Hur man kan hämta amuletter i runescape

Vill du inte öka din attack, styrka eller försvar bara lite? Tja, läs den här artikeln och du kommer att göra amuletter på nolltid! Även genom att skapa amuletter, kommer du att tjäna mycket pengar. Det rekommenderas att du har en anständig mage nivå att göra detta.

(Du kommer behöver 40 gruvdrift och 40 smedning att göra detta)

Steg

  1. Bild med titeln Craft Amulets i Runescape Steg 1
1
Mina, Smith, och hantverk. Börja med att gruva guldmalm och smälta dem i barer. Försök att mina 100 guldmalmer, och smälta dem sedan. Detta kommer att göra det enklare, och kommer att spara tid (gör det i vildmarken, där det finns ett kaoselement i närheten och en trapdoor i den massiva staden). Få den tyngdande nivån som krävs för att stjäla från amulettbutiker genom att stjäla koppar te, drick dem och gör dem till nässte som du kan dricka (du behöver en nål och lite tråd).
  • Bild med titeln Craft Amulets i Runescape Steg 2
    2. Börja göra amuletten. När din hantverksnivå är åtminstone nivå 8 för att göra guldamuletter är du redo att gå vidare. Du behöver en mögel från Crafting Store i Al-Kharid. Använd guldstången på ugnen (guldet bar) och gör dem till en amulett. Det är så enkelt.
  • Bild med titeln Craft Amulets i Runescape Steg 3
    3. Lägg till amuletten. Om din Crafting-nivå är relativt hög kan du Lägg till ett val av pärla på amuletten för. För att få en sträng, få lite ull, snurra den och använd den på amuletten för att göra en sträng. Så nu har du ett guld (eller safir, smaragd eller rubin) amulett och du vill förtrolla det. Hur ska du göra det? Tja, du måste träna din mage nivå till den nivå som den kan förtrolla amuletten du har. Detta kommer att vara användbart för framtida användning, eller du kan sälja den på den stora utbytet för pengar. Hur som helst, kommer du att få crafting xp.
  • Bild med titeln Craft Amulets i Runescape Steg 4
    4. När din Crafting-nivå når 70 kan du göra diamantamål. Detta kommer att kräva en hög magisk nivå att förtrolla amuletten när den är klar. Du kan köpa en oklippd diamant (skärningar är dyrare) och lägg den på guldamulett. Du kan antingen sälja Diamond Amulet, eller bära den.
  • Tips

    Försök att få din Crafting Level till nivå 20 så att du kan klippa safirer som du får från slumpmässiga händelser eller av gruvor. Du bör också få din hantverkningsnivå till nivån så att du kan skära smaragder (kom inte ihåg). Nu finns det nivå 34 för rubiner och nivå 43 för diamanter.
  • Du måste betala en liten summa pengar för Ellis i garvningsbyggnaden för att sola dina kohider.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande