Hur man tittar på ett hotell

Att checka ut på ett hotell är relativt enkelt, men om du inte är försiktig kan du drabbas av kostsamma påföljder och avgifter. När du checkar ut, var noga med att be om ett specificerat kvitto efter att ha lämnat in dina nycklar och avveckling. Förhindra bedrägerier och påföljder genom att lämna ett kreditkort istället för ett betalkort och genom att verifiera utcheckningstiden innan du lämnar. Se till att du inte glömmer något när du packar för kassan. Leta efter glömda föremål i alla garderober, lådor och hyllor.

Steg

Del 1 av 3:
Kolla in i receptionen eller online
  1. Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 1
1. Kolla in med receptionen. Vissa hotell kan hänvisa till receptionen helt enkelt som "mottagning" eller "receptionen."Detta är normalt beläget nära huvudingången till hotellet där du checkade in för din vistelse. Med ditt bagage i släp, gå till receptionen arbetaren, ge dem dina nycklar och lösa betalning för din vistelse.
  • När du anländer till receptionen, säg något som, "Hej, jag har bott i rum 222 och jag skulle vilja kolla in."
  • Be om ett specificerat kvitto för din totala faktura. Bedrägeri är relativt vanligt på hotell. Om ditt hotell vägrar att ge dig ett kvitto kan det här vara en röd flagga.
  • Ett specificerat kvitto krävs allmänt för att få ersättning för kostnader på en affärsresa. Var noga med att be om en när du reser på affärer.
  • Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 2
    2. Kolla in online alternativt, om tillämpligt. Fler och fler, hotell använder online verktyg för att göra din vistelse bekvämare. Vissa hotell kan erbjuda en online-checkout. För att ta reda på om hotellet du bor på har en online-checkout, leta efter den här informationen online på hotellets hemsida eller fråga receptionen.
  • Många online-checka ut tjänster skickar en proposition till din e-postadress, men du kanske kan begära att en fysisk faktura skickas till ditt hem.
  • Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 3
    3. Få ett kvitto för eventuella kontantbetalningar. Om du har bestämt dig för att betala kontant för någon av de tjänster du har fått på hotellet eller att lösa straff, be om ett specificerat kvitto. Jämför detta med ditt totala kvitto för att se till att du inte debiteras två gånger för samma sak.
  • Om ett "kleriskt fel" uppstår och hotellet inte har en rekord av din betalning, kan du behöva betala denna avgift igen om du inte har ett kvitto.
  • Del 2 av 3:
    Förpackning av ditt rum för utcheckning
    1. Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 4
    1. Ta bort och packa Alla objekt i lådor och garderober. Föremål som du har hängt i garderober eller undangömt i lådor kan enkelt glömmas bort. Utan vana kan du ha lagt något på ett av dessa platser utan att tänka. Kontrollera alla garderober och lådor innan du lämnar och packa dina personliga saker i din väska.
  • Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 5
    2. Kontrollera badrummet för bortglömda föremål. Toalettsaker och badrumstillbehör, som handdukar och skönhetsverktyg, är ofta förbises och lämnas efter. Flytta handdukar på golvet för att inte ha blivit knackat på marken och dolt från vyn.
  • Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 6
    3. Skanna hyllor, under sängar och försäljningsställen innan de lämnas. Höga lagringsområden kan gömma sig utanför din normala vy. Vissa objekt kan ha sparkats under eller bakom din säng. Outlets, särskilt de som är dolda bakom sängar och byråer, kan fortfarande ha laddare anslutna.
  • Gästerna oavsett deponeringsposter på hyllor, vilket gör dem lätt att förlora mitt i Hotel Knickknacks dekorera hyllor.
  • Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 7
    4. Samla din rumsnyckel, ägodelar och andra checkout-nödvändigheter. I många fall måste du ta med din rumsnyckel (er) till receptionen för att kolla in. Samla dina packade ägodelar nära ditt rums entré. Notera ditt rumsnummer, om det behövs. Receptionen arbetstagaren brukar be om ditt rumsnummer och nycklar när du checkar ut.
  • Vissa hotell kan kräva att gästerna lämnar sina nycklar (vanligtvis magnetiska kortnycklar) bakom i rummet när du checkar ut.
  • Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 8
    5. Gör ett slutgiltigt sopa av rummet innan du går ut genom dörren. När alla dina saker är packade och placerade på rummet ingången, kommer någonting kvar att vara mer uppenbart. Innan du lämnar för att kolla i receptionen, ge rummet en titt på.
  • Del 3 av 3:
    Förberedelser för utcheckning
    1. Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 9
    1. Lämna ett kreditkort med receptionen vid behov. Debetkort kvar med receptionen under incheckningen är en hög risk för bedrägeri. I många fall kan pengar som olagligt återkallas från ditt debetkonto inte returneras. Bedrägliga transaktioner som gjorts på kreditkort kan i allmänhet ifrågasättas för full återbetalning.
    • Om du inte har ett kreditkort när du checkar in, se om du kan ersätta ett körkort eller ett liknande objekt för ett kredit- eller betalkort. Vissa hotell kan bara acceptera kredit- eller betalkort.
    • Om hotellet du bor det är det insisterande på att hålla ett kort, be om att se en chef. Fråga chefen om du kunde betala en kontant deposition som ersättare för kortet. Var noga med att få kvitto för depositionen.
    • Vissa hotell kan låta dig betala för ditt rum med ett PayPal-konto. I det här fallet behöver du inte ett kredit- eller betalkort. Vissa hotell kan debitera ytterligare avgifter för PayPal-betalningar.
  • Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 10
    2. Verifiera utcheckningstiden och proceduren. Vissa hotell kan debitera en avgift för att checka ut tidigt eller sent. De flesta hotell erbjuder allmänna utcheckning information till boende på broschyrer eller skyltar i ditt rum eller i receptionen. Alternativt, kolla upp Kolla in information online.
  • Kolla in Policy varierar mellan hotell. Till exempel kan du kanske lämna din rumsnyckel i ditt rum när du checkar ut.
  • Om du inte kan hitta kolla in information i ditt rum eller online, ring receptionen. Fråga om utcheckningstiden och om det finns några straff för tidigt eller sen utcheckning.
  • Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 11
    3. Fråga om ytterligare påföljder, gratities och avgifter. Olika hotell kommer att ha olika policyer om straff, gratities och avgifter. Titta online för en komplett lista över dessa för hotellet du bor på. Fråga receptionen om dessa för ytterligare information eller förklaring.
  • För att kontrollera efter gottgörelse på SLY, be om ett specificerat kvitto vid någon tidpunkt. Eventuella gratulationer bör tydligt anges på kvittot. Förhindra dubbel tippning genom att inte tippa när gottgörelse ingår.
  • Några vanliga hotellavgifter inkluderar saker som: en minibar återbetalningsavgift (ovanpå kostnaden för minibar föremål), en gymavgift, innehav av avgifter för bagage och avgifter för trådlöst internet.
  • Bild med titeln Kolla in ett hotell Steg 12
    4. Sätta ett larm. Om du är en tung sovare, kanske du vill ställa in några larm. Placera ditt larm bort från din säng så att du inte stänger av det och går tillbaka till sömn. Tillåt dig tillräckligt med tid innan du checkar ut för att packa dina tillhörigheter och ta dig till receptionen.
  • Många hotell erbjuder en gratis wake-up call service. Ring receptionen natten innan du checkar ut och be om att ringas med en påminnelse.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande