Hur man uppnår 99 matlagning på runescape

Matlagning tar råmaterialet från fiske och blir till användbar mat för bekämpning av relaterade färdigheter. Det sägs att det är en av de viktigaste färdigheterna i Runescape, och en av de snabbast att träna. Med hjälp av dessa metoder kan du ta reda på hur du får 99 matlagning på runescape!

Steg

Metod 1 av 2:
F2P-metod
  1. Bild med titeln Uppnå 99 matlagning på runescape steg 1
1. Vet var du ska laga mat. Musa Point On Karamja är en hotspot för människor som vill driva fiskhummer och svärdfisk, men loggar måste erhållas i ingången, vilket gör brandskärm. Vissa banker med nära intervall inkluderar Edgeville Bank med ugnen i Evil Daves hus och Al Kharid.
  • Bild med titeln Uppnå 99 Matlagning på Runescape Steg 2
    2. Nivå 1-15. Koka kräftor. Du kan fiska dessa dig själv bakom Lumbridge-kyrkan, eller du kan försöka köpa dem, men på grund av deras låga nivå som köper någon är sällsynt.
  • Bild med titeln Uppnå 99 Matlagning på Runescape Steg 3
    3. Nivåer 15-30. Kocköring. Dessa kan hittas bara släppt på marken på Gunnarsground, eller du kan köpa dem råa i Grand Exchange.
  • Bild med titeln Uppnå 99 Matlagning på Runescape Steg 4
    4. Nivåer 30-40. Kock tonfisk. Du kan ofta hitta dessa tappade av maktfiskare på Musa Point på Karamja, så att det kan vara ett alternativ, eller att köpa dem på Grand Exchange är ett bra alternativ.
  • Bild med titeln Uppnå 99 Matlagning på Runescape Steg 5
    5. Nivåer 40-50. Kock hummer. Dessa används vanligtvis av Pkers och PVMers på grund av deras billiga kostnad, så att laga dem i vissa situationer kan faktiskt göra dig lite vinst.
  • Bild med titeln Uppnå 99 Matlagning på Runescape Steg 6
    6. Nivåer 50-99. Kock svärdfisk. Det kan tyckas som en stor sträcka, och det är. Men gratis att spela ger de den bästa upplevelsen per enhet som kokas i spelet. Dessa kan hittas vanligen i GE, och används ännu vanligare än hummer, så efterfrågan är hög.
  • Metod 2 av 2:
    Medlemmöjligheter
    1. Bild med titeln Uppnå 99 matlagning på runescape steg 7
    1. Vet var du ska laga mat. Eftersom Bonfires har lagts till i spelet, erbjuder de bra bonusupplevelse i spelet. Den vanligaste platsen att hitta Bonfires är värld 100 på Shannaay Pass, strax söder om Al-Kharid Lodestone. Här kan du hitta flera dussin personer som använder mat på Bonfires, och ger dig bonusupplevelse.
  • Bild med titeln Uppnå 99 Matlagning på Runescape Steg 8
    2. Överväg att få lagring Gauntlets. Du får en opowered uppsättning gauntlets efter att ha slutfört familjen Crest Quest. Du kan sedan ta med dem Caleb i Gertrude hus strax väster om Varrock för att ändra dem för att laga Gauntlets. Dessa sänker din chans att bränna fisk från svärdfisk på upp.
  • Bild med titeln Uppnå 99 matlagning på runescape steg 9
    3. Nivå 1-15. Kock räkor. I början kommer du att brinna mycket, men du märker att du kommer att bränna väldigt få nära slutet.
  • Bild med titeln Uppnå 99 matlagning på runescape steg 10
    4. Nivåer 15-25. Kocköring. Det här är mycket billiga att köpa, eftersom människor som flyger fisk på Gunnars mark och Shilo-byn får flera tusen av dem, så du kommer inte att spendera mycket matlagning dem.
  • Bild med titeln Uppnå 99 Matlagning på Runescape Steg 11
    5. Nivåer 25-40. Kocklax. Dessa fiskas igen mycket vanligt av flygfiskare, och efterfrågan på kokad lax är anständigt mat gratis till spelare.
  • Bild med titeln Uppnå 99 matlagning på runescape steg 12
    6. Nivåer 40-50. Kock tonfisk. Tonfisk är den ingrediens som används i tonfiskpotatis, och är därför mycket eftertraktade av människor som vill monopolisera PKER-marknaden. Anledningen till att du lagar mat till 68 är det är nivån du kan laga den nästa fisken utan att bränna dem.
  • Bild med titeln Uppnå 99 Matlagning på Runescape Steg 13
    7. Nivåer 50-62. Kock hummer. På denna nivå bör du bränna väldigt få, om några hummer. Dessa sökts igen av Pkers, eftersom de är mycket god mat i F2P-världarna.
  • Bild med titeln Uppnå 99 matlagning på runescape steg 14
    8. Nivåer 62-80. Koka Monkfish. Du slutar bränna sjöfisk på nivå 82, så du kommer att göra ren vinst, eftersom de används av PVMers och tidiga slayer-konton, eftersom de läker 1600 till ett billigt pris.
  • Bild med titeln Uppnå 99 Matlagning på Runescape Steg 15
    9. Nivåer 80-93. Kockhajar. Om du har på dig matlagning, kommer du inte att brinna dessa heller, och de används i de flesta PVP-situationer, liksom flera chefer använder dem för PVM Dungeon.
  • Bild med titeln Uppnå 99 matlagning på runescape steg 16
    10. Nivåer 93-99. Kock rocktail. Rocktail är den högsta helande maten i spelet, förutom rocktail soppa, och används därför i nästan alla situationer från pking till slaying. Du kan göra en snygg vinst om du inte brinner för många.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ge inte upp, även om du tror att en annan skicklighet ser mer intressant ut. * Du blir uttråkad lika snabbt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande