Hur får du bella goth tillbaka i sims 2 utan att fuska

Mysteriet Of Bella Goths försvinnande i Sims 2 var aldrig löst, men mysteriet om hur man skulle lägga till henne till Pleasantview var. Men de flesta metoderna innebär att du använder cheats eller tredjepartsprogram som Simpe, och om du försöker spela fuskfri eller inte har tillgång till dessa program, kan du vara frustrerad eller fast. Medan du återvänder Bella till sin familj utan fuskar kräver en städad version av Pleasantview, kan du också flytta henne med en familj i Strangetown för att leva ut sitt liv där.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda rena spelmallar

Medan det kräver lite spelförändring är det det enda sättet att verkligen få Bella tillbaka utan fusk eller tredjepartsapplikationer.

  1. Bild med titeln Få Bella Goth Tillbaka i Sims 2 utan att fuska steg 1
1. Ladda ner och installera den rena Pleasantview-mallen. En renad version av Pleasantview (liksom andra grannskap) är belägen på Meetme2Theriver.livlig.com / 63030.html, vilket gör Bella Goth vandrar gatorna som en townie förutom att fixa fel i grannskapet. För att installera det, sätt mappen märkt N001 in i Dokument > Ea-spel > Sims 2 > Stadsdelar. Tillåt den här nya n001-mappen att skriva över den tidigare existerande (om du inte redan hade raderat det).
  • Om du spelar den ultimata samlingen är katalogen Dokument > Ea-spel > Sims 2 Ultimate Collection > Stadsdelar.
  • Om du spelar Super Collection på en Mac är katalogen Bibliotek > Behållare > com.aspyr.thesims2.appstore > Data > Bibliotek > Applikationssupport > Aspyr > Sims 2 > Stadsdelar. (Om du planerar att ofta komma åt din Sims 2-mapp, kanske du vill skapa en genväg till den i Finder.)
  • Bild med titeln Få Bella Goth Tillbaka i Sims 2 Utan att fuska Steg 2
    2. Öppna Pleasantview och välj en familj att spela.
  • Bild med titeln Få Bella Goth Tillbaka i Sims 2 Utan att fuska Steg 3
    3. Hålla koll på de tallrikar som går förbi. Varje dag kommer Townies att gå med det parti som du spelar. Medan det inte är garanterat, kan chansen så småningom se Bella Walk förbi, vid vilken tidpunkt du kan skicka en SIM-kort för att hälsa på henne.
  • Alternativt, skicka din SIM till gemenskapens partier och se om de går in i henne på partiet.
  • Bild med titeln Få Bella Goth Tillbaka i Sims 2 utan att fuska steg 4
    4. Ha din sim bygga ett förhållande med bella. Förhållandet kan vara vänligt eller romantiskt, men du vill i allmänhet att dina SIM: s dagliga och livslängdsrelationer med Bella är så hög som möjligt.
  • Bild med titeln Få Bella Goth Tillbaka i Sims 2 utan att fuska steg 5
    5. Flytta bella in i hushållet. Om hon inte är på partiet, bjuda henne över med telefonen. Klicka på henne, hitta föreslå..., och klicka på Flytta in.
  • Om din Sims förhållande är tillräckligt högt med Bella, accepterar hon och läggs till i din familj.
  • Metod 2 av 2:
    Flytta henne till Strangetown
    1. Bild med titeln Få Bella Goth Tillbaka i Sims 2 Utan att fuska Steg 6
    1. Planera inte att flytta Strangetown Bella till Pleasantview. På grund av det sätt som The Sims 2 är kodad kommer att flytta Strangetown Bella till Pleasantview att dölja både kvarter och kan göra dem buggy eller till och med helt ospelbara. Det enda säkra sättet att "rör på sig" Bella till Pleasantview eller Goths till Strangetown är att skapa identiska Sims i Skapa-A-SIM i respektive stad.
    • Anledningen till detta beror på att BELLAs teckenfiler är kopplade till andra tecken i grannskapet, även om du inte har sett henne interagera med någon. Om du flyttar henne från Strangetown till Pleasantview, har Sims i Strangetown som hade några tokens eller minnen som involverade henne nu ofullständiga teckenfiler, och Bella, med tokens och minnen med Strangetown Sims, kommer att medföra ofullständiga teckenfiler från Strangetown till Pleasantview. De ofullständiga teckenfilerna kan sedan gossipas om eller till och med ha ett nytt SIM som är fäst vid dem, vilket gör att kvarteren blir ytterligare korrupta.
  • Bild med titeln Få Bella Goth Tillbaka i Sims 2 Utan att fuska Steg 7
    2. Ange en familj i Strangetown.
  • Bild med titeln Få Bella Goth Tillbaka i Sims 2 utan att fuska Steg 8
    3. Titta på de tallrikar som går förbi. Det kan ta ett tag, men chansen är att Bella kommer att gå av din sims hus.
  • Alternativt, gå till en gemenskapsmassa och se om du kan hitta henne där.
  • Bild med titeln Få Bella Goth Tillbaka i Sims 2 utan att fuska Steg 9
    4. Ha din sim bygga ett förhållande med bella. Det kan vara vänligt eller romantiskt, men se till att deras förhållande är mycket högt - försök att få livstidsförhållande på 50 eller högre och daglig relation på 85 eller högre.
  • Bild med titeln Få Bella Goth Tillbaka i Sims 2 utan att fuska steg 10
    5. Flytta bella in i hushållet. Klicka på Bella, välj Lägg till..., och klicka på Flytta in.
  • Om din sims relation med Bella är tillräckligt högt, kommer hon att acceptera och läggas till i din familj.
  • Tips

    Bella i Strangetown har inga minnen av allt som hände i Pleasantview, vilket är bra om du vill börja fräscha.

    Varningar

    Försök aldrig flytta Bella, Goth-familjen, eller någon annan sim över stadsdelarna. Detta kommer att leda till korruption av alla involverade stadsdelar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande