Hur man fuskar på läxor

Ibland är det bara lättare att inte göra jobbet. Enligt en ny studie medgav 42% av nybörjare på Harvard att fuska på läxuppgifter, sätta dig i gott företag om du ofta känner att du har bättre saker att göra än ett annat kalkylblad. Istället för att gå om det dumt och kopiera av din vän precis innan klassen börjar, bli smart om din fusk. Du kan lära dig de bästa sätten att avsluta din matte läxa, din läsning, och till och med skära några seriösa hörn på dina uppsatser.

Steg

Metod 1 av 3:
Fusk på matematik eller kortvarig läxa
  1. Bild med titeln Ace ditt värsta skolämnd Steg 9
1. Kopiera svaren från en vän. Det enklaste och snabbaste sättet att fuska? Kopiera svaren från en vän som vet hur man gör jobbet. Oavsett om du arbetar på ett kalkylblad med korta svar, svar på flera val, eller arbetar samma matteproblem, är det bästa sättet att få de korrekta svaren att hitta någon som gjorde dem rätt och få svaren på ett säkert sätt.
  • Först måste du göra vänner med de smartaste barnen i klassen, som alltid gör jobbet korrekt. Det hjälper om du kan dela i arbetsbelastningen ibland, växla vem som gör läxorna och som kopierar, natt till natt. Var inte helt värdelös.
  • De bästa tiderna att kopiera läxor är på bussen på väg hem, eller på väg till skolan. Det är oftast bättre att göra det på vägen hem, så du kan fortfarande försöka att göra läxorna om du behöver. Kopiera aldrig läxor i klassen innan klassen börjar. Prata aldrig om att kopiera svaren offentligt, till dina föräldrar eller till andra studenter. Hålla det tyst.
  • Om du använder den här metoden, parafrasas. Det orsakar lite misstanke när två studenter har exakt samma svar.
  • Bild med titeln vara ett bra prefekt steg 4
    2. Arbeta med uppdraget med en grupp. Att göra ett uppdrag i en stor grupp där alla bidrar är ett bra sätt att se till att alla får rätt svar och uppdraget blir gjort snabbt. Gör det i säkerheten för någons hem, eller på bussen efter skolan för att vara säker. Försök aldrig göra det i klassen.
  • För att göra läxorna gå snabbare, dela upp alla svar bland gruppen. Ha en person gör de första fem, en annan gör nästa fem, och så vidare. Du borde kunna slutföra innan bussturen är över. Försök att hålla gruppen så liten som möjligt.
  • Gör inte gruppen för stor. Om alla heter den första presidenten i Förenta staterna som "George Washington Carver" På läxorna kan din lärare vara misstänkt att något konstigt hänt. När du har kopierat det, gå tillbaka över det en gång själv för att åtgärda eventuella uppenbara misstag och gör lite förändringar för att göra det själv.
  • Bild med titeln Skapa en grundläggande studiehandledning Steg 1
    3. Ändra formuleringen av dina svar. När du kopierar svar från någon, oavsett uppdrag, ändra formuleringen av några av svaren, eller ändra några av dina svar något för att undvika misstankar. Du vill aldrig att dina svar är helt identiska med din bästa väns.
  • Även att bara fixa ordordningen i korta svar kan kasta en lärare av doften, om svaret är korrekt. Förändra "John Glenn var den första amerikanska i rymden" till "Den första amerikanska i rymden var John Glenn."
  • För att stanna extra hem, försök att kopiera av någon som din lärare inte tror att du är vänner med. Läraren kan vara mer benägna att titta närmare på läxorna för tecken på fusk om du är grannar med någon, eller om du sitter bredvid någon.
  • Bild med titeln Skapa ett historikklubb Steg 9
    4. Google svaren. Ibland om en viss läxa uppdrag har använts för tillräckligt med terminer ett tag, kan lösningen flyta runt på internet.
  • Bild med titeln Tjäna högskolepoäng i gymnasiet Steg 9
    5. Få några svar fel att kasta din lärare av. Om du inte är en bra student kan det verka som är iögonfallande om du plötsligt vänder dig i läxor med alla korrekta svar. Om du ska fuska, var smart om det, och få några av dem fel. Detta kommer att sänka misstankarna på din lärare, vilket gör det mer troligt att du kommer undan med det. Välj tillräckligt att du fortfarande får en bra betyg, men låt några vara fel. Om du har en B + utan att göra något verkligt arbete är det värt det.
  • Bild med titeln Få dina elever att gilla dig Steg 12
    6. Lär konsekvenserna av att fuska på läxor. Om din lärare fångar dig att kopiera svar från en vän, kommer du sannolikt både att misslyckas läxorna, kan till och med misslyckas i klassen och kan möta starkare straff. Hoppar över ett par matematiska problem värda en möjlig suspension? Och tänka på din vän som gjorde läxorna korrekt, var en bra student och kommer att möta samma straff som du. Dåliga nyheter. Det är nog bättre att bara göra jobbet, och det tar lika lång tid som att räkna ut var du ska få svaren, hitta svaren, kopiera svaren och dölja dina svar.
  • Bild med titeln Deal med ett dåligt betyg steg 5
    7. Tänk på att få handledningshjälp istället. Många skolor erbjuder hemläxa hjälp som kommer att göra läxorna lättare, genom att ge någon att hjälpa dig att räkna ut det, men utan möjlighet att komma i trubbel över det. Om du har varit i trubbel för att fuska i det förflutna, kan det också vara ett bra sätt att visa dina lärare som du vänder om ett nytt blad.
  • Online-handledning finns även på vissa ställen. Vissa högskolestudenter kommer ibland att svara på läxafrågor eller erbjuda hjälp online, ibland till ett pris. Om du kan skicka kopior av frågorna kan du åtminstone få lite hjälp att räkna ut svaret för dig själv.
  • Metod 2 av 3:
    Läser snabbt
    1. Bild med titeln Skapa ett vetenskapsmässigt projekt Steg 2
    1. Hoppa över allt utom den första och sista meningen i varje stycke. Om du måste läsa läroboken eller en roman riktigt snabb för klassen måste du vara smart om det och gå igenom det så mycket som möjligt. Ett av de snabbaste sätten att få en känsla av de stora koncepten och bokens omfattning utan att läsa det är att läsa den första och sista meningen i varje stycke. Du kommer att sakna mycket, ja, men du har åtminstone flugit över bergen och sett dem från ovan.
    • Hoppa över allt utom vokab-ordet i en lärobok. Hoppningsmetoden tenderar att fungera bättre med läroböcker, där de faktiska förklaringarna inte är så viktiga, men namnen och vokaborden är. Du kan läsa läroboken väldigt snabbt så, och missa inte mycket information.
    • Alternativt, beroende på vilken typ av klass, det är bättre att läsa det första och sista kapitlet i en roman, eller fokusera all din uppmärksamhet på en enda liten del av boken och ta upp den i klassen, för att se ut som om du " ve läste hela saken och är beredda för diskussion.
  • Bildbetaget gör det bra i vetenskapsklassen Steg 4
    2. Hoppa till kapitlet Sammanfattning i läroboken. I stället för att kämpa genom att läsa ett helt kapitel i läroboken, hoppa till slutet. De flesta kapitel har vanligtvis korta sammanfattningar av kapitlet i slutet, så du kan veta exakt vad det är du borde ha lärt dig genom att läsa kapitlet utan att behöva läsa kapitlet. Du kommer också brukar få en lista över ordförrådsorden, några provprovfrågor och annan bra information. Det är inte ens verkligen fusk, bara smart läsning.
  • Bild med titeln Bli av med att studera backlogs Steg 3
    3. Läs klippans anteckningar av en roman eller berättelse istället. Den klassiska vänen till den lata läsaren: Cliffs anteckningar, gnistnoteringar eller andra förkortade sammanfattningar av långa klassiker, tillgängliga på de flesta bokhandlar och bibliotek. Även om du planerar att läsa boken, är det här utmärkta studiehandböcker, vilket ger dig bra frågor att fråga och symboler märkas i komplicerade böcker. Dessa kommer att bidra till att peka dig i rätt riktning.
  • Det är också lätt att hitta en lång plot Synopsis online, så du kan åtminstone få en bra lista över karaktärerna och stilen på roman.
  • Bild med titeln Få ditt barn att älska läsa steg 12
    4. Bryta upp läsningen med vänner. Glömde att läsa Great Gatsby Under sommaren och måste komma ikapp på den sista dagen innan skolan börjar? Du är nog inte ensam. Samlas med en grupp och bryta upp läsningen i sektioner, så du kan alla jämföra anteckningar. Stagger läsningen, så en person kommer att läsa de första 50 sidorna, då kommer nästa person att ta över och sammanfatta resten av boken. Vem vet, om du får investerat i det nog, kanske du bara vill läsa den ändå.
  • Be dina vänner att sammanfatta sina 50 tilldelade sidor (eller dock många det fungerar för att vara) och ta bra anteckningar i avsnittet och kopiera sedan anteckningarna för alla i gruppen. Därefter kommer varje persons arbete att göras. Det är som att läsa en hel bok genom att bara läsa 1/3 eller en 1/2.
  • Bild med titeln Lär dig steg 16
    5. Titta på filmen. Kontrollera om en bra film har gjorts baserat på den bok som du läser för klassen. Om det finns en, kolla in det, pop lite popcorn och titta på en flick i stället för att läsa boken. Ta bra anteckningar, precis som du skulle om du gjorde läxor, men det tar bara dig en timme och en halv till "läsa" Hela saken.
  • Det är fortfarande en bra idé att göra lite forskning och räkna ut om filmen är korrekt eller inte. Massor av filmer tar seriösa friheter med plotslinjerna av böcker, och du kommer sannolikt att sakna namnen på tecken och andra mindre plotpunkter som kan klippas ut ur filmen men vara viktig för boken.
  • Bra filmer baserade på böcker som vanligtvis är tilldelade för skolan inkluderar: Vredens druvor, Romeo & Juliet, Flugornas herre,`Stolthet och fördom, Wuthering Heights, Möss och människor, och Att döda en mockingbird.
  • Dåliga filmer att titta på istället för att läsa boken inkluderar Iliaden ("Se inte" Troy, Starring Brad Pitt), Fahrenheit 451, Räddaren i nöden, Beowulf, Romeo & Juliet, och Den store Gatsby. Det här är bra sätt att bevisa att du inte har läst boken.
  • Bild med titeln förbättras på bildelen av MCAT steg 3
    6. Hitta minst en sak att säga i klassen. Om du kämpar med att ha hälften läs en uppgift och är oroliga för att bli utsatta, prova det här gång-slitna tricket: Skanna genom boken snabbt, strax före klassen och fokusera på en extremt liten sak från läsningen. Det borde vara djupt djupt i läsningen, många sidor bortom vad du faktiskt har läst. Tidigt i klassens diskussion, höja din hand och ställa en fråga, som pekar specifikt på sidan. Alla kommer att tro att du har läst det, och då kan du koppla av och sluta delta.
  • Det är också en bra idé att leta efter eventuella pratpoäng online innan du ens gör läsningen, så du kan veta vad du ska leta efter och ha en bra uppfattning om något att säga i klassen. Deltagande pekar med inget verkligt arbete.
  • Metod 3 av 3:
    Fusk på uppsatser
    1. Bild med titeln Passera ett främmande språkklass Steg 13
    1. Gör vänner med en äldre student eller syskon med gamla uppsatser. Papper och uppsatser är som Mount Everest för cheaters. Klättring det är svårt, farligt och frestande. Om du vill komma undan med att fuska på en uppsats är det bästa sättet att skära hörn att hitta en äldre syskon eller äldre granne som hängde på sina kopior av samma uppdrag från år tidigare.
    • Många äldre lärare kommer att tilldela samma papper år efter år, och kommer inte att hålla kopior av dem, vilket gör det mycket svårt för dem att komma ihåg ett studenters papper efter ett år eller två. Gör aldrig det om din lärare samlar uppsatser online, eller sparar digitala kopior. Det gör det väldigt enkelt att göra en snabb filsökning och hitta kopierade passager.
    • Att köpa uppsatser på nätet är i grunden en bluff för chumps, så bli inte schemat av dina hårt förtjänta lunchpengar av någon företagande konstnär. Om du inte känner till den person du får uppsatsen från, skriv den själv. I allmänhet är det en dålig idé, vän, syskon eller på annat sätt.
  • Bild med titeln Passera ett främmande språkklasssteg 10
    2. "Översätt" meningarna till dina egna ord. När du får en kopia av den gamla uppsatsen, måste du göra åtminstone lite arbete för att ändra saker och göra det själv. Det bästa sättet att göra detta är att skriva in uppsatsen, ändra varje mening när du går. Du kan behålla de goda idéerna och ordningen för de flesta saker, och ändra också den exakta formuleringen för att göra det lite annorlunda.
  • Se till att svaret på ämnet fortfarande är aktuellt och inte inkriminerande. Om du ser möjligheter att expandera och göra mer aktuella referenser, gör det för att få allt tillsammans.
  • Aldrig kopiera-pasta från online och vrid den utan att revidera. Om du gör, gå över teckensnittet och storleken för att se till att allt är enhetligt.
  • Kopiera passager eller hela bitar av text från online är alltid lätt att hitta snabbt. Om du försöker detta riskerar du massor av problem.
  • Bild med titeln Stopp underachieving i tentamen Steg 13
    3. Se till att du förstår ämnet noggrant. Efter att ha gått igenom uppsatsen, läs det ensam för att se till att du verkligen förstår vad det säger och att allt är vettigt. Om du vänder dig i ett papper och du är obekant med ämnet, kan det bli uppenbart om din lärare vill prata med dig om det eller fråga dig specifika frågor om vad du menade. Får inte fångas genom att vara vårdslös.
  • Bild med titeln Study Math Steg 4
    4. Var noga med att följa uppdragets instruktioner. Om du försöker bli snygg och lappa ihop en uppsats från flera källor, kan det tyckas vara bra att ha en massa diskussioner om vapen, men du kan fortfarande sluta med en hemsk grad om du inte har gett en möjlig lösning , som den uppgift som krävs.
  • Läs uppdragsbladet nära när du går över den kopierade uppsatsen, se till att det gör allt som det behöver för att du ska få en bra betyg. Om det inte gör det, måste du lägga till det i. Hej, åtminstone behövde du inte börja från början.
  • Bild med titeln Deal med ett dåligt betygssteg 2
    5. Förstå konsekvenserna av plagiering. Stjälmaterial från någon är emot reglerna på varje skola, och kan få dig till allvarliga problem - vi pratar automatiskt misslyckande av de flesta klasser, de flesta ämnen och möjlig utvisning från skolan. Det är nog bättre att bara skriva saken.
  • Tips

    Kopiera ner väns arbete Dagen är den tilldelade eftersom de flesta gör det i klassen.
  • Om dina läxa frågor är raka från en lärobok, kommer internet sannolikt att ha svar på dem. Om du har tur kan du hitta en PDF av lärarens lärobok, som har alla svar.
  • Varningar

    Vara diskret. Börja inte plötsligt få toppmärken, se till att du gör en långsam och stadig övergång eller alla kommer att veta att du är otrogen.
  • Bara för att du inte fångas direkt, betyder det inte att människor inte vet att du lurar. Nyheter om vem fusk kommer runt skolan snabbt. Bli inte förvånad om människor inte vill lita på dig längre.
  • Vissa lärare förstår att det inte finns mycket de kan göra för att förhindra att studenterna kopierar lösningar antingen från vänner eller utanför Internet. Istället kommer välskrivna tentor att genomföra ingen kopieringslösningspolicy bättre än läraren kan. Läxor kommer att vara värda bara en liten del av betyget medan tentor kommer att vara huvudkvalitetsbestämningen. Om du har kopierat läxorlösningar kan du vara i trubbel när det gäller tentor.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande