Hur man konverterar bitcoins till dollar

Bitcoins har blivit heralade av många som morgondagens valuta, men det finns fortfarande få platser som accepterar dem.Lyckligtvis, konvertera bitcoins till en användbar valuta som dollar är snabbt och enkelt.Om du vill veta hur mycket bitcoin är värt, kör en snabb Internet-sökning på ämnet.Om du faktiskt vill konvertera Bitcoin till Dollars, deponera dem på en digital marknadsplats och sälja dem till en intresserad köpare.Den digitala marknaden kommer snabbt och enkelt att konvertera dina bitcoins till dollar och överföra dem till ett betalkort, bankkonto eller digital plånbok efter eget val.

Steg

Del 1 av 3:
Välja en konverteringstjänst
  1. Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 1
1. Jämför priserna som erbjuds av olika konverteringstjänster och väljer den bästa.Även när den genomsnittliga Bitcoin-omvandlingsfrekvensen förbättras, erbjuder olika konverteringstjänster olika konverteringsfrekvenser.Antag att en tjänst erbjuder att konvertera bitcoins med en hastighet på 1 till $ 5000 och ett annat erbjudande för att vända 1 bitcoin till $ 5 200.Alla andra saker är lika, du borde gå med den andra tjänsten för att få ut det mesta av dina bitcoins.
  • Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 2
    2. Konvertera ditt Bitcoin med en tjänst med låga avgifter.Konverteringstjänster tar vanligtvis en avgift för konvertering.Ibland är det en fast avgift oavsett hur mycket du byter, och ibland tar konverteringstjänsten en procentandel av det belopp du byter ut.Jämför de avgifter som är förknippade med de olika konverteringstjänsterna och väljer en som erbjuder den bästa affären.
  • Serviceavgifterna ändras över tiden, så var noga med att kontrollera tjänstens villkor och avgiftsschema.
  • Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 3
    3. Verifiera att den tjänst du använder är säker.Det finns flera sätt att verifiera att en bitcoinomvandlingsplats är säker.En är att kontrollera välrenommerade källor för recensioner som verifierar integriteten hos en given plats.Ett annat sätt är att se till att webbplatsen som tjänsten hanterar https (i motsats till den mindre säkra http) i sin webbadress.Slutligen, använd en konverteringstjänst som möjliggör tvåfaktoridentifiering, vilket garanterar att du bara kan godkänna Bitcoin-omvandlingar.
  • Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 4
    4. Välj en tjänst som erbjuder låga överföringstider.Vissa webbplatser överför bitcoins till ditt konto efter 5 dagar, men snabbare tjänster kunde konvertera bitcoins till dollar på 3 dagar eller mindre.
  • Del 2 av 3:
    Anmäl dig och ladda upp ditt Bitcoin
    1. Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 5
    1. Registrera dig för ett konto.Anmälan till ett konto innebär att du tillhandahåller ditt namn, födelsedatum, adress, e-postadress, telefonnummer och annan personlig information.Du kommer också att behöva ange ett bankkonto, en elektronisk betalningstjänst som Paypal, eller båda (beroende på hur du vill konvertera och överföra bitcoins).
  • Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 6
    2. Välj de starkaste säkerhetsalternativen när du registrerar dig.När du skapar ett konto på en Bitcoin Marketplace får du möjlighet att aktivera tvåfaktorsautentisering (2fa), vilket innebär att du kommer att ange ett lösenord och en slumpmässigt genererad kod som skickas till din telefon.Du kanske också vill aktivera ett alternativ med flera signatur, vilket kräver flera oberoende godkännanden innan du gör en Bitcoin-omvandling eller uttag.
  • Båda dessa säkerhetsalternativ kan skydda mot stöld och hackare, så aktivera dem när du får alternativet.
  • Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 9
    3. Deponera dina bitcoins på marknaden.Den specifika mekanismen genom vilken du sätter in dina bitcoins varierar beroende på hur dina bitcoins för närvarande lagras.Typiskt är deponering av bitcoins lika enkelt som att klicka "Deposition bitcoins" (eller något liknande) nära toppen av marknadsplatsens hemsida.
  • Om din Bitcoin-krypteringsnyckel skrivs ut, blir du uppmanad att ange den.
  • Om dina bitcoins är i en "plånbok" (en krypterad fil eller kod) kan du bli ombedd att ladda upp filen.
  • Var inte rädd för att nå ut till kundsupport om du har problem med att deponera dina bitcoins.
  • Del 3 av 3:
    Gör utbytet
    1. Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 8
    1. Konvertera dina bitcoins när växelkursen är gynnsam.Över tiden stiger valutakurs och faller.Till exempel kan en dag växelkursen tillåta dig att handla 1 Bitcoin för $ 4,900.En vecka senare kan växelkursen erbjuda $ 5,100 för 1 bitcoin.Vänta med att byta ut bitcoins tills motsvarande dollarvärdet stiger.
    • Det finns ingen fast procentandel eller värde som definierar en gynnsam växelkurs.Vissa människor kan känna att om värdet av ett bitcoin stiger med $ 100, är ​​det en bra tid att konvertera sin valuta.Andra kan vänta tills det värde de skulle få stiger med 5 procent.
    • Kontrollera växelkursen regelbundet online eller registrera dig för en tjänst som uppdaterar dig på Bitcoin-to-dollard-växelkursen så att du vet när det förbättras.
  • Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 18
    2. Sälj dina bitcoins på marknaden.Vissa marknadsplatser låter dig sälja bitcoins till en annan person.Andra tillåter dig att sälja dem direkt till marknaden, som sedan sälja dem till intresserade köpare senare.I båda fallen kommer den specifika metoden du använder för att sälja bitcoins varierar något beroende på den marknadsplats du använder.Generellt kan du helt enkelt klicka på "Sälj Bitcoins" eller något liknande alternativ för att få processen startad.
  • Bitcoinsna kommer att konverteras till dollar och överföras till det bankkonto du angav.
  • Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 10
    3. Sätt dina Bitcoins på ett betalkort.Vissa marknadsplatser gör att du kan ladda dina bitcoins på ett betalkort som automatiskt omvandlar dem till dollar.Du kanske kan få ett digitalt betalkort, vilket helt enkelt ger dig en rad siffror du kan använda för online-inköp som kräver dollar, eller du kan få ett vanligt betalkort i posten.
  • Båda typerna av betalkort kostar pengar (digitala betalkort kostar vanligtvis ca $ 5, medan vanliga betalkort kostar $ 15- $ 20), men de erbjuder extra bekvämlighet, särskilt om du sällan använder pengar.
  • Bild med titeln Konvertera Bitcoins till Dollars Steg 11
    4. Överför dina bitcoins till en annan digital plånbok.Vissa Bitcoin Conversion Services tillåter dig att konvertera bitcoins till dollar genom att överföra dem till PayPal, Apple Pay eller liknande tjänster.Om det här är det sätt du vill konvertera dina Bitcoins till Dollars, sätt din utbetalningsmetod till den digitala plånboken du vill använda.Sedan, bara sälja eller överför dina bitcoins till den tjänst du vill ha via marknadsplatsen.
  • Konvertera bitcoins till dollar genom att överföra dem till en digital plånbok har ofta högre avgifter och lägre gränser än att överföra dem till ditt bankkonto.
  • Det här alternativet kan dock vara att föredra för personer som regelbundet gör digitala inköp och vill inte ha krångel att överföra sina pengar från en bank till en digital plånbok.
  • Tips

    Oavsett hur du överför och konverterar dina Bitcoins behöver du vanligtvis vänta flera dagar för tredjepartsmarknaden för att verifiera din identitet och kontouppgifter.
  • Bitstamp, Wirex och Coinbase är bara några av de många tjänster som gör att du kan konvertera Bitcoins till Dollars.De är alla i princip samma utom i deras layout, design och avgiftsschema.
  • De bästa marknadsplatserna tillåter stationär och mobilåtkomst.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande