Hur man lägger till något blått på ditt bröllop

Det är traditionellt att ha något blått på din bröllopsdag. Ordstaven går, "Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått." Det är viktigt för många brudar och brudgummar att införliva alla fyra av dessa saker på deras stora dag. Det finns en mängd roliga, kreativa sätt att införliva blå in i din stora dag. Du kan lägga till blått till din outfit via dina skor eller tillbehör. Du kan använda blå i ceremonin med blå buketter eller smink. Du kan också lägga till blått till din mottagning. Prova en tårta med blå frostning eller dela ut blå gåvor för dem som deltog i ditt bröllop.

Steg

Metod 1 av 3:
Innehåller blå i outfits
  1. Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 1
1. Välj en blå kostym eller klänning. Om ditt hjärta inte är inställt på det traditionella svarta och vita bröllopstema, kan du välja en blå klänning eller kostym. En blekblå klänning ser ut som en vit klänning, och många kostymer säljs i attraktiva nyanser av blekblå. Om du inte har något emot att byta traditionella bröllopsfärger, kan en blå klänning eller kostym lägga till din "något blått" till din bröllopsdag.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 2
    2. Bära blåa skor. Ett enkelt sätt att lägga till blått till ditt bröllop utan att distrahera för mycket från din huvudsakliga outfit är blåa skor. Ett fint par blåa skor kan lägga till din "något blått" Utan att outshining andra färger och dekorationer.
  • Oavsett om du har en kostym eller klänning, är Blue Shoes ett bra alternativ. Navy Blue Dress Shoes kan gå bra med en kostym. Blå höga klackar, lägenheter eller stövlar kan para utmärkt med en klänning. Välj ett par skor du älskar som hjälper till att återspegla din stil på din stora dag.
  • Du kan också be att brudtärnorna eller brudgummarna bär bluesskor, eftersom det här kommer att hjälpa allt att matcha.
  • När blått kommer i en mängd nyanser, det borde inte vara för svårt att hitta en blåttfärg som matchar med andra bröllopsfärger. En mer pastellblå, till exempel, kan para bra med ett lavendelbröllopschema. Om dina klänningar redan är en koboltskugga av blått, välja koboltblå skor som matchar.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 3
    3. Prova en Blue Garter. Ett annat sätt att lägga till blått till din outfit utan att övervaka det är en blå ryggare. Du kan bära en blå garter på benet, dolt under din klänning. Om du vill kan du ha brudtärna också ha på sig en blå garter.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 4
    4. Bära en näsduk. Om du har näsduk tucked i din kostym, eller om du bär en med buketten, gör den blå. Detta är ett bra sätt att lägga till ett streck blått till din outfit när du går ner i gången. Om du inte vill ha en blå näsduk, kan du också brodera något på näsduken med blå tråd.
  • Ett bra sätt att personifiera näsduken är att få det broderat. Du kan få dig och din makas initialer broderade på näsduken i blått. På det här sättet har du en minnen av ditt bröllop för att hålla under åren.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 5
    5. Bära en blå slips eller slips. Slipsar och slipsar är bra sätt att lägga till ett stänk av blått till din outfit på ett subtilt mode. Om du vill hålla dig till en svart eller vit kostym eller tux, finns det en mängd olika typer av blåband och slipsar för att välja.
  • Välj ett slips eller ett slips som går med din kostym. Du kan prata med arbetare i butiken där du köper din kostym. Beroende på din övergripande outfit kan du behöva en tjockare eller tunnare slips.
  • Överväga mönster också. Du kan välja ett mönster som du älskar i blått. Om du älskar randiga slipsar kan en slips randig i olika nyanser av blått vara ett bra alternativ för ditt bröllop.
  • Du kan också göra något som har brudtärna eller brudgummar där blå slipsar eller båge.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 6
    6. Prova blå shoelaces. Om du vill ha en mycket subtil något blått, välj klädskor med blå shoelaces. Du kan också ha brudtärna eller brudgummen ha på sig skor med blåa snören. Detta kan göra för en söt matchande bröllopsfest som innehåller något blått.
  • Om Blue tenderar att kollidera med andra bröllopsfärger, kan Blue Shoelaces vara ditt bästa alternativ. Du kan lägga till "något blått" på ett mycket subtilt mode.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 7
    7. Accessorize i blått. Det finns ingen brist på blå tillbehör som du kan integrera i din outfit. Om du vill "något blått" Det är enkelt och överskuggar inte andra aspekter av din outfit, ett enkelt tillbehör kan klibbas på din klänning eller kostym.
  • Prova en blå ring eller ett blått smycken. Blå örhängen, till exempel, kommer att få dig något blått utan att stå ut för mycket.
  • Om dina brudtärna bär plånböcker eller kopplingar, välj blåa. Du kan också lägga till Blue Floral Crowns till sina outfits om du går för ett naturtematbröllop.
  • Lägg till något blått runt nacken. En blå halsduk eller halsband är ett subtilt sätt att lägga till något blått till din outfit.
  • Bära en blå brosch. En brosch på din kostym eller klänning kan lägga till en touch av blått när du går nerför gången. Som broscher är en något äldre form av smycken, kan en äldre släkting ha en brosch som ligger runt. På det här sättet kan du komma i din "något gammalt" såväl som din "något blått."
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 8
    8. Style Bridesmaids i Blue Makeup. Så länge som blå inte kolliderar för mycket med sina kläder, kan en liten mängd blå smink hjälpa till med din "något blått." En subtil nyans av blå ögonskugga, till exempel, kan ge en touch av blått till ceremonin.
  • Medan många människor känner blå ögonskugga kan se över-the-top eller gaudy, är en blekblå nyans osannolikt att se ut där ute. Men om du går för något lite över-the-top för ditt bröllop, kan Blue Eye Shadow faktiskt hjälpa till.
  • Bruden kan också bära blå smink på sin stora dag. Tänk på att lägga till en touch av blå ögonskugga själv, om det inte kolliderar för mycket med resten av din outfit.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 9
    9. Använd blå nagellack. Du och ditt bröllopsfest kan bära blå nagellack på den stora dagen. Nail Polish är osannolikt att distrahera för mycket från resten av din outfit, och kan vara ett subtilt sätt att lägga till ett litet stänk av blått till din ceremoni.
  • Metod 2 av 3:
    Med ett blått tema i ceremonin
    1. Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 10
    1. Bära en blå bukett. Om du går ner i gången med en bukett, välj Blå blommor. Det finns en mängd olika typer av blommor än att komma i nyanser av blått. En blå bukett kan vara ett bra tillägg till ditt bröllop och lägger till "något blått" utan att påverka din garderob.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 11
    2. Välj en "blå" låt. Om du spelar en sång eller sånger under ceremonin, välj en sång som använder ordet "blå" eller pratar om blå bildspråk, som sjöar eller himlen. Detta kan vara ett kreativt sätt att införliva blå in i din stora dag.
  • Få kreativitet. Det finns många låtar om kärlek och romantik som involverar blåa teman. Till exempel, låten "Nära dig" av snickarna talar om någons "ögon så blåa." Detta kan vara en bra blå sång att välja om du eller din make har blåa ögon.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 12
    3. Skriv dina löften i blått bläck. Om du skriver dina Ovvows, skriv ut dem i blått bläck. Medan andra gäster kanske inte märker, kommer du att veta att du "något blått" På din bröllopsdag. Om det är viktigt för dig att andra ser det här, kan du lägga dina blåa löften på displayen i receptionen.
  • Om du väljer att skriva in dina löften kan det här vara en särskilt trevlig gest. Du kommer att ha handskriven blå bröllopslöften för att hålla som en minnesmässig av ditt bröllop.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 13
    4. Binda buketter i blått band. Du kan lägga till ett stänk av blått genom att binda alla buketter i receptionen i blått band. Detta kommer att lägga blått till ceremonin utan att övervaka andra färger, så det kan vara ett bra alternativ om blått går inte bra med ditt övergripande bröllopsfärgschema.
  • Metod 3 av 3:
    Lägger blått till receptionen
    1. Bild med titeln Lägg till något blått vid ditt bröllop Steg 14
    1. Använd blåa borddukar för receptionen. Om du inte helt kan passa blått i huvudbröllopsceremonin, försök med att ha din "något blått" kom ut i receptionen. Fina blå duk kan lägga till "något blått" till efterpartiet.
    • Om dukar verkar för mycket för dig, kan du också välja Blå bordslöpare eller till och med blå dekorationer vid bordet. Du kan till exempel välja ett blått mittstycke.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 15
    2. Ge ut blå gåvor. Det är vanligt att få gästerna att lämna med festfavörer. Försök att få varje festväska inkludera blåa saker. Du kan också placera dessa föremål i en blå väska.
  • Du kan inkludera ett blått smycken, som blå manschettknappar eller örhängen.
  • Du kan försöka lägga till blåfärgade livsmedel, som blåbär, eller dekorativa tvålar som är blåa.
  • Bild med titeln Lägg till något blått på ditt bröllop Steg 16
    3. Använd blå frost på kakan. En blå bröllopstårta kan vara ett sött, roligt sätt att lägga till "något blått" till ditt bröllop. Ett lager av ljusblå frostning kan vara ett gulligt, elegant sätt att lägga till något blått till ditt bröllop.
  • Om du inte älskar idén om blå frostning, kan du använda glasyr för att lägga till blå dekorationer till en vit eller ljusfärgad frostning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande