Hur man är den bästa mannen

Om du har blivit vald som bästa mannen, borde du vara mycket hedrad.Positionen är inte utan vissa ansvarsområden, och du måste göra ditt bästa för att säkerställa att bröllopsfestivalen går utan en hitch.Ge dig själv tid att hyra en tux, organisera en bachelorfest och förbereda ett minnesvärt tal för bröllopsmottagningen.

Steg

Metod 1 av 4:
Organisera bachelorpartiet
  1. Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 1
1. Välj aktiviteter och plats för bachelorpartiet.Bachelorpartiet är ett tillfälle att spendera tid med din vän och resten av vännerna i din närmaste cirkel.Välj en aktivitet och plats som informeras av hans intressen och personlighet.Till exempel, om din vän älskar paintball, organisera festen som en massiv paintball kamp.Mellan rundor av paintball kan du njuta av lite pizza och påminna om din vän.
  • Vad du än väljer att göra, tänk på de aktiviteter och hobbyer som din vän och andra kan njuta av tillsammans.Camping, golf, eller att få en svit på ett basket- eller basebollspel är alla roliga alternativ.
  • Bjud inte in raunchy tecken som strippare till din bachelorfest.Var inte värd din bachelorfest på moraliskt tvivelaktiga webbplatser som kasinon eller stripklubbar.Eftersom din vän gifter sig har han nått ett löptid, där sådana saker har länge upphört att hålla intresse för honom.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 2
    2. Ställ in datumet.Du bör välja ett datum som varken är för nära eller för långt från bröllopsdatumet.Om det är för långt, det kommer inte vara relevant.Om det är för nära, kan brudgummen inte ha tid att förbereda sig för bröllopet.Två veckor före bröllopsdatum är vanligtvis ett bra val.Om brudgummen har många vänner som reser från out-of-state, kan du behöva flytta datumet igen så att de färdiga vännerna inte behöver göra resan för många gånger på kort tid.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 3
    3. Maila inbjudningarna.Bestäm vem som ska vara på bachelorpartiet och låt alla veta.Misslyckas inte med att bjuda in någon bara för att du personligen inte gillar eller kommer överens med dem.Bachelorpartiet handlar om att omge din vän, inte du, med stödjande människor som spelar roll för dem.
  • Om bachelorpartiet kommer att bli en avslappnad händelse, kan du helt enkelt organisera den med ett e-postmeddelande eller ringa samtal istället för en formell inbjudan.
  • Låt gästerna veta artigt att de är ansvariga för sina egna utgifter, och att du uppskattar om de kastade lite extra för att täcka kostnaderna för brudgummen.
  • Metod 2 av 4:
    Förberedelser för bröllopet
    1. Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 4
    1. Få utrustad för en kostym.Om bröllopet är mycket formellt, kan du behöva en smoking.Oavsett om du behöver en kostym eller tux beror på brudgummens preferenser och hans brud-att-vara.Vissa bröllop kräver inte att alla brudgummen matchar deras klädsel.Om så är fallet kommer brudgummen vanligtvis istället att ge några grova riktlinjer som "grå och marindrag."Om brudgummen inte ger dig råd, fråga med brudgummen om vad han vill att du ska bära.Kontakta din lokala bröllopsklänning specialist eller herrkläder butik för rekommendationer om hur ser ut och stilen bäst passar dig.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 5
    2. Delta i bröllopet repetition.Bröllopsövningen och middagen är avgörande för att träna exakt hur saker kommer att fungera på den stora dagen.Medan det faktiska organisatoriska ansvaret för repetitionen kommer att vara brudgummen, kan han delegera vissa saker för dig.Till exempel, om vissa brudgummar inte kunde delta i repetitionen, kan brudgummen be dig att fylla dem i var de borde sitta och stå under bröllopet.
  • Lär dig så mycket du kan om planen för bröllopet under repetitionen.Om några brudgummare glömmer sina platser kan du påminna dem om var du ska stå.
  • Någon ceremoni som involverar mycket att flytta om, eller ceremonier där specifika personer som föräldrar, brudtärna eller brudgummen är avsedda att sitta på vissa platser kräver en träningspass.Repetitionen säkerställer att under det faktiska bröllopet finns det ingen Snafus och allt går enligt plan.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 6
    3. Delta i repetitionsmiddagen.Repetitionsmiddagen, på samma sätt, är utformad så att nyckelgäster vet var deras platser är.Det hjälper dem också att lära känna varandra lite före det faktiska bröllopet.Leverera ett gratis tal vid middagen till ära av brudgummen och bruden.Fira sitt liv och framtid tillsammans.Uttrycka din lycka för dem båda.
  • Håll talet kortfattat.Du vill leverera en ännu djupare, mer rörande tal vid den faktiska bröllopsmottagningen.
  • Håll en penna och anteckningsblock till hands under repetition och middag.Om bruden och brudgummen vill ändra något om platsen, sittplatser eller belysning, kan de be dig att göra dessa arrangemang.
  • Antag att repetitionsmiddagen är på samma plats som den faktiska bröllopsmottagningen, planera hur och var du tänker ta bilder på bröllopsmottagningen under repetitionsmiddagen.
  • Metod 3 av 4:
    Uppfyller dina uppgifter vid bröllopet
    1. Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 7
    1. Håll brudgummen lugn.Äktenskap är ett seriöst livshändelse.Brudgummen kan förståeligt vara nervös.Lugna hans bröllopsjägare på vilket sätt du kan.Berätta för honom, till exempel, "du har inget att oroa dig för.Du kommer bara att göra bra."Om du har varit gift själv, förklara för brudgummen," Det är normalt att vara nervös.Jag kände på samma sätt innan jag blev gift."
    • Låt inte brudgummen konsumera alkohol eller droger för att lugna sig själv.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 8
    2. Fråga brudgummen om han behöver något.Vara tillgänglig för sista minuten felsökning.Till exempel, kanske några utöver staden gästerna behöver vägbeskrivning till bröllopshallen.Kanske måste fotografen få betalt.Vad som än kommer upp, var redo att ta det på.
  • Packa ett bärbart symaskin.Om brudgummen, du eller någon annan som är involverad i bröllopet har en garderobsfel, hjälper det till att få lite tråd och nål till hands för att rädda situationen.
  • Om du har till uppgift att hålla brudens ring, håll ringen i din bröstficka eller sidoficka i din kostym.Dubbelkontrollera din ficka för att säkerställa att den inte har några hål.Kontrollera sedan fickan igen.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 9
    3. Gå pigan att hedra ner gången. Om du, under bröllopet repetition, blev ombedd att gå på väggen av ära nere gången, du borde göra det på den angivna tiden.Detta inträffar vanligtvis efter bruden och brudgummen går uppför gången, följt av blomman och ringbäraren.Gå inte för fort när du går upp gången.Håll takt med hederspigen.Le när du går.
  • Efter dig och hederspigan går upp gången, kommer du att följas av resten av brudgummen och brudtärna.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen steg 10
    4. Ta bilder av bröllopet.En vanlig bästa mannen är att ta bilder av bröllopsceremonin.Var noga med att fånga brudtärnorna, brudgummen, bruden, brudgummen och monterade gäster.Använd en digitalkamera så att du enkelt kan distribuera bilder efter att ha tagit dem, och kan korrigera dina kamerainställningar om dina första exponeringar inte är lika bra som du vill att de ska vara.
  • Om du inte känner dig bekväm att fotografera bröllopet eftersom du inte är bra med fotografering, berätta brudgummen.Han kan välja att få någon annan att ta bilder, eller få hjälp från en extra fotograf.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 11
    5. Underteckna äktenskapslicensen.För att slutföra äktenskapslicensen behövs två vittnesskylturer.Brudgummen kommer sannolikt att förlita sig på dig för att ge en av signaturerna.Rusa inte till bröllopsmottagningen för tidigt.Lokalisera den officiant som gifte sig med paret (som också måste skriva in licensen) och underteckna licensen.
  • Dubbelkontroll med brudgummen före äktenskapet för att säkerställa att de har tagit licensen med dem.
  • Metod 4 av 4:
    Njuter av receptionen
    1. Bild med titeln vara den bästa mannen steg 12
    1. Dekorera äktenskapsfordonet.Efter mottagningen väljer många par att avsluta i ett speciellt fordon.Kanske är det en ny bil, en gåva från svärföräldrarna, eller en fin hyra reserverad för tillfället.Oavsett fallet, smyga ut med de andra brudgummen strax innan bröllopet börjar och dekorera bilen.
    • Skriv en enkel deklaration av parets äktenskap på huven eller bakfönstret på bilen med en bar med vit tvål eller rakkräm."Just gift" eller "bara hitched" är acceptabla alternativ.
    • Fäst inte tennburkar till bilens bakre fender.Det är olagligt på vissa ställen.Istället, binda rosa och vita streamers runt den.
    • Använd inte material som skadar bilen som sprayfärg, vispad grädde eller tejp.
    • Skriv inte eller rita något obscen eller stötande på fordonet.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 13
    2. Leverera en skål för att hedra brudgummen och bruden.Detta tal ska vara en mer robust version av talet du gav i receptionen.Håll det uppriktigt och ärligt.Om du inte känner till bruden väl, till exempel, erkänna så mycket.Men följ sedan med det faktum att ditt intryck av henne är att hon är en bra match för brudgummen.Överdriv inte, men dela hur glad du är för nygifta.
  • Förbered ditt tal i förväg om bröllopsdagen.Öva det varje dag i minst två veckor.Läs det högt till en testgrupp av några vänner och familj minst en gång så du kan mäta om något du säger är förvirrande eller felaktigt.Uppmana feedback från din testgrupp och införliva det i det sista talet.
  • Om du behöver anteckningar när du levererar ditt tal, var god och använd dem.
  • Leverera din toast tidigt så att du inte är för full när du levererar den.
  • Börja talet genom att tacka alla för att komma.Komplimanger specialpersoner som brudens mor som kanske har haft en hand för att hjälpa till med bröllopsplanering.
  • Använd en berättelse för att visa en av dina väns bästa egenskaper.Om han är en omtänksam och generös person, använd en historia om, till exempel, den tid han tog med sig lunch efter klassen eftersom du alla tog ett tufft test den dagen.Illustrera vad en bra person brudgummen är och hur han förtjänar att ha ett underbart liv med sin brud.
  • Undvik inuti skämt, referenser till tidigare relationer och kontroversiella ämnen som politiska eller religiösa frågor.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen steg 14
    3. Se till att alla har en bra tid.Arbeta borden och mingla med gästerna i minst några minuter vardera.Kontrollera att alla har vad de behöver.Se till att berusade familjemedlemmar eller andra gäster uppträder inte olämpligt.
  • Du kanske också behöver organisera gäster för foton.Identifiera vem eller vad fotografen eller nygiften vill ha i sina bilder.
  • När händelsen är klar, hjälp omslag.Samla bröllopsgåvor och lägg dem någonstans säker.Om brudgummen vill ha sin smoking återvände innan han går ut på hans smekmånad, erbjuda att returnera det för honom.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen steg 15
    4. Utför några speciella traditioner som förväntas av dig.Det är till exempel ett anpassat vid många bröllop som den bästa mannen dansar med bruden.Om det förväntas av dig, borde du göra det.Vanligtvis kommer du att dansa med henne efter att hon har dansat med brudgummen åtminstone en gång.Ha kul medan du dansar och frågar brudgummen om han förväntar dig att utföra några andra speciella traditioner.
  • Bild med titeln vara den bästa mannen Steg 16
    5. Ta video och bilder av bröllopsfestet.Var noga med att få medlemmar av båda sidor av familjen i dina skott.Fråga ledande frågor som, "Vad vill du säga till bruden och brudgummen?"Ta kyssar av bruden och brudgummen dansar, kyssar, skär kakan tillsammans, ler och har en bra tid.Få några yttre skott av mottagningsplatsen innan gästerna anländer, om platsen är anmärkningsvärt.
  • Inkludera bilder av saker än människor, också.Till exempel, menyer, kakan, centerpieces, tabeller staplade med bröllopsgåvor är alla minnesvärda saker att fotografera.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Få ett start på ditt bröllopsansvar.Lämna inte att få en kostym eller organisera bachelorpartiet för sista minuten.
  • Uppmärksamhet på detaljer är avgörande.Glöm inte något viktigt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande