Hur man är en hemlig beundrare på alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en bra tid för chansen att vara någons mystiska hemliga beundrare. Om det är någon du har en förälskelse på eller vill lära känna bättre, kan du anonymt skicka dem meddelanden och gåvor för att låta dem veta att någon tycker att de är speciella. Dra nytta av semestern som är centrerad kring romantiska gester och deklarationer.

Steg

Del 1 av 3:
Wooing din förälskelse
  1. Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
1. Börja med ett enkelt kort. Detta är det enklaste och mest personliga sättet att ta kontakt med din förälskelse som sin hemliga beundrare. Du kan antingen köpa brevpapper eller skapa ditt eget personliga kort som innehåller ditt romantiska meddelande.
  • Första gången du kontaktar din förälskelse som sin hemliga beundrare, vill du klargöra vad ditt syfte är. Välj ett valentins dagkort eller när du gör din egen användning röd och pinks för att accentuera det romantiska temat.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    2. Skriv ett tankeväckande budskap till din förälskelse. Skriv klart och till den punkten. Förklara i dina egna ord hur du tror att de är fantastiska och varför du beundrar dem så mycket.
  • Tala inte om dig själv. Det här är deras tid att skina och du gör det som händer genom att berätta varför du tror att de är så speciella.
  • Säg inte bara "Jag gillar ditt hår" eller andra generiska platituder. Du vill vara uppriktig, unik och specifik.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    3. Förklädda din handstil. Även din handstil är en detalj som kan ge bort din identitet. Till exempel, om du sitter bredvid dem i klass eller i möten, kan de veta vad ditt penmanship ser ut. Eftersom du skriver en kärleksanteckning, fortsätt och ta dig tid att göra ditt skript elegant och läsbart.
  • Om du normalt skriver i tryck, försök sedan skriva i kursiv. Eller vice versa om du brukar skriva allt i kursiv.
  • Om du är orolig för att din handstil är oläslig och ditt meddelande kommer att gå vilse, använd sedan en dator för att skriva ditt meddelande och välj ett roligt teckensnitt.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    4. Skriv både deras namn och din. Se till att deras namn är synligt på kortet. På det sättet, om kortet levereras i fel finns det en bättre chans att det kommer tillbaka till din förälskelse. Du vill inte skicka en hjärtligt anteckning och ta reda på att de aldrig fått det.
  • Självklart vill du inte använda ditt riktiga namn. Plocka istället en rolig pseudonym som den klassiska "hemliga beundrare" eller "din Alla hjärtans dag Cupid."
  • Se till att du är bekväm med att avslöja dig själv med din förälskelse om du vill använda ditt riktiga namn.Om du använder ditt riktiga namn så är du bara en beundrare och inte en hemlig.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    5. Ge dem gåvor. Beroende på din forskning kan din förälskelse föredra påskliljor till rosor, eller kanske de älskar chokladchipkakor och det skulle vara en perfekt överraskning på en tuff måndagsmorgon. Bestäm vad du kan ge dem att göra sin dag lite ljusare och bifoga ditt kort.
  • Bli inte för personlig. Smycken, underkläder, dyra objekt eller foton är bättre för när du daterar den här personen, inte när du försöker få ett förhållande påbörjat.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    6. Leverera ditt kort eller gåva. Detta är den svåraste delen av att vara en hemlig beundrare. Du måste få ditt kort eller gåva till den här personen utan att de vet att det var du. Sneak anteckningar i deras skåp, gymväska, bilfönster eller brevlåda. Välj en plats som din förälskelse brukar regelbundet så att de ser det. Du kan också anlita en vän att vara leverantören. Ju mer anonyma du kan vara bättre.
  • Timing är allting. Du kan antingen börja lämna anteckningar och gåvor till din förälskelse som leder upp till Alla hjärtans dag eller du kan använda hela semestern för att överdaka dem med gåvor och meddelanden hela dagen.
  • Om du väljer att börja wooing din förälskelse före V-Day, håll dina visningar av kärlek till en om dagen så att du inte spökar din förälskelse.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    7. Gör tankeväckande vänlighet för dem. Du behöver inte bara ge fysiska gåvor till din förälskelse. Till exempel, om du vet att de kommer att vara upptagna hela dagen, kan du tvätta sin bil och lämna en liten anteckning på vindrutan från deras "hemliga beundrare."Om du känner den här personen, kan du ta reda på vad deras behov är och hjälpa dem.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    8. Planera en scavenger jakt efter din förälskelse. I stället för att ge en gåva eller som ett sätt att leverera en present eller kort, kan du skapa en scavenger jakt på dem på Alla hjärtans dag. Denna metod är också ett bra sätt att leda din förälskelse till dig på den stora dagen.
  • Börja med att glida din krossa en anteckning med den första ledtråden.
  • Skriv ledtrådar som inte är så vaga att de inte kan räkna ut dem och lämna dem på relativt närliggande platser. Du vill inte ha din krossa löpande stad hela dagen så försök och behåll saker inom din skola eller grannskap.
  • Med varje ledtråd, lämna en liten gåva som en blommor eller choklad.
  • Lämna den största presenten eller den mest personliga gesten till slutet. Deras spänning kommer att bygga under jakten och du vill spara den största överraskningen för den stora finalen.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    9. Släpp ledtrådar till antydan på din identitet. Du vill pique din förälskelse nyfikenhet bara lite. Till exempel, i en anteckning kan du säga att du älskar att se dem på samma kafé du går till varje morgon, eller att du älskade sin presentation i klassen den andra dagen.
  • Del 2 av 3:
    Avslöjar din identitet
    1. Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    1. Välj en tid för att avslöja dig själv. Om du inte vill stränga din förälskelse tillsammans för alltid, måste du vara modig och berätta för dem vem du är. Vid någon tidpunkt kommer de att vilja veta vem som är ansvarig för alla de söta sakerna du har gjort för dem. Välj en bekväm tid för både dig och din förälskelse. Planera till exempel att möta dem efter sin sista klass av dagen för den stora avslöjandet.
    • Lyssna på vad de har sagt om sin hemliga beundrare. Om det låter som om de är upphetsade att ta reda på vem det är, så är det dags att avslöja dig själv.
    • Om de inte verkar intresserade, kanske du vill sluta. Du kan inte styra en andras känslor och du borde vara respektfull om de känner sig krypade.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    2. Välj en allmän plats. Kaféer, parker och restauranger är alla bra start eftersom det kommer att finnas människor runt men inte så många att du inte kommer att ha integritet. Kom ihåg att du inte vill skrämma din krossa, så plocka någonstans avkopplande. En bänk i en park kan vara en vacker miljö, men en mörk filmteater kommer att göra dig som en stalker och inte en beundrare.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    3. Berätta för din förälskelse där och hur du hittar dig. Du kan skriva en anteckning som säger något som "Jag har en röd tröja och solglasögon."Även om du försöker förmedla en mysterium, måste du vara tydlig i dina riktningar så att din förälskelse faktiskt kan identifiera dig.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    4. Presentera dig själv som sin hemliga beundrare. Om du redan är inblandad i den här människans liv, kan de känna igen dig. Men det här är ditt ögonblick att visa dem att du är deras mystiska och söta beundrare. Efter den stora avslöjade, följ upp genom att fråga dem på ett officiellt datum så att du kan fortsätta lära känna varandra.
  • Del 3 av 3:
    Lär känna din förälskelse
    1. Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    1. Läs mer om din förälskelse. Chansen är, du vet den här personen lite redan. Du har förmodligen några anledningar redan om varför du beundrar dem. Du måste dock veta några fler detaljer för att göra saker för dem och inte fångas.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    2. Prata med sina vänner och familj. Om du inte känner till din förälskelse, undersöker du de människor som är nära dem. Du kan antingen fråga oskyldiga frågor i en konversation eller fråga dem direkt vad din förälskelse tycker om och ogillar, eller vad deras klassschema ser ut.
  • Var försiktig när du pratar med vänner och familj eller din förälskelse. Om din förälskelse börjar fråga om att försöka ta reda på din identitet, kan en vän oavsiktligt glida upp. Till exempel kunde de kommentera att du har frågat om din krossa mycket och då skulle ditt lock blåsas.
  • Det kan vara bättre att berätta för de människor du mäter att du kommer att bli din förälskade hemliga beundrare om du tror att de kan hålla en hemlighet. På det sättet har du någon på insidan som kan hjälpa dig.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    3. Notera deras schema. Du borde inte veta när de borstar sina tänder varje dag, men det är bra att veta om de är upptagna i gymklass eller i ett möte. På det sättet kan du planera när du kommer att lämna lite överraskningar för dem utan att bli sett eller fångas.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    4. Undvik att lära känna dem för bra. Med andra ord, var inte otrevlig. Om du behöver göra lite forskning för att ta reda på deras favorit godis, är det bra. Men gräva inte så djupt att du får reda på deras skostorlek och deras husdjurs namn. Gör någon preliminär forskning så att du kan leverera dem hjärtliga anteckningar, men du borde verkligen lära känna dem personligen när du avslöjar din identitet.
  • Bild med titeln vara en hemlig beundrare på valentin
    5. Göra en plan. Bestämma vad ditt slutmål är. Om du vill gå på ett datum med den här personen på Alla hjärtans dag, måste du börja väcka dem några veckor innan. Eller om du bara vill överraska dem för en dag, kan du skapa en mer utarbetad, engångsplan. Till exempel kan du få din förälskelse att gå på en dagslång scavenger jakt på Alla hjärtans dag som leder till dem som möter dig den kvällen för ett datum.
  • Tips

    Varningar

    Undvik att skicka anteckningar och gåvor till någon i ett förhållande. Du vill inte vara orsaken till förvirring eller en uppbrytning.
  • Var inte för över ivriga och av misstag blåser ditt omslag. Försök att spela det coolt runt dem trots att du känner en hemlighet de gör det inte.
  • Stalk inte din förälskelse. Följa dem runt eller smyga när du inte levererar en anteckning eller gåva gränsar till stalking. Se till att du aldrig gör något olagligt när du försöker vara hemligt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande