Hur man skapar namn för dina littlest pet-butiksleksaker

Fastnat på namn för dina littlestdjursbutiker? Den här artikeln skapades för att hjälpa dig. Namn kan basera runt en enda sak, från en färg till ett naturligt element till ditt husdjurs personlighet.

Steg

Metod 1 av 3:
Basera namnet runt vad husdjuret verkar som
  1. Bild med titeln Skapa namn för din Littlest Pet Shop Leksaker Steg 1
1. Tänk på saker som länkar till husdjurets personlighet, utseende och hobbyer. Vilken färg är de? Vilken typ av saker tycker de om? Håll dessa saker i ditt sinne, vissa husdjur kan inte passa ett namn på grund av arten, till exempel skulle du inte ringa ett kattben.
  • Bild med titeln Skapa namn för din Littlest Pet Shop Leksaker Steg 2
    2. När du har tänkt på att länka ord, tänk på några andra ord som ansluter. Till exempel, om du har en orange LPS, kan du få eld från apelsin och från eld, du kan få flamma, flamma, gnista, ask, cinder. Om du fastnar med den här typen av saker, överväg de andra alternativen.
  • Bild med titeln Skapa namn för din Littlest Pet Shop Leksaker Steg 3
    3. Från en färg kommer allting. Färger är verkligen till hjälp i en namngivning. Om ditt husdjur har blåa ögon, kan du titta upp några nyanser av blått. Om du hittar ett trevligt ljudnamn för en nyans av den färg som du väljer, kan du ge den till din LPS som deras namn. Google några andra nyanser av färger.
  • Några nyanser av blå azurblå, havsblå, himmelblå och cyan.
  • Några nyanser av lila är-violett, indigo, druva och lila.
  • Bild med titeln Skapa namn för din Littlest Pet Shop Leksaker Steg 4
    4. Namn ditt husdjur efter en växt eller en blomma. Tänk på din husdjur personlighet - om det var snyggt, skulle du inte kalla det kronblad, skulle du? Det skulle mer sannolikt vara torn eller tistel än kronblad. Vet inte några växter eller blommor? Sök lite upp eller gå ut.
  • Bild med titeln Skapa namn för din Littlest Pet Shop Leksaker Steg 5
    5. Tänk på något objekt eller ett objekt, men gör det rimligt. Du kan använda objekt som ett piano eller kudde eller en bok för att hjälpa dig att ge dig inspiration för husdjursnamn.
  • Metod 2 av 3:
    Använda mänskliga namn
    1. Bild med titeln Skapa namn för din Littlest Pet Shop Leksaker Steg 6
    1. Använd ett mänskligt namn för din LPS. Namn som Rachel eller Kristine för tjejer, och Lukas och Ray för pojkar. Du kan också använda Unisex namn som Reece, Alex och Jess.
  • Bild med titeln Skapa namn för din Littlest Pet Shop Leksaker Steg 7
    2. Forskningsmöjligheter online. Webbplatser som 2000 namn eller barnnamn kan hjälpa till. De har stora listor med namn för dig att använda, man och kvinna. De har även namn från olika länder.
  • Bild med titeln Skapa namn för din Littlest Pet Shop Toys Steg 8
    3. Tänk på var ditt husdjur är från. Kanske är det från Japan eller kanske till och med Italien? Titta upp namn från det land du väljer. Ibland förlorade de också betydelser, så håll i åtanke också. Har inte en hård husky som har ett namn som betyder "blomma" eller "skönhet", till exempel.
  • Metod 3 av 3:
    Använda namn från böcker / TV / filmer mm.
    1. Bild med titeln Skapa namn för din Littlest Pet Shop Toys Steg 9
    1. Tänk på din favoritfilm, bok, tv-show, sångare etc. Du kan använda sitt namn, det gör alltid namnen roligare.
  • Bild med titeln Skapa namn för din Littlest Pet Shop Toys Steg 10
    2. Gör det själv. Om du inte vill kopiera ett tecken namn exakt kan du tweak det. Kanske bara deras förnamn, eller om det är ett dubbel partiskt namn, använd en del av det och använd deras efternamn.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande