Hur fuskar du på ett test

Oavsett om du bara är oförberedd, lat eller annars oförmögen att lyckas med en tentamen, kan du känna dig tvungen att använda fusk som en strategi för att komma igenom ett test. Här är några steg och tips som hjälper dig att uppnå ditt mål och troligtvis få det A + du alltid har velat.

Steg

  1. Bild med titeln fuska på ett test steg 1
1. Bestäm vilken typ av fusk som kommer att vara mest fördelaktig för dig. Ska du använda Fusklapp, de Partnerfusk, eller den Trångt att bevisa? (Se avsnitten nedan för mer information om sådana metoder.)
  • Bild med titeln fuska på ett test steg 2
    2. Fånga inte. Fusk hjälper bara om du kan komma undan med det. Här är några enkla tips för att undvika att bli fångad:
  • Se inte misstänksamt. Det är viktigt att hitta en balans mellan att effektivt få dina svar och inte göra det uppenbart. Att göra detta, inte alltför fidget. Om du måste titta runt, håll aldrig din blick på ett ställe längre än fem till tio sekunder. Slå upp det genom att slumpmässigt stirra i andra riktningar - det här sättet, dina testhandledare blir inte för misstänkta och ta reda på var din medbrottsling (eller fuskblad) är.
  • Rikta inte för högt. Det är inte omöjligt att fuska dig till ett perfekt betyg om du verkligen sätter i ansträngningen, men om alla andra får en unremarkable grad på tentamen, kommer du att uppmärksamma dig själv. Det här är bra om du normalt får anständiga märken, men om du är känd bland lärare som en av de långsammare studenterna, så är det en chans att de kommer att ta reda på det. Medvetet saknar några frågor, och du kommer att vara bra att gå. Försök att få en b på ett test och ständigt men långsamt höja din genomsnittliga poäng tills det är en a. Du kan till och med skjuta för UPS och Downs i dina poäng, för att få det att visas mer naturligt.
  • Bevisa beviset. Så snart testet är över, be om att gå på toaletten (om du inte redan har gått) för att tvätta eller kasta bort några bevis på fusk. Ju längre du håller på något, då desto bättre är din chans att bli fångad eftersom en person eller en annan kommer att märka.
  • Metod 1 av 4:
    Använda cheat-ark-metoder
    1. Bilden med titeln fuska på ett test steg 3
    1. Börja med att samla den information du behöver. Detta inkluderar formler, nyckelord, vokabulär, datum, definitioner, namn, konjugationer, etc.
  • Bild med titeln fuska på ett test steg 4
    2. Skriv eller skriv ut informationen korrekt. Teckensnittet ska alltid vara klart att läsa, och i Goldie Locks storlek (inte för stor, inte för liten). Medan du vill inkludera så mycket som möjligt på det lilla pappersarket, kom ihåg om teckensnittet är för litet, kommer du att fokusera på ditt cheat-ark och därigenom öka dina chanser att bli fångade. Också, om det är möjligt att skriva ut ditt fuskblad, gör det. Det kommer att minska chanserna för din lärare eller professor att kunna spåra den tillbaka till dig.
  • Bild med titeln fuska på ett test steg 5
    3. Kopiera den. Detta är vanligast för stavningstest. Kopiera ner stavningen i din stavningsbok till ett papper, lägg sedan på ditt knä eller upp i ärmen. Detta är en högriskmetod, så var försiktig.
  • Bild med titeln fuska på ett test steg 6
    4. Dölj arket.
  • Prova "Body Part Cheat-ark" metod. I stället för att skriva ut fuskbladet, försök skriva det på en del av din kropp. Bra platser inkluderar din underarm om du är en man eller din övre lår om du är en kvinna. Dessa är båda stora eftersom du kan bära en klänning eller långärmad tröja för att täcka upp ditt fuskark när du inte använder den. Det är viktigt att inte göra det uppenbart att det skrivs på din kropp. Lägg orden på en plats som bara står inför dig.
  • Prova "Vattenflaska cheat-ark" metod. Skriv ut fuskarket på ett färgat papper som matchar den etiketten på din vattenflaska. Klistra in det på etiketten och vrid det så att det bara står inför dig. Helst vill du efterlikna skrivandet på etiketten för att undvika misstankar.
  • Prova "Binder cheat-ark" metod. Om du har ett bindemedel som har en klar slits på framsidan, skjut ditt fuskplåt till där. Flytta ditt bindemedel från under skrivbordet till sidan av ditt skrivbord för att kika på ditt fuskblad. Försök att minimera antalet bilder, speciellt om du inte har matta i ditt klassrum.
  • Prova "Kalkylator Cheat-ark" metod. Detta är vanligt för människor som tar matteprov eftersom det är den enda rimliga tiden att ha en räknare utan att vara misstänksam. Glidformler eller informationsvillkor mellan kalkylatorns baksida och kalkylatorns lock.
  • En annan räknemaskin metod att försöka: Om du har en grafkalkylator, spara matematikformlerna i din räknare. Sedan sätter du informationen i ett arkiv, så du kommer fortfarande att kunna komma till det om din lärare gör att du rensar RAM. Unarchive informationen under testet. Rensa minnet efter testet. Detta fungerar också om det är skolans kalkylator eftersom ingen lärare eller student kommer att se i arkivet. Om du inte vet hur man arkiverar saker på en räknare, kolla upp det.
  • Prova "Stashed cheat-ark" metod. Dölj ett cheat-ark på en separat plats helt och hållet för att undvika att den blir ansluten till dig. Detta inkluderar på en anslagstavla i klassrummet, i ett badrumsstall, eller på någons stol.
  • Bära en långärmad tröja och dölja dina fuskskivor under ärmarna. Det är en mycket bra metod eftersom din lärare inte ser under dina ärmar. Och när din lärare inte tittar, kan du enkelt ta ut ett fuskblad, och det är lätt att sätta tillbaka det.
  • Metod 2 av 4:
    Genomförande av partner-fusk metoder
    1. Bild med titeln fuska på ett test steg 7
    1. Prova "Kikande partner" metod. Sätt dig själv bakom någon som kommer att göra det bra på provet (antingen bragged om att studera eller är en expert i ämnet). Justera dig så att du är på längst till vänster eller höger på ditt säte mot diagonalt mot sitt skrivbord, det borde låta dig titta över axeln utan att behöva flytta huvudet för mycket. Välj aldrig en student i mitten av klassrummet eller framsidan, eftersom det gör det mer troligt att din lärare kommer att märka att du tittar över axeln.
  • Bilden med titeln fuska på ett test steg 8
    2. Prova "Signeringspartner" metod. Skapa ett system för att underteckna med en medstudent i klassen. Detta kommer att fördubbla din kunskap om ämnet eftersom du kan arbeta tillsammans för att underteckna svar på varandra. På flera valprov:
  • Upprätta hand- eller fotuttagssignaler för A, B, C, D, E och "fel svar." Genom att skapa en signal för "fel svar" Du kommer att förbättra sannolikheten för att du båda gör det bra på testet genom att hjälpa varandra att eliminera felaktiga svar. Skapa också ett vokal ljud för att få sin uppmärksamhet som inte är misstänkt (som en hosta eller fotkran).
  • Börja med att hosta för att få deras uppmärksamhet.
  • Använd fingrarna för att ge numret på frågan (Flash 3 än en 2 till med din handsignalfråga "32").
  • Vänta på att de signerar sitt svar (dra sitt öra för "B").
  • Om du behöver hjälp med att bestämma mellan 2 svar: hosta, ge frågetillståndet och signal för svaret du misstänker att det kan vara.
  • De kan njuta av huvudet om det är korrekt. Om det är fel svar kan de skicka "fel svar" signal (lägg upp håret i en hästsvans).
  • Metod 3 av 4:
    Använda svåra att bevisa metoder
    1. Bild med titeln Cheat på ett test Steg 9
    1. Försök att få "Instruktörens utgåva" version av din lärobok. För professorer som använder förgjorda frågesporter från deras "instruktörens utgåva" läroböcker, köp en kopia. Hitta rätt utgåva av boken online och köp den. Innan en quiz memorera svaren på frågorna. Denna metod är bra för inmatningsnivåvetenskap, främmande språk, och / eller historia klasser som drar sina quizzer direkt från boken.
  • Bild med titeln fuska på ett test steg 10
    2. Försök att få en "Avancerad / gammal kopia" av testet. Detta kan göras genom att prata med en gammal student eller genom att prata med andra studenter som kan ha anslutningar i klassen. Studera direkt från tentamen, eller om du misstänker att provet blir densamma, studera svaren rakt.
  • Bild med titeln fuska på ett test steg 11
    3. Prova "Kom tillbaka senare" metod. Om du känner till att en professor eller lärare kommer att låta dig komma tillbaka för att avsluta ett test, avsluta inte examen, och be om att komma tillbaka på ett senare datum. Se till att memorera ämnena eller frågor så att du kan leta upp svaren innan du avslutar testet senare.
  • Hävdar att vara sjuk, gå på toaletten mot slutet av tentamen tills det är över. Eller takt dig långsamt. Var säker på att din professor låter dig komma tillbaka innan du använder den här metoden som du faktiskt kan göra värre om de inte låter dig sluta.
  • Bild med titeln fuska på ett test steg 12
    4. Prova "Ta med din penna" metod. När du vänder dig i din tentamen, om din professor inte är på sitt skrivbord, använd en penna som du tog med dig för att ändra eller skriva i svar från testet på toppen av högen. (Detta är hög risk!)
  • Tänk på att vissa klassrum har kameror. Undvik det här om den du är i har en kamera, för om så är fallet är det mycket riskerat.
  • Bild med titeln Ändra konstitutionen steg 14
    5. Prova "Falskt examenspapper" metod. Att veta det exakta formatet för examenspapperet hjälper till med detta, så du kan skriva ner alla viktiga punkter på ett papper som ser ut som examenspapper.
  • Om ditt examenspapper är en fråga / svarstyp, kom ihåg sedan att lägga till en viktig punkt som frågan och den andra som svaret. Du måste också inkludera sidnumret och märken per fråga (om det ingår).
  • Nästa sak att göra är en häftning av det här papperet med det ursprungliga frågetillskottet under testet utan att någon märker.
  • Metod 4 av 4:
    Försöker fuska
    1. Bild med titeln fuska på ett test steg 13
    1. Försök att inte cram information sista minuten. Genom att inte spendera de få minuter innan en examen skummar över dina anteckningar eller studerar, kanske du inte har ett skott för att kunna göra det bra med fusk.
    • För uppsatser, försök att komma ihåg sökord och poäng. Vanligtvis söker professorer eller lärare efter nyckelord eller viktiga punkter - uppsatsens formella "ludd" är mindre viktigt. Om du känner till ämnet eller eventuella ämnen i en uppsatsfråga, kommer du att leta efter att prova fyra till fem villkor för att studera allt, vilket minskar den ansträngning som krävs.
    • För matte tentor, försök att memorera formler. Att veta en formel kan vara kraftfullare än att spendera timmar som utför problem. Om du kan skriva ner en formel som är tillräckligt för att memorera den, kan du spendera testet som försöker tillämpa dem för problemen.
    • För flera valprov, försök "chunking" information du vet kommer att vara på provet. I stället för att memorera en lista med ord, försök att bryta den i lättare att komma ihåg mindre listor. Till exempel, om det inte studeras för ett historiaprov, istället för att komma ihåg "Jefferson, Hamilton, Franklin, Washington, Grant, Lincoln och Lee"bryta upp det i "4 av grundfäderna: Franklin, Washington, Jefferson och Hamilton" och den "3 inbördeskrigsledare: Lee, Lincoln, Grant." Genom att memorera antalet män till ett visst ämne, blir det lättare att begränsa vem du saknar.
  • Bild med titeln Accessorize ditt skolformiga steg 1
    2. Börja studera tidigare och mer effektivt för nästa test. Med tanke på din nuvarande tidtabell kan du försöka Skapa ditt eget studieplan.
  • Tips

    Varningar

    I vissa länder är vissa metoder för fusk på vissa viktiga tester olagliga och kan medföra fängelse.
  • Andra studenter kan misstänka att du fuskar och informerar din lärare.
  • Om det här är en delad dator kan du överväga Radera webbläsarhistoriken Så du kommer inte bli fångad av dina föräldrar.
  • Det finns alltid möjlighet att bli fångad. Om du befinner dig att fuska, kan du få stora påföljder, till exempel att få en automatisk noll på testet, upphängningen eller till och med utvisning. Många skolor kommer till och med att markera på ditt transkript som indikerar att du bryter mot ära. I stället för att söka efter hur man fuskar på ett test, försök att hitta tips på studerar för tentor.
  • Om du står inför en extern tentamen, som GCSEs i Storbritannien eller Naplan i Australien, är det starkt rekommenderat att du inte fuskar eller gör något försök att fuska på din tentamen. Detta beror på att om du blir fångad, kan du få alla dina testresultat avbrutna om du fångas fusk. Den värsta sanktionen ska förbjudas från alla tentamina i fem år - vilket betyder inga nivåer eller universitet. Konsekvenser av fusk i junior / lämnande certifikat i Irland inkluderar att bli förbjudna från statliga tentor i fem år.
  • I vissa länder e.g., De som nämns ovan får du inte ha något obehörigt material eller elektronisk utrustning E.g., Mobiltelefoner i ett provrum om du tar en extern tentamen, som de som beskrivs ovan, eftersom det här är ett allvarligt disciplinärt brott. Detta gäller även om du inte har för avsikt att använda den.
  • I många yrken behöver du den kunskap du får genom att studera istället för att fuska. Kom ihåg att det inte finns någon fusk i operationsrummet när du är kirurgen som fungerar på patienten eller när du är i rymden som en astronaut som flyger långt från jorden.
  • Skryta inte om det. Det kan tyckas uppenbart, men det är något som människor gör. Du vet inte vem som kunde berätta för läraren.
  • Var alltid medveten om var läraren söker - ingen metod att fuska är framgångsrik om läraren ser rätt på dig medan du håller noterna i handen och är frantiskt att kopiera dem på testet.
  • Om du kopierar den person bredvid du lutar över och vila på armen medan du lutar huvudet till sidan för att se till att det inte är uppenbart.
  • Om du var tvungen att fuska eftersom du inte hade tid, kom ihåg att det fortfarande är värt att lära sig innehållet efter testet. Du kan ha kumulativa tester efteråt och några av dessa saker kan verkligen hjälpa dig i framtiden.
  • Partnering är alltid bättre än fuska lakan och de svår att bevisa metoderna är ännu bättre. Sammantaget är de mindre bevisen det är - desto bättre är det för dig.
  • Om du får tugga tuggummi, skriv svaren i en tuggummi, sedan ta ut ett stycke gummi.
  • Det är aldrig en bra idé att göra det, för du kan känna dig skyldig efteråt och få uppmaningen att bekänna det du gjorde, vilket sannolikt kommer att landa dig i trubbel.
  • Även om du lyckas fuska utan att bli fångad medan du lider av stressen att göra det, är det mycket osannolikt att de få extra märken du får kommer att göra stor skillnad för poängen. Och du riskerar diskvalificering, utvisning eller förbjuden.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande