Hur man hanterar reser i ett plan för första gången

Reser i ett plan för första gången: Du har fastnat i ett rum med människor från var som helst till en halvtimme (lokala flygningar) till 17 + timmar (internationella flygningar). Här är några tips för att hantera din första flygning.

Steg

Metod 1 av 3:
Föra saker att underhålla dig själv
  1. Bilden med titeln blir inte uttråkad på ett plan steg 7
1. Ta en bok. Om planet du reser inte har en filmskärm, rekommenderas det definitivt att ta med din favoritbok eller tidskrift. Eller ta med din tidskrift för att spela in dina tankar på din första resa!
  • 2. Ta något som en iPad, om du vill, spela spel och kanske titta på en film eller två om ditt flyg inte har en filmskärm. Det är ett bra sätt att passera tiden!
  • Packa en bärbar kraftbank eller två eftersom vissa planer av plan har inte USB-portar eller pluggar. Var noga med att granska TSA och flygbolagets riktlinjer om Power Banks.Bild med titeln har ett roligt flyg (preteens) steg 2
  • 3. Ta hörlurar med Universal Circle-kontakten, eftersom många äldre plan kanske inte är kompatibla med icke-cirkelformade ljudportar.
  • Du kan hitta adaptrar som kan ansluta till icke-cirkelformade portar för att bli kompatibla med cirkeln ljudportarna.
  • Ditt flygplan kan ha musik tillgänglig för att lyssna på. Om så är fallet är det också ett bra sätt att koppla av och somna. Anslut dina hörlurar / headset i och bosätta sig bekvämt, lyssna på vilken genre du vill, men se till att det är i en lämplig volym.Bild med titeln överleva en flygresa som ett Otaku steg 9
  • Metod 2 av 3:
    Få lite sömn
    1. Bild med titeln Deal med att vara ensam på ett flyg när du
    1. Om det inte är ett lokalt flyg, är chansen att du är jetlagd (utmattning på grund av att resa genom olika tidszoner) så att fånga några zzz är en bra idé. Sova är också ett annat bra sätt att passera tiden!
  • Bild med titeln Förbered dig på en sjuk dag när du
    2. Ta med en tandborste för när du vaknar för att undvika den grova smaken i munnen.
  • Bild med titeln har ett roligt flyg (preteens) steg 5
    3. Ta med dig din mest bekväma kudde / fylld djur! Det är alltid tröst att koka upp med något som luktar hem. Röda ögonflyg (över natten) ger dig vanligtvis en filt och en kudde, men de är inte de mest bekväma.
  • Metod 3 av 3:
    Känsla beredd
    1. Bild med titeln Packa din gymnastikväska Steg 6
    1. Ta en "Spypåse" Om du är utsatt för motion sjukdom.
  • Bild med titeln Deal med att vara ensam på ett flyg när du
    2. Ta lite tuggummi att tugga på resan. Det hjälper dig att känna dig mindre stressad.
  • Bild med titeln överleva en flygresa som ett Otaku steg 4
    3. Bli inte orolig, men inte överförpackning! Du vill inte ta itu med sista-minuten "How-do-i-Fit-This-In?"Moments. Stuff dina strumpor i dina skor, dina underkläder i dina kläder för att göra det mindre skrymmande. Ta inte med för många saker att underhålla dig själv, för vanligtvis slutar du inte använda den i första hand.
  • Bild med titeln Gör det bästa av en långdistansflygning (ungdom) Steg 16
    4. Ta djupa andetag och bli upphetsad för din första resa över himlen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Kom ihåg att ändra enhetens inställningar till flygplansläge. Detta beror på att utan den mobila enheten och bärbara datorer ständigt söker efter ett Wi-Fi-nätverk. Besättningen vill se till att detta inte stör något av planets system.
  • Att föra dina egna hörlurar är en bra idé. Du kommer inte vilja störa andra människor. Vissa flygbolag ger ut gratis headset, medan andra får dig att betala. Det är värt att ta med sig själv.
  • Varningar

    Vid många flygningar, undvik att försöka använda WiFi. Använd inte elektronik till meddelandet som säger att du får (längre flyg) - det kan manipulera med planets system.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande