Hur man flyger united airlines

Har du funnit flyg från något annat flygbolag? Oavsett om du reser för en semester eller immigrerande till USA, är United Airlines ett flygbolag att använda. Med 8 nav och mer än 350+ destinationer runt om i världen kan du förvänta dig det bästa innan du börjar din semester. Det finns emellertid en rättvis andel av problem som du kan köra på på många sätt. Om du funderar på att använda United, kan du använda den här artikeln innan du förbereder dig för din efterlängtade semester.

På grund av Covid-19-pandemin kan det ändras när du flyger med United Airlines, men kanske inte påverkar din upplevelse. Detta inkluderar bärmasker under flygningen (för personer över 2 år) och olika ombordstigningsförfaranden för social distansering. För mer information om United Airlines och Pandemic, se https: // förenad.com / ual / sv / oss / flyga / resor / vad-för att förvänta.html.

Steg

Del 1 av 4:
Med tanke på destinationer
  1. Bild med titeln Fly United Airlines Steg 1
1
Steg i Chicago och de lokala favoriterna. Med United med sitt huvudkontor på O`Hare och det är namnet Arena här på United Center (för Chicago Bulls / Blackhawks), och känd som den blåsiga staden, kan saker bli lite blåsiga när de reser i Chicago! Detta är också Midwest Hub för United och det största navet övergripande. Om du vill komma igenom internationella rutter runt om i området eller vill ha snabb och enkel åtkomst till Kanada, skulle Chicago vara din bästa satsning.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 2
    2. Besök Houston för rymdstad. Om du vill besöka rymdcentret i Houston eller se de lokala favoriterna (Houston Zoo, Toyota Center, Minute Maid Park och Kemah Boardwalk), är Houston ett bra område att välja. Detta united hub serverar också de flesta latinamerikanska flygtjänster (mestadels i Brasilien, Panama, Mexiko och Chile), så om du ansluter till att se platser ner söder, skulle det vara en bra idé. Om du inte kan använda andra flygningar för att få dig till önskat destination, inklusive American Airlines, Delta-anslutning, Alaska Airlines, Air Canada och Spirit Airlines.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 3
    3. Se Denver och de vackra bergen. Att tjäna en extra mil på ett ställe är en sak, men besöker Denver (tillsammans med många sportlag, inklusive nuggets och broncos) är en plats du kan boka din semester också. Detta är också The Rocky Mountain Hub för United, så om du vill upptäcka platser i Wyoming, Nevada, Montana, eller resa längs med United Express Team till kortdistansflygningar, kan du imponeras av Denvers verksamhet. Om du inte använder United kan du också använda Frontier Airlines och Southwest Airlines för att spara pengar.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 4
    4
    Komma till Los Angeles och se Hollywood. Om du planerar att gå till Universal Studios i Hollywood eller se Beverly Hills och den glamorösa staden, är Los Angeles en bra hotspot. Detta är en av de två främsta västkusten naven för United, så reser du till Asien är ett bra område att vara. Som ett alternativ kan du lita på och ansluta American Airlines, Southwest Airlines, JetBlue och Delta Airlines till andra platser.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 5
    5
    Flyg till New York (Newark) och se Times Square. Medan denna stad kan vara känd för många saker, inklusive Frihetsgudinnan och Madison Square-trädgården, är det också en underbar stad till sightsee. Detta är också den viktigaste östkustnavet för United, som reser till flera europeiska destinationer, inklusive Paris, Rom / Venedig, Milano, och München är bra sätt för din semester. Som alternativ kan du också använda European Airlines (Eurowings, Tap Air och Scandinavian Airlines) och ansluta till två huvudflygplatser för att resa tillsammans med och ansluta till din destination (JFK Airport och Laguardia Airport).
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 6
    6
    Kom till San Fransisco och Golden Gate Bridge. Berömd för coola sommar, landmärken och Chinatown-distriktet i närheten, San Francisco är alltid där för att imponera på dig under din semester. Detta anses också huvudnavet för västkusten, så om du behöver resa till Honolulu, Australien / Nya Zeeland och flera internationella destinationer, skulle det vara fantastiskt för dina reseplaner. Andra alternativ i SFO inkluderar Alaska Airlines (som ett annat nav), Ana (för Tokyo), Eva Air (för Taipei) och mycket mer.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 7
    7
    Njut av Washington DC Från Dulles International Airport och besök Vita huset. Om din hinklista ingår att besöka Washington DC och personligen träffa presidenten, kan det här vara ett urval du kan försöka på United. Det finns mycket att överväga här bredvid Cherry Blossom Parade (hanteras varje vår) och den smithsoniska institutionen. Detta är också navet för att få lätt tillgång till Washington DC och kommer snart att service till Afrika (Ghana) för att se skönheten i vad huvudstaden måste ge dig.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 8
    8. Besök Guam och ön Hopper. Ursprungligen gjort för Continental Micronesia från 1968 till fusionen 2010 kan du använda rutten till land i Marshallöarna, Majuro, Kwajalein, Kosrae, Pohnpei och Chuuk innan du besöker Guam. När du landar i dessa flygplatser, förvänta dig ett ögonblick av fred när du ser dessa öar. När du är i Guam kan du se de vackra stränderna och akvarierna som följer med den här ön. Om du någonsin behöver ansluta till andra flygningar kan du fortsätta ötrockaren och gå till Manila, eller ansluta till Seoul, Tokyo, Taipei och Busan med det lilla antalet flygbolag som serverar Guam.
  • Visste du att det här flyget kan ta över 14 timmar när du gör ön Hopper-vägen?Detta gör tillägget att ha en extra pilotflygning och till och med flygplansdelar i fallet med en nödsituation.
  • Du kan också se den majestätiska 4-timmarsflygningen för att börja / avsluta ön behållaren, som går från Honolulu till Majuro. Njut av hotell och stränder när du besöker Majuro och flygplatsen.
  • På grund av Covid-19-pandemin reduceras denna öbehållare för säkerhetsändamål. Vissa destinationer hoppas över på grund av resebegränsningar (Marshallöarna ingår på grund av att inga resenärer tillåts).
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 9
    9. Vet att United har flera destinationer som du kan gå till, antingen med anslutning eller direkt. Som tidigare nämnts kan du resa till önskad semester hotspot (med mer än 350+ destinationer). Ibland kan du inte resa nonstop eftersom din flygplats inte har många destinationer att gå till, men om du ansluter med hjälp av Multiple Nubs United, kommer du att resa direkt med 2 eller fler flygningar.
  • Del 2 av 4:
    Bokning av flygningen
    1. Bild med titeln Fly United Airlines Steg 10
    1. Besök den united webbplatsen. I din webbläsare kan du besöka https: // förenad.com / sv / oss eller https: // förenad.com / ual / sv / oss / flyg / bokningar.html Att boka ditt flyg. United kan också ge dig en kryssning, ett hotell, ett semesterpaket och en bil att hyra. Eftersom du bokar flyget måste du klicka på fliken Flight.
    • Alternativt kan du boka med hjälp av United App. Dessa steg kommer att likna den här delen.
    • Du kan också välja om du bokar med körsträckor eller behöver ett flexibelt datum för att komma fram där snabbt. Du kan också berätta för systemet att boka en enkelriktad resa eller gå runt-resa.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 11
    2. Välj dina platser. Du kan skriva din flygplats för att börja med (till exempel - San Francisco som SFO), och du kan skriva in destinationen du vill gå till.När du har sökt, kommer flera flygplatser att visas tillsammans med deras destination - klicka på den du ska.
  • I vissa fall kommer det att finnas destinationer som säger "Alla flygplatser" Som ett alternativ (till exempel Osaka, Japan till Osa- Alla flygplatser). Om du väljer att välja det alternativ som ger dig alla flygplatser får du en billigare biljett än andra flygningar.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 12
    3. Välj passagerarna. Du kan anpassa dig till antalet passagerare som du kommer att föra med dig, som kan sorteras till seniorer, barn vid åldersskillnaden och spädbarn under 2 år (och de som behöver sitt säkerhetsbälte).Detta kan justeras vid behov, men notera att du har speciella boardingprocedurer (som kommer att förklaras senare) om passagerargruppen innehåller spädbarn.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 13
    4. Välj din klass. Du kan antingen välja ekonomi (grundläggande), premiumekonomi eller polaris först / företag. Medan alla dessa klasser är bra, om du letar efter ett billigare pris, är den grundläggande ekonomin ett bra val med vissa begränsningar.Om du letar efter lyx, är Polaris en klass du kan koppla av på.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 14
    5. Välj en avgång och en ankomstflyg. United kommer rekommendera de billigaste biljettpriserna, men du kan välja den klass du behöver, oavsett om det är flexibelt eller det lägsta beloppet du kan få. Du kan också justera början på ditt flyg genom att klicka på de tidigare datumen.
  • Eftersom United är samarbetat med Star Alliance kan du se flyg som drivs av olika flygbolag som bokas. Oroa dig inte - du kommer snabbt till din destination.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 15
    6. Granska reseöversikten. Du kommer att se hur ditt flyg kommer att gå, tillsammans med förutsägelsen av koldioxidgas som används (och bekvämligheterna flyget ger dig). Denna reseöversikt kommer också att ge dig tid att ha ett United Club Pass, vilket ger dig tillgång till att slappna av och varva ner före flygningen.
  • Om du vill, kan du hålla resan Sammanfattning genom att köpa Farelock, som låter dig hålla dina biljetter samtidigt som du bestämmer dig för en liten avgift.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 16
    7. Fyll i din info. Du måste fylla i ditt för- och efternamn, tillsammans med din DOB och kön. Du kan också fylla i dina speciella önskemål om du är vegetarian och har någon funktionshinder.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 17
    8. Välj din plats. Du kommer att få en platskarta över hela planet, och du kan se vilka platser som är tillgängliga för flygningen. Per klassen kan du välja det säte du vill vara i.
  • Observera att om du vill ändra ditt sinne och uppgradera måste du vara hänsynsfull och se att du inte kommer att garanteras att få uppgraderad.
  • Del 3 av 4:
    På flygplatsen
    1. Bild med titeln Fly United Airlines Steg 18
    1. Incheckning före 24 timmar efter ditt flyg, som en fördel. Om du bestämmer dig för att göra detta erbjudande, sparar du krångel med att vänta i linje för att få din biljett och bagage checkat ut. Du kan antingen göra det genom att gå till https: // förenad.com / sv / us / checkin eller United App.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 19
    2. Förbered dig för att gå till en United kiosk. När du går in i Förenta terminalincheckningsområdet måste du först incheckningen genom att gå till United Kiosk. Du måste sedan följa anvisningarna som listas för incheckningen, men du kan behöva en form av identifiering för att flygbolaget hittar dig vid en nödsituation.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 20
    3. Kontrollera ditt bagage på biljettbordet. När det gäller övervikt bagage eller om du behöver kontrollera ditt bagage (om det inte är en carry-on), måste du besöka biljettbordet. Det är bäst att se till att bagaget kan vara 50 kilo (på ekonomin) och 70 kg med United Premier Silver + / Star Alliance Gold / Polaris.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 21
    4. Steg i United Club. Om du har ett United Club Pass eller Riding i Polaris Business / First Class kan du upptäcka bekvämligheterna innan du går på ditt flyg. Du kan koppla av och varva ner med de flera snacks och drycker som finns tillgängliga och fortsätt med de senaste nyheterna genom att vända på United Wi-Fi.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 22
    5. Ombord på flygningen. Förbygga ditt flyg, notera att United ger förhandskort för personer som har barn under 2 år, har en viss typ av funktionshinder, de i militären (Aktiv), Premier 1K-medlemmar och United Global Service Medlemmar. Det kommer då att följa Star Alliance Gold Medlemmar, Premier Platinum / Gold Medlemmar och Polaris Travellers. Därefter kommer det att gå till Premier / Star Alliance Silver, de med prioriterad boarding, främsta åtkomst och United Explorer, Presidential Plus och Awards Card-medlemmar. De senaste grupperna kommer att vara de i Economy Plus, United Economy och Basic Economy.
  • På grund av COVID-19 börjar ombordstigningen med människor på baksidan av planet, men då framträdande för att främja social distansering. Men människor med barn under 2 år, tillsammans med personer med funktionshinder, i militären, eller kommer att resa via Polaris Business / First kommer fortfarande att gå först.
  • Del 4 av 4:
    I planet
    1. Bild med titeln Fly United Airlines Steg 23
    1. Anslut till United Wi-Fi när det behövs. Om du behöver hålla kontakten med de senaste nyheterna eller sociala medier, kan anslutningen till United Wi-Fi vara en bra idé för en liten avgift. Du kan antingen bestämma att betala för Wi-Fi för hela flygningen eller några timmar, beroende på ditt beslut (antingen betalar via kreditkort eller av mileagemiles). Observera att olika Wi-Fi-leverantörer kan förändras under flygningen, men du kanske inte kan få Wi-Fi snabbt på grund av vissa begränsningar.
    • Observera att United WiFi inte tillåter appar som bär videokonferenser, inklusive Zoom och Facebook Messenger. Detta är att undvika att störa planet.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 24
    2. Se ife. På de flesta United Planes kommer det att finnas en IFE-skärm på framsidan av din plats. Du kan få tillgång till många filmer och tv-program och lyssna också på musik och podcaster. (På Välj flyg, kan du också spela spel i IFE, men det kan skilja sig).
  • I utvalda flyg från Boeing 737 kommer det att finnas DirecTV Service på IFE. Detta ger dig mer än 100 + kanaler som är tillgängliga, gratis.
  • Denna tjänst är endast tillgänglig om flygningen är från kontinentala USA. Om planet utgår detta område, kommer inspelade filmer / tv-program bara att ses i IFE.
  • Om ditt united-plan inte har någon IFE-källa, kan du istället ladda ner United App och göra United Private Screening för att titta på dina filmer / TV-program i förväg.Det finns en enhetshållare som ligger före din plats i detta scenario. Du kan hålla den blå fältet och placera den över enheten för att titta på ditt innehåll. Se till att du kan ansluta till United Wi-Fi innan du gör den här funktionen.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 25
    3. Läs The Hemisphheres Magazine. Om du gillar att läsa eller en bokmask själv, har United en tidning du kan läsa vidare. I den här tidningen kan du läsa flera sektioner, inklusive sport, resor, underhållning, fitness, utbildning och företag.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 26
    4. Ladda dina enheter med vägguttaget. På de flesta flygningar kan du ladda dina enheter om du bestämmer dig för att ta med ditt vägguttag. Men inte alla platser ger dig ett vägguttag, och på inrikesflyg, välj sittplatser kommer inte att ge dig ett vägguttag. Du måste kolla https: // förenad.KOM / UAL / EN / US / Fly / Resor / Inflight / Power-Outlets.html För att hitta den exakta informationen om det flygplan du använder för ditt flyg.
  • Observera att du måste koppla ur dina enheter för start och landning per flygledare om du sitter nära en utgångsrad.
  • Bild med titeln Fly United Airlines Steg 27
    5. Gräva in genom den läckra maten och dryckerna. På de flesta flygningar får du en måltidstjänst som kan vara gratis (tillsammans med drycker och snacks) eller en valmeny snack / bistro butik meny. I Polaris får du dig gratis måltider under tidpunkten för planet.
  • På grund av Covid-19 kommer ekonomipassagerarna bara att få en mellanmålslåda som innehåller pretzels, ett biscotti mellanmål och en dasaniflaska för dem som reser i ett flyg som tar över en timme (eller mellan två timmar och tjugo minuter). Du får mer information genom att gå till https: // förenad.KOM / UAL / EN / US / Flyg / Resor / Inflight / Dining / Inflight-matsal.html.
  • Tips

    För de flesta flygningar, försök att vara 2 timmar före avgångstid för inrikesflyg och 3 timmar för internationella rutter när du checkar in på flygplatsen. Vissa flygplatser kan till och med placera specifika tider för incheckning, så justera dina reseplaner när det behövs.

    Varningar

    Var beredd på eventuella förseningar eller avbokningar. Om du saknar deras flyg kan du gå med i en vänteläge, omboka flyget, kontrollera om du har ett nytt flyg eller få alternativa flygplatser.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande