Hur man blir en frivillig brandman

Volontär brandbekämpning kan vara ett bra sätt att engagera sig i ditt samhälle. Om du är seriös, kontakta sedan den lokala brandkåren och be om en ansökan. Var medveten om att detta är ett stort engagemang. Du måste slutföra hundratals träningstimmar, och du måste vara på uppmaning till lokala nödsituationer. Detta är ett riskabelt sätt att spendera din tid, men det kan vara djupt givande.

Steg

Metod 1 av 3:
Ansökan om volontär
  1. Bild med titeln Deal med rasistiska namn-ringer steg 13
1. Kontakta din lokala brandkår. I U.S., Varje län driver sin egen brandkår, och inte varje avdelning har en dedikerad webbplats. Kör en webbsökning för att hitta e-postkontakter och stationsadresser eller besöka National Volunteer Firefighter Recruitment Center på [ http: // nvfrc.com Anklagelse .Ring, skriv ett mail eller gå ner till närmaste brandstation. Säg att du är intresserad av att bli en volontär brandman.
  • Om du ringer, var noga med att använda det icke-nödnumret! Detta bör anges på avdelningswebbplatsen. Nödlinjen är reserverad för bränder, och folket på stationen kommer inte att uppskatta ett icke-brådskande samtal.
  • Om du är i U.S., Du kan gå igenom din State Firefighters Association. Besök webbplatsen och leta efter information om brandbekämpning i ditt område.
  • Bild med titeln svara på ett telefonsamtal från ditt Boss Steg 4
    2. Fråga om de behöver volontärer. Inte alla stationer tar volontärer. Även om din lokala station tar volontärer, kan det redan ha gott om hjälp. Fråga om icke-brandbekämpningsroller som kommunikation, support och fundraising.
  • Om det inte finns några aktuella öppningar, fråga om det finns någon form av väntelista. Avdelningen kan behöva mer hjälp vid någon tidpunkt.
  • Bild med titeln Få en pistol licens i Minnesota Steg 19
    3. Motsvara kraven. Kvalifikationerna för volontär brandbekämpning varierar mycket från avdelningen till avdelningen. Men alla brandstationer verkställer ett minimiålder. De flesta brandavdelningar kräver att du har ett giltigt körkort och kan lagligt arbeta i U.S. Se till att du bor inom brandkåren i brandkåren så att du kan svara på lokala nödsituationer!
  • De flesta avdelningar kräver att du är minst 14 år gammal. Vissa accepterar bara volontärer äldre än 18.
  • Vissa avdelningar accepterar bara volontärer med högskoleexamen eller motsvarande examen.
  • Bild med titeln Få din förare
    4. Tillämpa. Du måste fylla i en ansökningsblankett, och du kan behöva genomgå en bakgrundskontroll. Kontrollera kraven! Screeningprocessen och kvalifikationerna är något annorlunda för varje brandkår. Vänta på stationens administration för att granska din ansökan. Om de vill ha din hjälp, kommer de att kontakta dig.
  • Bild med titeln Var tacksam istället för ledsen steg 2
    5. Ta nästa steg. Om avdelningen accepterar din ansökan, kommer du vanligtvis att bli ombedd att komma in i stationen och träffa brandbekämpningsgruppen. Det kan finnas en intervju, och du kan till och med sitta i en träningspass. Om brandgruppen godkänner dig för volontärarbete, måste du få en fysisk undersökning innan du börjar träna. Vara respektfull och engagerad. Fokusera på ditt mål.
  • Metod 2 av 3:
    Gör ett engagemang
    1. Bild med titeln Be diplomatic Steg 7
    1. Bli seriös. Om du kommer att bli en frivillig brandman måste du begå sig till hundratals träningstimmar. Du måste vara beredd att gå upp för ditt samhälle och vidta åtgärder när det finns en eld. Volontär brandbekämpning kan vara ett givande sätt att spendera din tid, men du måste vara fokuserad och engagerad i rollen.
  • Bild med titeln Ursäkta dig från jobbet Steg 8
    2. Forskning rollen. Besök en lokal brandkår, om du inte redan har det. Fråga brandmännen om hur det är att jobba där. Om du personligen känner till några betalda eller frivilliga brandmän, be dem att förklara riskerna och belöningarna för volontärarbete. Läs artiklar och expertkolumner på webbplatser som http: // FIRERESCUE1.com / volontär /.
  • Det är viktigt att besöka den lokala brandstationen. Varje brandkår är annorlunda, och du bör se till att det här är en plats där du vill spendera din tid.
  • Gå för en tur-along, om möjligt. Om du är seriös om volontärarbete, kommer de flesta brandkåren att låta dig rida i brandmotorn för en dag medan brandmän svarar på nödsituationer. Detta kan hjälpa till att klargöra ditt beslut.
  • Bild med titeln Uppmuntra hälsosam interaktiv screentime för barnen Steg 9
    3. Se till att du har tillräckligt med tid. De flesta brandavdelningar kräver att du registrerar dig för ett volontärschema eller lovar en viss tid på programmet. Utbildningen är svår och dyr, så försök att räkna. Var realistisk med dig själv. Om du inte kommer att kunna begå sig till en volontär brandman, överväga andra sätt att ge tillbaka till ditt samhälle.
  • Metod 3 av 3:
    Utbildning för rollen
    1. Bild med titeln vet om dina tankar är pålitliga steg 2
    1. Fyll i träningsprogrammet. I U.S., Alla brandmän måste slutföra en minsta 110-timmars NFPA (National Fire Protection Association) Certification Course. Du kan också genomgå ytterligare utbildning för att vara aktuell med ny teknik. Besök NFPA-webbplats för mer information.
    • Om du kommer att vara fysiskt att lägga ut bränder, kräver många avdelningar att du tränar i en levande brandsituation innan du börjar gå ut på samtal.
  • Bildtiteln blir ett marint steg 15
    2
    Komma i form. Du måste vara i stor fysisk form. Ta hand om din fysiska och psykiska hälsa så att du bäst kan tjäna ditt samhälle. Vissa avdelningar upprätthåller ett verkligt konditionskrav, medan andra bara föreslår det.
  • Bild med titeln Bli en lärare i Florida Steg 16
    3. Vara förlovad. Spendera så mycket tid på stationen som möjligt. En del av din informella utbildning är att lära känna de andra brandmännen. Du kommer att arbeta med ett team för att svara på nödsituationer med dessa människor, så det är viktigt att du mes bra.
  • Tips

    Tänk på andra volontärroller. Även om du bestämmer dig för att inte bli brandman, finns det många andra sätt att hjälpa till med din lokala brandkår. Fråga om insamling, supportorganisationer, eller till och med hjälpa till att rengöra lastbilarna.
  • När du är med: Var dedikerad. Detta kan vara otroligt tidskrävande.
  • Många avdelningar har strikta hälsokrav, men inte alla gör. Dessa hälsoförhållanden kan eller inte hindra dig från att göra ditt jobb korrekt. Kom ihåg att du är ansvarig för andras säkerhet. Gör det bästa valet för dig själv och ditt samhälle.
  • Bli vana vid att få mycket lite till ingen sömn på några nätter. Volontär brandman är på samtal 24/7.
  • Varningar

    Att vara en volontär brandman är en riskabel roll. Du äventyrar ditt liv för andras liv. Men många tycker att erfarenheten är djupt givande.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande