Hur man uppnår nivå 99 på runescape som en f2p

Alltid haft ditt öga på det varierade cape? Följande instruktioner rekommenderas steg att ta för att uppnå 99 varierade som en FTP (Free to Play) -spelare.

Steg

  1. Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 1
1. Gå direkt till Varrock Range Shop efter att ha läst repen. Få de fria bronspilarna och shortbågen.
  • Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 2
    2. Få läderpansar (hård kropp, chaps, vambrase och coif), en kort båge, en ekskort båge och brons eller järnpilar till början.
  • Bild med titeln Gör en DDS eller granit ren i runescape steg 6
    3. Börja med att sträcka varelser med låg nivå (kycklingar, råttor, kor) bakom ett staket tills nivån 20 varierade. (Växla från vanlig kort båge till ek kort båge på nivå 10 varierade). Du kan också träna på Goblins tills du når nivå 25.
  • 4. Få studded läderpansar (hård kropp och chaps), fler järnpilar (om det behövs) och en pilbåge för att fortsätta. Ca 500 till 1000 järn- eller bronspilar är tillräckligt.
  • Observera att om du har det ekonomiska sättet kan du nu köpa en Willow Composite Bow, men den lilla ökningen av varierad attack kompenserar inte tillräckligt med den märkbara minskningen i varierad hastighet.
  • testaBild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 4Bullet2
  • Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 5
    5. Huvud till antingen barbarisk by eller svart riddare förening. Ta full nytta av tabellerna i varje plats för att gömma sig bakom medan det sträcker sig. Intervall till nivå 40.
  • Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 6
    6. Få fler järnpilar (som du kan köpa eller om du är en tillräckligt hög nivå döda Minotaurs i Barbarian Village om det behövs. Minotaurs är nivåer 12 och 27 och de släpper järnpilar och minotaurs droppe brons fullvänner också som du kan sälja till peksa den barbariska hjälmförsäljaren), lönnkort båge och grön dragonhide rustning (d`dölja chaps, d`gömma vambras, coif och d "Dölj kropp om du har slutfört Dragon Slayer Quest). Kämpa sedan Vit Knights i Falador tills Range Level 60.
  • Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 7
    7. Köpa fler järn- eller stålpilar (beroende på budgetbegränsningar) och huvud till mindre demoner i Karamjas vulkanens fälg. Att dra nytta av klipporna, dölja och sträcka mindre demoner eller gå till den tredje berättelsen om trollkarktorn och sträcka de mindre demonerna. Intervall tills nivån 99. Se tipsen nedan för vilka pilar som ska användas på dessa höga nivåer.
  • Metod 1 av 1:
    Super snabb metod
    1. Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 8
    1. Nivå 1 - 20 varierade: Kor i Lumbridge Cowfields bör vara ditt mål för dessa nybörjare. En alternativ strömbrytare är kycklingar, som är en av de bästa till nivå 15, men du skulle förmodligen bli uttråkad efter nivå 15. Cowhides säljer för över 100gp vardera, och benen ger ganska bra bönupplevelse för din nuvarande nivå. Bara bank på Beefy Bill varje gång du får en fullständig inventering av kohud. Ett annat alternativ till kohiderna tar dem till Al Kharids Tanner och gör hårt läder. Detta är en längre tråkig process, men mycket lönsamt och lätt att erhålla.
  • Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 9
    2. Nivå 21 - 40 varierade: Börja kämpa Chaos druids. De släpper ett brett utbud av mycket bra örter, upp till Torstol, som säljer runt 10-20k vardera. Du kommer inte att skadas för mycket om du inte är så låg av en nivå, men om du är lågvävnad, ta med mat. Tonfisk är en bra och billig delikatess för att ta med. Dvärgar är också ett alternativ, men fungerar bara bra förrän nivå 30. Och de släpper inte så mycket av lönsamma föremål som Chaos Druids gör.
  • Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 10
    3. Nivå 41-50 varierade: Tåg på kulljättar i Edgeville dungeon sydväst om Varrock. Du behöver en mässingsnyckel, vilket är väldigt lätt att få. Be bara någon att få en för dig i dungeon om du inte äger en. Kulle jättar droppe limpwurt rötter mycket ofta, sälja för 1k gp en bit, och deras stora ben ger bra bön exp. Eller om du inte är i nivellering av din bön kan du sälja benen för gott guld. Du kan tjäna mycket pengar per resa. Ett annat alternativ är träning på vita riddare fram till nivå 50, även om de kan fungera till 60, det rekommenderas inte att träna på dem till nivå 60, ​​eftersom de blir tråkiga och släpper inte bra saker.
  • Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 11
    4. Nivå 51-60 varierade: Tåg på Ogres, som ligger sydost om Castle Wars. De släpper stora ben varje gång och släpper också bra frön ibland. De är också en pålitlig charm dropper. Så länge du undviker melee avstånd, tar du inte för mycket skada. Även om de inte slår det höga, bara omkring 6 eller 7 skador.
  • Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 12
    5. Nivå 61-70 varierade: Tåg på gröna drakar i vildmarksplatsen. Det här är mycket bra moneymakers, men du behöver en Rune C`bow + Anti-Dragon Shield utrustad plus ganska lite mat och Mithril bultar åtminstone. När du är på 65+, träna på blå drakar så du blir inte uttråkad. Dessutom har de sällsynta droppar oftare än gröna drakar, och deras hudar är värda mer. Men se upp, men det finns säkra platser, måste du fortfarande springa och ta din loot så var försiktig, för att de är över nivå 100. Du kanske också vill störa sortimentet med dina SLAYER-uppgifter nu. Ett annat alternativ är varulvar, som är bra med järnknivar eller ståltart, och vargbenen, som släpps 100% av tiden, kan vara alched eller såld i den stora utbytet för en bra vinst, eller de kan användas vid kallelse.
  • Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 13
    6. Nivå 71-80 varierade: Det här är verkligen upp till dig. Du kan spendera lite rolig tid och döda metall drakar i hopp om ett visage, men det här är inte så bra exp. Aviansies är en bra strategi. De är mycket lönsamma att släppa fastnade barer mycket av tiden och är enkla att döda med din nuvarande sortiment. Eftersom aviansiesna är i Guds krigsdunge, kanske du vill ta med en bit av armadylutrustning för att undvika att andra monster att attackera dig. Det billigaste objektet att ta med är en armadylhänge som förvärvats efter templet i Ikov Quest. Beroende på ditt försvar bestämmer du om du behöver bönpotioner (speciellt om du är ren intervall). Brandjättar fungerar också ganska bra. De har anständiga droppar och kan inte slå för högt om du är tillräckligt bra för att undvika skador om du har låg försvar. Hill Giants i Taverley Dungeon är också bra Exp, och kan vara utmärkt upplevelse fram till mitten av 90-talet, eftersom nästan ingen tränar där. De har anständigt hitpoints, låg försvar, slår inte vanligt, och om du använder knivar / magiska shortbow med avas attraherare, och en full dragonhide set med kanske ranger stövlar och en robin hood hatt, kan du uppnå utmärkt upplevelse i vad som är i grunden ingen tid alls. Tzhaar är också en mycket lönsam fiende att träna på eftersom de släpper obsidian charms och obsidian vapen, Cape, Shield, etc. Det finns också några säkra fläckar i grottorna, så du behöver inte oroa dig för skador.
  • Bild med titeln Uppnå nivå 99 på runescape som ett F2P-steg 14
    7. Nivå 81-99 varierade: Ditt val, i grunden. Du kan bara sträcka sig något perfekt. Du kan fortsätta med Aviansies, vilket ger dig massor av pengar. Eller du kan slåss med de andra monster som anges tidigare i artikeln. Under det här skedet kommer du att göra ett ton av vinst om du väljer rätt metoder. Röd ChinChompas är sannolikt den bästa upplevelsen, som motsvarar cirka 300 k Exp per timme, men kostar otroligt högt också.
  • Tips

    Rangers behöver försvar! Färdigheter tenderar att gå i matchade par (gruvdrift / smedning, fiske / matlagning, attack / styrka) och varierade är inget undantag.
  • Använd alltid en kort båge. Även om korta bågar och långa bågar är statistiskt ens, är den korta bågen drastiskt snabbare.
  • Grön Dragon Dölj kroppar kräver att du slutför Dragon Slayer Quest innan du bär den eller köper från mästarna Guild. Du kan fortfarande köpa det här från andra spelare.
  • Att ha en rune full ror minskar ditt sortiment med 2, men det ökar något ditt försvar något.
  • Hitta en sten eller ett staket som du kan variera bakom för att undvika lidande skador.
  • Plocka upp dina pilar om de kostar mycket.
  • Få en Maple Short Bow när du når nivå 30. Köp inte nu eller fortsätt använda en Willow Composite Bow. De är långsamma, och slår inte såväl som en lönn, i motsats till populär tro. De använder inte heller adamantpilar...
  • Har alltid gott om mat och pilar.
  • Bär en Rune Chainmail-kropp i stället för en grön d`Dölj kropp har ingen negativ effekt på varierar och erbjuder en drastisk ökning av defensiva möjligheter.
  • Vissa räckhållare har ett försvarsbehov, men det gäller bara för kroppen. Till exempel kräver gröna dragonhidkroppar 40 försvar, men vambraserna gör det inte.
  • På nivå 40 varierade kan du komma in i Ranging Guild.
  • Adamant pilar rekommenderas inte, eftersom deras kostnad är mycket otillbörlig för träning.
  • För nivåer upp till 20 använd snabb inställning för bästa resultat
  • Mithril-pilar ska användas för slutliga två nivåer.
  • Det rekommenderas att använda strängt stålpilar som börjar till 80-talet hela vägen till nivå 97.
  • Varningar

    Du behöver tålamod, särskilt på F2P med att det är mycket svårare att nivån. Takt själv, snarare än att göra allt på en gång.
  • Utan att försvara försvaret finns det en högre sannolikhet för döden.
  • Innan du får ditt utbud till en respektabel nivå, kommer du att se en förlust av pengar, men förtvivlan, du kan göra det senare
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande