Hur debiterar en kraftbank

Att ha en kraftbank med dig kan vara extremt bekväm, speciellt när du är borta från ett vägguttag. Kraftbanker Se till att dina enheter inte kommer att gå tom för. För att ladda dina enheter på sprången måste dock din kraftbank debiteras. Power Banks kan enkelt laddas med en bärbar dator eller vägguttag. När din kraftbank är fulladdat kan du koppla ur den och använda den igen.

Steg

Del 1 av 3:
Anslutning i din Power Bank
  1. Bild med titeln Ladda ett kraftbank Steg 1
1. Kontrollera lampans lampor för att se när din strömbank behöver laddas. Medan en kraftbank kan debiteras när som helst, kan onödig laddning minska sin livslängd. De flesta kraftbanker har 4 LED-lampor på sidan. Lamporna stängs av när batteriet minskar. Vänta att ladda din Power Bank tills endast 1 eller 2 lampor är på.
  • Bild med titeln Ladda ett kraftbank Steg 2
    2. Anslut din strömbank till ett vägguttag om möjligt. Din kraftbank ska ha kommit med en USB-kabel och väggadapter. Anslut den större änden av USB-kabeln till väggadaptern. Anslut sedan den mindre änden till din nätadapter. Lämna Power Bank att ladda.
  • Bild med titeln Ladda ett kraftbank Steg 3
    3. Anslut din strömbank till en dator eller en bärbar dator som ett alternativ. En dator eller en bärbar dator kan också användas för att ladda en kraftbank. Anslut den mindre änden av USB-kabeln till Power Bank. Anslut sedan den större änden av USB-sladden till din dator eller bärbar dators USB-enhet.
  • Det tar längre tid att ladda en kraftbank på en dator än den skulle med en väggladdare.
  • Del 2 av 3:
    Låta kraftbanken
    1. Bild med titeln Ladda ett kraftbank Steg 4
    1. Kontrollera tillverkarens anvisningar för en uppskattning av laddningstiden. Du bör inte lämna din kraftbank som laddas längre än nödvändigt. Din tillverkarens instruktioner ska låta dig veta ungefär hur lång tid det tar att ladda. De flesta kraftbanker tar ut inom 1-2 timmar.
  • Bild med titeln Ladda ett kraftbank Steg 5
    2. Koppla bort laddaren så snart den är fulladdat. Kontrollera laddaren periodiskt som den är inkopplad. Så snart alla LED-lamporna är på, koppla ur laddaren. Din Power Banks ljus kan också blinka på och av tills den är fulladdat, vid vilken tidpunkt det blir ljuset.
  • Om dina LED-lampor inte fungerar, koppla ur laddaren efter den beräknade laddningstiden har gått.
  • Bild med titeln Ladda ett kraftbank Steg 6
    3. Kontrollera att strömbanken laddas ordentligt. När du har laddat din Power Bank, anslut en av dina elektroniska enheter till banken med en USB-kabel. Om strömbanken laddas korrekt, ska enheten börja ladda.
  • Om enheten inte laddade, försök att ansluta den till ett annat uttag. Om din kraftbank fortfarande inte laddas, kan det vara trasigt. Kontakta tillverkaren för att se om den kan lösas.
  • Del 3 av 3:
    Säkerställa effektivitet
    1. Bild med titeln Ladda ett kraftbank Steg 7
    1. Använd ett vägguttag i de flesta fall. I allmänhet laddas vägguttagen en kraftbank snabbare än en dator eller en bärbar dator. Hålla fast vid laddning av din strömbank genom väggen om du inte bara har en bärbar dator eller dator tillgänglig.
  • Bild med titeln Laddning slår hörlurar Steg 3
    2. Använd endast kabeln som följde med Power Bank för att ladda den. Power Banken ska komma med en laddningskabel med en USB-port och en väggadapter. Undvik att använda en annan laddningskabel som inte var avsedd för Power Bank.
  • Bild med titeln Ladda ett kraftbank Steg 8
    3. Undvik överladdning av din kraftbank. Se till att du inte lämnar din Power Bank ansluten för länge. Laddning av banken i timmar i slutet kan orsaka att batteriets livslängd minskar. Ladda endast din strömbank så länge som det behövs för LED-lamporna för att sluta blinka.
  • Bild med titeln Ladda ett kraftbank Steg 9
    4. Ladda din elektroniska enhet och kraftbank samtidigt. Medan din Power Bank laddar, ansluter du alla elektroniska enheter som du vanligtvis laddar med din strömbank till ett vägguttag. Laddningsenheter äter upp en Power Banks batteri. Om du laddar dina elektroniska enheter samtidigt behöver du inte använda Power Bank så snabbt efter det. Detta kommer att öka batteriets livslängd.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Det finns många typer av kraftbanker du kan få beroende på vad du planerar att ladda med dem. Leta efter en kraftbank som bäst passar dina behov när du köper en.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande