Hur man binge klocka

Binge Watching, eller titta på back-to-back episoder av en show, har blivit ett populärt sätt att njuta av TV. Faktum är att vissa visar nu släpper hela säsongerna samtidigt för att göra det ännu enklare att binge klocka. För att komma igång, behöver du bara en streaming service eller en uppsättning DVD-skivor, plus några snacks och en comfy plats att titta på!

Steg

Del 1 av 3:
Uppställning
  1. Bild med titeln Binge Watch Steg 1
1. Rensa ditt schema. Om du planerar att binge tittar på en show, måste du se till att du inte har några andra prioriteringar för resten av dagen. Du kanske säger att du fortfarande gör det till middag med dina vänner på 8, men när du är 5 episoder djupt in i troner och det är dags att bli redo, du önskar att du hade avbrutit.
  • Mängden tid du behöver beror på hur länge showen är. Vissa enskilda säsongshow kan slutföras om bara ett par timmar, men långsiktiga program kan ta flera binging sessioner under flera veckor.
  • Bild med titeln Binge Watch Steg 2
    2. Hitta en comfy plats. Du kommer att hänga här för ett tag, så välj någonstans som gör att du kan flytta din position för att hålla dig bekväm. Prova binge-watching på soffan eller i en lutande stol. Om möjligt, titta på en verklig TV istället för på en dator eller en mobil enhet för att minska ögonstammen.
  • Så frestande som det kan vara att binge varje säsong av apelsin är den nya svarta medan du sitter i din säng, tittar på tv i sängen kan leda till sömnlöshet. Det blå ljuset från skärmar efterliknar det av solljus, lurar din hjärna till att känna sig mer vaken.
  • Bild med titeln Binge Watch Steg 3
    3. Lager upp på snacks. Du måste vara hydratiserad och näring genom din binge-watching session, så se till att ditt kylskåp är fyllt med några av dina faves. För att undvika att racking upp extra kalorier, behåll friska snacks som frukter, nötter och lågfett popcorn på handen.
  • Del ut mindre hälsosamma mellanmål som chips i plastpåsar i förväg så att du inte äter för mycket på en gång.
  • Bild med titeln Binge Watch Steg 4
    4. Använd en binge-watching session som ett tillfälle att Drick mer vatten. Fyll en stor termos med isvatten och håll det praktiskt, fyll sedan på det när du tar raster. Kasta i ett par citronskivor eller några bär för att ge ditt vatten en naturlig smak.
  • Del 2 av 3:
    Välja din show
    1. Bild med titeln Binge Watch Steg 5
    1. Registrera dig för en gratis provning av en strömmande tjänst om du inte har en. Tjänster som Netflix, Hulu och HBO Gå ofta erbjuder en gratis 30-dagars prov för att låta dig prova dem innan du registrerar dig. Detta kan vara ett bra sätt att binge Watch en show utan att behöva betala för det.
    • Du måste vanligtvis ge ett kreditkortsnummer för att få en gratis prov. Var noga med att avbryta när din rättegång är upp för att undvika att du har några avgifter som sätts på ditt kort.
  • Bild med titeln Binge Watch Steg 6
    2. Titta med en vän som har ett konto om du inte har en. Om du inte vill anmäla dig till en gratis försök, fråga en vän med en streaming service till Binge Watch med dig. Att titta på en show är vanligtvis roligare med någon annan, ändå.
  • Se till att din vän inte har sett showen så att de inte förstöra det för dig, om inte din vän kan titta på showen igen utan att förstöra den. Det är också roligt att ha en grupp binge att titta tillsammans för att se till att du inte somnar eller saknar någonting.
  • Bild med titeln Binge Watch Steg 7
    3. Kontrollera dina lokala kabelförteckningar för maraton av shower. Kabelkanaler luftar ofta flera episoder av en show, speciellt strax före en ny säsong av de show Airs. Om du har en DVR, ställ det upp för att spela in så att du kan titta på showen på din fritid. Om du inte gör det, planera bara att binge klocka när det flyger!
  • Bild med titeln Binge Watch Steg 8
    4. Köp en show på DVD eller köp en digital kopia. Om du köper en show kan du titta på det så många gånger du vill! Du kan antingen köpa DVD- eller Blu-ray-versionen, eller du kan köpa den digitalt genom en tjänst som iTunes.
  • Bild med titeln Binge Watch Steg 9
    5. Välj den show du ska titta på. Om du är binge-watching en show på DVD, är ditt val enkelt. Men om du använder en streaming service kan det vara svårt att begränsa dina val. Fråga dina vänner för rekommendationer, kolla in binge-watching guider online, eller nå ut för att fråga dina sociala medier kontaktar vad de tittar på.
  • Del 3 av 3:
    Håll dig bekväm
    1. Bild med titeln Binge Watch Steg 10
    1. Beställa matleverans så att du inte behöver laga mat. En del av överklagandet av binge-watching är att det kan ge dig en chans att helt slappna av - en lyxig de flesta av oss får inte njuta av ofta. Få ut det mesta genom att ha din mat levererad under din binge-watching session.
    • Om du har snackat på friska godis, fortsätt och splurge lite med kinesisk uttag eller en pizza. Andra livsmedel inkluderar ramen nudlar, totinos pizza rullar, och kanske några sushi.
    • Kontrollera om det finns en matleveransstjänst som Waitr eller Uber äter i ditt område för att ha en maträtt från din favorit lokala plats som levereras direkt till din dörr!
  • Bild med titeln Binge Watch Steg 11
    2. Hitta sätt att hålla sig aktiva medan du tittar på. Binge Watching TV kan sakta din ämnesomsättning, vilket kan leda till en hel mängd hälsoproblem. Kämpa här genom att stanna aktivt medan du tittar på din show. Stå upp och sträcka mellan episoder, slå paus efter en bra scen, eller gör sysslor som vikning av tvätt eller tvätt.
  • Även bara en 1-minuters träning kan hjälpa till att bekämpa några av effekterna av en stillasittande livsstil. Jogga på plats, gör en snabb serie hoppa jacks, eller gör så många pushups som du kan om 1 minut mellan episoder.
  • Bild med titeln Binge Watch Steg 12
    3. Stäng av skärmen 30 minuter före sängen. Om du vill vara säker på att du får en god natts sömn, måste du ge din hjärna tid att varva ner. Ge dig själv minst en halvtimme efter binge innan du försöker gå och lägga dig.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande