Så här lägger du till en auktoriserad användare till verizon

Det kan vara ett krångel när din make, annan familjemedlem eller betrodd vän behöver komma åt ditt Verizon-konto när du inte är tillgänglig för att göra det. Obehöriga användare kan inte göra några ändringar eller till och med betala Verizon Bill. En auktoriserad användare på ett Verizon-trådlöst konto kallas faktiskt en kontohanterare. Kontoägaren är den enda personen som kan utse Account Managers på deras Verizon-konto. Om du undrar hur du lägger till en auktoriserad användare till Verizon-konton, kan du följa dessa enkla steg för att göra ditt konto tillgängligt för de du litar på.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till en auktoriserad användare till Verizon Step 1
1. Samla din kontoinformation. Detta inkluderar ditt Verizon-kontonummer och mobilnummer, om tillämpligt. Se till att du kommer ihåg dina säkerhetsfrågor eller de sista 4 siffrorna i ditt personnummer.
  • Bild med titeln Lägg till en auktoriserad användare till Verizon Steg 2
    2. Ring det lokala Verizon-telefonnumret i ditt område eller det gratisnummer. Varje stat har ett annat Verizon-kontaktnummer så att du måste hitta det här numret på din faktura eller genom att söka på Verizon-webbplatsen.
  • Bild med titeln Lägg till en auktoriserad användare till Verizon Steg 3
    3. Ange din kontoinformation och välj rätt nummer för att nå kontoutdelningen. Detta kan variera beroende på staten, så du måste se till att du ringer rätt Verizon-telefonnummer för ditt område.
  • Bild med titeln Lägg till en auktoriserad användare till Verizon Steg 4
    4. Ange ditt syfte att ringa till agenten som svarar på telefonen. Svara sedan på eventuella säkerhetsfrågor för att identifiera dig själv. Detta kommer normalt att innehålla ditt mobiltelefon eller kontonummer, svaret på eventuella säkerhetsfrågor som du ställer in när du öppnade kontot, de sista 4 siffrorna i ditt personnummer, och ibland din faktureringsadress.
  • Bild med titeln Lägg till en auktoriserad användare till Verizon Steg 5
    5. Ge agenten all nödvändig information för att lägga till din nya kontohanterare. Detta kan inkludera personens namn, telefonnummer, adress och relation till dig. Du kan också behöva ge någon information som du vill göra otillgänglig för den nya kontohanteraren.
  • Tips

    Försök att ringa i en tid när butiken inte är upptagen. De busier som brukar inträffa när den öppnas, vid lunchtid och i slutet av arbetsdagen.
  • En Verizon-kontoägare kan inte lägga till auktoriserade kontoansvariga på något annat sätt än via telefon. Detta är för att skydda ditt konto från hacking och så att Verizon kan vara säker på att du faktiskt är vem du säger att du är.
  • Alla auktoriserade kontoansvariga måste vara 18 år eller äldre. Denna åldersbegränsning hjälper dig att skydda ditt konto från potentiellt oansvariga användare som kan lägga till tjänster eller sabotera ditt konto. Verizon vill också se till att auktoriserade användare kan betala för och vara juridiskt ansvarig för alla avgifter.
  • Verizon Wireless Account Managers har möjlighet att lägga till en annan kontohanterare, lägga till en servicetjänst och ändra lösenordet för faktureringssystem.
  • Varningar

    Se till att den person eller personer du lägger till som en Verizon-kontoansvarig är pålitliga. Om du lägger till någon och de kör upp räkningen eller lägger till tjänster som du inte godkänner, kommer du fortfarande att vara ansvarig för dessa avgifter.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande