Hur man köper skolmaterial

Shopping för skolmaterial kan vara stressande för både den erfarna shopparen och nybörjaren. Arbetsföräldrar eller vårdnadshavare måste bekämpa folkmassorna som samlas på helgerna eller efter arbetsdagens slut. Ännu värre, kostnaden för skolmaterial ökar stadigt varje år, kostar familjer i genomsnitt knappt $ 100 år 2015. Den goda nyheten är att du inte behöver stressa ut eller gå i konkurs. Genom att lägga ut dina inköp och öva några pengarbesparande hack, kan du överleva den bakre skoliga galenskapen.

Steg

Metod 1 av 3:
Köpa grundläggande tillbehör
  1. Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 1
1. Få en lista från ditt barns skola. Lita inte på ditt barn för en lista över vad de behöver för skolan. Om en lista inte är tillgänglig på skolans hemsida, fråga lärarna om de kan skicka en lista eller ge dig några idéer. Som en sista utväg har varuhus ibland listor över gemensamma skolmaterial på sina webbplatser.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 2
    2. Känna skillnaden mellan förfrågningar och krav. Innan du panik över den långa försörjningslistan på skolans hemsida, inser att många av föremålen bara är förfrågningar. En bra tumregel är att undvika saker som listan specifikt förbjuder. Använd din bästa dom om vilka objekt ditt barn faktiskt behöver.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 3
    3. Köpskrivningstillbehör. Elementära lärare föredrar vanligtvis sina elever att använda # 2 (hp) pennor med raderare. Studenter i mitten och gymnasiet brukar använda kulspetspennor. Hålla sig till svart eller blått bläck. De flesta studenter kommer också att behöva anteckningsböcker eller lösblad papper. Kontrollera tillförselistan för om du ska köpa bredstyrd eller högskole-styrd papper.
  • Barn i grundskolan behöver vanligtvis pennväskor eller lådor för att lagra sina leveranser för skrivning och konst.
  • De flesta klassrum har penna skärpa, men det är alltid en bra idé att kontrollera leveranslistan om ditt barns lärare kräver enskilda penna skärpa.
  • Mellan- och gymnasieelever kan behöva highlighters för att studera och generellt notering.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 4
    4. Köp mappar. Oavsett om elever använder anteckningsböcker eller lösbladspapper behöver de fortfarande mappar för de dokument de får i klassen. Köp en mapp för varje klass, var och en i en annan färg eller mönster. På det sättet kan ditt barn mönster- eller färgkod varje mapp med klass (röd för engelska, grön för matte, regnbåge ränder för vetenskap, etc.).
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 5
    5. Köp en dagsplanerare. Studenter i mellanskolan och gymnasiet behöver vanligtvis dagplanerare för att hålla reda på sina klasser och efterskolans aktiviteter. Leta efter planerare som organiseras av läsåret, i motsats till terminen. På det här sättet kommer ditt barn att vara organiserat från skolans första dag på hösten till skolans sista dag på våren.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 6
    6. Köp konsttillbehör. Barn i grundskolan behöver vanligtvis konsttillbehör för en mängd olika aktiviteter. Köp en låda med kritor, färgpennor eller tvättbara markörer. Andra vanliga material du behöver köpa är säkerhetssax och lim. Köp limpinnar för yngre elever mer benägna att göra en röra.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 7
    7. Köp personliga tillbehör. Elementära skollärare brukar begära en eller två lådor av ansiktsvävnader per student. Hand sanitizer kommer också till hands under kall och influensasäsong. Syfte för en 8-ounce (ca 237 ml) flaska för klassrummet och en travelized-flaska för ryggsäcken.
  • Studenter i gymnasiet och gymnasiet behöver levereras för sina skåp. Vanliga tillbehör inkluderar plasthyllor, speglar och magneter. Skolanslistan bör nämna om ett kombinationslås krävs.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 8
    8. Köp en robust ryggsäck eller bokväska. Tack vare Block Scheduling tar många äldre studenter bara två till fyra klasser i taget. Textböcker har dock inte fått någon lättare. Köp en väska som kan bära minst två till fyra inbunden läroböcker, en stor anteckningsbok eller bindemedel och en penna väska.
  • Metod 2 av 3:
    Shopping för elektronik
    1. Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 9
    1. Köp en räknare. Gymnasieelever (eller avancerade gymnasieelever) som tar algebra, geometri eller kalkylen behöver vanligtvis kalkylatorer. Avancerade matteklasser kräver specifikationer bortom den grundläggande kalkylatorn du använder för att balansera din checkbook. De två vanligaste typerna av räknare som krävs av algebra och geometri studenter är:
    • Vetenskapliga kalkylatorer utför de funktioner som studenterna studerar i Algebra I och Algebra II.Den genomsnittliga vetenskapliga kalkylatorn kostar mellan $ 15 och $ 30.
    • Grafisk räknare krävs för avancerade kalkylklasser. Grafisk räknare är dyrare, kostar $ 100 och uppåt.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 10
    2. Köp en dator. Högskolestudenter kommer sannolikt att behöva en bärbar dator eller en tablettdator för sina uppdrag. Om inte skolansvariga anger vissa märken, bör antingen en Mac eller en Windows-dator vara bra. Ordbehandlingsprogramvara, som Microsoft Word eller Open Office Writer, är ett måste för papper och andra läxa uppdrag. Om ditt barn behöver några specialprogram (som Photoshop för en grafisk designklass), ska skolan notera dem på försörjningslistan.
  • Köp din dator bara från välrenommerade källor, till exempel Mac eller Best Buy. Tänk på en förlängd garanti om den passar din budget.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 11
    3. Köp externt lagringsutrymme. Även studenter som använder sina bärbara datorer och tabletter i skolan behöver flash-enheter för att skriva ut sina dokument. Köp en mindre (4 GB) flash-enhet för att lagra grundläggande orddokument eller kalkylblad. Om du tar klasser i grafisk design eller datavetenskap, välj en större flash-enhet på ca 16 till 32 GB.
  • Metod 3 av 3:
    Spara pengar
    1. Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 12
    1. Sortera ut vad du redan har. Kontrollera garderober, vinden eller skräplådan för leveranser från tidigare skolår. Chansen är att du har några pennor, pennor, lakan av lövblad eller färgmaterial som ligger runt. Om du har äldre barn på väg till college, fråga dem om de inte skulle ha något emot att ge sina locker tillbehör till sina yngre syskon (er).
    • Försök hitta ersättare för dyrare föremål. Till exempel, om din daggartener behöver en konst smock, ersätta en gammal, överdimensionerad knapp-down-skjorta.
    • Byte uppfyller ett annat bra sätt att komma åt försiktigt använda leveranser, till exempel bindemedel, ryggsäckar, skåp arrangörer och flash-enheter.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 13
    2. Håll dig till grunderna och generiska. Välj mappar, anteckningsböcker eller bindemedel i grundläggande färger eller mönster. Den mappen eller anteckningsboken med Batman eller Yoda kan vara cool i år, men det kostar också mer än en mapp med fasta färger eller abstrakta icke-kommersiella mönster. Oroa dig inte för varumärken, även om skollistan nämner dem. Generiska etiketter är lika bra för en bråkdel av varumärkeskostnader.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 14
    3. Dra nytta av rabatter. Kontrollera tidningar, lagra cirkulär och webbplatser för kuponger. Leta efter saker som erbjuder rabatter och maila rabattformen så snart som möjligt. Om du tillhör en belöningsplats som MyPoints, handla via webbplatsen för att tjäna poäng eller kontant tillbaka.
  • Kontanter i dina poäng på belöningsplatser för presentkort eller förbetalda betalkort. Dessa är vanligtvis tillgängliga i valörer på $ 25 till $ 100. Använd dem när du köper skolmaterial.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 15
    4. Köp används, elektroniska eller out-of-copyright textbooks. Kolla fyndwebbplatser som alibris eller hälften.com för brant diskonterade begagnade läroböcker. E-bokversioner av nödvändiga läroböcker kan också spara pengar, eftersom utskriftskostnaderna inte är en faktor. Obligatorisk läsning för humaniora eller samhällsvetenskapsklasser kan vara tillgängliga som gratis out-of-copyright PDF-filer från webbplatser som Internetarkiv eller Project Gutenberg. Fråga din instruktör om de tillåter dessa äldre utgåvor.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 16
    5. Köp Renoverad. Renoverade datorer kör så smidigt som helt nya för en bråkdel av kostnaden. Men du borde göra din läxa först. Köp bara renoverade produkter från betrodda återförsäljare som Apple eller Best Buy, som erbjuder garantier och fri reparationer av kända problem.
  • Bild med titeln Köp skolmaterial Steg 17
    6. Köp lite åt gången under hela året. Det finns ingen regel att du måste köpa skolmaterial i juli och augusti. Varje gång du handlar för matvaror eller plockar upp ett recept, sluta av skolans leverans gång för att leta efter oanmälda rabatter på vanliga leveranser.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande