Hur man erkänner en lärare som du har lurat

Fusk kan ha långvariga effekter på din utbildning. Att bli fångad fusk kan ha dramatiska akademiska konsekvenser, inklusive potentiell utvisning. Om du lurade på ett uppdrag eller test och känna dig skyldig till det, kan det vara rent till din lärare vara ett bättre alternativ än att vänta på att bli fångad.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser för att erkänna att fuska
  1. Bild med titeln erkänner en lärare som du
1. Lär dig hur din skola definierar fusk. Många skolor har akademiska uppförandekoder som beskriver specifika policyer om fusk. Vissa akademiska politik separerar fusk på ett test från plagiering. Innan du medger akademisk felaktighet av något slag, definiera dina handlingar och titta upp de potentiella konsekvenserna.
  • Fusk definieras vanligtvis som att kopiera eller dela svar, med dold information under en tentamen eller skicka samma uppgift för flera klasser.
  • Plagiat anses generellt använda material som skapats av en annan en person utan tillstånd eller citat. Vissa skolor tar en hårdare hållning på plagiering och kan till och med definiera det som parafrasera en annan persons synvinkel som din egen.
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    2. Bestämma bevisen mot dig. Även om du var benägen att förneka påståenden, blir det svårt om en lärare såg att du kopierar svar eller använder dolda material under en tentamen. Om en lärare bara har misstankar om att du engagerar sig i akademisk felaktighet, kan du vara benägen att neka påståendena. Det är dock bäst att erkänna din felaktighet.
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    3. Ha en enda historia. Det verkar vara misstänkt om du berättar olika lärare eller skolmyndigheter varierade versioner av din berättelse. Bestäm vad du ska säga och hålla fast vid det. Detta kommer att göra dig mer trovärdig. Om du till exempel berättar för din lärare du lurade på att du inte studerade, hjälper det inte ditt ärende att berätta för den rektor du lurade eftersom läraren är en hård grader. Ljug aldrig!
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    4. Planera ett möte med din lärare. Ställ in en tid för att ha ett en-mot-ett möte med din lärare för att diskutera de otrogen anklagelserna. Om läraren redan misstänker dig om fusk, kanske du vill säga att mötet är specifikt om fusk i förväg. Man skulle kunna säga: "Skulle det vara möjligt att träffa dig någon gång i veckan? Jag skulle vilja diskutera en viktig fråga om mitt tillvägagångssätt till det sista testet med dig."
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    5. Förbered dig för mötet. Gå över bevisen Skolan har mot dig och träna några viktiga punkter att säga, till exempel hur du planerar att gå vidare från händelsen. Lära sig så mycket som möjligt om den akademiska uppförandekoden på din skola och de potentiella konsekvenserna av dina handlingar. Många skolor kommer att ha ett skriftligt protokoll som du kan kontakta för att lära dig om konsekvenserna.
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    6. Fråga om dina rättigheter. Du kan göra det genom att fråga din lärare direkt eller läser din skolas uppförandekod. Vissa skolor har mycket allvarliga konsekvenser för fusk och plagiering, inklusive upphävande eller utvisning. I de flesta fall måste det vara en utfrågning innan du kan avbrytas i mer än 10 dagar eller utvisas.
  • Del 2 av 3:
    Bekänna sig att fuska
    1. Bild med titeln erkänner en lärare som du
    1. Äga upp till dina handlingar. Försök inte undvika problemet om du luras och din lärare fångade dig eftersom det sannolikt inte hindrar dig från att komma i trubbel. Förklara istället varför du lurade. Var tydlig om varför du gjorde det valet. Till exempel, om du inte hade tid att studera eller inte kunna förstå materialet, vara enkelt om det. Du kan säga något som, "Jag gjorde valet att fuska eftersom jag inte hade tid att studera, vilket var felaktigt. Nästa gång kommer jag att ge mig mer tid att ordentligt förbereda sig."
    • Var tydlig om vilken uppgift eller test du lurade på. Om det bara var på en uppgift, vill du förtydliga att du inte fusk på andra uppdrag. Var medveten om att din lärare förmodligen vill granska ditt tidigare arbete eller hålla ett närmare öga på ditt framtida arbete för att se till att fusk är verkligen en engångsolycka.
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    2. Fråga efter hjälp. Om du lurade på att du kämpade i klassen, berätta för läraren du behöver lite hjälp i ämnet. Var specifik om vilka element i kursmaterialet du inte förstår. De kan kanske rekommendera en handledare eller några ytterligare resurser.
  • Man skulle kunna säga: "Jag är inte säker på att jag förstår hur man mäter ytan. Detta var en av anledningarna till att jag lurade på testet. Känner du till några handledare som kanske kan hjälpa mig att förstå detta ämne?"
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    3. Be om extra kredit. Om du fick en felaktig klass för att fuska på ett test eller uppdrag, be om en sminkuppgift eller extra kreditarbete för att börja rädda din betyg. Din lärare kan kanske ge dig en sminkuppgift eller har du gjort mer problem än andra studenter så att du kan komma ikapp.
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    4. Visa ånger. Att vara ursäktande kan minska konsekvenserna och straffet från fusk, men du måste vara äkta. Du måste ta personligt ansvar att gå vidare från händelsen. Berätta för din lärare att fusk var ute av karaktär för dig och inte något du tänker göra igen i framtiden. Även om du fortfarande kommer att straffas för att fuska eller plagiera, kan det vara ångerligt att minska de varaktiga effekterna på ditt akademiska rykte.
  • Man skulle kunna säga: "Jag är mycket ledsen att jag lurade på förra veckans test. Jag förstår att det här var en felaktighet och att mina handlingar har konsekvenser att jag måste möta. Samtidigt vill jag också lugna dig att det här var en engångshändelse och det kommer inte att hända igen."
  • Del 3 av 3:
    Hantera konsekvenserna
    1. Bild med titeln erkänner en lärare som du
    1. Straff. Acceptera oavsett straffet är. Det kan vara suspension, frihetsberövande eller en felaktig kvalitet på testet eller uppdraget.
    • Argumentera inte. Försöker prata din väg ut ur straffet kommer sannolikt inte att göra skillnad och din lärare kan lägga till på. Att argumentera kommer att förringa att visa ånger för dina handlingar.
    • Fortsätt vara positiv. Håll huvudet upp medan du tjänar ditt straff. Behandla det som en lärande och gå vidare. Det kommer också att visa dina lärare du är seriös om att återhämta sig från händelsen och du planerar inte att fuska i framtiden.
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    2. Gör en plan att flytta förbi fusk. Samarbeta med din lärare för att få extra kredit eller kompensera för att misslyckas.
  • Producera kvalitetsarbete. Oavsett den extra uppgiften är, studera och fokusera på att vända sig i en kvalitetsuppdrag. Arbeta på det så snart som möjligt. Detta kan hjälpa till att rädda din betyg i klassen.
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    3. Tänk på varför du lurade. Ett viktigt sätt att Hantera att få fångas fusk i ett test är att bestämma varför du gjorde det. Detta kommer att kräva viss självreflektion. Tänk om du körde kort i tid eller du förstod inte materialet. Att veta detta kan hjälpa dig att undvika samma situation i framtiden.
  • Bild med titeln erkänner en lärare som du
    4. Lär av dina misstag. Efter att ha identifierat orsaken till din fusk eller plagiering, reflekterar det. Om det var av brist på att studera, arbeta hårdare eller se en handledare i framtiden. Om du inte lämnade dig tillräckligt med tid för att förbereda sig för ett uppdrag, schemalägga tid att arbeta längre i förväg.
  • Tips

    Var stark. Alla gör misstag och du försöker korrigera din.
  • Din lärare kan tänka mindre av dig för att fuska, men du kan få sitt förtroende tillbaka om du är en bra student.
  • Se till att du accepterar konsekvenserna.
  • Försök att inte lämna luckor i konversationen för läraren att säga något innan du är klar. Det är viktigt att du först kommer i din berättelse.
  • Även efter straffet har bestämts, säg att du är mycket ledsen igen och att du kommer att ta upp roten till din fusk.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande