Hur man firar ett kungligt bröllop

Royal Weddings är eleganta, saga händelser som firas inte bara i parets land, men över hela världen. Dessa glada, vackra tillfällen kan bara hända en eller två gånger under din livstid, så gör den här dagen en för att komma ihåg!

Steg

Metod 1 av 3:
Ställa in en kunglig bröllopstema partiTrött på annonser? Uppgradera till PRO
  1. Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 01
1. Spela in bröllopet för att se senare om du arbetar. I vissa länder ges arbetarna dagen av arbetet för ett kungligt bröllop. Om du inte bor i landet, eller dagen inte har förklarats en semester, registrera bröllopet på en DVR eller DVD och håll festen när dina gäster är borta.
  • Du kan också titta på en inspelning online. Några av de större kungliga brölloparna strömmar ofta på YouTube Live, förblir sedan tillgänglig efteråt.
  • Om du är fast besluten att titta på bröllopet, ta en dag eller några timmar utanför jobbet.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 02
    2. Skicka ut eleganta inbjudningar några veckor före. Skriv ut inbjudningar om trevligt, tjockt papper, med eleganta dekorationer och ett skriptat teckensnitt. Du kan skriva något roligt och faux-formellt, som, "Vi uppmanar dig hjärtligt att fira prinsens och prinsessans." Begär att gästerna RSVP med 1.5-2 veckor före bröllopet så du har gott om tid att förbereda.
  • Du kan också göra inbjudningarna mer dumma och informella. Dekorera med söta bilder av kronor, det kungliga paret eller flaggor från sitt land.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 03
    3. Bjud gästerna att klä sig i bröllop eller kökskläder. På dina inbjudningar, ange din fests klädkod - som också kan vara bröllopstema! Be gästerna att klä sig som kungligheter, med plastkronor, kostymer och långa klänningar, eller uppmuntra dem att bära zany, patriotiska kostymer. Du kan också ha gästerna klä upp som om de är gäster på det riktiga bröllopet.
  • Till exempel, om du firar ett brittiskt kungligt bröllop, kan du be kvinnor att bära dekorativa, formella hattar som gäster på bröllopet skulle. Män kunde bära morgondrag med långa svansar.
  • Om du tittar på bröllopet på natten från en annan tidszon, bjuda gästerna att bära pyjamas med plastkronor eller bågband för ett roligt, avslappnat tema.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 04
    4. Be gästerna att bidra med en maträtt för en mer informell fest. Om du hellre inte lagar mat för en stor folkmassa, fråga varje gästerna för att ta med en maträtt varje. Du kan rekommendera traditionella rätter från parets land, bjuda gästerna att ta med sin favoritbröllopsrätt eller helt enkelt lägga ut en stor buffé med pålitliga favoriter som vegetabilisk gryta eller kallt kött för smörgåsar.
  • Du kan också tillgodose händelsen för en stressfri fest, även om det blir dyrare. Se till att dina cateringare kommer att vara öppna på bröllopsdagen!
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 05
    5. Planera en gatafest om du har en stor grupp. Eftersom kungliga bröllop ofta hålls på våren och sommaren, låter utomhusbröllop ut och dekorera överdådigt medan du njuter av det vackra vädret. Ca 3-4 veckor före bröllopet, titta på nätet eller ringa din lokala regering för att se vilka tillståndsformulär du behöver fylla i din stad för att stänga av en del av din gata. På dagen för bröllopet, sätt upp bord och stolar ute, kasta några patriotiska bordsdukar över toppen.
  • Om du kastar en fest i sista minuten eller inte kan stänga en hel gata, håll din fest på trottoarer, uppfart eller trädgårdar.
  • Håll ett nära öga på några små barn på festen. Ställ in ett barns område eller bord långt från gatan, som i en inhägnad trädgård eller bakgård. Se till att barnen är övervakade hela tiden och håller ögonen på trottoaren så att barnen inte vandrar in i vägen.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 06
    6. Ställ in bord inuti för en mindre fest, eller om bröllopet är på natten. Detta är särskilt viktigt om du tittar från ett annat land, där bröllopet kanske inte händer på ett bekvämt, dagsljustimme. Sätt ut bord och stolar runt ditt hus, särskilt i området runt TV: n, där de flesta kommer att vara congregating.
  • Inomhuspartier är också bra för en mindre grupp, eller en mer lågnyckel.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 07
    7. Dekorera din fest med flaggor och bunting. Sträng patriotisk bunting längs borden och på hus om din fest är ute. Om du firar inomhus, häng det på väggar och längs din trappa. Se till att du har gott om flaggor runt - stora för extra dekoration, och mindre, handhållna för människor att hålla och vinka. Ställ in dumma, patriotiska hattar, solglasögon och andra tillbehör på borden för gäster att bära.
  • Dekorativa flaggor och bunting bör vara tillgängliga på festbutiker och online. Du kan också Gör din egen bunting genom att skära ut små trianglar av tyg och tappa dem på en sträng.
  • Du kan också dekorera din fest som en faux bröllopsmottagning. Sprida ut vita bordsdukar och köpa några billiga bröllopstema centerpieces.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 08
    8. Häng upp bilder och kartong cut-outs av paret. Skriv ut bilder från Internet eller klippa ut dem från tidningar och tejpa dem på bord eller väggar. Gör ett livstorleksutskrift av paret på en tryckbutik och lim det på någon kartong och klippa sedan runt det för att göra en livstorlekskurning för att människor ska ta bilder med. Du kan också skriva ut stora, huvudstorleksbilder av parets ansikten till Gör roliga masker.
  • För bröllopsmottagande dekorationer, ram några bilder och lägg dem på borden.
  • Metod 2 av 3:
    Välja spel, aktiviteter och matTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 09
    1. Visa bröllopet på tv, eller strömma det. Kolla före tid för att se vilken TV-kanal som bröllopet kommer att visas på. Slå den på minst en timme innan ceremonin är inställd för att starta så att du kan se gästerna som kommer in och hör meddelarnas diskussioner. Om du inte har tillgång till en TV, leta efter en ström online. Större bröllop kommer ofta att strömmas lagligt på YouTube eller Basic Cable Networks.
    • Du kan också underhålla dina gäster före huvudhändelsen genom att titta på inspelningar av tidigare kungliga bröllop, varav många är tillgängliga online.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 10
    2. Erbjuda ett stort sortiment av traditionella livsmedel. Koka upp några klassiska rätter från kungliga parets land, som erbjuder minst 2-3 olika huvudrätter och flera sidor. Kom ihåg att ta hänsyn till dina gästernas preferenser!
  • Har några barnvänliga rätter tillgängliga, som enkel pasta med ost eller finger smörgåsar.
  • Om du har vegetarianer eller veganer som deltar, har du några rätter för dem och markerar dem tydligt på bordet.
  • Se till att du har nog för alla dina gäster. Uppskatta att varje gäst kommer att ha minst 2 portioner av varje maträtt.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 11
    3. Servera en tårta eller muffins till efterrätt. Bakverk är alltid ett bra val för efterrätt, särskilt eftersom de är traditionella bröllopspris. Du kan försöka göra en bröllopstårta själv eller beställa en från en bakare, eller gå lite lättare med muffins. Dekorera din tårta med vit frost och namnen på det kungliga paret. Erbjuder glass på sidan för en söt finish!
  • Du kan också erbjuda godis som tårtor, kakor, godis eller någon annan utsökt efterrätt du tycker att dina gäster kommer att älska.
  • Titta upp traditionella efterrätter från parets land och göra en för ett äkta bröllopsfest. Du kan också se om några lokala bagerier specialiserar sig på bakverk från parets land.
  • Uppskatta att varje gäst kommer att ha 2-3 portioner av varje efterrätt.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 12
    4. Erbjuder stilig alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Champagne till toast det nya paret är ett måste! Om dina gäster gillar vin, leta efter flaskor från nära brudens eller brudgummens hemstad, den plats där de träffades, eller det land där de är från. Erbjuda några läckra ciders och öl också. För alkoholfria drycker, lager upp på läsk och juice, eller erbjuda några drycker som parets land är känt för.
  • Du kan erbjuda te på ett firande för ett brittiskt kungligt bröllop, till exempel.
  • Köp tillräckligt med drycker så att varje person kan ha minst 3.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 13
    5. Spela patriotisk musik och andra optimala låtar. För ett så gott tillfälle, behåll allt musikljus och roligt. Gör en spellista i förväg så att du inte stressar om låtarna på bröllopsdagen. Kasta i vissa låtar speciellt för tillfället, som ett bröllopsmars eller till och med den nationella anthem!
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 14
    6. Spela "Gissa Royal" och andra kungliga temas spel. Testa dina gästernas kunskaper genom att hålla upp bilder av gamla kungligheter och ha varje person gissa vem det är. Dela ut priser, som bröllopskakor, tiaras eller falska vigselringar, till vinnarna!
  • Du kan också hålla en tomt, ha ansiktsmålning, eller utmana barn till en tiara-making konkurrens.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 15
    7. Har icke-temans spel för extra underhållning. Classic, nostalgiska spel, som säckrace och ägg-och-sked raser, är bra val för underhållning för att fira ett kungligt bröllop. Hålla dem före ceremonin för att hålla barnen underhöll, eller som ett sätt att fira efteråt, och belöna vinnarna med kronor eller godis!
  • För en säcklöpning, ge dina gäster några burlap säckar och markera en start- och slutlinje, ca 10 meter (9.1 m) från varandra. Har gästerna hopp i sina väskor i en tävling till mållinjen!
  • För en ägg-och-skedävling, ge varje gäst ett ägg och en sked. Låt dem placera ägget i skeden och gå med det från början till mållinjen. Den som korsar linjen först med ägget fortfarande intakt är vinnaren!
  • Metod 3 av 3:
    Går ut för att firaTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 16
    1. Gå till en bar eller pub om bröllopet är tv. Restauranger och barer med samband med parets land kommer ofta att lägga på en klockfest till ära av nygifta. Ring företag i ditt område för att se vem som ska televisera ceremonin och inbjudande gäster att titta på. Fråga hur stor partiet förväntas vara, vilken tid du borde komma dit, och om du ska klä upp i kostym eller bröllopskläder!
    • Leta efter företag som är mest sannolikt att känna en koppling till det kungliga paret. Till exempel, om du tittar på ett brittiskt kungligt bröllop, gå till en brittisk pub för att titta på med andra fans.
    • Detta är ett särskilt bra val om du inte bor i kungliga parets land. Du får uppleva en festatmosfär som om du är precis nerför gatan från ceremonin!
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 17
    2. Gå till en lokalsamhälle som tittar på fest. Titta på nätet för att se om det finns några klockfester som äger rum runt dig i ett lokalt park eller ett gemensamt centrum. Du kan också kolla på hotell eller trevliga restauranger, som ibland håller eleganta visning, komplett med catering och underhållning, men de är lite dyrare.
  • Bild med titeln Fira ett kungligt bröllop Steg 18
    3. Resa för att titta på bröllopsprocessen om du har medel. Om du är passionerad om att se det kungliga paret i person, ordna att resa till bröllopet några dagar i förväg. Forskning online och fråga andra i området där du ska gå för att titta på det kungliga paret som kommer in eller lämnar ceremonin och var beredd att komma dit tidigt för att säkra din plats!
  • Boka resor och logi så snart du kan, eftersom flyg och hotellrum nära bröllopet kommer att gå snabbt.
  • Beroende på var bröllopet hålls, kan du behöva speciella dokument, som ett pass eller till och med visum. Börja säkra dessa så tidigt som möjligt.
  • Royal Weddings är en gång i livet möjligheter, så om du älskar paret och har det ekonomiska sättet att se det personligen, kan det vara värt det.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande