Hur fuskar du på ett matteprov

Matte kan vara svårt. Ibland kan du känna dig överväldigad och bestämma att du måste fuska på ditt nästa matteprov. Tänk på att det kan finnas allvarliga konsekvenser för att fuska om det fångas. Dessutom lär du dig inte faktiskt något genom att fuska. I själva verket, i den tid det tar dig att läsa om hur man fuskar, kunde du förmodligen studerat för samma test! Ändå finns det flera sätt att fuska på ett matteprov om du har bestämt dig för att det här är sättet att gå. Fusk har kommit långt från att bara titta över på en andras test!

Steg

Metod 1 av 3:
Med hjälp av teknik
  1. Bild med titeln fuska på ett matteprov Steg 1
1. Programmera din räknare. Skriv ett program dagen före provet. Under "program" Funktion på din räknare, skriv in formler eller fuska anteckningar.
  • Men massor av lärare kontrollerar nu programmen på miniräknare. Så du kan också lägga dina anteckningar under "Vars" (Variables) -knappen i en av de 10 angivna 10 strängarna. Att sätta dina fusk noteringar i olika sektioner av kalkylatorn gör det svårare för din lärare att hitta dem om de söker.
  • Bild med titeln Cheat på ett matteprov Steg 2
    2. Skicka en text via din smartphone till en vän. Skicka en snabb text med frågan till en vän du litar på - och vem är bra på matte! Det är förmodligen bäst att prova någon som inte för närvarande är i testet med dig, som kunde skicka dig formler och svar som behövs.
  • Bild med titeln Cheat på ett matteprov Steg 3
    3. Skicka en text via din smartphone till en handledningstjänst. Prova "Text en handledare", En tjänst som ger dig tillgång till en riktig mattehandledare via din smartphone. Du kan skicka in dina frågor via ett textmeddelande eller e-post i bilder på frågorna.
  • Svarstiderna är vanligtvis inom 10 minuter. Om du tror att du behöver en snabbare vändningstid, kontakta tjänsten i förväg för att boka tiden.
  • "Text en handledare" Har en app som du kan ladda ner till din Android-telefon. För iPhone och andra smartphone-användare kan du fortfarande använda tjänsten även utan en app.
  • Bild med titeln fuska på ett matteprov steg 4
    4. Använd Photomath-appen på din telefon. Appen tar en bild av ekvationen och löser det omedelbart.
  • Den här appen är särskilt bra om ditt test kräver att du visar stegen för att lösa en fråga, eftersom du har möjlighet att se de olika stegen (snarare än bara svaret).
  • Den här appen är inte bara för fusk - det är också bra för att studera. Du kan använda det som ett inlärningsverktyg och förstå hur man löser matematiska problem steg-för-steg.
  • Bild med titeln Cheat på ett matteprov Steg 5
    5. Hitta svaret på frågan online. Du kan använda en allmän sökmotor som Google eller, ännu bättre, skriv frågan i Wolframapla.com. Wolfram Alpha är en beräkningskunskapsmotor - Med andra ord svarar webbplatsen frågor med hjälp av data som den redan har köpt. Till skillnad från en vanlig sökmotor, ger den här webbplatsen ett svar, snarare än en lista över webbsidor som kan få svaret.
  • Tänk på att med en mobiltelefon är ett mycket uppenbart sätt att fuska. Det finns en ökad sannolikhet att du kommer att fångas, som lärare och instruktörer är på utkik efter mobiltelefoner under testet. I många testsituationer är du skyldig att sätta din telefon i din ryggsäck eller på framsidan av rummet, vilket betyder att den här metoden inte kommer att fungera alls för dig.
  • Metod 2 av 3:
    Använder andra människor
    1. Bild med titeln fuska på ett matteprov Steg 6
    1. Viskning eller passanteckningar. Engagera i kontakt med en vän under testet är definitivt ett potentiellt sätt att fuska, men det är en hög riskmetod. I de flesta testsituationer, viskning, pratar och passerar anteckningar mellan testtagare är inte tillåtet. Det är också ganska lätt att fånga från ett avstånd.
  • Bild med titeln fuska på ett matteprovsteg 7
    2. Använd tappningsmetoden. Denna metod är en uppdaterad version av Morse-koden, som innebär att man kommunicerar med en annan person med förutbestämda signaler.
  • Hitta en vän i din klass som är en bra partner för detta. Detta borde helst vara någon som inte är så långt ifrån dig (idealiskt bredvid dig) och någon som vet ämnet väl.
  • Utveckla en tappningskod. Tappa till exempel 5 gånger för nummer 5. Om det är ett nummer som 2647, tryck på din penna på skrivbordet 2 gånger, pausa i ca 3 sekunder och tryck sedan på den 6 gånger och så vidare. Om det är ett multipelvalstest med hjälp av alfabetet, prova kodning A, B, C, D, E, respektive 1, 2, 3, 4, 5.
  • Du kan också prova olika versioner av den här metoden som fungerar på samma princip. Istället för att tappa, hosta eller nysa för att kommunicera ett svar. Du kan också använda teckenspråk - speciellt fingrar för metoder - att kommunicera med en vän.
  • Bild med titeln Cheat på ett matteprov Steg 8
    3. Engagera sig i missrättighet. Ha en vän skapa en distraktion medan du fuskar (eller vice versa). Din vän, till exempel, kan låtsas att känna sig sjuk så att instruktörens uppmärksamhet avleds bort från dig och andra studenter och placeras enbart på honom eller henne. Detta ger dig lite tid att konsultera anteckningar eller andra hjälpmedel du har förberett för att hjälpa dig att fuska.
  • Metod 3 av 3:
    Använda din kropp och omgivning
    1. Bild med titeln Cheat på ett matteprov Steg 9
    1. Använd en penna. Få en penna som kan skruvas och fyllas med anteckningar. En bra penna för detta skulle vara en som du kan skruva loss för att ta bort och byta bläckpatroner. Töm pennan och skriv små anteckningar som du sedan rullar upp tätt och passar inuti pennan.
    • Du kan använda en mekanisk penna.
    • Du kan också köpa fatpennor. Dessa är pennor med ett litet fönster som klickar för att rotera meddelanden.
    • Du kan också köpa en speciell penna som har en roll av papper som ingår i sin sida som du bara rullar ut och rullar tillbaka.
    • Du kanske vill dra ut anteckningarna medan du tar ett badrumsavbrott. Det finns mindre chans att bli fångad på det här sättet!
    • Bli av med anteckningar. När du är klar med anteckningarna, kasta dem bort, helst någonstans inte nära klassrummet där testet var. Om du slänger dem i klassrummet, stred papperet för att täcka dina spår.
  • Bild med titeln fuska på ett matte test steg 10
    2. Använd dina skor. Band noterar till botten av dina skor. Under testet, vila på din yttre fot och vrid huvudet i vinkel så att du kan se anteckningarna. Försök att inte se till att det är uppenbart att du gör det, så att du bara sträcker nacken.
  • Du kan lägga cheat lakan eller anteckningar i dina skor och ta ut dem efter behov. Tänk dock på att anteckningarna är svåra att ta bort från dina skor under ett test utan att uppmärksamma. Denna metod kan fungera om du tar ett badrumsavbrott, dock.
  • Bild med titeln fuska på ett matteprovsteg 11
    3. Skriv anteckningar på dina kläder. Skriv formler och annat material som vill hjälpa dig på insidan av din ärm (på undersidan av din handled). Då, bära en tröja över den här skjortan. Detta hjälper inte att göra det för uppenbart när du drar tillbaka den första ärmen för att se de anteckningar som skrivits på insidan av den andra.
  • Du kan också tejpa papper i ett huva eller hattfodral.
  • Bild med titeln fuska på ett matteprov steg 12
    4. Skriv på din kropp. Använda ett bläck som ligger nära din hudton, skriv anteckningar på anklar, ben, armar och händer - i princip någonstans som är synlig för dig men inte för synlig för det yttre ögat.
  • Du kan också försöka ha på sig shorts eller kjol och skriva formlerna strax ovanför linjen som ditt shorts täcker. Lyft dem något om du fastnar och täcker sedan tillbaka dem. Instruktörer och lärare kan vara för generad eller orolig över att konfrontera dig om du fuskar så här eftersom det skulle innebära att de måste undersöka din kropp.
  • Bild med titeln fuska på ett matteprov Steg 13
    5. Skriv på skrivbordet. Skriv anteckningar på skrivbordet i penna och ta sedan bort och torka bort när du är klar för att bli av med bevisen.
  • Bild med titeln fuska på ett matteprov steg 14
    6. Använd tejp. Skriv dina formler på tejp, placera bandet på benet, placera en annan bit av tejp på toppen så det blöder inte och voila! Detta fungerar bäst för personer med långa byxor / kjolar.
  • Tips

    Att studera är det bästa sättet att göra bra på ett test!
  • Kom ihåg att alla testfrågor vill att du ska visa ditt arbete. Mycket få fuskmetoder kommer att ge dig denna information, så det rekommenderas fortfarande att du studerar!
  • Fusk är fel, men ibland måste du göra det. Om du fångas bara förbered dig för den förlägenhet som kommer med fusk och en misslyckande. Föräldrar kommer att bli besvikna och förmodligen förlora förtroende för dig. Om du planerar att fuska, berätta inte för någon och inte vara nervös eftersom det kan öka misstankar. Var vis.
  • Varningar

    Om det fann sig fusk på en tentamen eller ett riktigt viktigt test kan det hindra dig från att få några jobb eller gå till några skolor senare i livet.
  • Fusk anses vara ett akademiskt brott. Det kan finnas styva påföljder om du fångas fusk. Du kan få ditt test bort, få en betygsreduktion eller ett märke på "0", eller få en minskning av din övergripande betyg för klassen. Det kan också finnas långsiktiga konsekvenser, inklusive en notering på din akademiska rekord.
  • Rekommenderas inte i gymnasiet eller collage, för om du inte har gjort det innan det blir svårare eftersom du aldrig praktiserat eller blev riktigt bra i gömningsnoteringar.
  • Också om det finns fusk försök att äta fuska anteckningar eller neka, kan det leda till värsta konsekvenser.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande