Hur man lockar en libra man

Libra älskar att älska, men du kan skrämma av Libra-mannen genom att bli för sentimental. Om du vill locka sin uppmärksamhet och vinna sina känslor, försök tilltala hans önskan om balans och uppskattning av skönhet. Närma honom med självförtroende, men låt honom bli bekväm med dig i sin egen takt.

Steg

Del 1 av 4:
Få sin uppmärksamhet
  1. Bild med titeln lockar en libra man steg 1
1. Gå med i publiken. Libra är definitivt en extrovert som älskar att umgås och vara runt andra människor. Du hittar ofta honom i grupper, står ut som festens liv. Om du vill locka honom, är din bästa satsning att korsa vägar med honom så ofta som möjligt i sin naturliga miljö: en folkmassa.
  • Bild med titeln lockar en libra man steg 2
    2. Stå ut. Eftersom de flesta libra männen har en tendens att vara vänlig med många människor i någon given publik, måste du göra mer än bara hänga runt honom. I stället för att dröja på baksidan av rummet där ingen kan se, måste du göra dig till centrum för uppmärksamhet, även om det bara är några ögonblick.
  • Bild med titeln lockar en libra man steg 3
    3. Vinna över tävlingen. Vågen är vänlig-ibland, lite för vänlig. Din libra man är förmodligen flirtig med många andra kvinnor utan att nödvändigtvis betyda någonting av det. För vissa kvinnor kommer det att vara en avstängning, men andra kanske inte anser att det är en stor sak. Om du har något hopp om att vinna din libra mans känslor, måste du tillhöra den senare gruppen. Hänga tillräckligt länge tills resten av hans beundrare förlorar tålamod med sina flirtiga sätt.
  • Tänk på att Libras sällan har favoriter. Även om du lockar honom snabbt, kan han också lockas till flera andra kvinnor inom sina sociala kretsar. Om du vill ha sin spirande attraktion för dig att vinna ut över attraktionen känner han sig mot andra kvinnor, måste du hålla ut saker så länge som möjligt.
  • Bilden med titeln lockar en libra man steg 4
    4. Var feminin och elegant, inte frilly eller prickig. Visuellt talande är kvinnor med ett särskilt feminint utseende de mest sannolika att fånga Libra Mans öga och locka honom på en rent fysisk nivå. Din stil ska vara klassisk, ren och raffinerad. Undvik modealternativ som är alltför djärva eller de som är för sötningar.
  • Undvik att starra färgval, djärva mönster eller tillfälliga trender som är här idag och gått imorgon. Överdriven girly mode, som spets och bågar, kan också vara en avstängning.
  • Välj Classic, Clean-cut Styles i en traditionell färgpalett. Välj elegans snarare än trendighet.
  • Temat fördefiniering bör också sträcka sig in i din smink och tillbehör. Använd din smink för att förbättra din naturliga skönhet och undvika att kaka det eller prova dramatiskt utseende. Några smycken du bär bör accent ditt utseende utan att konkurrera om uppmärksamhet.
  • Del 2 av 4:
    Lära känna honom
    1. Bild med titeln lockar en libra man steg 5
    1. Presentera en trevlig, balanserad personlighet. Inom zodiac är Libra representerad av bilden av skalor, och med god anledning. Din libra hunk graviterar mot balanserade situationer och människor. När du först börjar prata med honom, ha en trevlig, mild-mannerad attityd och presentera en övergripande balanserad aura.
    • På samma sätt, när du bjuder in en libra i ditt eget personliga utrymme-ditt kontor, din bil, din lägenhet - se till att han hälsas med raffinerad, balanserad stil.
  • Bild med titeln lockar en libra man steg 6
    2. Låt honom prata om sig själv. Det är inte så att Libra är narcissistisk, men som någon med en utåtriktad personlighet, har han en bestämd tendens att vandra om sig själv och de saker som intresserar honom. Om du vill imponera på honom, låt honom prata med sitt hjärta innehåll och följa med konversationen med vänliga hälsningar.
  • Bilden med titeln lockar en Libra Man Steg 7
    3. Engagera sig i ljusdebatt. De flesta Libra-männen kommer att gå från direkt konflikt eller konfrontation, men samtidigt tycker de också om att titta på saker från olika perspektiv. Ta upp ett ämne som kan vara öppet för debatt och diskutera båda sidor med honom. Kom bara ihåg att hålla konversationen intellektuell snarare än emotionell.
  • Bild med titeln lockar en libra man steg 8
    4. Komplimanger honom. Libra män är vanligtvis ganska självsäkra och har positiva åsikter om sig själva. En äkta, väl tidsbestämd komplimang eller berömsord kan gå långt i att fånga sin uppmärksamhet. När du väljer något att komplimangera, fokusera på ett typiskt libra område av intresse, som hans känsla av smak, stil eller rättvisa.
  • Ingen litar på en uppenbar smickrare, inte ens en libra man. Medan han skulle kunna skada en blatant vädjan till sin fåfänga mer än några av de andra tecknen, kommer en komplimang som tydligt är osannolikt eller tvång saknar den typ av harmoni och rättvisa som en libra i slutändan längtar efter. Som sådan ska alla komplimanger du gör vara så meningsfull och sanningsenlig som möjligt.
  • Bilden med titeln lockar en Libra Man Steg 9
    5. Ta upp en eklektisk blandning av konversationsämnen. Imponera din libra förälskelse genom att prata med honom om en mängd olika ämnen. Libras gillar att prata, och de tycker om att uttrycka idéer och utbyta åsikter om så många ämnen som möjligt. Om du kan hålla honom intellektuellt stimulerad, kommer han att hitta din personlighet mer attraktiv och trevlig att vara runt.
  • Libras har naturligtvis något av en luftig personlighet, så de känner sig mest inspirerade när de får flytta sig från sak till sak. Fixering på ett ämne kan snabbt göra en libra man att känna sig uttråkad.
  • Del 3 av 4:
    Låta honom lära känna dig
    1. Bilden med titeln lockar en libra man steg 10
    1. Agera ärligt och rättvist. Libras Crave Balance, och det balansen sträcker sig bortom din Libras personliga liv. Som en allmän regel har Libras en stor känsla av engagemang för rättvisa och rättvisa. Om du vill verka som en attraktiv person i hans ögon, måste du se till att han ser dig som någon med liknande engagemang för rättvisa .
  • Bilden med titeln lockar en Libra Man Steg 11
    2. Lätta upp på känslorna. Även om Libres älskar att vara runt människor, har de flesta libra män en tendens att vara känslomässigt fristående. När han först börjar lära känna dig, undvik att visa för mycket känsla, antingen positiv eller negativ.
  • Försök att förstå varför han känner sig obekväma med känslor. Känslor är röriga, särskilt när de känslor blir djupa och komplicerade. Libra undviker känslor för det mesta för att upprätthålla känslan av harmoni och balans han älskar så mycket.
  • Naturligtvis, om du vill vara med din libra man under lång tid, kommer du och han så småningom att konfrontera dina känslor tillsammans. När tiderna kommer, gör det så lugnt och rationellt som möjligt. Medan du bara är i introduktionsstadiet, är det dock bättre att undvika stora känslor så mycket som möjligt.
  • Bilden med titeln lockar en libra man steg 12
    3. Håll trycket av. Relaterat till Libra`s Smaka för känslor är hans aversion mot konflikt. Trots att han gillar intellektuell debatt, tenderar känslomässigt laddad debatt att vara en stor avstängning. Håll en lugn, avslappnad inställning när du hanterar din libra för att undvika att han körde.
  • Bilden med titeln lockar en libra man steg 13
    4. Ge honom lite mysterium. Du måste vara öppen och pratsam med din libra, men vävning i en noggrant konstruerad tråd av mysterium kan verkligen fånga detta nyfikna teckenets nyfikenhet och göra honom lång att veta mer. Om du kan utlösa denna känsla av längtan kan du fånga sin attraktion mer lätt.
  • Hans tidigaste intryck av dig bör se dig som en "mystisk skönhet."Naturligtvis desto längre är du med din libra, ju mer det mysteriet kommer att blekna. För att packa en stark stans i början, försök dock vara ett elusiv, nästan otillgängligt mål att sträva efter.
  • Bilden med titeln lockar en libra man steg 14
    5. Gör lite frivilligt arbete. De flesta lirafor har lite av en altruistisk ande, så de kan vara inblandade i frivilligt arbete av något slag. Även om din kille inte har en välgörenhet eller orsak till att han aktivt deltar i, kommer han sannolikt att hitta någon som offrar sin tid för ett ädelt syfte utomordentligt attraktivt.
  • Om du är aktivt frivilligt din tid någonstans, överväg att fråga din libra-förälskelse tillsammans, speciellt om du stöder en anledning att han också råkar tro på. Därigenom blir du någon som hjälper honom att tillgodose sina egna önskningar att göra bra verk.
  • Bild med titeln lockar en libra man steg 15
    6. Variera dina hobbyer. Vågen har svårt att fokusera på en sak och kan hitta dig mindre attraktiv om han tror att du är fixerad på bara en aspekt av livet. Om du vill se ut som någon som har en balanserad, väl avrundad personlighet, bör du försöka ha några olika hobbyer att prata med honom om.
  • Del 4 av 4:
    Stänger affären
    1. Bild med titeln lockar en libra man steg 16
    1. Vädja till sin kärlek till skönhet, konst eller musik. De flesta libra män kan verkligen uppskatta skönhet och kultur, så om du vill göra sitt hjärta hoppa över ett slag för dig, bjuda in honom till konstmuseet eller ge honom en bok med fotografier av vackert landskap. Visar honom att du förstår vad han älskar kan vara ett stort plus till din fördel.
    • När du utökar en inbjudan, välj en plats som din libra man förmodligen kommer att njuta av, som ett konstgalleri, konst och hantverksmässa eller museum. Du kan vädja till honom ännu mer genom att bjuda in honom under en aktiv tid. Till exempel, be honom till en speciell en dag-bara utställning istället för att bjuda in honom till museet under en tyst "av" tid.
  • Bilden med titeln lockar en Libra Man Steg 17
    2. Behandla honom till en smak av lyx. Tillsammans med konst och kultur, har Libra män vanligtvis en stark uppskattning för de finare sakerna i livet. När du bjuder upp honom att spendera tid med dig, välj imponerande platser som trendiga kaféer eller fyra-stjärniga restauranger. När du ger honom en gåva, överväga att plocka ut något smakfullt från en designer.
  • Om du inte har ekonomin att återbaka Libra`s Look of Luxury, är det inte! Dessa män är intresserade av förfining, men förfiningen behöver inte nödvändigtvis kosta dig en arm och ett ben. Försök att bjuda in honom till en fin restaurang för dessert bara för att rädda dig kostnaden för en måltid, eller gå någonstans med en elegant atmosfär men en måttlig kostnad.
  • Bilden med titeln lockar en Libra Man Steg 18
    3. Ge honom utrymme. Som sociala varelser, älskar Libra frihet och behöver känna sig obekant för att vara lycklig. Du kan dotera på honom så mycket som du vill när de två är tillsammans, men undviker att kväva honom eller tvinga dig i områden i hans liv, han har inte bjudit in dig själv.
  • Tänk på att Libra är en aktiv kille, så en gång som han tycker om dig, kommer du förmodligen att veta om det. Under tiden arbetar du med honom stadigt och undvik att driva dina känslor på honom innan han är redo för dem.
  • Bilden med titeln lockar en Libra Man Steg 19
    4. Visa honom någon uppskattning. Libra män älskar att älska, och de älskar att älska på. Lite tokens av uppskattning kan understryka dina känslor för honom medan du gör att du verkar mer attraktiv i hans ögon. Försök ge honom en liten present eller notera utan anledning, eller erbjuda en massage i slutet av en lång dag eller vecka.
  • Raffinerade, smakfulla gåvor tenderar att arbeta bättre än presenter packade med för mycket sentimentalitet. Du kanske inte har råd med en designerklocka eller dyr manschettknappar, men du kan försöka erbjuda honom en liten hjälp av designer godis eller någon vacker men icke-designerobjekt.
  • Om du vill ha ett gratis alternativ kan du försöka skriva honom en vacker anteckning. Återigen är tunga känslor inte riktigt Libraens kopp te, men ett brev med några skrubbade verser kan göra en stor inverkan så länge som de verserna fokuserar på skönheten i saker snarare än intensiteten hos dina känslor.
  • Bilden med titeln lockar en libra man steg 20
    5. Håll romantiken enkel. Som tidigare nämnts kan Libra män vara känslomässigt fristående när du först lär känna dem, och som sådan tenderar de att undvika kvinnor som verkar manipulerande eller som bor för drama. När du gör ditt drag, undvik att bli för allvarlig för snabbt. Håll saker ljusa och vinn honom över med gester av traditionell romantik: Candlelight middagar, månbelyst promenader, och så vidare.
  • När han börjar returnera din attraktion och tillgivenhet, var beredd på att han ska visa dig vad han gillar i romansavdelningen. Libra är en naturfödd charmare, så när han vill charma, kommer han att använda en rad romantiska taktik för att göra det. Notera och öka sin attraktion för dig genom att svara med liknande romantiska gester.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande