Hur man fluffar upp ett papper för att få det att se längre tid

Studenter kämpar ofta för att nå en obligatorisk sidlängd när du skriver ett papper. När du försöker göra ditt papper, kom ihåg att kvaliteten är viktigare än kvantitet. Använda knep för att fluga upp ditt papper ska bara användas som en sista utväg när du verkligen har satt mycket ansträngning för att göra ditt papper så starkt som det kan vara. Att börja i förväg, göra mycket forskning och skapa ett sammanhängande och övertygande argument är de bästa sätten att göra ett papperslys.

Steg

Metod 1 av 3:
Lägger till mer innehåll
  1. Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 1
1. Gör mycket forskning. Ett välforskat papper är bunden att ha mer innehåll. Var inte rädd för att använda externa källor för att stärka ditt argument. Gå till ditt skolbibliotek eller lokalt bibliotek för att söka på staplarna och online-databaser för källor som gäller ditt ämne.
  • JSTOR och Project Gutenberg är två bra resurser för akademiskt skrivande. Oftast kommer din skola att ge dig fri tillgång till dessa webbplatser. Fråga din lärare för hjälp med att hitta källor.
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 2
    2. Göra en grundlig skiss. Att skriva en skiss kan du organisera dina argument och idéer på ett sammanhängande sätt. Dela din skiss i de avsnitt som din plan ska använda i ditt papper. Du kan till exempel ha ett avsnitt med titeln "Introduktion", följt av "första kroppen stycke, andra kroppen, tredje kroppen," och "slutsats."
  • Sätta i de stödda bevisen och citat som du planerar att använda i din skiss. Se till att du har många olika möjliga exempel att välja mellan.
  • Att skriva en skiss hjälper dig att se vilka sektioner som är tillräckligt starka för att utvidgas ytterligare för extra längd.
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 3
    3. Ge ett motargument. Om du vill fylla mer utrymme på ett konstruktivt sätt, försök lägga till ett motargument. Utvidgas inte bara på ett motargument ditt papper, men det gör faktiskt ditt papper starkare genom att visa att du kan redogöra för olika perspektiv.
  • Du kan antingen väva motargument i dina existerande kropps stycken eller lägga till separata stycken för att ta hänsyn till dem. Ett bra sätt att introducera ett motargument är med en mening som: "Även om vissa tror att att äta en växtbaserad diet är nyckeln till hälsan, andra pekar på den franska kosten som är rik på ost och mejeri som ett exempel på ett annat tillvägagångssätt till en hälsosam livsstil."
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 4
    4. Lägg till en annan kroppsstycke. Känner inte att du måste vara låst i den typiska fem stycket uppsatsen. När du har gjort din skiss, se om du kan lägga till ett kort stycke eller två att utarbeta på en befintlig punkt eller lägga till en helt ny.
  • Om du är fast på att komma med en idé för en ny paragraf, läs om några av dina källmaterial för citat som slår dig som intressant. När du väl har hittat några, se om du kan hämta ett annat argument kring några av dessa exempel.
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 5
    5. Använd mer support. Det gör aldrig ont att lägga till i några fler citat för att säkerhetskopiera ditt argument. Det är därför det är viktigt när man gör en skiss för att lägga till massor av olika möjliga citat att använda i ditt papper. Om du kämpar för att göra ett papper tillräckligt länge, försök att lägga till en av de extra citaten är lika extra stöd och sedan lägga till några meningar av din egen analys efter.
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 6
    6. Söka hjälp från en lärare eller bibliotekarie. Forskningsbibliotekarier är stora resurser när det gäller att skriva papper. Planera ett möte med en skolbibliotekarie och du lämnar mötet med fler källor än du vet vad du ska göra med.
  • Din lärare kommer att vara mer än glad att hjälpa om du har problem med ett papper. Var inte blyg! Det är deras jobb att ge dig vägledning.
  • Du kan också fråga en vän att peer redigera. Att ha en ny uppsättning ögon på ditt papper kommer att låta dig se saker på ett nytt sätt.
  • Metod 2 av 3:
    Använda olika språk
    1. Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 7
    1. Byt pronomen med mer specifika substantiv. Leta efter platser i ditt papper där specifika substantiv kan vara föremål för pronomen som "han", "hon," "det" eller "de."Försök att använda människors fullständiga namn, rätt substantiv och beskrivande substantiv i stället för pronomen.
    • Istället för att säga "Han hittade det", säga "Johnny hittade äpplet."
    • Om du hänvisar till en viss person, till exempel George Washington, använd sitt för- och efternamn i hela papperet istället för att förkortas till "Washington."
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 8
    2. Vara poetisk. Använd massor av blommigt språk. Att lägga till massor av adverb och adjektiv kommer att göra dina meningar längre och ofta kommer att förbättra sin kvalitet.
  • I stället för att säga "The Great Gatsby är ett viktigt fiktionsarbete", säger "The Great Gatsby är ett ordlitteratur som har påverkat aspirerande författare sedan publiceringen i början av 1900-talet."
  • Använd orden verkligen, mycket, och verkligen när det är möjligt. Överdriv inte det - din lärare är tvungen att märka för många adverb.
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 9
    3. Lägg till extra onödiga ord. Nuförtiden förbise vi ofta vissa artiklar, till exempel extra "de"s eller "a"s och ord som "därför att", "det där", och "så". Lägg till dessa, de kommer definitivt lägga till några linjer.
  • Istället för att säga, "Vi kunde inte gå till huset, Amy trodde att det var hemsökt." Säga "Vi kunde inte gå till huset eftersom Amy trodde att det var hemsökt."
  • Metod 3 av 3:
    Ändra dokumentinställningarna
    1. Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 10
    1. Öka avståndet mellan linjer. De flesta papper är tänkt att vara dubbla åtskilda, men det är väldigt svårt att berätta skillnaden mellan 2.0 avstånd och 2.2 avstånd. Din lärare är inte trolig att mäta linjeavståndet för att se till att det är exakt och med 2.1 eller 2.2 avstånd kan gå långt för att göra ditt papper lite längre.
    • För att ändra avståndet i Microsoft Word, gå till fliken Format och klicka sedan på Stycke.
    • En gång i stycket, klicka på Line Spacing och ändra till "Flera."Sedan i" AT "-fliken skriver du i 2.1 eller 2.2.
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 11
    2. Ändra storleken på teckensnittet. Du kan också ändra teckensnittstorleken bara lite för att göra ord ta upp lite mer utrymme på sidan. De flesta lärare vill ha papper skrivna i storlek 12 teckensnitt, men sannolikt kommer inte att märka om ditt teckensnitt är istället 12.5.
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 12
    3. Lägg till extra utrymmen efter perioder. Att lägga till två mellanslag istället för en efter perioder kommer att göra ditt papper längre, och det är inte en mycket uppenbar förändring.
  • Här är ett exempel på en mening med ett utrymme efter perioden: "20-talet såg många förändringar. Det var inte bara två världskrig, men också tillväxten av industri och teknik."
  • Det här är samma mening med två mellanslag efter perioden. Skillnaden är knappt märkbar: "20-talet såg många förändringar.Det var inte bara två världskrig, men också tillväxten av industri och teknik."
  • Du kan också ändra teckenstorleken för perioderna till 13 eller 14. Detta gäller för alla former av skiljetecken. Återigen är det här tricket i stort sett obestridligt.
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 13
    4. Öka marginalerna. Öka marginalernas storlek till omkring 1.25 minskar antalet ord per sida. Att ha färre ord på en sida gör ditt papper mer sidor, och du behöver inte skriva något extra.
  • För att öka marginalernas storlek klickar du på ikonen Verktygslådan och går till avsnittet "Dokumentmarginaler."
  • Därifrån ställer du in dina marginaler till 1.25. Denna storlek är stor nog för att göra skillnad men tillräckligt liten för att inte vara för märkbar.
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 14
    5. Ändra teckensnittet. Om din lärare inte behöver ett specifikt teckensnitt, finns det några alternativ utanför Times New Roman som gör ditt papper längre. Ett bra val är Bookman Old Style, som fortfarande verkar formell men tar upp mer utrymme.
  • Använd inte något för uppenbart som komiska sans.
  • Bild med titeln Fluff upp ett papper för att få det att se längre steg 15
    6. Använd inte alla dessa knep. Din lärare kommer att märka om marginalerna, teckensnittstorleken och avståndet har ökat, plus teckensnittet är annorlunda och du har plötsligt blivit en poet. När du skriver ett papper är det bäst att sätta i ansträngningen att göra ditt papper uppfylla sidkravet genom grundlig forskning och tydligt, effektivt skrivande. Använd bara en eller två knep för att fluff upp ditt papper om det blir djupt. Annars riskerar du att få tag i din lärare och ha din betygsättning.
  • Tips

    Prata ditt papper med dina vänner. Ring upp en vän och be dem att chatta om ditt ämne. Du får ett nytt perspektiv och nya idéer!

    Varningar

    Plagiera inte. Stjäl aldrig andras idéer eller skriva för att göra ditt eget papper ser längre ut. Lita på din egen intelligens och skriv en originalbit.
  • Om din lärare har undervisat under lång tid, kommer de förmodligen att hämta på några av dessa knep. De onödiga orden, extra indrag och dubbel-dubbla avståndsknappar ska användas sparsamt, om alls.
  • Förhalna inte. Om du ger dig tillräckligt med tid för att noggrant undersöka ett papper och söka hjälp från dina lärare, kommer du att kunna skriva ett papper du är stolt över utan att använda några knep för att fluga det.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande