Hur man blir en fedex authorized shipcenter

FedEx-auktoriserade ShipCenter-programmet är utformat för förpackningsföretag, så att du kan tillhandahålla FedEx-tjänster till dina kunder. FedEx tillhandahåller också alla FedEx-auktoriserade ShipCenter-platser med gratis tillgångar, support, intäkter, marknadsföring och reklam i utbyte mot att bli en allians med FedEx.

Steg

Del 1 av 3:
Uppfylla de grundläggande kraven
  1. Bild med titeln Ship-artiklar som säljs på eBay Steg 4
1. Äger en fraktbutik. Frakt måste vara huvuddelen av ditt företag, där du tillhandahåller fraktleveranser och service till dina kunder. Du måste också ge kunderna information om hur du bäst paket och fartygsprodukter. Dessutom måste du ha en faktisk räknare där kunder kan ta med i paket. Du måste också ha en fysisk butik (eller en plan för en).
  • Dessutom måste du ha tillgång till internet.
  • Dessutom måste din butik vara öppen för vanliga timmar. Du måste vara öppen åtminstone måndag till fredag.
  • Bild med titeln Skicka ett paket på postkontoret Steg 3
    2. Äga en skala. Du behöver en skala som kan väga upp till 100 pund åtminstone. Det måste kalibreras, vilket innebär att det måste kontrolleras mot kända vikter för att se till att det läser exakt.
  • Bild med titeln Spara pengar på lyxartiklar Steg 4
    3. Få ett lämpligt betalningssystem. FedEx har godkänt betalningssystem för att behandla betalningar. En av dem är FedEx Ship Manager.
  • Dessutom måste ditt konto betalas i tid.
  • Del 2 av 3:
    Fylla i ansökan
    1. Bild med titeln Undvik misstag när du köper ett hem steg 18
    1. Hitta ansökan. Det bästa stället att fylla i ansökan är online. Du kan hitta den på https: // fasch.com / application / about_fasc / index.php.
  • Bilden med titeln Gå in i journalistik Steg 19
    2. Fyll i informationen. I grund och botten verifierar informationen att du uppfyller de krav som FedEx sätter ut. Så du svarar på grundläggande frågor om ditt företag, inklusive de timmar du är öppen. Du svarar också på frågor som om du har en butikshandel.
  • Du måste också svara på vad din primära verksamhet är, oavsett om du är medlem i en professionell eller nationell organisation, och hur många FedEx-paket du tror att du kommer att sälja.
  • Bilden med titeln Gå in i journalistik Steg 18
    3. Skicka in ansökan. När du är klar, kolla över din information för att se till att det är korrekt. Skicka in ansökan online.
  • Bild med titeln Utveckla grundläggande journalistiska färdigheter steg 2
    4. Vänta på din välkomstbroschyr. Som en FedEx-auktoriserad återförsäljare får du en gratis broschyr som beskriver all information du behöver veta. Det kommer att berätta saker som hur du förbereder dina paket, både för att leverera nationellt och internationellt, och vad som exakt kan skickas.
  • Del 3 av 3:
    Använda programmet
    1. Bild med titeln Utvärdera ett vårdhem Steg 2
    1. Beställ material. Du kan beställa leveranser (gratis) på FedEx.com. Du kan också ringa företaget för att beställa leveranser. Numret är 1-800-463-3339.
  • Bild med titeln Utveckla grundläggande journalistiska färdigheter steg 11
    2. Uppfyller FedEx Express®-kraven. Först måste du ha ett FedEx Authorized ShipCenter (FASC) konto med ett e-postmeddelande. Du måste erbjuda FedEx Express®-förpackningen i din butik. Det måste vara gratis för kunderna.
  • Du måste också ge FedEx mark frakt, liksom.
  • Uppfylla vissa nummerkrav. Du måste skicka minst en var och en av både FedEx Express och FedEx Ground Packages varje dag. Men du kan ta ett genomsnitt, eftersom det inte behöver hända varje dag.
  • Bild med titeln tjäna pengar genom att klippa gräsmattor Steg 17
    3. Lär dig hur du gynnar. Med FedEx-programmet får du en rabatt på vad du skickar via din butik. Hur mycket av en rabatt du får är baserad på ett tier-system (hur mycket du säljer) och hur mycket FedEx säljer som helhet.
  • Bild med titeln vara snygg utan att spendera mycket pengar steg 16
    4. Få pengar till drop-offs. Även om du inte behandlar betalningen för paketet via din butik får du fortfarande pengar för att acceptera paketet. Från och med 2015 får du $ 0.75 för mark eller smart inlägg och $ 1.00 för express.
  • Bild med titeln Skicka ett paket på postkontoret Steg 4
    5. Förstå avgiften undantag. Du får också undantag för vissa avgifter. Till exempel kommer du inte att debiteras oleverbara avgifter, lördagupptagningsavgifter, ytterligare hanteringsavgifter, adresskorrigering avgifter eller kuriravgifter. Du behöver inte heller uppfylla minsta avgift för internationell frakt.
  • Bild med titeln Sälj på Amazon Steg 24
    6. Använd Fasc Network Support. När du loggar in på ditt konto på FASC-supportwebbplatsen har du tillgång till all form av information. Du kan titta på paketinformation, inklusive hur mycket du har sålt under en viss tidsperiod. Du kan också hitta nyheter från FedEx för att förbättra ditt företag.
  • Tips

    För ytterligare frågor eller förfrågningar om att bli en FedEx-auktoriserad Shipcenter, kontakta FedEx via deras hemsida på fasch.com / support / förfrågan.PHP eller Call Program Support på 1-800-496-9310.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande