miljöskäl motiverar dig. Vissa människor vill skära sig från samhället av politiska eller motiverade skäl. De vill till exempel leva av gallret, till exempel. Levande av gallret är ett sätt att skära dig från samhället. På det här sättet är du inte beroende av de kommunala och sociala tjänsterna som många av oss helt enkelt tar för givet, såsom vatten, el, mobiltelefontjänster och skräpavlägsnande.
  • De flesta som lever utanför nätet är också oroade över konsumentismen och tanken att det moderna samhället använde för mycket av jordens naturresurser.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 2
    2. Bestäm om du har depression eller ångest. Vissa människor vill lämna samhället eftersom de lider av depression eller social ångestsyndrom. Depression eller känslor av ensamhet kan få människor att isolera sig från andra.
  • Forskning har visat att social isolering kan vara farlig för din hälsa, eftersom den försämrar immunfunktionen och ökar inflammation. Dessa symptom är prekursorer till diabetes och hjärtsjukdom.
  • Om du tror att dina skäl för att vilja skära dig från samhället beror på dina egna känslor av sorg eller ensamhet, överväga att se din läkare eller en mentalvårdspersonal.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 3
    3. Fråga dig själv om du undviker lagen. En annan anledning som människor skärs av från samhället är att undvika lagen.Det rekommenderas inte att du går från polisen. Om du har begått ett brott eller om det finns en garanti för din arrestering, vänd dig på din lokala polisstation.
  • Om du tror att du har anklagats felaktigt, hyr en advokat och Bekämpa avgiften. Du kommer sannolikt fortfarande att behöva rapportera till polisen.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 4
    4. Bedöma om du vill undvika slipan i det dagliga livet. Människor kan välja att skära sig från samhället för mindre ansträngande skäl, till exempel att bara önska att undvika det dagliga livet. Arbeta hemifrån är säkert mer möjligt idag än tidigare.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 5
    5. Vet att människor är sociala varelser. När du bestämmer dina skäl för att skära dig från samhället är det viktigt att förstå att människor är naturligt sociala. Vi gynnar, både fysiskt och psykologiskt, från att vara i relation eller i samband med varandra.
  • Del 2 av 7:
    Identifiera dina gränser
    1. Bild med titeln skära dig från samhället Steg 6
    1. Bestäm till vilken nivå du vill skära dig från samhället. Vill du hålla dig borta från familj, vänner, affärsförbindelser eller alla dessa? Om du har ett yrke eller ett jobb som tar dig utanför ditt hem, skär dig helt och hållet från samhället är ganska svårt. Av naturen av det kommer du att krävas åtminstone för att interagera med de du arbetar med.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 7
    2. Bestäm dina gränser. Om du skär dig från samhället, kommer du att göra några undantag? Vem ska du tillåta dig att kommunicera och interagera med? Tänk på de typer av omständigheter som skulle motivera att komma tillbaka i kontakt med samhället.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 8
    3. Tänk på hur länge du kommer att vara borta från samhället. Om saker är tuffa just nu kan det verka som en bra idé att skära dig från samhället. Men tänk på hur det här kommer att spela ut över det långa draget.Vill du hålla dig borta i en vecka, en månad eller längre?
  • Din tidsram bestämmer dina handlingar. Till exempel, om du vill klippa dig själv i ett år, tänka på att flytta någonstans fjärrkontroll.
  • Del 3 av 7:
    Upphörande kommunikation
    1. Bild med titeln skära dig från samhället Steg 9
    1. Bli av med din telefon. Nuvarande teknik, som mobiltelefoner och datorer kan automatiskt spåra en användares vistelseort utan att användaren ens realiserar det. Om du vill koppla bort din mobiltelefon kan du behöva kontakta bäraren (AT & T, Verizon, Sprint, etc.) och berätta för dem att inaktivera din tjänst.
    • Många bärare kräver att deras användare skriver ett kontrakt för täckning. Att bryta detta kontrakt innan det överenskomna täckningsdatumet har uppnåtts kan innebära att betala en avgift.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 10
    2. Ta bort dig själv från sociala medier. Stäng ner alla konton som du har på sociala medieplattformar. Detta inkluderar Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest och alla andra program och applikationer som uppmuntrar till social utbyte mellan människor.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 11
    3. Inaktivera dina e-postkonton. De flesta e-postleverantörer har en länk till e-postinställningar med ett alternativ för att avaktivera kontot. Detta förhindrar att ytterligare e-post hämtas på ett konto som du inte längre använder. Om du tror att du kanske kan använda kontot igen, kan du helt enkelt logga ut och inte logga in i. Tänk dock på att inkommande e-post kommer att fortsätta att lagras i ditt konto.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 12
    4. Överväga att klippa bort ditt internet. När du använder Internet skickar du och tar emot information via ett Internet-protokoll (IP) -adress. Den här IP är kopplad till din router. Dina online-rörelser kan fortfarande spåras genom denna information. Om du vill skära dig från samhället, tänk på hur dina online-åtgärder kan tillåta andra att hitta dig.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 13
    5. Sluta titta på tv eller läsa tidningen. Stör inte för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna eller TV-programmen. Om du verkligen vill avlägsnas från samhället, sluta följa vad som händer.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 14
    6. Undvik att tala eller kommunicera till någon alls. Håll kommunikationen med andra till det högsta läget. Detta innebär någon form av social utbyte, inklusive talande, e-post, textning eller teckenspråk.
  • Om du frekvent ett företag, till exempel en butik eller en restaurang, be om vad du behöver och inget mer. Gör inte litet prat med affärsinnehavaren eller väntan. Delta inte i konversation med andra medan du väntar på bussen.
  • Del 4 av 7:
    Avslutande relationer
    1. Bild med titeln skära dig från samhället Steg 15
    1. Halt kontakt med personer du ser regelbundet. Normalt har människor kontakt med olika individer under hela dagen, oavsett om det är arbetskollegor, kafé anställda, postarbetare eller passerar grannar. För att skära av dig, sluta prata med dessa olika människor.
    • Sluta svara på telefonen eller öppna dörren till uppringare.
    • Komplett isolering kan vara svårt om du fortfarande behöver gå till jobbet och kommunicera med medarbetare och handledare.
    • Detta blir något lättare om du bor ensam. Du kan använda ditt hem som en fristad där du kan isolera dig själv.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 16
    2. Sluta hänga med dina vänner. Ta bort dig själv från dina vänners liv genom att inte spendera tid med dem längre. Du kan ta ett av flera tillvägagångssätt för att uppnå detta. Dessa tillvägagångssätt kan vara:
  • Ruthless: Du kan skära ut människor genom hänsynslöst genom att berätta för dem att du inte vill umgås längre. Du kommer sannolikt att stöta på som genomsnittlig och oförskämd.
  • Ärlig: I det här tillvägagångssättet kan du vara ärlig genom att berätta för dina vänner att du är i färd med att skära dig från samhället. Förvänta motstånd från människor som bryr sig om dig.
  • Undvik: Du kan bara sluta prata med folket i ditt liv. Undvik sina samtal, undvik att göra ögonkontakt om de pratar med dig.
  • Passiv: Avvisa inbjudningar och låt dina vänner bli trött på att fråga dig att umgås.
  • Det är friskt för dig att skära negativa människor från ditt liv. Dessa människor kan begränsa din tillväxt och stabilitet.Fastställa gränser För ditt eget välbefinnande genom att vägra att ha dessa människor i ditt liv.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 17
    3. Förklara dina motivationer till dina nära och kära. Det är upp till dig om du vill berätta för folket i ditt liv att du tänker skära dig av dem från dem. Men om du är i ett förhållande, kan din partner bli skadad, arg eller förvirrad av ditt beslut. I de flesta fall är du skyldig till din partner att förklara varför du isolerar dig själv.
  • Var medkänsla med dina nära och kära. Det kan vara förödande för föräldrar att få ett barn att skära bort sig från dem. De kan genomgå samma slags känslor i samband med barnets död.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 18
    4. Lämna inte ditt ansvar. Om du har ansvar som att ta hand om barn, rekommenderas det inte att du skär dig från samhället. Du måste ge bra, stabil, hälsosam vård för dina barn.
  • Om du har barn som du bryr dig om är det förmodligen inte en bra tid att skära dig från samhället.
  • Del 5 av 7:
    Binda upp lösa ändar
    1. Bild med titeln skära dig från samhället Steg 19
    1. Betala av dina skulder. Om du inte vill ha kontakt med omvärlden, måste du eliminera orsakerna till att människor kanske vill kontakta dig. Att betala av dina skulder är viktigt, så att du inte kommer att trakasseras för att inte betala dina räkningar.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 20
    2. Bestäm om du vill ta emot mail. Det kan vara viktigt att fortsätta ta emot mail, för att få viktiga meddelanden eller annan oväntad kommunikation. Du kan också välja att ta emot leveranser via posten.
  • Om du lever av rutnätet, få en postkontor i en närliggande stad. Du kan kontrollera detta periodiskt utan att behöva prata med någon.
  • Bild med titeln Klipp dig från samhället Steg 21
    3. Ha en nödkontakt. Det är en bra idé att ha minst en person som en nödkontakt. Den här personen kan regelbundet kolla på dig. Han kan också vara någon du känner dig bekväm med att kontakta om du behöver hjälp.
  • Var noga med att fråga den här personen om han kommer att vara din akutkontakt.
  • Del 6 av 7:
    Går av gallret
    1. Bild med titeln skära dig från samhället Steg 22
    1. Hitta en plats med tillräckliga resurser. När du gå av gallret, Du tar bort dig själv från det vanliga samhället. Du kommer att fånga för dig själv, samla mat och vatten och ge ditt eget skydd. Du kommer inte ha tillgång till offentliga verktyg och andra tjänster som du lever i en vanlig gemenskap. Hitta en plats som kan erbjuda dig tillräckligt med resurser, inklusive matförsörjning, vattenförsörjning och skydd.
    • Du kanske kan anpassa en stuga för egna ändamål, eller du kanske vill bygga dig ett nytt hus eller en stuga.
    • Du kan välja en plats som är ett par timmars bilresa från närmaste bensinstation eller mataffär. Det kan inte finnas något sjukhus inom många miles. Om så är fallet kanske du inte har tillgång till sjukvårdstjänster.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 23
    2. Få dina energikällor kvadrerade bort. Du har inte längre el från det lokala maktföretaget, så om du vill ha el, måste du hitta ett sätt att producera din egen. Sol och vatten Ström kan du använda ljus, kylskåp, tvättmaskin, musikspelare och andra maskiner.
  • Titta på att köpa ytterligare solpaneler som du har råd med dem. Medan du kan anpassa dig till liv med mindre el finns det vissa bekvämligheter som du förmodligen kommer att vilja.
  • Få uppladdningsbara batterier. Se till att de aldrig är mindre än 50% laddade för att säkerställa att du alltid har tillräckligt med ström.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 24
    3. Har tillgång till en filtrerad vattenförsörjning. Om du inte har tillgång till städer, kan du behöva sjunka en brunn för att möta dina vattenbehov. Om du väljer att bygga din egen brunn kan du behöva ett tillstånd, beroende på ditt tillstånd. Var noga med att stanna minst 50 meter från någon septiktank, marshy-områden och andra områden med potentiell förorening.
  • Använd ett vattentestkit. Denna sats hjälper dig att avgöra om ditt vatten har säkra eller osäkra nivåer av vissa kemikalier i den. Dessa kit är lättillgängliga online eller hemma förbättringsbutiker. Vissa län erbjuder också gratis vattenprovning.
  • Var noga med att filtrera ditt vatten för att undvika sjukdom. Till exempel, om ditt vatten är högt i kalk, kan du få ont i magen om du dricker det ofiltrerat.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 25
    4. Har medicinska tillförsel praktiska. Om din plats är så avlägsen att närmaste sjukhus är mer än en timme eller två bort, bör du överväga att bli kunnig om enkla medicinska förfaranden.
  • Montera ett medicinskt kit med tillbehör som bandage, antibiotika, penicillin, tråd och nål för att göra stygn och andra tillbehör.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 26
    5. Starta en trädgård. Medan du kanske har mat som ibland levereras till din off-grid-plats, måste du också ge mat för dig själv. Plantera en stor trädgård med en mängd grönsaker.
  • Lär dig vilka växter som kan växa under olika årstider så att du ständigt har färsk mat som växer i din trädgård.
  • Förvara grönsaker över vintern. Potatis, lök, morötter och andra rotgrönsaker är speciellt väl lämpade för långvarig förvaring på en sval plats.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 27
    6. Få några boskapsdjur. Om du har kor eller getter av båda könen kan du få kött och mjölk, beroende på rasen. Kycklingar och ankor kan ge kött och ägg.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 28
    7. Ta reda på om du behöver generera inkomst. Om du har många besparingar kan du kanske gå av gallret utan att behöva fortsätta arbeta. Men om du inte har betydande besparingar, kommer du förmodligen fortfarande att behöva generera intäkter på något sätt. Tänk på källor för inkomst, inklusive försäljning av grönsaker eller hantverkare på en närliggande bondens marknad.
  • Om du är utanför rutnätet kan din internetanslutning vara begränsad eller obefintlig. Detta kan göra telekommunikation ett svårt förslag.
  • Del 7 av 7:
    Hantering är ensam
    1. Bild med titeln skära dig från samhället Steg 29
    1. Express Lonely känslor. Om du börjar känna dig ensam efter att ha klippt dig, flaska inte upp dessa känslor. Uttrycka dem genom kreativa butiker, som journaling, målning, dans eller sång.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 30
    2. Få ett husdjur. Forskning visar att husdjur kan förbättra ditt humör och din övergripande hälsa. En person med ett husdjur kommer sannolikt att ha lägre blodtryck och lägre indikatorer på hjärtsjukdomar, såsom triglycerid och kolesterolnivåer. Att ha en följeslagare som en katt eller hund kan lindra ensamhet också.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 31
    3. Skaffa en hobby. Håll dig upptagen med en stimulerande aktivitet. Hobbies håller dig framåt. De kan också hjälpa dig med fokus och koncentration. Hitta en hobby som du gillar, som stickning, spelar musik, trädgårdsarbete eller träbearbetning.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 32
    4. Delta i en solo sport. Bara för att du har klippt dig från samhället betyder inte att du måste spendera din tid i ditt hus. Komma ut och få lite motion genom att delta i en solo sport, som cykling, vandring, spring eller yoga.
  • Bild med titeln skära dig från samhället Steg 33
    5. Gå på äventyr. Nu när du har klippt dig av från dina vänner och familj kan du göra exakt vad du vill ha. Gå vandra, ta en cross-country cykeltur, eller gå paddling.Du kan njuta av din ensamhet med ett bra äventyr.
  • Varningar

    Även om du har skurit dig från samhället är det viktigt att hålla dig med din personliga hälsa och hygien. Även när du inte ser eller pratar med någon, måste du ta hand om din hälsa. Om du har några medicinska problem, få professionell läkarvård direkt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande