Hur man lurar i mario strikers debiteras

Fusk är inte något du borde räkna med att vinna, eller vara stolt över, men det finns tillfällen när du är på Wi-Fi, du stöter på någon som fuskar. Och ofta det enda sättet att slå den personen är att slå dem i sitt eget spel. Således är fusk det bästa försvaret mot en fuskare. Så här kan du skydda dig själv online.

Steg

  1. Bild med titeln Cheat i Mario Strikers laddade steg 1
1. Identifiera fuskaren. Någon som chips bollen är inte en fuskare. Chipping the boll bakom / runt målet att förvirra målvakten är ett drag tricksters kommer ofta att använda, men det är inte fusk. Flyttet är inte "billig" antingen för att det vanligtvis tar en anständig mängd skicklighet att göra ett mål med hjälp av chip-tricks. En fuskare är en spelare som utnyttjar glitches i spelet, den vanligaste är Boo-Goalie Glitch där Boo försvinner i målvakten och laget som gjorde att boan försvinner i målvakten hoppar över laddningsfasen och kan göra otroligt billiga mål.
  • Bild med titeln Cheat i Mario Strikers laddade Steg 2
    2. Lär dig den vanligaste fusk, det som är den som beskrivs ovan. Det är bra för att slå tillbaka mot en fuskare. För att använda denna fuska måste du ha en boo på ditt lag.
  • Metod 1 av 5:
    Fuska # 1
    1. Bild med titeln Cheat i Mario Strikers laddade Steg 3
    1. Få besittning av bollen. Först, med besittning av bollen, flytta boo bredvid din egen målvakt.
  • Bild med titeln Cheat i Mario strejkare laddade steg 4
    2. Ladda bollen till sitt maximum innan den måste släppas.
  • Bild med titeln Cheat i Mario Strikers debiteras steg 5
    3. Då, innan det är skott / passerat, använd Boo`s Deke att försvinna i målvaktens armar. Han tar bollen från din boo.
  • Bild med titeln Cheat i Mario strejkare laddade steg 6
    4. Kasta bollen till en bra passare, kanske till och med samma boo.
  • Bild med titeln Cheat i Mario Strikers laddade Steg 7
    5. Passera bollen nedåt utan att ladda det till en kraftfull spelare.
  • Bild med titeln Cheat i Mario strejkare laddade steg 8
    6. Skjut bollen, och om det görs korrekt, kommer bollen (även om helt oladdad) att passera direkt genom den motsatta målvakten. Detta kan göras med en balanserad spelare eller till och med en svag skytte, men det fungerar inte korrekt så ofta.
  • Metod 2 av 5:
    Fuska # 2
    1. Bild med titeln Cheat i Mario Strikers laddade Steg 9
    1. Med boo, ta bollen till den motsatta målvakten. Laddning av bollen har ingen effekt på resultatet av detta drag. När du blir nära, kommer målvakten att försöka lungera på eller slå dig i ett försök att ta bollen.
  • Bild med titeln Cheat i Mario Strikers laddade steg 10
    2. Strax innan han gör det, använd Boo`s Deke att försvinna. Du har ett litet fönstret av möjlighet att göra just efter att ha gjort det eftersom (med bra timing) du kommer att ha passerat direkt genom målvakten. Om du väntar mer än en delad sekund att skjuta, kommer målvakten att återhämta sig och ta bollen.
  • Bild med titeln Cheat i Mario Strikers debiteras Steg 11
    3. Alternativt, i motsats till att skjuta bollen strax efter att du försvinner kan du också chipa det. Chipping gör det svårare för målvakten att ta, men om det görs i en udda vinkel (som från sidan) kommer det inte att fungera eftersom marker inte styrs automatiskt mot målet som skott är. Detta drag används ofta på Wi-Fi också. Det är bäst att bara låta målvakten hantera det - han kan stoppa det ibland. Eller du kan ha en spelare strax bakom målvakten slå boo som passerar genom honom, så stoppar bollen. (Om det görs från en dålig vinkel kan du faktiskt sluta knacka bollen i ditt eget mål!)
  • Metod 3 av 5:
    Fuska # 3
    1. Bild med titeln Cheat i Mario Strikers laddade steg 12
    1. Den tredje "fuska" är inte faktiskt en glitch, inte heller är det fusk men det är ett bra drag att veta ändå. Först, med en snabb spelare (någon snabbare, kommer att göra) få besittning av bollen i ditt eget territorium. Håll ner Z (chipknappen) i några sekunder. Kör sedan mot mittfältet, och så snart du anger din motståndares hälft, släpp Z och flytta den spelare som du kontrollerade antingen tillbaka till ditt eget territorium eller horisontellt bort till sidan. Om det är rätt, kommer chipet att vara väldigt hög och fånga målvakten och segla direkt över honom innan han sjunker in i målet.
    • Detta kommer bara att fungera i arenor som har snabb terräng. Detta fungerar bra i arenor som "Classic: Bowser Stadium" och "De ödemarkerna". Det kommer inte att fungera på långsamma platser som "Soptippen."
    Metod 4 av 5:
    Fuska # 4
    1. Bild med titeln Cheat i Mario strejkare laddade steg 13
    1. En annan glitch är med en boo. Om du försvinner rätt av en målvakt, när målvakten träffar dig, har du cirka 60% chans att bollen flyger i.
    Metod 5 av 5:
    Försvara mot cheaters
    1. Bild med titeln Cheat i Mario strejkare laddade steg 14
    1. Lär dig att det finns sätt att bekämpa fuskarna. Om du är ovillig att fuska för att slå en fuskare, måste du vara medveten om att det finns sätt att stoppa fusk från att arbeta.
  • Bild med titeln Cheat i Mario Strikers laddade steg 15
    2. För den första fusken, den mest uppenbara saken att göra det slår boo eller stjäl bollen så snart du ser det gör ett drag mot sin egen målvakt.
  • Bild med titeln Cheat i Mario strejkare laddade steg 16
    3. Du kan också attackera alla Power Players Downfield för att minimera chansen att poängera även om fuskarna fungerar (svagare tecken är mycket långsammare och fusken slår ibland innan bollen når målvakten).
  • Bild med titeln Cheat i Mario Strikers laddade Steg 17
    4. Det finns inget riktigt sätt att stoppa den andra fuskheten än att bara låta målvakten hantera det.
  • Bild med titeln Cheat i Mario strejkare laddade steg 18
    5. Om det tredje flytten används mot dig, ha en spelare bakom målvakten och tryck på A för att avböja chipskottet. Spelare använder detta drag extremt ofta och målvakten kan inte blockera de mycket höga skotten ungefär hälften av tiden, så det är en bra idé att alltid ha minst en snabb / god passande spelare djupt i ditt eget territorium enbart för detta ändamål.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Använd Power-spelare för att göra poäng med den första fusk.
  • Fusk inte om du inte har något val. Fusk kan ta det roliga ut ur spelet.
  • Varningar

    Om du fuskar mot någon som spelar rättvis, kommer de vanligtvis att sluta, och du kommer inte få en seger för matchen.
  • För den andra glitchen, göra för att LAG Online, måste du utföra varje drag något tidigare än du normalt (på grund av LAG). Så du måste, på ett sätt, slutföra flytten innan du ens når den punkt där du skulle mot en CPU.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande