Hur man diskret bär blöjor för bedwetting som en husbil

Eftersom sängvätningen är ett sådant vanligt problem är många campådgivare väl kända i hur man hanterar det.Den här artikeln ska vägleda dig för att välja hur du håller det faktum att du bär blöjor till sängs för sängvätning, en hemlighet. Det finns ett par läger som tillgodoser barn med funktionshinder, inklusive de som lider av sängvätning och andra former av inkontinens.

Steg

  1. Bild med titeln diskret bär blöjor för bedwetting som en camper steg 1
1. Sök efter ett läger som arbetar med funktionshindrade campare, särskilt de som är sängvätskor. Camp Kirk och Camp Brandon är två läger som har personal utrustad för att hantera dessa problem. Om du gör en Google-sökning kan du komma med andra.
  • Bild med titeln diskret bär blöjor för bedwetting som ett camper steg 2
    2. Bekräfta lägret arrangemang. Föräldrarna bör kontrollera med personalen och fråga dem vilken typ av arrangemang som är gjorda för ungdomar som våt sängen och kan behöva bära blöjor till sängs.
  • Bild med titeln diskret bär blöjor för bedwetting som en camper steg 3
    3. Var smart i hur du berättar för barnet som bedvets hur man kommer att närma sig situationen härifrån, medan de är på lägret. Barnen kan känna sig skrämmad om du berättar för dem i det öppna när andra är runt. Om du tar dem åt sidan i ett sluten rum och berätta för dem, kanske de inte är så skrämmade som om du inte berättade för dem alls.
  • Bild med titeln diskret bär blöjor för bedwetting som en camper steg 4
    4. Se till att barnen vet hur man byter sina egna blöjor när de stöter på dem. Detta inkluderar både när de är våta och när de inte är.Se till att de kan dechiffrera en blöja från en smutsig blöja, och även från svettig blöja för att helt oanvända.
  • Bild med titeln diskret bär blöjor för bedwetting som en camper steg 5
    5. Överväga att be barnet att bära en engångsblöja till deras campingutrustning i motsats till tyg. Att känna som om du har våt din sovsäck i mitten av natten är helt obehaglig och kan göra de andra barnen i tältet / våningssängen känner sig obekväma.
  • Att ändra en tygblöja är inte möjlig för ett barn i alla åldrar att slutföra framgångsrikt ,,, särskilt ensam på natten. Förutom lukten av urin från bedwetter blöja, kan det faktum att de flesta engångsblock kan hålla lite mer vätska, hjälpa till att göra ditt barn att tro att de kan hålla på sin blöta blöja vidare tills morgonen (och de kan fortsätta kissa i det) och därmed hjälpa Lindra den obekväma känslan av att behöva ses gå förbi för att ändra det i separat avskilt område.
  • Bild med titeln diskret bär blöjor för bedwetting som en camper steg 6
    6. Låt ditt barn placera de använda blöjorna direkt i en plastpåse. Du kan välja en väska som ska användas i olika campingsutflykter.
  • Bild med titeln diskret bär blöjor för bedwetting som ett camper steg 7
    7. Låt bedwetting camper söka stöd. Incontinence Forums är ett bra ställe att få förslag om de många problem som omger inkontinens vid lägret och hur man är diskret om att hantera problemet.
  • Bild med titeln diskret bär blöjor för bedwetting som en camper steg 8
    8. Packa barnets ryggsäck väl. Inte bara om de innehåller minst en eller flera förpackningar av blöjor, bör de också innehålla sätt att inte visa upp att de håller på andra paket av blöjor. Packa dem i påsen i lager. Täck dem i plastpåsar (med plastpåsebotten som visar utåt mot de andra barnen (om de andra barnen bestämmer att de skulle vilja titta på påsen när sängvätesbarnet inte ser ut)).
  • Bild med titeln diskret bär blöjor för bedwetting som ett camper steg 9
    9. Nämna för barnet att några blöjor bör reserveras endast för att användas i en nödsituation. Packa dem i en väska och håll dem på ett annat ställe än de andra blöjorna.
  • Tips

    Försök inte lägga rädsla i ditt barn, om de blötar sin sovsäck och känner sig skamlig om att göra det. Låt dem göra valet. Uppmuntra dem att berätta om deras rädsla när de återvänder från lägret.
  • Bara köpa underkläder med en blöjaliknande padding inbyggd, fungerar inte för de flesta barn. Det kan faktiskt ge alla som känner till barnet en negativ känslomässig rädsla och därigenom skrämmer det här barnet för att inte vilja återvända dag efter dag efter dag...
  • Saker du behöver

    • Barn som bedvetsar
    • Bedwetting blepers
    • Camping arrangemang
    • Plastpåsar
    • Traditionella campingleveranser för att eluera andra från att märka leveranserna på toppen av ryggsäcken eller annan förpackningspåse
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande