Hur man hittar frivilliga möjligheter

När du frivilligt är tid och talanger, hjälper du inte bara organisationer och människor i nöd, du hjälper dig också. Volontärarbete levereras med många mentala och känslomässiga fördelar och det kan också ta kontakt med personer som kan hjälpa dig med dina egna personliga och professionella mål. Hitta frivilliga möjligheter baserat på dina färdigheter och intressen genom att leta efter platser som behöver hjälp i ditt samhälle eller göra en online-sökning.

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta möjligheter personligen
  1. Bilden med titeln överlever en resa till din skolans huvudsteg 10
1. Kontrollera med lokala skolor för volontärmöjligheter eller förslag. Om du är en student är din egen skola det bästa stället att börja när du letar efter volontärarbete. Besök vägledaren eller fråga en lärare om eventuella möjligheter som de kanske kan styra dig mot.
  • Om du är på college, prova kontoret för studentinvolvering. Det finns sannolikt en bra mängd studentorganisationer baserade på frivilligt arbete som du kan titta på eller få information från.
  • Ta reda på att använda din volontärarbete för att få akademisk kredit. Vissa högskoleprogram innehåller frivilligt arbete i den normala läroplanen, men det finns en chans att andra program kan erbjuda ett sätt att tjäna kredit timmar genom volontärarbete. Om du är junior eller senior i gymnasiet kan du kanske arbeta volontärarbete i ditt skolschema. Se din akademiska rådgivare eller vägledare.
  • Bild med titeln Annonsera en bok på en budget Steg 9
    2. Ta reda på om ditt lokala bibliotek eller museer behöver hjälp. De kan leta efter löpande volontärer eller behöver hjälp med speciella evenemang. Din lokala handelskammare skulle vara ett bra ställe att börja när man letar efter lokalt baserade frivilliga möjligheter.
  • Även om det inte finns några specifika program som finns genom själva staden, kan de fortfarande kunna styra dig till organisationer eller grupper som behöver hjälp från volontärer i närheten.
  • Bild med titeln Volontär över Spring Break Steg 14
    3. Nå ut till lokala fritidspresent. Little League-team söker ofta hjälp från äldre barn, tonåringar, högskolestudenter och föräldrar. Besök ditt lokala sportkomplex för ett träningsschema och för att få kontaktinformation för tränare och ledare.
  • Det kan finnas sommarläger som letar efter unga människor eller föräldrar att frivilligt hjälpa till med barnen medan de deltar i lägret. Om du letar efter ett tillfälle som är inriktat på utomhusaktiviteter som sport eller läger, prova en internetsökning efter sommarläger i ditt område och kontakta styrelseledamöterna.
  • Bild med titeln vara ett öppet gay kristen steg 6
    4. Volontär på platser av dyrkan. Kyrkor, synagogor eller moskéer i området kan behöva volontärer för ett myriad av olika projekt, inklusive efter skolvård och söndagsskola.De kan också hjälpa dig att hitta frivilliga möjligheter med andra grupper och organisationer som de tjänar.
  • Till exempel har United Methodist Church en online databas med volontärmöjligheter som du kan söka och hitta något lokalt. Men, bara att köra upp till en närliggande tillbedjan och fråga om möjligheter kan vara lika effektiva.
  • Bild med titeln Bli av med en mobbning när i ett nytt skolsteg 11
    5. Fråga om möjligheter till lokala serviceorganisationer. Rotary, Lions Club eller United Way har många kapitel över USA. Försök att kontakta dessa organisationer och fråga om vad frivilligt arbete de kan behöva hjälp med inom en snar framtid och hur du kan bli involverad.
  • Lions Club är ett bra ställe att söka olika typer av volontärmöjligheter. Gå till deras hemsida, hitta en klubb nära dig, och se en händelsekalender. De hjälper till med allt från att betjäna samhället till katastroflättnad.
  • Bild med titeln Börja ett anställningsigenkänningsprogram Steg 12
    6. Kontrollera bulletinbrädor. Lokala butiker, restauranger och rekreationscenter kan ha bulletinbrädor reklam för frivilliga möjligheter i området. Kontrollera dessa platser, eller bara hålla ögonen medan du är ute i stan för dessa typer av annonser eller inlägg.
  • Du kan också komma i telefon och ringa lokala ungdomsgrupper, organisationer och hälsoklubbar för att se om de kan ha några förslag eller möjligheter för dig.
  • Bild med titeln Bli ett Röda Kors Volunteer Steg 1
    7. Hitta ett lokalt rött korsa kapitel. Använd sökfunktionen på deras hemsida för att hitta kapitlet närmast dig och följ proceduren för att anmäla sig till volontär. De har ett litet frågeformulär som du kan fylla i som matchar dig med idealiska frivilliga möjligheter genom organisationen.
  • Det mesta av Röda Korsets arbete görs av volontärer, vilket bidrar till att den här organisationen verkligen kommer att påverka ditt lokala samhälle. Om det har varit någon form av naturkatastrof i närheten, kan Röda Korset ansluta dig med projekt och team som hjälper de som drabbats av det, liksom.
  • Metod 2 av 3:
    Hitta möjligheter online
    1. Bild med titeln Bli ett Röda Kors Volunteer Steg 8
    1. Kolla in tjäna.gov. Detta är en plats för nationell och samhällstjänst. Du kan läsa bloggar om service, registrera dig för e-postuppdateringar och dela din egen volontärhistoria. Du kan också skicka ett eget projekt och rekrytera andra volontärer.
    • Kolla in listan över befintliga frivilliga initiativ och se om någon av dem intresserar dig. Du kanske kan gå med i en lokal grupp som redan arbetar med ett visst projekt.
    • Skriv in ditt intresseområde och staden och staten du bor i för en viss lista över frivilliga möjligheter som matchar webbplatsens databas.
  • Bild med titeln Skriv ett kolumnsteg 12
    2. Besök volontärmatch.org. Den här webbplatsen matchar villiga volontärer med organisationer och grupper i deras område som behöver hjälp. Du får en lista med idéer baserat på din postnummer och den typ av arbete du vill göra.
  • Genom denna webbplats kan du skicka ett meddelande direkt till volontärkoordinatorn från volontärmatchen.org hemsida när du hittar en möjlighet du vill fortsätta.
  • Bild med titeln vara en kreativ tänkare steg 15
    3. Gå till idealist.org. Det här är en webbplats som människor använder för att hitta betalande jobb inom nonprofit-sektorn, men du kan också använda den för att finna frivilliga möjligheter. Det har också några värdefulla råd om hur man får ut det mesta av din volontärarbete.
  • Kolla in listan över kommande fundraisers, evenemang, promenader, marscher och andra frivilliga möjligheter i ditt område och se vilka av dessa som passar dina behov och ditt schema.
  • Du kan också söka efter praktik som finns tillgängliga på ditt intresseområde. En obetald praktik är frivilligt arbete som hjälper dig att arbeta mot specifika karriärmål. Många högskoleprogram uppmuntrar eleverna att söka praktik genom sin studie, så det är en värdefull källa för att hitta dem.
  • Metod 3 av 3:
    Hitta möjligheter baserade på dina färdigheter och intressen
    1. Bild med titeln startar en skrivarkarriär Steg 8
    1. Avgöra om du arbetar bättre med andra människor eller på egen hand. Även om du tenderar att arbeta bättre bortsett från en grupp, finns det fortfarande sätt att frivilligt frivilligt din tid och färdigheter. Innan du letar efter frivilliga möjligheter, bestäm hur mycket du vill interagera med andra medan volontärarbete. Detta bestämmer vilken typ av volontärmöjligheter du borde driva.
    • Om du gillar grupper kan du gå med i ett av ansträngningarna via din lokala United Way eller till och med genom din skola. Om du arbetar bättre på egen hand kan du prova saker som att göra några fundraising telefonsamtal för en välgörenhet eller volontärarbete för en krishjälp hemifrån.
  • Bild med titeln Förstår din trafikvariation med tiden Steg 4
    2. Tänk på hur mycket tid du är villig att begå. Om du inte arbetar och du är villig att ta 20 till 30 volontär timmar per vecka, kan du ha fler möjligheter än om du bara kan donera en timme eller 2 varje månad. Å andra sidan, om du vill ha något att göra en gång, eller några gånger i månaden, finns det fortfarande många sätt att engagera sig.
  • Om du är en student, se till att du tar hänsyn till dina egna personliga skyldigheter när du bestämmer vilken typ av tid du kan begå att frivilligt arbete. Försök att undvika att överkasta dig själv, och då måste du backa ut saker i sista minuten.
  • Bild med titeln Bli ett Röda Kors Volunteer Steg 7
    3. Utvärdera dina färdigheter. Tänk på vad du har att erbjuda, både praktiskt och emotionellt. Genom att bestämma vilka färdigheter du vill använda kan du begränsa frivilliga möjligheter till de som bäst passar dig.
  • Fokusera inte strikt på "praktiska" färdigheter som du kanske har, till exempel dina specialiseringar eller utbildning. Tänk på vad du har att erbjuda, inklusive tålamod, medkänsla, ett öra för att lyssna, en humor, utarbeta problem och till och med saker som konst och hantverk.
  • Att hitta en frivillig möjlighet som matchar dina specifika färdigheter hjälper dig och ditt samhälle får mer från det arbete du gör.
  • Bild med titeln Ansök om Art College Steg 1
    4. Identifiera vad du är passionerad om. Om det finns en specifik författning är du intresserad av, leta efter möjligheter på det området. Till exempel kan du älska konsten eller djuren eller hjälpa äldre eller barn med funktionshinder. Kanske vill du frivilligt med en organisation som har något att göra med din college major, eller med en sak som du har erfarenhet av redan.
  • Bild med titeln Välj extracurricular aktiviteter Steg 2
    5. Bestäm vad du vill komma ut ur upplevelsen. Precis som volontärarbete kan hjälpa ditt samhälle, det kan också hjälpa dig. Handlingen av volontärarbete är känslomässigt givande, och kan också hjälpa dig att bygga ett starkt CV eller Curriculum Vitae när du ansöker om college eller Graduate School.
  • Volontärarbete är ett bra sätt att få en bättre titt på ett specifikt fält eller organisation. Du kan lära dig mycket i processen, så du kan använda volontärarbete som ett sätt att hjälpa dig att få en bättre förståelse för en viss karriärväg.
  • Alla kan dra nytta av känslan av sina färdigheter, tid och personliga egenskaper som värderas och behövs av andra. Volontärarbete kan erbjuda en känsla av personlig prestation och värde.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande