10 Genius sätt att fuska en stegräknare på en telefon (ingen promenad krävs)

Ibland ålägger företag eller skolor sina anställda eller eleverna att delta i en utmaningsutmaning. Även om avsikten bakom det kan vara bra, låt oss möta det-du har inte alltid tid eller önskan att komma ut och gå 10 000 steg eller mer varje dag. Lyckligtvis finns det sätt att du kan fuska din telefons stegräknare för att nå de stegs målen. Vi har sammanställt den här listan med sätt att lura en stegräknare som rekommenderas av andra i samma båt som du.

Steg

Metod 1 av 10:
Håll din telefon och sväng din arm fram och tillbaka.
  1. Bild med titeln fuska en stegräknare på ett telefonsteg 1
1. Detta är ett enkelt sätt att simulera steg utan att gå någonstans. Ta tag i din telefon tätt i en hand medan du sitter eller står. Sväng bara armen fram och tillbaka till rack upp stegen!
  • Om din arm blir trött, skicka bara telefonen till din andra hand och fortsätt. Alternativ så många gånger som du behöver förrän du når önskat antal steg.
  • Du kan också svänga din arm sida till sida. Den riktning du svänger din telefon spelar ingen roll.
Metod 2 av 10:
Skaka din handled fram och tillbaka med din telefon i den.
  1. Bild med titeln fuska en stegräknare på ett telefonsteg 2
1. Här är ett annat sätt att få steg utan att flytta hela din arm. Ta tag i din telefon i ena handen, handflatan framåt och vrid din handled snabbt sida till sida. Detta fungerar i vilken position som helst.
  • Du kan till och med göra den som ligger ner medan du tittar på en film i sängen!
Metod 3 av 10:
Stick din telefon i din socka och sväng benen runt.
  1. Bild med titeln fuska en stegräknare på ett telefonsteg 3
1. Detta är ett bra sätt att få steg medan du sitter vid ett skrivbord. Bära långa strumpor och skjuta din telefon nere i en av dem. Gör din stol hög nog att du kan svänga benen, sedan sparka dem fram och tillbaka för att få en massa steg utan att någonsin komma ut ur din stol.
  • Du kan också hålla telefonen i din socka medan du arbetar eller studerar hemma, så det är alltid med dig och räknar steg när som helst du får upp till badrummet eller ta en bit att äta. På det sättet glömmer du inte det på ditt skrivbord och missräknar dyrbara rörelser!
Metod 4 av 10:
Tape din telefon till ett cykelhjul och snurra det utan att rida det.
  1. Bild med titeln fuska en stegräknare på ett telefonsteg 4
1. Spinning din telefon upp och ner på en cykelhjul räknas som steg. Vänd en cykel upp och ner, så sätet och styret är ordentligt på golvet. Håll telefonen mot ekrarna och wrap maskeringstejpen runt det några gånger för att säkra den på plats. Spinna hjulet runt med handen för att öka steget på din telefon.
  • Se till att telefonen kan rensa rören på cykelramen som hjulet är anslutet till eller det kommer inte att fungera.
Metod 5 av 10:
Fäst din telefon till toppen av ett robotvakuum.
  1. Bild med titeln fuska en stegräknare på ett telefonsteg 5
1. Rengör ditt hem och få steg i alla på en gång. Tape din telefon till toppen av vakuumet med något som packningstejp eller maskeringstejp. Vänd din robothjälpare och låt den göra sitt jobb och tjäna steg för dig samtidigt!
  • Om du inte har ett robotvakuum kan du försöka tappa telefonen till handtaget av ett vanligt vakuum, eller till och med en kvast eller en mopp, för att tjäna några steg medan du rengör ditt golv.
Metod 6 av 10:
Använd ett steg i steg increaser gadget.
  1. Bild med titeln fuska en stegräknare på ett telefonsteg 6
1. Ja, det finns en uppfinning för att hjälpa dig att fuska en stegräknare på din telefon. Köp en av de pendelliknande gadgetsna online. Placera din telefon i korgen och sätt på enheten. Låt det svänga din telefon fram och tillbaka så länge du vill.
  • Dessa gadgets är också kända som eviga rörelsemaskiner. De är tillgängliga online för ca $ 15 USD plus frakt.
Metod 7 av 10:
Fixa din telefon säkert till en takfläkt.
  1. Bild med titeln fuska en stegräknare på ett telefonsteg 7
1. Fläktens snurrande rörelse räknas som steg. Hitta ett sätt att fästa din telefon till toppen av ett fläktblad, som med gummiband eller tejp. Slå på fläkten och låt den gå tills du uppnår antalet steg du vill ha.
  • Se till att fläkten är helt av och orörlig innan du bifogar eller tar bort telefonen från den.
Metod 8 av 10:
Tape din telefon tätt till en tennisracket.
  1. Bild med titeln fuska en stegräknare på ett telefonsteg 8
1. Få dina steg in medan du övar din bollkontroll. Sätt telefonen på toppen av handtaget på en tennisracket och omslutningstejp runt det några gånger tills det är trevligt och säkert. Ta en tennisboll och börja studsa upp och ner i luften medan du står eller sitter för att ackumulera steg.
  • Undvik att använda starka band som kanalband som lämnar en klibbig rest bakom. Något som maskeringstejp eller blå målare tejp är en bättre idé.
  • Alternativt, ta bort din telefon säkert till handtaget på en golfklubb för att få det att räkna steg medan du slår golfbollar.
Metod 9 av 10:
Fäst din telefon säkert till din hund.
  1. Bild med titeln fuska en stegräknare på ett telefonsteg 9
1. Låt din fyrbenta vän ta dessa steg för dig. Tuck din telefon i din hunds krage och se till att det är trevligt och säkert. Låt din hund gå runt ditt hem eller gård för att ackumulera steg för dig medan de gör vad hundens gör hela dagen.
  • Om du gör det, se till att din hund inte ska simma eller ta din telefon någonstans den kan bli skadad.
Metod 10 av 10:
Wrap din telefon i något mjukt och torktumla det utan värme.
  1. Bild med titeln fuska en stegräknare på ett telefonsteg 10
1. Tumbling av torken gör stegräknaren att du går. Sätt telefonen inuti en tjock, cushy socka och linda upp det hårt, så det faller inte ut. Ställ din torktumlare till ingen värmekryva och sätt sockan i maskinen i upp till en och en halv och tills det räknas så många steg som du vill.
  • Gör detta på egen risk! Om du av misstag slår på eller om telefonen faller ut ur sockan, kan telefonen bli skadad.
  • Du kan också sätta upp din telefon upp i något annat som är mjukt, som en handduk eller en skjorta och omsluter tejp runt den för att säkra den.

Tips

Dela på det sociala nätverket:
Liknande