Hur man tjänar mycket pengar på välkommen till bloxburg på roblox

Välkommen till Bloxburg är en av Roblox mest populära spel, trots att det fortfarande ligger i beta-teststadiet. Med över 2.5 miljarder besök och över 130 000 personer som spelar i princip när som helst, har det blivit en absolut träff. Ett av de viktigaste målen är att bygga ett hus, och att göra det du behöver pengar. Tyvärr tar pengar tid att få (om du inte är villig att spendera Robux på pengar). Den här artikeln visar dig hur du får mycket pengar på Välkommen till Bloxburg.

Steg

Metod 1 av 3:
Förberedelser för att arbeta
  1. Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 1
1. Bestäm vilket jobb du vill göra. Varje jobb är annorlunda, och jobb kan delas upp i 2 olika kategorier: aktiv och passiv. Aktiva jobb kräver att du flyttar din karaktär, och är bättre om du blir uttråkad. De betalar också lite mer per uppgift. Passiva jobb kräver inte att du flyttar, men kan vara tråkigt. De betalar vanligtvis mindre per uppgift men är effektivare. Det betyder att du kan tjäna mer pengar på en kortare tid med ett passivt jobb.
  • Aktiva jobb inkluderar Pizza Leveransjobb, Fisherman-jobbet, Vaktmästarens jobb, Miner-jobb, Mekanikjobb, Arbetsjobb och Woodcutter Job.
  • Passiva jobb inkluderar både kassatorjobb (Bloxy Burgers och Bloxburg Fresh Foods), frisörsjobbet, pizza baker jobb, och säljaren jobb.
  • Medan alla jobb var utformade för att betala lika, övergripande, skulle de flesta spelare vara överens om att frisören, Bloxy Burgers kassör, ​​och Pizza Leveransjobb är de bästa / mest intressanta jobben.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 2
    2. Få din hunger humör upp. Hunger är en av de fyra stämningarna / motiven / behoven i spelet. Om din karaktär inte är hungrig eller svälta, kommer dina andra humör att minska långsammare, så att du kan tjäna mer pengar (högre humör = mer lön!). Hunger kan höjas genom att äta mat (erhållen genom ett kylskåp, med matlagning eller genom att köpa), dricka vissa drycker (som smoothies), eller köpa ett humörförstärkning med blockbux (spelets premiumvaluta).
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 3
    3. Få din energiprov. Energi är ett annat av spelets fyra humör / motiv / behov. Om din energi är högre, går du snabbare och får betalt mer. Detta är särskilt viktigt om du vill arbeta ett aktivt jobb. Energi kan höjas genom att sova, med en dusch eller badkar, sitter på soffan eller stol, äta / dricka eller köpa ett humörförstärkning.
  • Att använda en dusch är det långsammaste sättet att få din energi upp, speciellt om du har en billig dusch.
  • Kaffe är den bästa drinken för att konsumera för energi.
  • Att dricka kaffe och sova i en säng är det snabbaste sättet att få mer energi. (Du kan köpa sängar och kaffemaskiner i byggläge.)
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 4
    4. Få dina hygienproblem upp. Som hunger och energi är hygien en av de fyra stämningarna / motiven / behoven. Om din karaktärs hygien är högre, kommer din karaktär inte att avge flugor eller ett grönt stinkmoln. Flugorna och den gröna gasen kan vara distraherande om du vill arbeta. Hygien kan höjas genom att interagera med någon av föremålen under "Rörmokare" avsnitt, simma i en pool, eller använda ett humörförstärkning. Hårborstar, parfymflaskor och toaletter hjälper också.
  • Simning i en pool är det långsammaste sättet att höja hygien.
  • Ett av de snabbaste sätten att få din hygiene humör upp är genom att ta en dusch.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 5
    5. Få din roliga humör upp. Roligt är det sista humöret / motivet / behovet och förmodligen det viktigaste stämningen att ha tagit upp när du arbetar. Om din karaktärs kul är högre får du betalt exponentiellt mer än om den är lägre. Roligt kan höjas genom att interagera med en TV, dator, leksak, pool eller en bok. Det kan också höjas genom att köpa ett humörförstärkning.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 6
    6. Bjud in vänner till din server. Om du har vänner på Roblox som har köpt Välkommen till Bloxburg, Fråga dem om de kan gå med dig. Att arbeta med vänner i närheten kan hålla ditt humör och betala högre längre.
  • Alternativt kan du skicka vänförfrågningar till andra spelare på din server som också arbetar. Bara se till att du ser till att den person du vänförfrågan lär dig lite.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 7
    7. Sätt ett mål. Om du har en viss summa pengar du vill nå (i.e. $ 10k på 20 minuter), du kommer att känna dig mer motiverad att nå det målet. Du kan till och med belöna dig själv om du når ditt mål.
  • Se till att ditt mål är realistiskt. Om du inte är nivå 50 med det utmärkta medarbetarnas spel på ett visst jobb, kommer du förmodligen inte att göra $ 100k på 10 minuter.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 8
    8. Överväg att köpa den utmärkta anställdas gamepass. Om du har några hundra robux och vill ha mer pengar när du arbetar, ökar den utmärkta medarbetargamepassen hur ofta du får befordrad och hur mycket pengar du får när du arbetar.
  • Metod 2 av 3:
    Arbetar effektivt
    1. Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 9
    1. Gå till jobbet. Om du vill tjäna pengar genom att arbeta är det första steget att gå till jobbet. Det finns två sätt att gå till jobbet. Det första sättet att gå till din arbetsplats är att teleportera. Tryck på ikonen för en person längst ned till höger på skärmen. Där trycker du på höger och vänster knappar tills du hittar det jobb du vill ha och tryck på Välj. Detta kommer att teleportera dig till din arbetsplats. Det andra sättet är att använda ett fordon (som kan köpas i Build Mode eller Mike`s Motors) eller helt enkelt gå till din arbetsplats. När du går på din arbetsplats bör du omvandlas till din arbetsuniform.
    • När du väl väljer ett jobb blockerar det inte från att göra andra jobb i framtiden.
    • Tyvärr kan du inte arbeta hemifrån eller vara egenföretagare vid denna tidpunkt.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 10
    2. Sätt på en TV-show / YouTube video / film. Om du kan titta på en video och arbeta samtidigt, kan du vara så upptagen i din video som du slutar arbeta i timmar i slutet. Tyvärr kan inte alla göra det, så om du är lätt distraherad, lägg inte på en video.
  • Se till att du är intresserad av vilken video du spelar. Annars kommer du inte att njuta av att arbeta så mycket.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 11
    3. Slå på lite musik eller en podcast. Om du tittar på videor är inte din kopp te, kan någon musik eller en podcast göra mer uthärdligt. Slå bara på din spellista eller nästa episod av din favoritpodcast och jobba bort. Liksom videor kan du vara så upptagen i din musiks takt eller historien om din podcast att du kommer att glömma allt om det faktum att du jobbar.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 12
    4. Ring upp en vän. Om du känner dig lite social eller ut ur slingan, kan du ringa en vän medan du jobbar. Detta kommer att distrahera dig från Monotony of Working. Om din vän har köpt Välkommen till Bloxburg, Du kan fråga om de kan arbeta med dig så att de också kan få pengar.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 13
    5. Vara fokuserad. Om du inte kan hantera potentiella distraktioner, jobba sedan på ett lugnt ställe med dim belysning. Detta hjälper dig att arbeta effektivt. För att minimera distraktioner, avsätta någon annan elektronik och gå någonstans utan husdjur eller syskon.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 14
    6. Försök arbeta för kortare perioder över en vecka eller så. I slutändan kommer att fungera i en timme på en dag få dig samma summa pengar som arbetar i 15 minuter om dagen över fyra dagar. Denna metod är extremt hjälpsam om ditt slutmål är att få hundratusentals dollar (om du är villig att arbeta några minuter om dagen länge).
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 15
    7. Undvik att kontrollera hur mycket pengar du har tjänat när du arbetar. Även om du sannolikt vill veta hur mycket du har tjänat hittills, kan detta distrahera dig från att arbeta. Saken är, du vill vara fokuserad så länge som möjligt.
  • Det är okej att kolla en gång i taget, men försök att undvika att göra det bästa av din förmåga.
  • Metod 3 av 3:
    Utforska alternativ till att arbeta
    1. Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 16
    1. Köp pengar med Robux. Detta är det bästa alternativet att arbeta, även om det är det mest kostsamma, eftersom Robux bara kan köpas med riktiga pengar. Om du är villig att splurge, kan den här metoden vara för dig.
    • Kom ihåg att USD 0.01 motsvarar 1 ROBUX, så du kanske inte vill spendera USD 60 på $ 500 000 i spelet.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 17
    2. Bygg ett café eller restaurang. Om du är villig att spendera $ 20-30k, bygga en restaurang eller café och öppna den till servern kan få dig lite pengar. Det är inte för stort på ett sätt att tjäna pengar, men som du inte kommer att göra mycket pengar per dag. Det är dock mer underhållande än i spelets jobb.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 18
    3. Be om donationer. Även om den här metoden generellt är frowned på, är vissa spelare villiga att ge dig mycket pengar om du frågar artigt. Tyvärr är dessa dagar, färre och färre människor villiga att donera, så det kan ta dig lång tid att få lite pengar.
  • Lura aldrig människor i att ge dig pengar, eftersom detta anses vara griskap.
  • Om någon vägrar att donera, inte rasa. Det är trots allt sina pengar.
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 19
    4. Håll en daglig inloggningsstreak. Tro det eller inte, du kan få stora summor pengar för att logga in i 7, 14, 30, 100, och till och med 365 dagar i rad. Dessa summor pengar varierar från $ 10k till ett okänt belopp. Tillsammans med dina pengar får du också en stellar trofé att placera i ditt hus!
  • Bild med titeln Tjäna mycket pengar på Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 20
    5. Överväga att köpa premium gamepass. Även om det inte kommer att ge dig pengar genast, kommer det hälften av dina räkningar och ge dig en fördubblad daglig belöning, så du kan spara pengar mer effektivt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du har en privat server, använd den medan du arbetar. Människor kommer inte att distrahera dig, eftersom du bara (och dina vänner) kan komma in i servern.
  • Stick med ett jobb. På det sättet gör du framsteg mot en kampanj varje gång du bestämmer dig för att arbeta.
  • Sluta inte arbeta bara för att du har tjänat mycket pengar. Om möjligt, fortsätt arbeta så länge du kan.
  • Om du gillar att arbeta under långa perioder, ha mycket blockbux till hands. Om du har blockbux, kan du öka dina humör medan du arbetar. Alternativt, om du arbetar som leveransperson, kan du göra en "arbetsstation" med badkar, tv och kylskåp.
  • När du försöker spara pengar, undvik att bygga herrgårdar. Bygga mindre bostäder utan massor av dekorationer istället. Dina räkningar kommer också att vara billigare på det här sättet.
  • Vara fokuserad. Stå inte upp för att få ett mellanmål eller drick varje fem minuter.
  • Om du är på en flygplats och har tillgång till internet, överväga att arbeta. Det är ett bra sätt att klara tiden under en layover.
    • Om du vill spara så mycket pengar som möjligt, stäng av "Betalar automatiskt räkningar". Detta rekommenderas också när du bygger, som du sannolikt inte behöver lamporna på. Du bör bara få dina räkningar betalda om du använder ditt hus (jag.e. rollspel, få dina humör upp, etc.)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande